Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Integrale Beoordeling

1,175 views

Published on

Integrale Beoordeling 2de leerjaar Willem de Kooning Academie.

Published in: Education, Sports, Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Integrale Beoordeling

  1. 1. Hallo, Integrale beoordeling Niels Dortland Chantal van der Horst
  2. 2. Klaar voor de start?! Blam - Roy Lichtenstein
  3. 3. Een crossmediaal verhaal. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  4. 4. Een crossmediaal verhaal. Pervasive game. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  5. 5. or http://vimeo.com/13006323 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  6. 6. Print kent ook zijn charme. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling Banksy on http://yayeveryday.com
  7. 7. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  8. 8. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  9. 9. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  10. 10. Kopje onder. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling http://www.flickr.com/photos/legrisak/3280226651/
  11. 11. De Barry challenge. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  12. 12. De Barry challenge. Veranderende parameters. Doelgroep Willem de Kooning studenten. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  13. 13. Fase I. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  14. 14. Fase I. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  15. 15. Fase I. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  16. 16. Fase I. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  17. 17. Fase I. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  18. 18. Fase II. Barry niet meer alleen. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  19. 19. Fase III. Barry in de uitverkoop. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  20. 20. Fase III. Barry in de uitverkoop. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling
  21. 21. Un petit resumé. 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling IN10 Communicatie - This Ain't No Disco
  22. 22. Bedankt :) mynameise.com/nielsdortland @nielsdortland / niels@dortland.eu www.dortland.eu www.slideshare.net/nielsdortland 5 Juli 2010 | Integrale Beoordeling

×