Albanian 021912 email tounitedstatescongress

398 views

Published on

Will need 2010 PowerPoint to view – Free Download at http://office.microsoft.com/en-us/try/:

http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a6f6989606576a76f9e

Visit: www.vogeldenisenewsome.net Better viewed through FireFox Web Browser – Free Download at http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
398
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Albanian 021912 email tounitedstatescongress

 1. 1. 19 shkurt 2012Emri im është Vogel Denise Newsome ("Newsome") dhe kjo çështje është sjellë para jush, si dhebotë PUBLIKE / për të ekspozuar korrupsionin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe zyrtarëtë qeverisë për të marrë një mirëkuptim se si një kafshë "terrorist" si Shtetet eBashkuara të Amerikës ("United States") është duke u lejuar që të "mbetet nëTABELA" në diskutimet mbi çështjet kritike me të tjera të Kombeve të Elite / vendet kur: A. Shtetet e Bashkuara duket të jetë faktor i madh / KEY në kolapsin / shkakun e krizës ekonomike botërore dhe rënies? B. BORXHI i Shteteve të Bashkuara duket të jetë më e keqe se e Greqisë http://www.slideshare.net/VogelDenise/us-debt-woes-worse-than-greece dhe kjo duket se mund të Broke - dmth me mundësinë për të mos qenë në gjendje për të marrë kredi nga vendet e huaja / Kombeve të për shkak të situatës së fundit të tij FINANCIAR DHE DEKLASIFIKIMI Një situatë financiare që shumë kombe / vende nuk ishin në dijeni ishte aq e keqe, sepse Shtetet e Bashkuara! ka qenë e lejuar që të paraqesë raportet e rreme / mashtruese dhe hop nga të VENDIN NË VENDIN NË marrë hua pa informacionet e saj duke u kontrolluar dhe vendet e huaja / kombeve nuk kërkon dhe PROVAT / ose AUDITIMIT praktikat e Shteteve të Bashkuara? C. Shtetet e Bashkuara është në borxhe në Iran dhe në mënyrë shumë të tjera vende / kombeve? Sipas Raportit të Shteteve të Bashkuara të drejtë ", mbajtësit KRYESORE jashtme të titujve Thesarit (në miliarda dollarë) http://www.slideshare.net/VogelDenise/debt-usa3norwayindiafrance , të "Irani bie në këtë listë në asnjë. 4 pozicion (dmth si një eksportues të naftës). Pra ju lutem më ndihmoni Newsome në kuptimin këtu SI, nga informatat e fundit që ajo ka dëgjuar dhe / ose të parë ka raportuar në News, se Shtetet e Bashkuara kanë konfiskuar dhe / ose të kërkuar konfiskimin e parave të Iranit / Financa për shkak se Irani dëshiron të zhvillojë armë të mbrojtjes për të mbrojtur veten kundër sulmeve të mëtejshme me qëllim të keq si ai i Shteteve të Bashkuara në të kaluarën që ka gënjyer vazhdimisht dhe me kusht shkrimeve të gënjeshtërta për të sjellë luftrat kundër Iranit dhe vendeve të tjera të Lindjes së Mesme? SI dhe PSE është kjo u lejohet të ndodhë dhe Kombet e Bashkuara, NUK NATO dhe vende të
