BI OnDemand
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

BI OnDemand

on

  • 317 views

This (dutch) business proposition offers a proof of concept that shows the strenght of BI OnDemand for your organization.

This (dutch) business proposition offers a proof of concept that shows the strenght of BI OnDemand for your organization.

Statistics

Views

Total Views
317
Views on SlideShare
314
Embed Views
3

Actions

Likes
0
Downloads
1
Comments
0

1 Embed 3

http://www.lmodules.com 3

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

BI OnDemand BI OnDemand Document Transcript

  • BI Ondemand Wilt u in vier weken aangetoond zien hoe uw prototype. marketing & sales strategie slagvaardiger wordt door gebruik te maken van BI OnDemand? Wij bieden u deze PoC aan voor 16.000 euro. Deze PoC heeft een gemiddelde doorlooptijd van vier BI OnDemand, voor wie is het en wat levert dit weken. Voor dit aanbod gelden een aantal op? voorwaarden (zoals beschikbaarheid van systemen, juiste contactpersonen, etc.), welke onderdeel zijn van een nader overeen te komen "Statement of Focuzz biedt u een fixed-price Proof of Concept Work". met inzet van Xcelsius, Explorer, Crystal Reports (onderdelen van het BI OnDemand-platform) en integratie met bijv. SalesForce. Wat maakt een BI OnDemand PoC met Focuzz uniek? • Concrete kennis van en ervaring met BI OnDemand Grenzen verleggen vereist Uw organisatie ontwikkelt zich continue, u moet steeds sneller inspelen op de sterk veranderende innovatief denken - economische - omgeving om concurrerend te • Gebruikmakend van de meest innovatieve tools blijven. De klantrelatie en klanttevredenheid • Strategische partner voor de ontwikkeling en spelen een cruciale rol bij het slagvaardig en De kracht van Focuzz realisatie van uw BI OnDemand Integratie plan daadkrachtig kunnen handelen in de marktsegmenten. De Focuzz Group is een consultancy- Een voorbeeld: bedrijf met een duidelijke focus en een • Sales Director: "Waarom hebben wij bij klant X scherpe visie op Business Intelligence, niet op tijd honderden oude voor nieuwe modellen Enterprise Integration en Business vervangen?" Process Management. Onze aanpak • Sales Account manager: "Niet alle informatie is business georiënteerd en richt haal ik uit ons CRM systeem. Er staat ook informatie in ons legacy systeem en deze 'output' zich op strategie, ontwerp, realisatie, duurt een eeuwigheid." beheer en nazorg. Door een hoog- • Marketing manager: "Onze campagnes hebben waardig kennisniveau is er intensieve dan geen enkele zin, want we kunnen onze kennisdeling met klanten en binnen klanten niet segmenteren, positioneren en targetten." de teams. Dit zorgt voor “continieuwe” innovatie en creativiteit. Wat levert een BI OnDemand platform concreet voor u op: • Betere uitvoering van de strategie en visie • Effectieve en slagvaardige sturing en Contact besluitvorming Focuzz BI Services B.V. is • Eén centrale workbench of platform voor internationale en centrale samenwerking onderdeel van de Focuzz Group B.V. • Integrale oplossing van infrastructuur voor DWH en BI zonder extra kosten voor de eigen IT-afdeling “Villa mooi Zeist” • Een volledige hosting oplossing met een korte Utrechtseweg 9 implementatie looptijd voor een snelle ROI 3704 HA ZEIST Nederland In deze PoC helpt Focuzz u met het identificeren van geschikte KPI's voor de PoC en het in kaart Internet: www.focuzz.nl brengen van het huidige en het nieuwe proces. Als resultaat levert Focuzz een werkend mail: info@focuzz.nl