SlideShare a Scribd company logo
1 of 19
Download to read offline
BASHKIA HIMARË
PREZANTON:
INFORMACION MBI KOMPANINË “CONNEXT”
Emri i Kompanisë: CONNEXT
Person Kontakti: Eris TODRI
Mobile : +355 67 20 47 803
Email : etodri@connext.al
Adresa: Rr. Barrikadave Nr.127 , Tirana/ALBANIA
Faqja Zyrtare: www.connext.al
DETAJE TË PROJEKTIT
Titulli i Projektit: “ HAPJA E SEZONIT VEROR HIMARË ”
Data: 12-13 Maj 2012
Koha e Fillimit: 19:00
Qyteti: Himarë
Vendi: Himarë
HYRJE
 Himara,e pozicionuar në Jug të Shqipërisë, është një nga vendet më atraktive për
turizmin Shqiptarë e të huaj. Bashkia e Himarës përfshin zonat e Dhërmi, Pilur, Kudhës,
Qeparo, Vuno, Iljas dhe Palasë , vënde këto që spikasin gjatë sezonit veror për fluksin e
lartë të turistëve. Himara është cilësuar si vënd me “Histori të Lavdishme”. Të tjerë e
kanë quajtur “Perla e Jonit” , “Lule e Vilajetit” , “Shtëpia Jonë e përbashkët” , vëndi i
njerëzve të punës , paqedashës dhe mikpritës.
HYRJE
 Data 12 Maj është përcaktuar si Dita e “Hapjes së Sezonit Veror të Himarës”.
Kohëzgjatja e këtij evenimenti do të jetë 2 ditë.
 Ky eveniment do t’i japë mundësinë Qytetit të Himarës të promovojë Sezonin Veror duke bërë
të mundur që të gjithë qytetarët ta zgjedhin si vendin ideal për pushimet e tyre të
paharrueshme. Këto dy ditë aktivitet u japin mundësinë edhe të gjithë vendasve që të
bashkohen dhe të promovojnë vlerat e vendit të tyre , me kulturën ,traditat , ushqimin
tradicional etj.
 Është shumë e rëndesishme bashkëpunimi me Biznesin Vendas, Hotele ,Kampingje, Restorante,
Lokale, Klubet e Natës etj.
 Hotelet do të ofrojnë akomodim falas për datën 12 Maj.
Kjo, u shërben atyre për të promovuar Hotelin dhe cilesitë që ai ka.
 Kampingjet do t’u ofrojnë mundësinë e akomodimit falas pjesëmarrësve.
 Gjithashtu restorantet do të përgatisin specialitetet e tyre falas për pjesëmarrësit.
 Lokalet dhe Klubet e Natës do t’u ofrojnë një kokteil falas të gjithë pjesëmarrësve.
 Pikat e lartëpërmendura do të jenë një strategji shumë e mirë për të sjellë njerëzit e rretheve të
tjera në Himarë.
ZHVILLIMI I EVENIMENTIT
 Evenimenti do të zhvillohet në dy faza.
 Faza e parë ( Data 12 Maj , Shtunë).
 Një Stage do të jetë i pozicionuara përkatësisht në pikën: Shëtitorja (Manolo).
 Stage tek Shëtitorja (Manolo) do të shërbejë për Koncertin e Muzikës Moderne me këngëtarë
Shqiptarë si Elvana Gjata, Flori Mumajesi, Klajdi Haruni, Andy Gramm, NRG Band .
 Pjesë e Evenimentit do të jenë edhe nje grup “Street Artist”, ata do të dhurojnë një Show spektakolar
që shumë nga pjesëmarrësit nuk e kanë parë ndonjëherë. Gjithashtu, një pjesë e tyre do të jenë të
pranishëm ditën e Dielë për argëtimin e pjesëmarrësve.
ZHVILLIMI I EVENIMENTIT
 Një moment shumë i bukur do të jetë edhe hedhja e minibalonave që do të ndriçojnë
qiellin. Minibalonat do t’u jepen të gjithë pjesëmarrësve dhe do të leshohen prej tyre pas
përfundimit të Koncertit në Stage tek Shëtitorja (Manolo).
ZHVILLIMI I EVENIMENTIT
 Fishekzjarret do të jenë një moment magjik për të gjithë pjesëmarrësit. Hedhja e tyre do të
realizohet përgjatë Koncertit në Stage tek Shëtitorja (Manolo).
ZHVILLIMI I EVENIMENTIT