 2. 2. tjera / Kombeve bërë asgjë për të ndaluar Shtetet eBashkuara të Amerikës? Ju keni Shtetet e Bashkuara të Amerikës të cilëtishte një herë (dmth. por jo më shumë) pretendonte që të jetë kombi më i fuqishëm dolidhje me fillimin e luftërave BAZUAR në FALSE / Malicious raporteve ai edinte nuk ishin të vërteta, sepse ata donin këto Huaja / Vende të KombeveResources - Oil dmth, Gold, qymyrit, minerale, Jewels , Toka, të parave, etjTani Shtetet e Bashkuara të Amerikës - i cili ka luajtur një rol të madh / KEY / TOP nërënien e ekonomisë globale -. Është duke u përpjekur në mënyrë të paligjshme / nëmënyrë të paligjshme sekuestron e llogarive bankare të Iranit Kur Vendettjera / Kombeve të do të qëndrojnë deri në United Shtetete Bashkuara të Amerikës, si Irani, dhe them mjaft ështëmjaft, se Shtetet e Bashkuara kanë terrorizuar rrugëshumë e gjatë dhe koha e saj është dhe për të hequr ngaShtetet e Bashkuara "Nga tabela". Është i Kombeve tëBashkuara (dmth. të cilit Selia e Bashkuara janë në Shtetete tokës) në MARRËVESHJES e veprave të tilla penale -vjedhje dmth, përvetësim, vjedhje, etj - nga Shtetet e Bashkuara tëpaligjshme / në mënyrë të paligjshme të marrë paratë ngavende të tjera / Kombeve si Irani, sepse Shtetet eBashkuara është broke!Që kur ka një vend si Shtetet e Bashkuara të Amerikës i cili ka kontribuarnë një mënyrë të madh dhe astronomike / enorme në kolapsin / rënien e"ekonomia globale" ka një rol në duke kërkuar që "SWIFT" bashkohetme Shtetet e Bashkuara në aktet Terroristët e saj dhe iapreu mjetet financiare e Iranit? (SWIFT = Shoqata për Worldwidendërbankare Financiare Shtetet e Bashkuara të Amerikës se është thyer dhe kaprobleme financiare që Shtetet e Bashkuara ka sjellë mbi vete dhe të tjera të Kombeve /vendet? Pse Shtetet e Bashkuara të Amerikës "ende nëtryezë?" Pse nuk i Kombeve të Jashtme / Vende të
 3. 3. "Removed Shtetet e Bashkuara të Amerikës NGA tabelën"dhe "akt te ndermarre kunder Shtetet e Bashkuara?"Asking Bashar Drejtues Sirisë al-Asad të japë dorëheqjen, kur Shtetet e Bashkuara tëAmerikës duket: i. Gënjyen rreth "Armët e Shkatërrimit në Masë" dhe shkoi në Irak, Iran dhe vendet e tjera nën rreme / Malicious shtirje / arsyet; ii. Lied rreth 11 shtatorit 2001 "Vendorë" Sulmet terroriste ("911 Sulmet) në Qendrat e Shteteve të Bashkuara Botërore të Tregtisë dhe Downing e avionëve dhe krime të tjera dhe pastaj inkuadrim të tjerët për terroristët e saj të brendshme vepron për të filluar të luftës (e) ne Lindjen e Mesme; iii. Gënjyen rreth vrasjes / vrasjen e Osama Bin Ladenit të cilat raportet kanë atë që po vdes VJET më parë nga komplikacione shëndetësore. Për më tepër, ka prova RECORD për të mbështetur se Shtetet e Bashkuara të Amerikës zyrtarët e korruptuar dhe Presidenti Barack Obama VETEM filluan të çelin një komplot për të mbuluar-UP sulmonin Shtetet e Bashkuara për qytetarët e vet dhe të tjerët Pas marrjes së korrikut Newsome i 13, 2010 email me titull, "Presidenti amerikan Barak Obama: Rënia / DOOM të administratës Obama - Made Korrupsioni / Conspiracy / Cover-Up / Veprat penale Publike" http://www.slideshare.net/VogelDenise/071310-email-toobamaholder~~dobj Shtetet e Bashkuara presidenti Barak Obama hakmarrja dhe vjen pas Llogarinë Newsome i Bankës (s) përafërsisht katër (4) ditëve më vonë (17 korrik 2010) për "Mbështetje të Fëmijëve" http://www.slideshare.net/VogelDenise/071710- kydorjp-morganchasedocs~~pobj në përpjekjet e heshtjes e saj nga ekspozimin e KORRUPSIONIN Shtetet e Bashkuara / CRIMES