Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

I deal services nv constructie presentatie -dec 2015

532 views

Published on

what we do and how we work...

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

I deal services nv constructie presentatie -dec 2015

 1. 1. B O U W & C O N S T R U C T I E I-Deal Services N.V.
 2. 2. Bestratingsproject Upkarstraat – Kwattaweg ter hoogte van Pomona OVER HET BEDRIJF I-Deal Services N.V. is een bedrijf dat zich ten doel heeft gesteld kwalitatieve bouw- en constructie projecten op te leveren aan haar bestaande en toekomstige klanten. Onze specialisaties: bestratingwerken voor verkavelaars en particulieren. aanleggen van prefab schuttingen. intermediair voor aan- en verkoop van onroerend goed en in de woningbouw.
 3. 3. Bestratingsproject Jaglust - Commewijne Ontwerpen en constructie van beursstands en bedrijfsinterieurs. Ons motto: I-Deal Services N.V. heeft zich ten doel gesteld een constante en duurzame partner te zijn voor haar partners,nu en in de toekomst.
 4. 4. Bestratingsproject Kwatta – Revas Car Center ONZE MEERWAARDE Wij van I-Deal Services geloven dat goed werk voor zichzelf spreekt. Onze meerwaarde zit in onze kosten efficientie, afwerking, aftersale service en loyaliteit naar elke klant om zijn/haar project op te leveren”zoals afgesproken”
 5. 5. Bestratingsproject Noord - Bijenkorf Enkele indrukken van diverse opgeleverde projecten…
 6. 6. Bestratingsproject Noord – 10 X 20 antraciet en grijs combinatie VAN BEGIN TOT EIND Een goed begin is het halve werk. Een goede uitzet en voorbereiding van de werkzaamheden,samen met een strakke werkschema moet zorgen voor een resultaat waar zowel wij als de klant tevreden over kunnen zijn.
 7. 7. Bestratingsproject Zuid omg.Joh.Mungrastraat Het is voor ons van belang om projecten correct op te leveren…
 8. 8. Bestratingsproject Keizerstraat Wij zetten dezelfde inzet een toewijding in zowel kleinen als grote projecten…
 9. 9. Diverse legmodellen bestrating HET BELANG VAN SCHOLING Wij weten hoe belangrijk het is om variatie aan te kunnen bieden aan onze klanten. Daarom trachten wij op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen ons werkgebied rakende. Kennisvergaring is een belangrijk onderdeel in onze bedrijfsstrategie,en wij zijn constant bezig met het upgraden van personen en processen binnen ons bedrijf.
 10. 10. Interieurbouw – beursstand Fernandes Group afdeling Fire and Safety –Juli 2013 Bouw en Woonbeurs VAN ABSTRACT NAAR CONCREET In samenwerking met onze klanten komen wij tot uitvoering van hun wensen binnen de technische mogelijkheden. Indien nodig kunnen wij met ontwerp ideeen komen welke na goedkeuring geimplementeerd worden.
 11. 11. Installatie en constructie werkzaamheden Wij kunnen kleine en grote bouw en renovatie projecten aannemen en uitvoeren. Onze kwaliteits controle vindt op voorgecalculeerde momenten in de uitvoering plaats ter begeleiding van desbetreffende projecten.
 12. 12. Billboard stuwdam Wij kunnen opdrachten aannemen en uitvoeren in geheel Suriname.
 13. 13. Constructie en installatie van reclameborden Door onze aanpak kunnen wij projecten kostenbesparend uitvoeren EN kwaliteit leveren.
 14. 14. Renovatie winkelpand centrum ( voor ) Renovatie en bouwwerken Wij doen ook renovatie en schilderwerken. Kwaliteit en een goede prijs voor tevreden klanten staan bij ons voorop.
 15. 15. Renovatie winkelpand Centrum (na) Samen met u bespreken wij de beste mogelijkheden om het beste resultaat te bereiken…
 16. 16. Prefab hekwerken (verschillende afmetingen) PREFAB HEKWERKEN Wij leveren en installeren prefab hekwerken in diverse afmetingen naar de specificaties van de klant. Deze hekwerken zijn duurzaam, opzet en installatie is snel en ze zijn tropenbestendig. De hekwerken worden gefabriceerd volgens Europese standaarden.
 17. 17. Installatie prefab hekwerken Standaard afmetingen zijn: -- 1.50 X 2.50 meter -- 2.00 X 2.50 meter Ook alle poorten (schuif zwaai) worden door ons op maat gemaakt en geinstalleerd. Maak contact met ons voor meer info
 18. 18. Rolpoort prefab hekwerk Alle poorten maken wij voor u op maat en naar uw specifieke wensen…
 19. 19. Prefab hekwerken met laswerken en installatie poort/zwaai-en schuifpoort CONTACTGEGEVENS Voor meer informatie: Dhr.G.Heuvel Manager I-Deal Services N.V. 462802 – 886 0047 - 7632610 info@idealnv.com www.idealnv.com Facebook.com/I-Deal Services

×