 Faza e dytë( Data 22 Prill , Dielë).
 Rreth orës 09:30 një grup animatoresh do të argëtojnë fëmijët.
 Në Stage tek Shëtitorja (Manolo) do të mbahet Fjalimi nga Personalitetet më të Larta të Pushtetit
Qëndror dhe Vendor. Fjalimi do të zgjasë rreth 30 min (11:30 – 12:00) . Pas fjalimit të gjithë
pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të shijojnë ushqime tradicionale të përgatitura nga vetë
vëndasit dhe restorantet, që do të jenë vendosur në banketin e ushqimeve tek Shëtitorja.
 Festa do të vazhdojë me Vëllezërit Korçar, Endri & Stefi Prifti. Performanca e tyre do te zgjasë 2 orë e
30 min. ( 12:00 – 14:30 ).
ZHVILLIMI I EVENIMENTIT
 Pasi të kenë shijuar ushqimin e mrekullueshëm, të gjithë pjesëmarrësit do të kenë
mundësi të zgjedhin se si të argëtohen në pjesën tjetër të ditës. Mundësitë e
argëtimit do të jenë të shumta si psh:
• 1. Animacioni
• 2. Guida Turistike (Tokësore)
• 3. Alpinizëm
• 4. Kanoa
• 5. Zhytje në Det
• 6. Parashuta
ZHVILLIMI I EVENIMENTIT
 1. Animacioni.
 Lojra të ndryshme për fëmijë, maskotë, face painting, tullumbaca, cirk, numra magjikë etj
do të argëtojnë fëmijët për një pjesë të madhe të ditës së Dielë.
ZHVILLIMI I EVENIMENTIT
 2. Guida Turistike (Tokësore)
 Për adhuruesit e artit,kulturës dhe historisë së Himarës do mundësojmë dy guida turistike , ujore dhe
tokësore . Guida turistike tokësore do të përfshijë keto monumente :
 Kalaja e Himarës
 Kalaja e Ali Pashë Tepelenës
ZHVILLIMI I EVENIMENTIT
 3. Alpinizmi
 Për të gjithë adhuruesit e turizmit malor kemi menduar një të dielë ndryshe,alpinizëm.
Të gjithë të apasionuarit e këtij sporti do të shoqerohen nga disa instruktorë.
ZHVILLIMI I EVENIMENTIT
 4. Kanoa
 Një pjesë tjetër argëtimi do të jetë gara me kanoa në detin Jon të Himarës, ku të gjithë
pjesëmarrësit mund të jenë shikuesit ose lojtarët.
ZHVILLIMI I EVENIMENTIT
 5. Zhytje
 Për të gjithë të apasionuarit dhe kureshtarët e jetës nënujore, një tjetër aktivitet që do të
zhvillohet paralelisht me aktivitetet e tjera është pikërisht Diving (Zhytje nën ujë ) .
ZHVILLIMI I EVENIMENTIT
 6. Parashuta
 Hedhje me parashutë nga mali i Llogarasë për ata që e pëlqejnë “rrezikun”, ku adrenalina kap majat
dhe është e paevitueshme.
MARKETING & REKLAMA
 Promovimi. (Para Evenimentit)
 Evenimenti do të promovohet me një fushatë dy-javore në Media , Radio, City Light, Billboard etj.
 Promovimi. (Pas Evenimentit)
 I gjithë Evenimenti do të lançohet në Media dhe në Radio me një mini dokumentar, i cili do të
tregojë të gjithë eksperiencën dhe momentet e bukura që pjesëmarrësit kaluan gjatë fundjavës së
“Hapjes së Sezonit Veror në Himarë”. Ky lançim do të vlejë si një mesazh, për ata njerëz që nuk ishin
të pranishëm , të mos mungojnë gjatë Sezonit Veror dhe jo vetëm, në “ Shtëpinë Tonë të
përbashkët” .
PROMOCION (Para Evenimentit)
 Evenimenti do të promovohet edhe nëpërmjet :
 Flyer
 Postera
 Broshura( Door- To- Door)
 Gjithashtu një element shumë i rëndësishëm do të jetë programi i të gjithë Evenimentit i cili do t’u
shpërndahet njerëzve në rrethet kryesore të Shqipërisë së bashku me Flyer, Postera apo Broshura.
Ju faleminderit !