para botës PUBLIKE /! Kur Newsome nuk ka fëmijë (ren), i lindur ASNJEHERE / ndërpre fëmijë (ren), dhe kurrë nuk u martua. Për më tepër, Newsome përpjekur për të marrë të zgjidhur çështje të tilla dhe ka ofruar një kundërshtim sa më shpejt gusht të vitit 2009 dhe u prit nga presidenti Obama dhe të tij Rreth dy javë pas korrik Newsome i 13, 2010 email, sipas Fjala Shtetet e Bashkuara e presidentit Barak Obama, ata Supozohet / vendosur mrekullisht Osama Bin Laden në mes të gushtit 2009: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-050111- speechosama- binladen
 4. 4. Pastaj VRANE gjoja / vrarë Osama Bin Laden rreth një javë pas të Newsome submittal prill 22, 2011 lutur në Gjykatën Supreme të Shteteve të Bashkuara të sjellë një padi fillimit kundër presidentit Barak Obama, administrata e tij, etj sfiduar ligjshmërinë e tij të jetë President i Shteteve të Bashkuara Shtetet dhe ekspozimin sjellje të tjera kriminale ai është i angazhuar në: http://youtu.be/rRwXJ8RQRKg~~V http://www.slideshare.net/VogelDenise/042211-s-ct-filing-exhibits- proof-of-mailing~~V TANI Shtetet e Bashkuara presidenti Barak Obama, Baker Donelson dhe të tjerët Sulmet mbi faqet e internetit Newsome s dhe shërbimeve të tjera të internetit (s) për të mbajtur atë nga ndajnë këtë informacion. GJITHA nën sytë vigjilent të SHTETEVE TË BASHKUARA TË KONGRESIT AMERICA!iv. Gënjyer popullin amerikan se si Mjetet financiare të tyre tatimore janë duke u përdorur - dmth përdorimit të tatimpaguesve paratë për të paguar terroristëve dhe të mbuluar CONSPIRACI 911 ES: http://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-us- paysterrorist2 http://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-paid-360- million-us-tax-dollars Tani Shtetet e Bashkuara të Amerikës është thyer dhe VËRTETA po del, ai është duke marrë hapa për të vrarë njerëz / vrasje, të cilët janë të ekspozuar edhe 911 komploteve dhe terroristët të tjera / KRIMEVE TË LUFTËS praktikat e Shteteve të Bashkuara;v. Angazhimi në VEPRIMTARINË gjenocid jo vetëm për popullin e vet, por ato në vende të tjera sepse vendet e huaja / Kombeve Udhëheqësit janë të frikësuar për të ndaluar ata dhe / ose mund të marrin pjesë / në mbi genocidin tillë praktikon veten: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-health- care-plan-power-point-11566935 SHTETET E BASHKUARA "gutting" / sterilizues të një kombi:
 5. 5. http://www.slideshare.net/VogelDenise/gamble-clarence-proctor-gamble-sterilization-wiki-info http://youtu.be/gDuGrN1pivE~~V http://youtu.be/8xkuDPD3A1Y SHTETET E BASHKUARA "GLOBAL" QUEST genocid - Guatemalahttp://www.slideshare.net/VogelDenise/tuskegee-testshttp://www.slideshare.net/VogelDenise/guatemala-experiments http://youtu.be/SI-68j-LLk4 http://youtu.be/VbqlRQllF4cShtetet e Bashkuara Eksperimentet ÇNJERËZORE Pakistan - Vaksina Fake:http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-us-inject-fake-vaccine2http://www.slideshare.net/VogelDenise/pakistan-us-inject-fake-vaccine Njohja e çarë REJA LEVEES Orleans: http://youtu.be/XlIogreab3I vi. Dhe shumë më tepër për shkak të Kombeve të Jashtme / Vende kurrë një herë, me sa duket, ka kërkuar