Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vida sana

343 views

Published on

Vida sana

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Vida sana

  1. 1. Casa Caritat Ajuntament de Valls VIDA SANAEn aquesta pinzellada parlarem dels recursos que tenim a la xarxa sobre salut, permantenir-nos en forma, nutrició, dietètica, control de líndex de massa corporal...CONTROL DE LÍNDEX DE MASSA CORPORAL:Líndex de massa corporal és un índex que relaciona laltura de la persona amb el seupes, és el mètode més pràctic per avaluar lobesitat duna persona.Per fer aquest càlcul entrarem a la pàgina web : www. Buenasalud .com on trobaremla calculadora per saber el nostre IMC.DIETES PER CONTROLAR EL PES:És molt important per la nostra salut teniruna bona alimentació i saber controlar elnostre pes per evitar malalties de caràctercardiovascular, dossos i articulacions.A la pàgina web www. dietas . comhi trobarem tots els recursos peraconseguir la dieta que méssadapta a nosaltres i a les nostresnecessitats.
  2. 2. Casa Caritat Ajuntament de VallsFITNESS:El fitness és un conjunt dactivitats que esfan per aconseguir millorar el físic omantenir el cos en bona forma.A la pàgina web www. ejercicioydieta.comhi trobarem informació sobre diferents modalitats dexercicis per aconseguirtenir un cos tonificat i saludable.CONSELLS PER A UNA VIDA SANA:Per aconseguir tenir una vida sana isaludable només fa falta canviar algunescostums en la nostra vida.A la pàgina web www.lindisima.com hitrobaràs consells per aconseguir-ho.ENLLAÇOS DINTERÈS:http://www.farmaceuticonline.com/http://gentgran.org/http://www.larevistaintegral.com/

×