More Related Content

Featured

PEPSICO Presentation to CAGNY Conference Feb 2024
PEPSICO Presentation to CAGNY Conference Feb 2024PEPSICO Presentation to CAGNY Conference Feb 2024
PEPSICO Presentation to CAGNY Conference Feb 2024Neil Kimberley
 
Content Methodology: A Best Practices Report (Webinar)
Content Methodology: A Best Practices Report (Webinar)Content Methodology: A Best Practices Report (Webinar)
Content Methodology: A Best Practices Report (Webinar)contently
 
How to Prepare For a Successful Job Search for 2024
How to Prepare For a Successful Job Search for 2024How to Prepare For a Successful Job Search for 2024
How to Prepare For a Successful Job Search for 2024Albert Qian
 
Social Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie Insights
Social Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie InsightsSocial Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie Insights
Social Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie InsightsKurio // The Social Media Age(ncy)
 
Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024
Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024
Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024Search Engine Journal
 
5 Public speaking tips from TED - Visualized summary
5 Public speaking tips from TED - Visualized summary5 Public speaking tips from TED - Visualized summary
5 Public speaking tips from TED - Visualized summarySpeakerHub
 
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd Clark Boyd
 
Getting into the tech field. what next
Getting into the tech field. what next Getting into the tech field. what next
Getting into the tech field. what next Tessa Mero
 
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search Intent
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search IntentGoogle's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search Intent
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search IntentLily Ray
 
Time Management & Productivity - Best Practices
Time Management & Productivity - Best PracticesTime Management & Productivity - Best Practices
Time Management & Productivity - Best PracticesVit Horky
 
The six step guide to practical project management
The six step guide to practical project managementThe six step guide to practical project management
The six step guide to practical project managementMindGenius
 
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...RachelPearson36
 
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...Applitools
 
12 Ways to Increase Your Influence at Work
12 Ways to Increase Your Influence at Work12 Ways to Increase Your Influence at Work
12 Ways to Increase Your Influence at WorkGetSmarter
 
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...DevGAMM Conference
 
Barbie - Brand Strategy Presentation
Barbie - Brand Strategy PresentationBarbie - Brand Strategy Presentation
Barbie - Brand Strategy PresentationErica Santiago
 

Featured (20)

PEPSICO Presentation to CAGNY Conference Feb 2024
PEPSICO Presentation to CAGNY Conference Feb 2024PEPSICO Presentation to CAGNY Conference Feb 2024
PEPSICO Presentation to CAGNY Conference Feb 2024
 
Content Methodology: A Best Practices Report (Webinar)
Content Methodology: A Best Practices Report (Webinar)Content Methodology: A Best Practices Report (Webinar)
Content Methodology: A Best Practices Report (Webinar)
 
How to Prepare For a Successful Job Search for 2024
How to Prepare For a Successful Job Search for 2024How to Prepare For a Successful Job Search for 2024
How to Prepare For a Successful Job Search for 2024
 
Social Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie Insights
Social Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie InsightsSocial Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie Insights
Social Media Marketing Trends 2024 // The Global Indie Insights
 
Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024
Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024
Trends In Paid Search: Navigating The Digital Landscape In 2024
 
5 Public speaking tips from TED - Visualized summary
5 Public speaking tips from TED - Visualized summary5 Public speaking tips from TED - Visualized summary
5 Public speaking tips from TED - Visualized summary
 
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd
ChatGPT and the Future of Work - Clark Boyd
 
Getting into the tech field. what next
Getting into the tech field. what next Getting into the tech field. what next
Getting into the tech field. what next
 
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search Intent
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search IntentGoogle's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search Intent
Google's Just Not That Into You: Understanding Core Updates & Search Intent
 
How to have difficult conversations
How to have difficult conversations How to have difficult conversations
How to have difficult conversations
 
Introduction to Data Science
Introduction to Data ScienceIntroduction to Data Science
Introduction to Data Science
 
Time Management & Productivity - Best Practices
Time Management & Productivity - Best PracticesTime Management & Productivity - Best Practices
Time Management & Productivity - Best Practices
 
The six step guide to practical project management
The six step guide to practical project managementThe six step guide to practical project management
The six step guide to practical project management
 
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...
Beginners Guide to TikTok for Search - Rachel Pearson - We are Tilt __ Bright...
 
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...
Unlocking the Power of ChatGPT and AI in Testing - A Real-World Look, present...
 
12 Ways to Increase Your Influence at Work
12 Ways to Increase Your Influence at Work12 Ways to Increase Your Influence at Work
12 Ways to Increase Your Influence at Work
 
ChatGPT webinar slides
ChatGPT webinar slidesChatGPT webinar slides
ChatGPT webinar slides
 
More than Just Lines on a Map: Best Practices for U.S Bike Routes
More than Just Lines on a Map: Best Practices for U.S Bike RoutesMore than Just Lines on a Map: Best Practices for U.S Bike Routes
More than Just Lines on a Map: Best Practices for U.S Bike Routes
 
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...
Ride the Storm: Navigating Through Unstable Periods / Katerina Rudko (Belka G...
 
