Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

8 martie

590 views

Published on

Published in: Art & Photos
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

8 martie

  1. 1. De dragul tau De dragul tau pamantul De ghiocei e plin Si vin cocori din zare Si cerul e senin. Invata-ma ce-i bine Fereste-ma de rau Iar eu voi creste vrednic Si bun, de dragul tau.
  2. 2. Mama Ultima ninsoare-a prins sa cearna Fulgul moale-a sarutat tapsanul, Mama, cand nici nu-mplinisem anul Tu mi-ai aratat iarna. Mi-ai purtat manuta peste nea Ca sa simt ca-i moale si e buna Si-ai privit cu mine, impreuna Turturi ca un tais de stea.
  3. 3. Toate anotimpurile-apoi Rand pe rand le-ai colindat cu mine Ca sa-nvat mai iute si mai bine Mandrele privelisti de la noi. Si-n casuta mintii sa incapa Bogatia atator intelesuri, Cate salcii se rasfrang in ape, Cate spice se indoaie in sesuri.
  4. 4. Tu, intaia mea invatatoare Cu povete drept calea-mi semeni Si ma-ndemni spre dragostea de oameni Ca spre cel mai drept dintre izvoare. As doori sa te iubesc mereu, Sa-ti mangai cu mana mea cea mica Bluza mirosind a levantica, Mama, cand ma stringi la pieptul tau.
  5. 5. Ultima ninsoare-ncarca merii Dar curand ce plini vor fi de floare! Martie mamico, sarbatoare! Sarbatoarea ta si-a primaverii! Aceasta este o poezie dedicata tie Pentru ca esti o mama buna si iubitoare!
  6. 6. Sa ai o primavara frumoasa cu multa caldura si lumina in suflet!

×