Prezentare La Spaziale Media

1,014 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,014
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
239
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Prezentare La Spaziale Media

 1. 1. LA SPAZIALE MEDIA Oferta generalade servicii si productie publicitara
 2. 2. Stimate partener,Indiferent de motivul pentru care ia nastere o oferta sau indiferent de prilejulin care se transmite cate un mesaj, calea si modul in care acestea suntexpuse consumatorilor, sunt extrem de importante.Fiind o agentie full service, La Spaziale Media va acorda tot suportul inobtinerea unui feedback pozitiv, va identifica nevoile si va directioneaza catrecele mai eficiente canale de publicitate, va obtine cele mai competitivepreturi, va creaza cele mai originale mesaje.Prin La Spaziale Media faceti un pas mare in publicitate, un pas mare inatingerea targetului.
 3. 3. La Spaziale Media preia istoricul, portofoliul, echipa si experienta de 8 ani a Integral Grup Media pentru a realiza un pas mare spre:- Identitate de brand. Noi stim ca brandurile nu exista de la sine, nu orice insiruire de litere si orice linie curba este un brand, nu orice nume devine o marca. De aceea cream de la inceput identitati cu potential de brand.- Creatie. Activitatea de creatie cuprinde realizarea de spoturi radio si tv, machete pentru print-uri bannere, pliante, fly-ere, cataloage, etc.- Webdesign. Realizam site-uri profesionale utilizand cele mai noi tehnologii din domeniu, site- uri de prezentare, magazine virtulale, portaluri, directoare web sau aplicatii cu functionalitate adaptata la cerintele clientului.- Servicii complete de comunicare media. Realizam campanii TV, radio, presa, outdoor, direct mail, online.- Productie. Un brand este un concept, o idee ce nu poate fi atinsa. Noi transformam conceptele in materiale de comunicare in masa. Realizam productie si personalizare de materiale promotionale, casete luminoase, bannere, panouri, litere volumetrice, inscriptionari auto, etc.- Comunicare si Relatii Publice. Nu este suficient ca un brand sa fie cunoscut, el trebuie sa fie omniprezent. Noi transformam faima in reputatie.- Organizare de evenimente: Conferinte, targuri, expozitii, team-buildinguri, corporate, lansari de produse, evenimente private, etc.
 4. 4. Creatie
 5. 5. DTP si Pre-PressPrint Digital si Offset In functie de proiectul dumneavoastra putem initia idei, dezvolta prezentari si campanii de promovare. Putem pregati documentele pentru tiparire, aranjare in pagina, verificarea textului, precum si asigurarea ca indeplinesc standardele cerute pentru o tiparire de calitate. Printuri alb negru si policromie, suport autocolant, hartie carton normal (media print) sau speciale . Pentru obtinerea unui print de calitate, recomandam transmiterea fisierelor la rezolutia 300 dpi. Se pot realiza: carti de vizita, pliante de prezentare, brosuri, cataloage, calendare personalizate, coli cu antet. Posibilitati de finisaj: laminare cu folie mata sau lucioasa,lacuire totala sau selectiva, stantare, aplicare folio, spiralare, brosare etc.
 6. 6. Printuri cu aplicatii outdoor Cele mai uzitate de clientii nostri sunt: mesh-urile, frontlit-uri (banner simpla fata), blockout-ul (banner dubla fata), backlit-ul, postere pentru panourile stradale (realizate din blueback), steaguri, window graphics si floorgraphics, autocolant etc. Pot fi prevazute cu tivuri, capse si gauri de vant, in functie de destinatia acestora. Echipamentele ne pot permite sa printam si materiale rigide, cum ar fi: lemn, pvc, sticla, stiplex, carton microondul, polistiren expandat, dibond, tabla de aluminiu, ceramica, panza de tablouri.