për të parë prova nga Shtetet e Bashkuara dhe / ose KONTROLLIN / hetojë Raportet Shtetet e Bashkuara u lëshimin në Kombet e Bashkuara, si dhe Kombet e tjera të huaja / udhëheqësve. D. Future Vice President Udhëheqësi Jinping Xi të Kinës (dmth JO. 1 më mbajtësit KRYESORE TE JASHTME TE LETRAVE Thesarit (në miliarda dollarë) "Lista e) duket bëri një udhëtim në Shtetet e Bashkuara të Amerikës javën e fundit (dmth. javën e 13 shkurt, 2012) për të kontrolluar nga të mirën e investimeve të tilla - dmth Duke ditur se çfarë është në rrezik në qoftë se Shtetet e Bashkuara nuk mund të paguajë borxhin e vet në mes të këtyre krizës ekonomike. Pra, ku janë:
 6. 6. Japoni, Mbretëria e Bashkuar (dmth. Channel Islands dhe Ishulli i Njeriut), Ekuador, Venezuela, Indonezia, Bahreini, Irani, Iraku, Kuvajti, Omani, Katari, Arabia Saudite, Emiratet e Bashkuara Arabe, Algjeria, Gabon, Libia, Nigeria, Brazil, Tajvan, Karaibe Bankar Qendrat (p.sh. të cilat përfshijnë: Bahamas, Bermuda, Ishujt Kajman, Antilet Hollandeze dhe Panama), Hong Kong, Rusia, Zvicra, Kanadaja, Luksemburg, Gjermani, Tajlanda, Singapori, India, Turqia, Irlanda, Afrika të tjerët që Shtetet e Bashkuara të Amerikës borxh paratë për të. Udhëheqësit e tyre të gjithë duhet të vijnë mbi dhe shikoni Shtetet e Bashkuara në të cilat duhet DEFAULT Shtetet e Bashkuara në kredi të saj, ata mund të kenë një të aksioneve financiare dhe interesat në Shtetet e Bashkuara. Ata nuk duhet të ndjehen keq, Shtetet e Bashkuara Stole këtë vend dmth nëpërmjet përdorimit të armëve të lartë) nga indianët amtare, prandaj, ajo do të merret me të drejtë nga Shtetet e Bashkuara nëse ajo nuk mund të paguajë borxhet e saj!E. Shtetet e Bashkuara po SO Broke se: i. Ajo është vënë ZGJEDHJET 2012 Prezidencial up "PËR SHITJE" ndaj saj "homologët Behind--Scene terroristëve dhe BIG paratë / Interesat Grupet - SUPER PAC", ndërkohë që populli amerikan të ulet nga injorante, i vetëkënaqur, etj brainwashed, dhe "Të jetosh në Frika "nga qeveria e tyre kafshërore. Edhe Kishat / Feja në Shtetet e Bashkuara janë të frikësuar prej kësaj qeverie kafshërore dhe frikë për të marrë njerëzit vetë të cilët kanë qenë të lejuara për të sjellë Shtetet e Bashkuara të Amerikës me turp dhe ta turpëronin! Kjo metodë nuk është vetëm i paligjshëm / ilegale, ajo u zbatua nga ana e gjykatësve që Baker Donelson vendosur në Gjykatën Supreme të Shteteve të Bashkuara për të maskuar / mburojë sjelljen e tyre kriminale në përpjekjet për të marrë rreth Kushtetutës së Shteteve të Bashkuara si dhe të mbajë interesat madhe të parave të PACS tilla SUPER që ishin pas rënies së ekonomisë globale një sekret dhe nga sytë e publikut / WORLD! Tani ata janë duke u përpjekur për të mbajtur SUPER tyre PAC Presidenti (Barack Obama) në Shtëpinë e Bardhë duke e ditur se ata vënë atë në Shtëpinë e Bardhë përmes PENALE / korruptuar praktikave të jetë e ekspozuar në padinë e ngritur nga Newsome! ii. Se ajo ka ardhur PAS Llogarive Newsome i Bankës për "mbështetje Fëmijëve" PA Autoritetin Ligjore (dmth pa urdhër të gjykatës) dhe Newsome ka pa fëmijë, ASNJEHERE lindur / fëmija ndėrpre simbolit ren) çdo dhe kurrë nuk u martua.
