• Save
no name presentation
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

no name presentation

on

  • 298 views

moi

moi

Statistics

Views

Total Views
298
Views on SlideShare
194
Embed Views
104

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 104

http://www.dekleinehaven.nl 104

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

no name presentation no name presentation Presentation Transcript

  • Een echtpaar uit België, Werner & Nathalie, zijn in 2009 gestuit op eenkindergevangenis. Het wordt heel keurig een rehabilitatiecentrumgenoemd, maar het is gewoon een gevangenis hoewel de plek nietommuurd is.Alle kinderen liepen er naakt rond. Sommige kinderen waren zelfs geketendaan de muren en overal liepen de ratten en kakkerlakken.Stukje bij beetje heeft Nathalie een vertrouwensrelatie opgebouwd met degevangenisdirecteur, en zo kunnen ze de kinderen uit de gevangenis steedsmeer helpen.
  • • In de gevangenis zitten ongeveer 300 kinderen, in de leeftijd van 3 tot 17 jaar. Slechts 5 tot 10 kinderen een echt politiedossier hebben.• De rest van de kinderen zijn zwerfkinderen, zijn er gedumpt door hun (stief)ouders, zijn volledig wees, kinderen die ontsnapt zijn omdat ze als kindoffer dienden.• Bijna alle kinderen die in de gevangenis zitten zijn dus onschuldig.
  • Foodstep geeft de kinderen voeding, scholing, aandacht en liefde. DankzijFoodstep hebben deze kinderen kans op een toekomst.
  • Bij Foodstep leren de kinderen normen. Er zijn regels waar de kinderenzich aan moeten houden: zoals bijvoorbeeld op je beurt wachten bij heteten en aan tafel eten. Na het eten krijgt iedereen een taak die zemoeten uitvoeren, bijvoorbeeld vuilnis opruimen, tafel afruimen,afwassen of de natte matrassen buiten leggen.
  • MAF (Mission Aviation Fellowship) is er voor mensen die inafgelegen gebieden leven; met vliegtuigen encommunicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voorhulp en het Evangelie. Meer dan 1000 (hulp)organisatiesdoen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk.Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF vliegtuig opom te helpen
  • Foodstep is een jonge organisatie en zit eigenlijk nog in de opstartfase. Nog veelte doen dus! Zeker ook op het gebied van de administratie.Je kan natuurlijk nooit voorspellen hoe de toekomst eruit gaat zien maar hun ideeis dat ze voorlopig nog in Uganda zullen wonen.Ze willen heel graag hun ervaring gebruiken om Werner & Nathalie, de oprichtersvan Foodstep, te helpen.Hoe lang ze hier nog zullen blijven, laten ze toch aan God over. Ze geloven zekerdat Hij, zoals Hij altijd heeft gedaan, duidelijk zal maken wanneer het tijd is vooreen volgende stap.Voor nu is Uganda en Foodstep hun plek en hun thuis en vinden ze het eenvoorrecht om zich voor de kinderen in te zetten,voor ze te vechten!
  • Steun Foodstep!!!Lever uw lege flessen in bij De oude gieterij. De opbrengsten van deze flessen gaan naar Foodstep.