Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ultimate Team

196 views

Published on

Presentació del grup Ultimate Team de la Viquilletra

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Ultimate Team

  1. 1. Ultimate team Ray,javier,Kevin,Oriol,ignacio Estemllegintl’homequeplantavaarbres(deJeanGIONO)
  2. 2. Ultimate teamdel’insPríncepdeGirona
  3. 3. oriolsánchezratera Sóc un noi de 14 anys i visc al barri de Gràcia.M´agrada jugar al futbol,els videojocs(especialment Call Of Duty)i quedar amb els amics per anar al cinema.
  4. 4. Ignacio Em dic Ignacio,tinc 14 anys,jugo a bàsquet a l’Estaciò del nord.M’agrada jugar amb la meva mare a puzzles de Lego,i també fer biscuits de poma,de Xocolata.
  5. 5. Raymacias Em dic Ray, m’agrada practicar esports diferents, com per exemple: natació, esquiar, caminar hores per la muntanya, tennis, ping-pong ,anar en bicicleta, però l’esport que més m’ agrada i practico és el futbol.
  6. 6. Kevin Maldonado Em dic Kevin i m’agrada jugar a l‘Agar.io i al futbol.Sóc de Bolívia i vaig arribar a Barcelona fa un any i mig. Visc al barri d’Horta.
  7. 7. JavierCallahuara Em dic Javier, tinc 14 anys, i a l’abril compliré els 15. M’ encanta el futbol,jugo a l’Alzamora que està a prop de l’ Heron City, però jo visc al Guinardó.

×