 7. 7. Printuri cu aplicatii indoor Printurile pentru aplicatiile indoor sunt realizate cu cerneala pebaza de apa sau solvent pe materiale specifice, ceea ce confera ungrad sporit de acuratete a imaginii. Se pot realiza postere, backlit film pentru casete luminoase,autocolant pentru decorarea standurilor, a rafturilor, autocolantfloorgraphics, bannere de interior, print-uri pentru display-uri (click-frame, roll-up), printuri pe materiale textile (canvas). Rezistenta in timp este obtinuta cu ajutorul laminarii, plastifierii si aincapsularii. Acestea sunt procedee prin care o imagine esteprotejata de umezeala, praf, zgarieturi, etc. sau de componenta UV arazelor solare (ceea ce-i confera rezistenta sporita in timp ladecolorare).
 8. 8. Personalizari autoServicii de cutter-ploter si laminare Personalizarea auto se poate face cu folie autocolanta(lucioasa sau mata,reflectorizanta, fluorescenta) sau folie autocolanta tiparita in policromie si laminatapentru a fi protejata impotriva umezelii si a razelor UV. Inscriptionarile auto pentru masini pot fi autocolant decupat pe cutter plottersau autocolant printat si lipit. De asemenea, exista optiunea wholemap, ceea ce inseamna ca masina esteimbracata in intregime in autocolant. Inscriptionarile auto pentru tranzit media sunt autocolantele de tip removable(care pot fi indepartate cu usurinta) si window graphics, care sunt autocolantetransparente perforate lipite de obicei pe geamurile autobuzelor.
 9. 9. Evenimente speciale Organizam evenimente speciale ca lansari de produse, promovare de produse in baruri, cluburi, sampling, conferinte, team building etc. Cream conceptul si strategia evenimentului, punem la dispozitia clientului resursele necesare organizarii, asiguram buna desfasurare a acestuia si ne ocupam de promovare prin materiale promotionale, campanii media si PR.
 10. 10. Televiziune Desfasuram campanii publicitare pe toate posturile nationale de televiziune, dar si pe cele locale. Pe langa campaniile clasice putem realiza campanii de PR, difuzand stiri in principalele jurnale, cu productia noastra.Avantaje TV:- Impactul vizual pentru anumite produse si servicii are efect puternic asupra oamenilor.- Flexibilitate – ofera spatiu de reclama la orice interval dorit- Acoperirea cea mai vasta- Impactul major datorita combinatiei sunetului-imaginii-miscariiDezavantaje TV:- Costuri ridicate pentru productie si difuzare- Audienta scazuta in intervalul 05.00 – 17.00- Aparitia fenomenului de zapping – comutarea pe alt canal in timpul calupurilor publicitare
 11. 11. Radio Desfasuram campanii pe toate posturile de radio nationale si locale. Pentru bugetele mari oferim bonusuri considerabile. Avantaje - Costuri mici la productie si difuzare - Mijloc de sustinere a imaginii - Mijloc de comunicare omniprezent (acasa, in masina, la birou, in magazine) - Atinge publicul mobil - Modificarile in spoturi se realizeaza usor si nu presupun oprirea campaniei - Audienta maxima in intervalul 08.00 – 17.00 Dezavantaje: - Produsul nu poate fi vizualizat - Nu capteaza atentia ca televiziunea - Evaluarea audientei este facuta la intervale mai mari de timp
 12. 12. Presa Realizam campanii in orice publicatie nationala sau locala.Avantaje:- Nu este efemera, poate fi revazuta oricand se rasfoieste publicatia- Un grad foarte ridicat de mobilitate,- Eficienta este sporita pentru ca la acelasi pret publicitatea poate fi vazuta de nenumarate ori de mai multe persoane- Calitatea consumatorului data de dorinta de informare- Un grad ridicat de credibilitate asociata cu continutul articolelorDezavantaje:- Materialele trebuiesc pregatite din timp pentru a fi publicate ceea ce face ca investitorul sa nu poata reactiona rapid la schimbarile de pe piata.- Desi se adreseaza unui public bine definit, de cele mai multe ori o revista nu este citita de majoritatea celor care alcatuiesc segmentul tinta.
 13. 13. Online Comunicarea in mediul online are ca principal avantaj usurinta cu care se primeste feed-back: o campanie condusa in mod eficient va aduce un feed-back practic instantaneu. Puteti afla in orice moment cat sunteti de performant cu o campanie online bine condusa.
 14. 14. Portofoliu
 15. 15. Contact LA SPAZIALE MEDIAAdresa: Str. Ion Brezoianu nr. 4, et. 1, ap. 2, BucurestiTel : 021.224.12.74Fax: 021.224.24.20E-mail: office@laspazialemedia.ro

×