Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

presentacio de Ubuntu 2015

Presentació de obertura de la Festa de ubuntu 15.10 a Olot.

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

presentacio de Ubuntu 2015

 1. 1. Múltiples dispositius, una experiència> Ubuntu és una sola plataforma de programari que s'executa a través de smartphones, tablets i PC. Està dissenyat per ajudar a que la convergència de computació sigui una realitat: un sistema, una experiència, múltiples factors de forma.
 2. 2. L'ús d'Ubuntu en el núvol pública
 3. 3. L'ús d'Ubuntu en el núvol pública OpenStack
 4. 4. Escala amb Ubuntu Server La plataforma líder per a la computació d'escalabilitat horitzontal, Tant si desitja implementar un núvol OpenStack, un clúster Hadoop o un node de 50.000 granja de render, Ubuntu Server ofereix el millor rendiment d'escalat horitzontal valor disponible.
 5. 5. Descarregar Ubuntu EscriptoriUbuntu 14.04.3 LTS La versió Long Term Support (LTS) del sistema operatiu Ubuntu per a PC d'escriptori i portàtils, Ubuntu 14.04.3 LTS ve amb cinc anys d'actualitzacions de seguretat i manteniment, garantit. Ubuntu 15.10 L'última versió del sistema operatiu Ubuntu per a PC d'escriptori i portàtils, Ubuntu 15.10 ve amb nou mesos d'actualitzacions de seguretat i manteniment.
 6. 6. Descarregar Ubuntu Escriptori
 7. 7. Descarregar Ubuntu Escriptori
 8. 8. Ubuntu Core requereix un processador de 600 MHz amb 128 MB de RAM. Dispositius requereixen flash de 4GB per restabliment de fàbrica i el desmantellament del sistema. Sí Ubuntu Core utilitza la memòria RAM de 40 MB, deixant la resta d'aplicacions. El BEAGLEBONE Negre, ODROID-C1 i Raspberry Pi 2 es recomanen juntes de desenvolupament ARM. Per x86, qualsevol ordinador portàtil lliure, PC o màquina virtual també servirà com una plataforma de desenvolupament.
 9. 9. http://www.ubuntu.cat/ https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam https://wiki.ubuntu.com/UbuntuCatalanTranslators https://www.facebook.com/ubuntu.cat/ https://twitter.com/ubuntaires http://www.meetup.com/es/ubuntu-cat/ https://ca.wikibooks.org/wiki/Guia_Ubuntu http://llistes.cpl.upc.edu/listinfo/ubuntucat-info http://cat.ubuntuforums.org/ https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/IRC https://launchpad.net/~ubuntu.cat
 10. 10. Moltes gracies !!!

×