Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Un país per a tastar2

175 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Un país per a tastar2

  1. 1. Un país per a tastar Mapa: FrançaDades:A) L’ extensió de França és de 675.417 km² i compta amb una població de66 millons de habitants.B) Els grans rius que té França són el Mosa i el Rin. Les grans muntanyes queté França són Puig d’en jordà, Pica de Horadic, Tuc d’Arres, etc.C) L’ idioma de França és el francès i la bandera és:Llocs interesants per conéixer:
  2. 2. Alguns llocs de França per a visitar són Ciutat Vella de Bergerac, Port deCassis, Coliseu de Arlés, etc.Tradicions, costums, festes:-Els francesos per exemple, tenen un interès peculiar pel matrimoni i lafamília.-Als francesos els agrada molt cuinar per això es denomina una ciutatgastronòmica.-Una de les festes de França és el festival Internacional del Circ enMònaco.-Entre els mesos de març i abril se realitza el Prix du President de laRepública en el hipòdrom de Auteuil, en París.Recepta de França: Mousse de limón 2 iogurts de llima. 1/2 sobre de gelatina de llima. 100 ml. de nata per muntar. 125 ml. de aigua. 125 ml. de suc de llima. Preparació: Posar els iogurts en un bol. Fer la gelatina seguint les instruccions del paquet, però utilitzant una
  3. 3. barreja d’ aigua i suc de llima. Afegir al bol i barrejar-ho tot. Muntar lanata i afegir, movent amb una varilla per a que no baixe.Posar la barreja en unes copes i deixar gelar en el frigorífic.

×