 7. 7. Ky hajvan / Shtetet e Bashkuara Zyrtarët e Qeverisë është jashtëkontrollit! CILI janë akte të tilla kriminale do të lejohet të vazhdojë dukekorruptuar zyrtarë të Shteteve të Bashkuara të Qeverisë? Këshilltari Ligjor iShteteve të Bashkuara e presidentit Barak Obama / Këshilltar s (BakerDonelson Bearman Caldwell dhe Berkowitz) Klientët borxh NewsomeLART rreth $ 100 milion dollarë dhe aktualisht BORXH gjatëpërafërsisht 750.000 $ në pagave të prapambetura që ata nuk mund tëpaguajnë. Pra, për të mbajtur nga pagesa e këtij borxhi, si me Iranin,ata kanë të përsëritur, të vijë pas Jobs saj / PUNËSIMI, sulmuanLlogari bankë (s) dhe Shërbimet e Internetit për të mbajtur atë ngandajnë këtë informacion. Historia Newsome me Baker CaldwellDonelson Bearman dhe Berkowitz mund të shihet në grafikun eKRONOLOGJIKE e mëposhtme (dmth edhe pse nuk kufizohet në këtë listëvetëm) dhe se si ajo ka mbështetur në lidhjet për të korruptuar zyrtarëtqeveritarë për të vjedhur / përvetësoj paratë nga Newsome, si dhe të vijë nëmënyrë të përsëritur PAS Jobs saj / PUNËSIMI për të mbajtur atë nga mbrojtjae padive dhe ekspozimin Shtetet e Bashkuara të Amerikës KRIME / korrupsionit:http://www.slideshare.net/VogelDenise/021812-chronological-chartfinal-11664990~~HEAD=pobjPra Broke se kjo qeveri kafshërore / Shtetet e Bashkuara ka sulmuarfaqen e internetit Newsome së në www.vogeldenisenewsome.com si dhe llogarime SCRIBED.COM për të mbajtur atë nga ndarja e krimeve /KORRUPCION në Shtetet e Bashkuara të Amerikës me botën PUBLIKE/ dhe pastaj krenari lënë gjurmë e vet të Shteteve të Bashkuara BarakObama që të le Newsome dini se ai ishte prapa sulmeve të tilla:http://www.scribd.com/BarackObamaVetëm në rast se ata përpiqen dhe pastrim këtë informacion një kopje evështirë ka qenë i shpëtonte;http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-scribd-com~~HEAD=dobj kështu PUBLIKE / WORLD mund të shihni se psepresidenti Barack Obama dhe populli i tij nuk duan dokumenteNewsome së në Scribd.com. Megjithatë, ka mënyra të tjerapër të shkëmbyer informacione dhe për të lejuarWORLD PUBLIKE / shohim e vërtetë "fytyrë" epresidentit Barak Obama!
