De wert accountants & belastingadviseurs corporate brochure

322 views

Published on

De brochure van De Wert accountants & belastingadviseurs. Ervaar en voel onze drive om elke dag onze relaties van dienst te zijn.

Starten - Groeien - Afscheid nemen.

De ondernemers-/ondernemingscyclus.

Published in: Economy & Finance
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
322
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

De wert accountants & belastingadviseurs corporate brochure

  1. 1. Het leven van een ondernemer kent belangrijke momenten. Wanneer je start met je bedrijf bijvoorbeeld, wanneer je uitbreidt of inkrimpt, als je wilt gaan samenwerken of ermee wilt stoppen. Je maakt keuzes die stuk voor stuk effect hebben op de toekomst van je onderneming. De Wert denkt graag met je mee. Al sinds 1959 ondersteunen wij ondernemers met accountancy, fiscaaljuridische en administratieve diensten. Dus in welke fase je je ook bevindt: met De Wert ben je zeker van je zaak. De Wert accountants & belastingadviseurs is een is zo compleet mogelijk te informeren en te adviseren. middelgrote maatschap van accountants en belas- Onze uitdaging gaat verder dan alleen de administratie of tingadviseurs met ruime ervaring. Klein genoeg voor een aangifte verzorgen. We zijn per slot van rekening zelf een persoonlijke aanpak en groot genoeg om op een ook ondernemer. Net als jij. breed vlak te ondersteunen. Op basis van vertrouwen Kruisbestuiving Op een financieel adviseur moet je kunnen vertrouwen. Alle kennis van ons vak hebben wij in huis. Regelmatig Anders was je zelf wel accountant of belastingadviseur hebben we intern overleg met al onze specialisten om ook geworden. De Wert heeft een Wta vergunning. Dat bete- op een breder vlak inzicht te krijgen in de situatie van onze kent dat wij wettelijke controles mogen uitvoeren. klanten. En dat levert vaak heel wat interessante kennis op. Wij staan hiermee onder toezicht van de zelfstandige Krijgen we een verzoek of vraag dat net buiten ons vakge- overheidsorganisatie Autoriteit Financiële Markten (AFM). bied ligt, dan kunnen we putten uit een groot netwerk van Verder zijn we onderworpen aan Nederlandse tuchtrecht- andere specialisten zoals notarissen en juristen. regels en zijn we aangesloten bij diverse beroeps- en brancheorganisaties. Ook zijn we onderdeel van het Samenwerken met ondernemers internationale netwerk voor accountants INAA-Group. Dus Waarom we zo ver gaan? Wij geloven in persoonlijke, of je nu starter bent of doorgewinterde rot in het vak, op duurzame relaties met onze klanten waarin het onze taak De Wert kun je rekenen.
  2. 2. De start van je onderneming. Een grote stap waarbij er heel wat nieuwe zaken op je afkomen. Welke rechtsvorm ga je kiezen? Besteed je je hele administratie uit of maar een deel? Hoe groot moet je startkapitaal zijn? Belangrijke keuzes die van invloed zijn op je verdere succes. Wij kunnen je helpen zo doordacht mogelijk te kiezen. En meteen je administratie begeleiden en aangiftes verzorgen. Kun jij je concentreren op het starten. Alle begin is moeilijk
  3. 3. Natuurlijk verzorgen wij jaarrekeningen, tussentijdse cijfers en prognoses. Maar we kijken verder dan de cijfers. Want wat wij veel interessanter vinden, is de interpretatie van de resultaten. Gaat het goed met je onderneming? Accountancy Cijfers worden plannen Wat betekenen de cijfers voor je geplande investering? Waar liggen de kansen? Wij geven je graag de inzichten om toekomstplannen te maken, maatregelen te nemen en je ondernemerschap veilig te stellen. Alleen of samen met ons. Aan jou de keuze. Jij bent per slot van rekening de baas. De Wert is er.
  4. 4. Kleintjes worden groot Na een aantal jaren ervaring als ondernemer kom je op een punt dat je weer belangrijke keuzes moet maken. Neem ik personeel aan? Hoe regel ik de contracten? Kan ik al investeren in uitbreiding? De Wert maakt het inzichtelijk. We laten je bijvoorbeeld de risico’s zien van te snelle groei of hoe je het een en ander kunt financieren. Beslissingen genomen? Daarna kunnen we je heel wat werk uit handen nemen. Arbeidscontracten en salarisadministratie bijvoorbeeld. Of we onderhandelen voor je met de bank. Alles wat jou helpt te groeien.
  5. 5. Kun je als belastingplichtige de weg vinden in het oerwoud van fiscale regels? Maak je maximaal gebruik van de mogelijkheden die de wet biedt? Vaak heb je daar niet alle tijd of kennis voor. Gelukkig is het ons vak wel. We zijn én blijven op de hoogte van de meest actuele wetgeving. Voor ondernemers én particulieren. Fiscaal-juridisch Wegwijs in de wet Maar het blijft niet alleen bij belastingadvies. Onze adviseurs staan ook voor je klaar op onder andere het gebied van financiële planning, (her)structurering, begeleiden bij overname, advies (bijvoorbeeld specialisatie onroerende zaken, testamenten) en bij bezwaar- en beroepsprocedures. De Wert is er.
  6. 6. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ook als ondernemer. Afscheid nemen van je bedrijf doe je niet zomaar. Er zijn heel veel dingen waar je goed over na moet denken. Trek ik me helemaal terug of wordt het een fusie? Hoeveel is mijn bedrijf eigenlijk waard? Wat doe ik met de aandelen? De Wert kan je hierin intensief begeleiden. We adviseren je over de toekomst en kunnen zelfs samen met jou de onderhandelingen voeren. Uiteindelijk beslis je zelf. Het is jouw afscheid. Afscheid nemen doet soms zeer
  7. 7. Salarisadministratie Je personeel is het kapitaal van je onderneming. Daar wil je goed voor zorgen. Maar ook geen problemen door krijgen. De Wert heeft een betrouwbaar en inzichtelijk systeem. De online toegang tot alle CAO’s in Nederland maken je salarisadministratie altijd up-todate. En doordat er geautomatiseerde communicatie plaatsvindt met instanties als UWV, belastingdienst, arbodienst en verzekeraar, ook heel efficiënt. Naast de administratie kunnen we je helpen op het gebied van arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Administratieve diensten Efficiënt gegevens verwerken Administratieve automatisering Je boekhouding. Sommigen willen er zelf mee bezig zijn en sommigen willen het het liefst allemaal uitbesteden. Wat je voorkeur ook is, wij verzorgen het voor je. Op maat en altijd inzichtelijk door de online toegang. Het is mogelijk de cijfers van je bedrijf vanaf jouw werkplek in te lezen en te verwerken in hetzelfde systeem dat wij gebruiken. Handig, want zo kunnen wij gegevens snel analyseren en met je bespreken als dat nodig is. Heb je een eigen automatiseringssysteem? Geen probleem, wij bekijken dit graag voor je voor het beste advies. De Wert is er.

×