Pokana БАТТ 2

367 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
367
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Pokana БАТТ 2

  1. 1. Уважаеми г-н/г-жо, Имам удоволствието да Ви поканя да участвате в Първата Балканска конференция за безизкопни технологии „Безизкопните технологии - Екологични възможности за изграждане и рехабилитация на подземната инфраструктура”, която ще се проведе от 28 до 30 октомври в хотел „Империал” в град Пловдив. Събитието ще протече под егидата на г-н Иван Тотев, областен управител на Пловдивска област. Организатор е Българска Асоциация за Безизкопни Технологии(БАТТ), която е единственият на Балканите пълноправен член на Международното Общество за Безизкопни Технологии – ISTT. БАТТ организира и успешно проведе на 8 и 9 юли т.г. в Пловдив Първата национална конференция с демонстрация „Съвременни технологии и материали за изграждане на ВиК инфраструктура: Нови възможности и решения за българските общини”. Проявата, в която участваха повече от 170 представители на министерства, общини, проектантски бюра, „ВиК” дружества и фирми, премина под патронажа на г-н Иван Тотев, Областен Управител на Пловдивска област. Голям интерес предизвикаха темите и демонстрациите на безизкопни технологии. Благодарение на нарасналия авторитет на БАТТ в обществото, академичните и политическите среди и отзвука от проведената конференция, Асоциацията пое задачата да организира „Първа Балканска конференция за безизкопни технологии”. Гости ще бъдат г-н Дек Доуни - президент на Международното общество за безизкопни технологии, Г-н Ахмет Гюлеч, Зам.-председател на Турското общество за безизкопни технологии, Г-н Клаус Шмагер, член на съвета на Германската асоциация за безизкопни технологии и др. За лектори са поканени международно признати експерти от Балканските държави. Ще участват представители на Областна управа Пловдив, общини, проектантски бюра, „ВиК” дружества. В програмата е включена и демонстрация - състезание за най-бърз монтаж на тръба по бизизкопен метод – „Управляемо хоризонтално сондиране”. Тя ще се проведе в двора на Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия – гр. Пловдив и ще представлява интерес не само за участниците в конференцията, а и за учениците, за които ще бъде и първото практическо обучение. Такса участие на 1 човек за трите дни е 350лв. с ДДС, като в това са включени нощувките за 28. и 29-ти и всички обяди, кафе паузи и вечери. За да се регистрирате за участие, моля попълнете и изпратете приложената заявка на e-mail: info@batt-bg.org или на факс:0431/63776 Приложение: предварителна програма, приложение 1, регистрационна форма 21 октомври 2010 г. С уважение: Стефан Желязков, Председател на БАТТ
  2. 2. Приложение 1 Семинар за инженери-проектанти по проектиране на безизкопна рехабилитация на канализационни тръбопроводи по технология на Спирално навити облицовки Блок I (10:00h – 10:45h) Tехнологии за безизкопна рехабилитация на тръбопроводи (Кратко представяне на технологиите CIPP/GRP/F&F/SWL) Блок II (11:00h – 13:00h) Технологиите за рехабилитация чрез спирално навита облицовка в дълбочина (Expanda / Rotaloc / Ribline / SPR) 13:00-14:00- Обяд в ресторанта на хотел „Империал” Блок III (14:00h – 15:45h) Проектни изчисления на рехабилитация чрез спирално навита облицовка (Основи на проектирането на рехабилитация на тръбопроводи с кръгли и стандартни некръгли сечения) Блок IV (16:00 – 18:00h) Международни стандарти за рехабилитация на тръбопроводи, използвани в ЕС *Кафе и безалкохолно: От 10:00 до 11:00 и от 15:00 до 16:00 в ресторанта на хотел „Империал”, по време на обученията.
  3. 3. ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ ПЪРВА БАЛКАНСКА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА БЕЗИЗКОПНИ ТЕХНОЛОГИИ „Безизкопните технологии - Екологични възможности за изграждане и рехабилитация на подземната инфраструктура” 28 и 30 Октомври 2010 г., гр. Пловдив, хотел „Империал” Данни за участника: ............................................................................... /име, презиме и фамилия/ .............................................................................. . /представител на/ .............................................................................. . /длъжност/ Координати: Тел: .................................................. Факс: ................................................. Моб.тел: ................................................. e-mail: ................................................ Настаняване: Единична стая □ Двойна стая □ Желая да бъда настанен в двойна стая с: ...................................................................................... (Моля, посочете името) Без нощувки – 2 бр. □ Резервация за шофьор □ Ще участвам в семинара на 28.10. □ Моля, изпратете попълнения формуляр по ел. поща или факс не по късно от 26.10. 2010г. ( вторник)

×