Barbie - Brand Strategy Presentation
Barbie - Brand Strategy PresentationBarbie - Brand Strategy Presentation
Barbie - Brand Strategy Presentation
 

Himara 2012 Hapja e Sezonit Veror

 • 2. INFORMACION MBI KOMPANINË “CONNEXT” Emri i Kompanisë: CONNEXT Person Kontakti: Eris TODRI Mobile : +355 67 20 47 803 Email : etodri@connext.al Adresa: Rr. Barrikadave Nr.127 , Tirana/ALBANIA Faqja Zyrtare: www.connext.al
 • 3. DETAJE TË PROJEKTIT Titulli i Projektit: “ HAPJA E SEZONIT VEROR HIMARË ” Data: 12-13 Maj 2012 Koha e Fillimit: 19:00 Qyteti: Himarë Vendi: Himarë
 • 4. HYRJE  Himara,e pozicionuar në Jug të Shqipërisë, është një nga vendet më atraktive për turizmin Shqiptarë e të huaj. Bashkia e Himarës përfshin zonat e Dhërmi, Pilur, Kudhës, Qeparo, Vuno, Iljas dhe Palasë , vënde këto që spikasin gjatë sezonit veror për fluksin e lartë të turistëve. Himara është cilësuar si vënd me “Histori të Lavdishme”. Të tjerë e kanë quajtur “Perla e Jonit” , “Lule e Vilajetit” , “Shtëpia Jonë e përbashkët” , vëndi i njerëzve të punës , paqedashës dhe mikpritës.
 • 5. HYRJE  Data 12 Maj është përcaktuar si Dita e “Hapjes së Sezonit Veror të Himarës”. Kohëzgjatja e këtij evenimenti do të jetë 2 ditë.  Ky eveniment do t’i japë mundësinë Qytetit të Himarës të promovojë Sezonin Veror duke bërë të mundur që të gjithë qytetarët ta zgjedhin si vendin ideal për pushimet e tyre të paharrueshme. Këto dy ditë aktivitet u japin mundësinë edhe të gjithë vendasve që të bashkohen dhe të promovojnë vlerat e vendit të tyre , me kulturën ,traditat , ushqimin tradicional etj.  Është shumë e rëndesishme bashkëpunimi me Biznesin Vendas, Hotele ,Kampingje, Restorante, Lokale, Klubet e Natës etj.  Hotelet do të ofrojnë akomodim falas për datën 12 Maj. Kjo, u shërben atyre për të promovuar Hotelin dhe cilesitë që ai ka.  Kampingjet do t’u ofrojnë mundësinë e akomodimit falas pjesëmarrësve.  Gjithashtu restorantet do të përgatisin specialitetet e tyre falas për pjesëmarrësit.  Lokalet dhe Klubet e Natës do t’u ofrojnë një kokteil falas të gjithë pjesëmarrësve.  Pikat e lartëpërmendura do të jenë një strategji shumë e mirë për të sjellë njerëzit e rretheve të tjera në Himarë.
 • 6. ZHVILLIMI I EVENIMENTIT  Evenimenti do të zhvillohet në dy faza.  Faza e parë ( Data 12 Maj , Shtunë).  Një Stage do të jetë i pozicionuara përkatësisht në pikën: Shëtitorja (Manolo).  Stage tek Shëtitorja (Manolo) do të shërbejë për Koncertin e Muzikës Moderne me këngëtarë Shqiptarë si Elvana Gjata, Flori Mumajesi, Klajdi Haruni, Andy Gramm, NRG Band .  Pjesë e Evenimentit do të jenë edhe nje grup “Street Artist”, ata do të dhurojnë një Show spektakolar që shumë nga pjesëmarrësit nuk e kanë parë ndonjëherë. Gjithashtu, një pjesë e tyre do të jenë të pranishëm ditën e Dielë për argëtimin e pjesëmarrësve.
 • 7. ZHVILLIMI I EVENIMENTIT  Një moment shumë i bukur do të jetë edhe hedhja e minibalonave që do të ndriçojnë qiellin. Minibalonat do t’u jepen të gjithë pjesëmarrësve dhe do të leshohen prej tyre pas përfundimit të Koncertit në Stage tek Shëtitorja (Manolo).
 • 8. ZHVILLIMI I EVENIMENTIT  Fishekzjarret do të jenë një moment magjik për të gjithë pjesëmarrësit. Hedhja e tyre do të realizohet përgjatë Koncertit në Stage tek Shëtitorja (Manolo).
