Presentació ACC1Ó Croàcia

450 views

Published on

Published in: Technology, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
450
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
173
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentació ACC1Ó Croàcia

 1. 1. Instruments de suportd’ACCIÓ per a lainternacionalització aCROÀCIA4 de juny de 2013
 2. 2. Nou EstatMembreOportunitatsde Negoci
 3. 3. Sectors amb més potencial gràcies a laincorporació a UEINFRAESTRUCTURESEntre els projectes més notoris destaquem:- 4 Projectes de subministrament i Tractament d’Aigua(Inversió 230 M€)- 1 Línia de Ferrocarril (Reconstrucció 200M€)- 2 Noves Línies de Ferrocarril Suburbà (100 M€)
 4. 4. DESENVOLUPAMENT AGRÍCOLA I RURALLa UE donarà suport al Pla Nacional de Irrigació permillorar la productivitat i competitivitat dels productesagro-industrials de Croàcia mitjançant l’impuls de 50projectes d’irrigació agrícola que han de cobrir fins a50,000 ha de terres agrícoles, suposant una inversió de350 M€Sectors amb més potencial gràciesa la incorporació a UE
 5. 5. Sectors amb més potencial gràciesa la incorporació a la UENOVES TECNOLOGIES• investments in broadband infrastructure to increase the penetration ofbroadband connections and availability of high-speed broadband access(primarily in less developed regions, rural areas• increasing public institutions accessibility to broadband – this impliesupgrading and maintenance of server infrastructure, implementation ofinteroperable e-government platform, design and development of various e-services as well as increasing the ICT literacy, skills and competences inthe public administration• enhancing the competitiveness of SMEs and agricultural sectors• promoting the development of ICT applications and services in support ofthe sustainability and competitiveness of targeted areas.
 6. 6. Sectors amb més potencial gràciesa la incorporació a la UENOVES TECNOLOGIES“We are mostly interested in your experiencesand possible solutions for the implementation of e-government, broadband accessibility andmanagement of targeted financial instruments, withemphasis on innovations and development of thenew technologies and services”CAL DETECTAR ON PODEMSER REFERENTS!
 7. 7. Sectors amb més potencial gràcies a laincorporació a la UEI ALTRES SECTORS
 8. 8. CPN PRAGA- EQUIP DE TREBALL- ÀMBIT D’ACTUACIÓ- COM ARRIBEM ALS DIFERENTS MERCATS- SERVEIS I TIPOLOGIA DE PROJECTES- OPORTUNITATS DE NEGOCI EN CURS- Infraestructures i Medi Ambient- Subcontractació Industrial (electrònica imetal·lúrgia)
 9. 9. Des de la Delegació d’ACC1Ó davant la UE us podem ajudar amb la nostra cartera de serveisServeis Individuals- Pla de Treball fets a mida del contractant per a aconseguir aprofitar les oportunitats tant definançament com de licitacions obertesServeis Col·lectius- Curs de Formació a BCN i BXL per introduir-se més a fons en les oportunitats- Servei de vigilància activa d’oportunitats que inclouria- Butlletí electrònic periòdic- Pipeline de projectes- Sessió formativa- Jornades presencials- Assessorament personalitzatServeis Cooperatius- Suport a grups d’empreses que vulguin abordar el mercat de forma consorciada compartint estratègia,recursos i... èxits!Delegaciód’ACCIÓ davantla UE
 10. 10. MISSIÓ DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA INTERNACIONAL A CROÀCIAEl proper 1 de Juliol de 2013 Croàcia esdevindrà el 28è Estat Membre de la UE.Pel període 2014-2020, Croàcia tindrà a la seva disposició més de 10.5000 milions d’euros per implementar la política decohesió europea, als quals s’hauran d’afegir aquells fons IPA no consumits fins el moment.A banda d’aquest finançament, cal no oblidar la gran quantitat de recursos que altres Institucions Multilaterals com el BancEuropeu d’Inversions (BEI) o el Banc Europeu de Reconstrucció i Desenvolupament (BERD) abocaran a Croàcia, enestreta col•laboració amb la CE.
 11. 11. MISSIÓ EMPRESARIAL DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA INTERNACIONAL A CROÀCIASectors objectiu per la Missió:Infraestructures: rehabilitació del ferrocarril, desenvolupament d’aeroports i ports i inversions lligades al sectorturístic.Medi Ambient: tractament d’aigües (3 plantes de tractament), projectes de grans escala de regadius, gestió deresidus (fins a 20 plantes fins l’any 2020)Noves tecnologies de la informació: inversions en infraestructures de banda ampla, promoure accessibilitat deles administracions públiques a la banda ampla, desenvolupament d’aplicacions i serveis TIC per fomentar lacompetitivitat i sostenibilitat a zones ruralsMissió empresarial a Zagreb del 3 al 5 de juliolLa missió inclou:Agenda de contactes amb organismes multilaterals (CE, BERD, BEI, BdCE, etc)Agenda institucional amb Autoritats de Gestió de CroàciaPipeline de projectes i licitacions per a cada empresa participantTrobada empresarial amb potencials partners locals (reunions individuals en format B2B)
 12. 12. Servei d’orientacióa l’empresa934 767 206info@acc10.catACCIÓ a BarcelonaTel. 934 767 200info@acc10.catACCIÓ a ComarquesCentralsTel. 936 930 209bages@acc10.catACCIÓ a GironaTel. 872 975 991girona@acc10.catACCIÓ a LleidaTel. 973 243 355lleida@acc10.catACCIÓ a TarragonaTel. 977 251 717tarragona@acc10.catACCIÓ a Terresde l’EbreTel. 977 449 333terresebre@acc10.cat@ACCIO

×