 8. 8. Newsome është bërë një viktimë e drerësh Shteteve të Bashkuara epresidentit Barak Obama INTERNET dhe cyber bullying praktikat qëkonsiderohen si kriminale në vetvete: Publikimit Shtetet e Bashkuara senatori Sherrod Brown Press On: drerësh INTERNET: http://www.slideshare.net/VogelDenise/brown-sherrod- internet-stalking~~V Publikimit Shtetet e Bashkuara senatori Mike Crapo së Press On: cyber bullying: http://www.slideshare.net/VogelDenise/crapo-mike-cyber- bullying~~VKjo qeveri kafshërore / Shtetet e Bashkuara të mbyllur një ushtar (privat BradleyManning) http://www.slideshare.net/VogelDenise/manning-bradley- wikipedia-information http://www.slideshare.net/VogelDenise/manning-bradley- power-pointEkspozimi për krimet e luftës të Shteteve të Bashkuara dhe Shteteve të Bashkuarapresidenti Barak Obama sanksionuar sulme të tilla të paligjshme / e paligjshme.Këtu Vogel Denise Newsome është lëshimi i dokumenteve të saj dheshikoni se çfarë ka ndodhur - ky hajvan Terrorist / Shtetet e Bashkuarapresidenti Barak Obama dhe konspiratorët e tij kanë ardhur pasi kishtekërcënuar saj saj me një padi mendjelehtë (ë) dhe atyre të cilët ofrojnëatë me shërbimet e internetit për të ndarë ky informacion. Megjithatë,Newsome ka ende për të parë statusin e padisë së sajparashtruar në Gjykatën Supreme të Shteteve tëBashkuara në ose rreth 12 Mars, 2011 - peticion përJashtëzakonshëm Shkrimet kundër Presidentit BarakObama dhe të tjerët: http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-petition- forextraordinarywrit-exhibits-final VËRTETIMI I postimeve dhe pranimit:
 9. 9. http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-usps-mailingreceipts iii. SO Broke: Ajo që po ndodh PAS parave të Iranit dhe duke i kërkuar "SWIFT" të bashkohet me Shtetet e Bashkuara të Amerikës në krimet e tij. Sot, Newsome i saj dhe Irani. Sa kohë përpara Bisha vjen pasi ju dhe / ose vendi juaj / Nation për të vjedhur paratë e tyre për të mbajtur nga detyrimi për të paguar huatë e saj / borxhe? F. Shtetet e Bashkuara presidenti Barak Obama ka qenë i shërbyer me dëbim të lirojë Shtëpinë e Bardhë se ai shkoi aq larg sa u përpjekur për të shkatërruar "provave" e dorëzimit - dmth shkëlqyer deri Kartonit Jeshil dhe ngatërrime me Mail, duke penguar Mail, etj http:/ / www.slideshare.net/VogelDenise/011012- usps-mailing-receipts-green-cardreturned~~V . Këtu është një kopje e "Kuponi Pink" ZYRTARE shërbeu në Shtetet e Bashkuara presidenti Barak Obama Kërkimin dëbimin e tij / HAPI DOWN nga e premte, shkurt 10, 2012: http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-pink-slip- president- Barack-obamasigned Duket se presidenti Barack Obama nuk është ligjërisht / ligjshëm në Shtëpinë e Bardhë dhe po e mban peng Shtetet e Bashkuara të Kongresit për shkak të njohurive të tij të vërtetën prapa 911 Well Hello -.! Newsome dhe të tjerë kanë ardhur me radhë dhe të ndahen atë që ata e dinë se pas Shteteve të Bashkuara 911 Sulmet SHTEPIAK dhe shikojmë se çfarë ka ndodhur me ta? Po, kjo Skandali është më keq se skandalit Watergate ish presidentit Riçard Niksonit dhe ka sjellë një DOWN pohoi një herë që të jetë i fuqishëm - Shteteve të Bashkuara të Amerikës!. JU LUTEM Vazhdoni leximin dhe Ndani me të tjerëtUPDATED si edhe, pra ju lutemi të jetë i durueshëm dhe e di se Presidenti Barak Obama dheMEN Lynch e tij nuk do të mbajë Vogël Denise Newsome nga ndajnë këtë informacion meWORLD / PUBLIKE:
