Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Handig! Nmbrs mutatieformulieren voor alle salarisverwerkingen via De Wert accountants & belastingadviseurs

1,256 views

Published on

Zelf gemakkelijk personeelsmutaties invoeren? Werknemers zelf wijzigingen laten invoeren? Het gaat allemaal héél gemakkelijk met de nieuwste technische snufjes. Houd je tijd over...

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Handig! Nmbrs mutatieformulieren voor alle salarisverwerkingen via De Wert accountants & belastingadviseurs

  1. 1. De Wert Salarisadministratie Zeker van je zaak Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? De kans is groot dat jij als Premium-klant van De Wert ons nog een Excel bestand stuurt met alle mutaties of deze per e-mail doorgeeft. Deze worden verwerkt in het HR-systeem Nmbrs en de salarisverwerking is weer correct in de betreffende periode. Werkt al jaren prima! Maar sinds kort kan het makkelijker. Via de klantenportal van De Wert kun je inloggen op de bedrijfslogin Nmbrs. Hier tref je een aantal mutatieformulieren aan. Van het aanmelden van een nieuwe medewerker tot het wijzigen van het salaris. Je vult het formulier in en verzendt het met één druk op de knop direct naar ons. Wij regelen het verder. Eenvoudig he! En er zitten al direct een aantal checks in het formulier ingebouwd, bijvoorbeeld op het BSN- nummer. Verder ontstaat er dankzij deze werkwijze een historie; Nmbrs geeft op verzoek alle gesloten mutatieformulieren weer. Service van de zaak. Dus log snel in op de klantenportal en ga gebruik maken van deze mogelijkheid! Weet dat deze mogelijkheid ook bestaat voor Medium-klanten en voor het personeel. Medium-klanten kunnen de mutatieformulieren gebruiken voor het interne goedkeuringsproces. De medewerker voert de mutatie in en iemand anders keurt goed. Dit is ook handig bij een accountantscontrole. De medewerkers kunnen zelf via hun eigen omgeving een wijziging doorgeven of een verzoek indienen. Zij kunnen dan kiezen uit alle mogelijkheden of slechts uit één of enkele. Dat bepaal jij. Zelfservice op en top! Jij (of je medewerker) krijgt tijd voor nog belangrijkere zaken. Meer info? Voor meer informatie, neem contact op met een van onze adviseurs. Zij zijn bereikbaar via 040-2450232.

×