Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Presentacionins

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Auto
Auto
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 20 Ad

More Related Content

Viewers also liked (20)

Advertisement

Similar to Presentacionins (20)

Advertisement

Presentacionins

 1. 1. SOC NA GLADYS Hola,som na Gladys . Som la mitjana dels germans, tenc 8 anys. Vaig néixer el dia 17 de febrer de 2002. M'agraden els cavalls i la naturalesa, les meves cusses es diuen Canela i Tana. També tenc dos germans i es diuen Toni i Joana. La meva família és molt petita i m'avorresc molt.
 2. 2. SOC EN MIQUEL Hola som en Miquel i m'agrada jugar amb el meu l' ordinador. Tenc 8 anys i som el més gran dels germans, tenc una germana petita. M'agrada jugar amb la meva germana, algun dia vaig a casa de'n Dani.
 3. 3. SOC NA VIRGINIA Hola som na Virginia tenc 8 anys vaig néixer el 30 d'abril. M'agrada cantar, ballar, jugar i fer dibuixos. Tenc uns germans més grans que jo, també tenc un ca, m'agrada molt jugar amb ell. Adeu.
 4. 4. SOC EN JOAN CAMPS Hola som en Joan,m´agrada fer esport ,especialment anar en bici.Tenc vuit anys som el més petit de dos germans.El meu germà va a tercer d´ESO i jo a tercer de Primària, és casualitat ,oi? Quasi cada dia surt a fer voltes en bicicleta.
 5. 5. SOC NA CATI Hola som na Catalina soc la més gran de les germanes, a la meva germana li agrada molt l´escola . Jo soc un poc timida, me'n vaig a l´escola amb en Joan Mas.El que més m´agrada és medi i catalá.
 6. 6. SOC N'ALEX Hola soc n'Alex i soc un poc caparrut, tenc vuit anys i algunes vegades m'enfad. Tenc una germana més petita. M'agrada el meu moix i sempre vol jugar amb la pilota petita. Vaig néixer el 20 de març i m'agrada jugar amb els amics. M'agraden la classe de medi i de català.
 7. 7. SOC EN TOLO Jo soc en Tolo, soc el més petit de la família, tenc una germana gran. Vaig neixer a l'any 2002,el mes de gener. M'agrada la pizza,m'agrada anar en bici, soc un poc poruc. Els meus millors amics son n'Alex, en Jaume i en Joan C.
 8. 8. SOC NA VICA Hola soc na Victòria, vaig néixer dia 29 de Maig de 2002. Tenc 8 anys. M'agrada anar a l'escola, el que més m'agrada són l'artística i l'alternativa. M'agrada jugar a basquet o a pillar el moix o a cotxes de comandaments, hi juc amb un amic. També a l'estiu convid a amics a sopar i ens banyam a la piscina. La meva cosina és molt entremaliada perquè pareix una pallassa, sempre riu. Jo tenia un cus i era super mono i m'agradava jugar amb ell.
 9. 9. SOC NA FÀTIMA Som na Fàtima m'agrada jugar amb el meu germà petit. Tenc vuit anys i visc a Campos. M'encanta anar a fer una volta amb les meves amigues, diuen que som molt guapa i també m'agrada anar a l'escola. Les meves millors amigues són molt simpàtiques i amables, un poc desbaratades, però són molt bones al·lotes. La mestra és molt bona, algunes vegades no, perquè els nins i les nines la fan enfadar.
 10. 10. SOC EN JAUME GARCIAS Som en Jaume,tenc vuit anys.Tenc una germana que es diu Irene.M'agrada jugar amb la meva germana a futbol i també ens agrada jugar a basquet , a l`ordinador i pintar junts.
 11. 11. SOC EN JOAN MAS Som en Joan i visc a Campos, tenc 8 anys. Som simpàtic i tenc una germana gran i ella també és simpàtica. Amb la meva germana m'agrada jugar a l'ordinador, amb el meu pare a futbol i a la meva mare m'agrada ajudar-la a cuinar. Sobretot amb el meu pare m'encanta collir els pebres, albergínies, els ginjols i els codonys. De l'escola m'agrada molt el català.
 12. 12. SOC NA LARA Som na Lara i m'agrada formar part d'aquesta classe. Tenc vuit anys i m'agrada jugar a bàsquet i tenc set germans grans, i jo soc la més petita de tots; visc a Campos però he nascut a Palma de Mallorca.
 13. 13. SOC N'ADRIÀ Som n'Adria i m'agraden les matemàtiques,tenc 8 anys i visc a Sa Rapita i també m'agrada el fútbol. He nascut a Palma dia 21 d'agost i som el gran dels germans, darrera jo i ve una germana petita. M'agrada jugar amb la meva germana, diven que soc divertit.
 14. 14. SOC N'AINA Som n´Aina i m´agrada formar part de la classe. Tenc vuit anys i tenc una germana petita, jo soc la gran de la casa.Diuen que soc divertida i simpàtica. Visc a Campos i m'encanta jugar amb els meus amics.
 15. 15. SOC EN RAFEL Soc en Rafel i m'agrada patinar i anar en bicicleta. Soc un poc tímid i m'enfad qualque vegada. M'agraden les olives i la pizza, l'ensalada i els bunyols. Tenc vuit anys i vaig néixer dia set de maig de dos mil dos. Vaig néixer a Campos. Soc el més petit. Sempre que m'en vaig a casa després de dinar vaig a jugar amb el meu ca. Quan m'aixec del llit no em vull despertar i quan he de sortir i travessar el pati he de córrer perquè el meu ca no m'embruti.
 16. 16. SOC N'ERICA Hola som n' Erica i m' agrada formar part de sa classe .Tenc vuit anys i soc la més petita de les dues germanes. Diuen que soc molt simpàtica i molt alegre i divertida . M' agrada anar al parc i a la platja , m' agrada la natacio' i jugar a la corda i un poc al basquet també al monopoli i als patins.
 17. 17. SOC EN MOHAMED Hola,som en Mohamed tenc 10 anys. A casa som 6 germans Vaig néixer al Marroc M'agrada fer plàstica i Mates. Som el petit de la casa.M'agrada jugar a futbol, anar en la bicicleta i jugar a la psp.
 18. 18. SOC NA FRANCINA Hola soc na Francina, som la petita dels germans. Tenc vuit anys, m'agrada jugar a basquet i anar a ball de saló. Visc a Campos en es carrer de sa Ràpita. M'agrada l'escola sobretot el català, castellà, mates, medi, música, religió i plàstica. La meva tutora és molt amable. També jugam amb els amics i apics la mestra renya perquè no feim feina. Estic contenta de fer 3r, soc alegre i un poquet tímida m'agrada la pizza i l'arrosset blanc. Vaig néixer dia quatre d'abril. Jo i la meva germana quan la nostra padrina ens ve a despertar ens costa aixecar-nos. Al meu padrí no li agrada que dugui la motxilla de rodetes. Adeu.
 19. 19. SOC NA NEUS Som na Neus i tenc 8 anys, visc a Campos i m'agrada molt jugar amb les meves amigues. Tenc un germà, soc la germana petita i m'agrada jugar a monopoli.
 20. 20. SOC EN JAUME SUÑER Hola soc en Jaume Suñer m'agrada sa classe de català. Tenc un germà que nom Joan i és el més petit de la família, és molt polissó i reputa fa molts de desastres. A mi m'agrada jugar amb la cussa i els moixos, en tenc tres i una moixa, la moixa és de color gris i dorada i uns dels moixos és dorat i és el més polissó.

×