 10. 10. 15 shkurt 2012PËR: Shtetet e Bashkuara Senati - c / o: Herb Kohl përmes email dhe Mail SHBA PRIORITARE: 0311 1660 0000 4557 6535 SH-330 Hart Senati Office Building Washington, DC 20510 Chuck Grassley nëpërmjet Email Barbara Boxer përmes email dhe Mail SHBA PRIORITARE: 0311 1660 0000 4557 6542 SH-112 Hart Senati Office Building Washington, DC 20510 Johnny Isakson nëpërmjet Email (JU LUTEM Shpërndaju një kopje për kolegët tuaj)PËR: Shtetet e Bashkuara Dhoma e Përfaqësuesve - c / o: Lamar Smith nëpërmjet Email & MAIL SHBA PRIORITARE: 0311 1660 0000 4557 6559 2409 Rayburn House Office Building Washington, DC 20515 Jerrold Nadler nëpërmjet Email Josia Bonner nëpërmjet Email & MAIL SHBA PRIORITARE: 0308 2040 0000 2202 6300
 11. 11. 2236 Rayburn House Office Building Washington, DC 20515 Linda T. Sanchez nëpërmjet Email (JU LUTEM Shpërndaju një kopje për kolegët tuaj)TEMA: SHTETET E BASHKUARA Presidenti Barack Hussein Obama II / Administrata e tij dhe konspiratorët / Co-komplotistët - hakmarrëse / PENALE KUNDËR PRAKTIKAT Vogël Denise Newsome PËR RAPORTIMI shkeljet penale / CIVILE për publikun dhe të kërkojë që Presidenti Barak Obama largohet deri premte, shkurt 10, 2012 - - "ANKESA; KËRKESA STATUSI dhe NJOFTIMI e paraqitjes GJYKATA" - përpjekje nga Gjykata e Qarkut Hamilton (Ohio) e kërkesave të zakonshme të shkel ME TË KOMPETENCAVE / juridiksionin e Kongresi i Shteteve të BashkuaraNë mbështetje të ankesa dhe kërkesa për hetime të paraqitura tashmë në Kongresin e Shteteve tëBashkuara, Vogel Denise Newsome jep informacionin e mëposhtëm SHTESË dhe kërkontrajtimin e Shtetet e Bashkuara të Kongresit të këtyre gabimeve PENALE / CIVIL raportuara mëposhtë: NË SHTETET E BASHKUARA TË AMERIKËS SHTETET E BASHKUARA KONGRESI SHTETET E BASHKUARA Senati / SHTETET E BASHKUARA Dhoma e PërfaqësuesveVogel Denise Newsome ) Rasti NrPost Box Office 14731 ) ___________ )
 12. 12. )Cincinnati, Ohio 45250 Lutës ) ANKESA (S); )vs ) KËRKESAT ESHTETET E BASHKUARA TË AMERIKËS - ZYRA ) STATUSIT, dheEKZEKUTIVE TË PRESIDENTIT / Barack HusseinObama II, stafi i tij ADMINISTRIMI, avokati i tij ligjor / ) NJOFTIMI eKëshilltarët, 2012 ANËTARËT tij presidenciale STAFIFUSHATËS - Në cilësinë e tyre zyrtare dhe personale (s) ) paraqitjes 1 )1600 Pennsylvania Ave NW )Washington, DC 20500 ) )Shtetet e Bashkuara Kentucky Senatori Rand Pali; Stafi itij Administrata, avokati i tij ligjor / Këshilltarët - Në )cilësinë e tyre zyrtare dhe personale (s) )208 Russell Senati Zyra për ndërtim )Washington, DC 20510 ) )SHTETET E BASHKUARA e Gjykatës Supreme tëGjyqtarë: John G. Roberts, Antonin Scalia, AnthonyKennedy, Clarence Thomas, Ruther Bader Ginsburg, Stephen )Breyer, Samuel Alito, Sonia Sotomayer, Elena Kagan ) )Hamilton County (Ohio) Gjykata e kërkesave tëzakonshme - Gjykatësi Robert C. Winkler në ZYRTARE tij )dhe cilësi personale (s) )1000 Main Street )Cincinnati, Ohio 45202 )