 • 9. ZHVILLIMI I EVENIMENTIT  Faza e dytë( Data 22 Prill , Dielë).  Rreth orës 09:30 një grup animatoresh do të argëtojnë fëmijët.  Në Stage tek Shëtitorja (Manolo) do të mbahet Fjalimi nga Personalitetet më të Larta të Pushtetit Qëndror dhe Vendor. Fjalimi do të zgjasë rreth 30 min (11:30 – 12:00) . Pas fjalimit të gjithë pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të shijojnë ushqime tradicionale të përgatitura nga vetë vëndasit dhe restorantet, që do të jenë vendosur në banketin e ushqimeve tek Shëtitorja.  Festa do të vazhdojë me Vëllezërit Korçar, Endri & Stefi Prifti. Performanca e tyre do te zgjasë 2 orë e 30 min. ( 12:00 – 14:30 ).
 • 10. ZHVILLIMI I EVENIMENTIT  Pasi të kenë shijuar ushqimin e mrekullueshëm, të gjithë pjesëmarrësit do të kenë mundësi të zgjedhin se si të argëtohen në pjesën tjetër të ditës. Mundësitë e argëtimit do të jenë të shumta si psh: • 1. Animacioni • 2. Guida Turistike (Tokësore) • 3. Alpinizëm • 4. Kanoa • 5. Zhytje në Det • 6. Parashuta
 • 11. ZHVILLIMI I EVENIMENTIT  1. Animacioni.  Lojra të ndryshme për fëmijë, maskotë, face painting, tullumbaca, cirk, numra magjikë etj do të argëtojnë fëmijët për një pjesë të madhe të ditës së Dielë.
 • 12. ZHVILLIMI I EVENIMENTIT  2. Guida Turistike (Tokësore)  Për adhuruesit e artit,kulturës dhe historisë së Himarës do mundësojmë dy guida turistike , ujore dhe tokësore . Guida turistike tokësore do të përfshijë keto monumente :  Kalaja e Himarës  Kalaja e Ali Pashë Tepelenës
 • 13. ZHVILLIMI I EVENIMENTIT  3. Alpinizmi  Për të gjithë adhuruesit e turizmit malor kemi menduar një të dielë ndryshe,alpinizëm. Të gjithë të apasionuarit e këtij sporti do të shoqerohen nga disa instruktorë.
 • 14. ZHVILLIMI I EVENIMENTIT  4. Kanoa  Një pjesë tjetër argëtimi do të jetë gara me kanoa në detin Jon të Himarës, ku të gjithë pjesëmarrësit mund të jenë shikuesit ose lojtarët.
 • 15. ZHVILLIMI I EVENIMENTIT  5. Zhytje  Për të gjithë të apasionuarit dhe kureshtarët e jetës nënujore, një tjetër aktivitet që do të zhvillohet paralelisht me aktivitetet e tjera është pikërisht Diving (Zhytje nën ujë ) .
 • 16. ZHVILLIMI I EVENIMENTIT  6. Parashuta  Hedhje me parashutë nga mali i Llogarasë për ata që e pëlqejnë “rrezikun”, ku adrenalina kap majat dhe është e paevitueshme.
 • 17. MARKETING & REKLAMA  Promovimi. (Para Evenimentit)  Evenimenti do të promovohet me një fushatë dy-javore në Media , Radio, City Light, Billboard etj.  Promovimi. (Pas Evenimentit)  I gjithë Evenimenti do të lançohet në Media dhe në Radio me një mini dokumentar, i cili do të tregojë të gjithë eksperiencën dhe momentet e bukura që pjesëmarrësit kaluan gjatë fundjavës së “Hapjes së Sezonit Veror në Himarë”. Ky lançim do të vlejë si një mesazh, për ata njerëz që nuk ishin të pranishëm , të mos mungojnë gjatë Sezonit Veror dhe jo vetëm, në “ Shtëpinë Tonë të përbashkët” .
 • 18. PROMOCION (Para Evenimentit)  Evenimenti do të promovohet edhe nëpërmjet :  Flyer  Postera  Broshura( Door- To- Door)  Gjithashtu një element shumë i rëndësishëm do të jetë programi i të gjithë Evenimentit i cili do t’u shpërndahet njerëzve në rrethet kryesore të Shqipërisë së bashku me Flyer, Postera apo Broshura.