Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bieb kennisopzuid

298 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bieb kennisopzuid

 1. 1. Kennis op Zuid.
 2. 2. Denk na over een nieuwe bibliotheek in Rotterdam Zuid.
 3. 3. De doelgroep.
 4. 4. “Als wij wat zeggen geloven ze ons toch niet.”“Hier zijn we 4 jaar geleden uitgeschopt, wij kwamen hier om te koken met de meiden - we weten nogsteeds niet waarom het staat nog steeds leeg, het zou ideaal zijn om hier terug te gaan.”“Dit park is niet heel slecht wel heel erg mooi. Maar er is niks te doen.Alleen maar hekken. En het gaat al om 5 uur dicht .” Bron: Jong zijn op Zuid.
 5. 5. Maak kennis met de nieuwe bibliotheek.
 6. 6. Ontdek kennis met de nieuwe bibliotheek.
 7. 7. De thematiek.
 8. 8. Dynamische ruimtes.
 9. 9. Werkruimte.
 10. 10. De keuken.
 11. 11. De woonkamer.
 12. 12. De studio.
 13. 13. Deel kennis met de nieuwe bibliotheek.
 14. 14. Kijk voor meer info Kijk voor meer info op www.opzuid.nl op www.opzuid.nl opzuid is de nieuwe opzuid is de nieuwe filmopzuid gamenopzuid schrijv bibliotheek van bibliotheek van Rotterdam Zuid. Rotterdam Zuid. Hier kunnen jongeren Hier kunnen jongeren samenkomen om te samenkomen om te het filmhuis voor in de huiskamer omringt d studeren, te koken, studeren, te koken, te gamen kortom te gamen kortom ze kunnen er leven. ze kunnen er leven. je eigen films Kijk voor meer info met vrienden Kijk voor meer info en je bes op www.opzuid.nl op www.opzuid.nl opzuid is de nieuwe opzuid is de nieuwe opzuid is de nieuwe opzuid is de nieuwe opzuid is de nieuwe bibliotheek van bibliotheek van bibliotheek van bibliotheek van bibliotheek van Rotterdam Zuid. Rotterdam Zuid. Rotterdam Zuid. Rotterdam Zuid. Rotterdam Zuid. Hier kunnen jongeren Hier kunnen jongeren Hier kunnen jongeren Hier kunnen jongeren Hier kunnen jongeren samenkomen om te samenkomen om te samenkomen om te samenkomen om te samenkomen om te studeren, te koken, studeren, te koken, studeren, te koken, studeren, te koken, studeren, te koken, te gamen kortom te gamen kortom te gamen kortom te gamen kortom te gamen kortom ze kunnen er leven. ze kunnen er leven. ze kunnen er leven. ze kunnen er leven. ze kunnen er leven. Kijk voor meer info Kijk voor meer info Kijk voor meer info Kijk voor meer info Kijk voor meer info op www.opzuid.nl op www.opzuid.nl op www.opzuid.nl op www.opzuid.nl op www.opzuid.nl opzuid is de nieuwe opzuid is de nieuwe opzuid is de nieuwe opzuid is de nieuwe opzuid is de nieuwe opzuid filmopzuid gamenopzuid schrijvenopzuid uitgevenopzuid bibliotheek van bibliotheek van bibliotheek van bibliotheek van bibliotheek van Rotterdam Zuid. Rotterdam Zuid. Rotterdam Zuid. Rotterdam Zuid. Rotterdam Zuid. Hier kunnen jongeren Hier kunnen jongeren Hier kunnen jongeren Hier kunnen jongeren Hier kunnen jongeren samenkomen om te samenkomen om te samenkomen om te samenkomen om te samenkomen om te is de bibliotheek het filmhuis voor in de huiskamer omringt door boeken beelden & teksten studeren, te koken, studeren, te koken, studeren, te koken, studeren, te koken, studeren, te koken, te gamen kortom te gamen kortom te gamen kortom te gamen kortom te gamen kortom ze kunnen er leven. ze kunnen er leven. ze kunnen er leven. ze kunnen er leven. ze kunnen er leven.van rotterdam zuid Kijk voor meer info je eigen films Kijk voor meer info met vrienden Kijk voor meer info en je beste vriendenKijk voor meer info iedere maand online Kijk voor meer info op www.opzuid.nl op www.opzuid.nl op www.opzuid.nl op www.opzuid.nl op www.opzuid.nl
 15. 15. Dus...
 16. 16. Bedankt.

×