Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Deel 8 les 1 (introductie en motivatie)

204 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Deel 8 les 1 (introductie en motivatie)

  1. 1. REIZENWaar gaan we deze zomer heen?
  2. 2. DiscussieGa je graag op reis?Wanneer ben je voor het laatst op reis geweest?Wat maakt voor jou een reis geslaagd?Zijn er landen waar je nooit heen zou gaan?
  3. 3. Verbetering schrijftaak Het ijs is onvertrouwbaar. Ze hopen dat ze kunnen de tocht doen in het volgende winter. Misschien 2013 zullen ze wel een gelegenheid voor hebben. De friese schaatsverenigingen hebben gezegd dat het niet goed nieuws is. Het ijs is alleen 8-9 centimeter dik. Friese schaatsers uitkijken naar de volgende gelegenheid.
  4. 4. Verbetering schrijftaak Dit geldt vooral in de provincie van Friesland. Het ijs heeft acht of negen centimeters. De persconferentie gebeurde in Leeuwarden. Het ijs is in te veel plaatsen te dunn. In het weekend gaat het ijs niet meer grooien. Het nieuws werd op een persconferentie bekent gemaakt. Het ijs zal niet meer grooien. Op de 200 kilometer route ligt er onvoldoende ijs.
  5. 5. Een onbewoond eiland …Wat neem jij mee?

×