 13. 13. )Baker Donelson BEARMAN Caldwell dhe BERKOWITZ, )PC, Howard Baker Jr, Lewis R. Donelson III, AmeliaWilliams Koch, Robert Mark Glover, Ben C. Adams, Jerry )Stauffer dhe e zbatueshme / punonjësit e saj / Përfaqësuesvenë kapacitetin e tyre zyrtar dhe personal (s ) )211 Commerce Street - Suite 800 )Nashville, TN 37201 ) )JP Morgan Chase Bank )James Dimon, Douglas L. Braunstein dhe e zbatueshme /punonjësit e saj / Përfaqësuesve në kapacitetin e tyre zyrtar )dhe personal (s) )270 Park Avenue )New York, New York 1001-2014 ) )Banka e SHBA, Riçard K. Davis dhe të zbatueshme /punonjësit e saj / Përfaqësuesve në kapacitetin e tyre zyrtar )dhe personal (s) )120 W. Gjykata Rruga )Pyjor, California 95695-2901 ) )Liberty Company reciproke Sigurimeve, Edmond F. Kelly,Dennis J. Langwell dhe të zbatueshme / punonjësit e saj / )Përfaqësuesve në kapacitetin e tyre zyrtar dhe PERSONALE(s) )175 Berkeley Rruga )Boston, Massachusetts 02116-5066 ) )
 14. 14. Komonuelthi i Kentucky DEPARTAMENTIT TË )ARDHURAVE; )Thomas B. Miller dhe të zbatueshme / punonjësit e saj /Përfaqësuesve në kapacitetin e tyre zyrtar dhe personal (s) )501 Rruga e Lartë )Frankfort, Kentucky 40620 ) ) )ZGJIDHJA STUDIO GARRETSON GROUP, INC, )Matthew Garretson, Jeff Wolverton, Rick Beavers, SandySullivan, Kati Payne dhe e zbatueshme / punonjësit e saj / )Përfaqësuesve në ZYRTARE tyre dhe cilësi personale (s) )7775 Cooper Road )Cincinnati, Ohio 45242 ) )Keating Muething & Klekamp PLL; )James R. Matthews, Rachel A. Rowe, Charles M. Miller,dhe Thomas F. Hankinson dhe e zbatueshme / punonjësit e )saj / Përfaqësuesve në kapacitetin e tyre zyrtar dhe personal(s) )1 E. katërt Street, Suite 1400 )Cincinnati, Ohio 45202 ) )OneWebHosting.com; )Tony Balanco )Punonjësit e saj / Përfaqësuesve në kapacitetin e tyre zyrtar )dhe personal (s) )
 15. 15. 1330 21 Street, Suite 203 ) )Sacramento, California 95814 ) ) )Scribd.com; )Adler Trip )Punonjësit e saj / Përfaqësuesve në kapacitetin e tyre zyrtardhe personal (s) )539 Bryant Street, Suite 200 )San Francisco, California 94107 ) )JOHN BËN dhe Jane DOES )Duhet të përcaktohet dhe ndryshohet në përputhje me rrethanat )në ZYRTARE tyre dhe cilësi personale (s) ) )Të anketuarit ) ) ) ) ) ) ) ) ) )
 16. 16. )))))))))))))))))))))))
 17. 17. ) ) ) ))KTHEHET TANI Kërkues Vogel Denise Newsome ("Kërkues" dhe / ose "Newsome") dhe nëkëtë mënyrë paraqet këtë "Ankesa; KËRKESA STATUSIT dhe njoftimin e paraqitjesGjyqësore" në vëmendjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Kongresit dmth Shtetet eBashkuara Senatit dhe Shtetet e Bashkuara Legjislatura) në lidhje me Shtetet e Bashkuara tëAmerikës Presidenti Barak Hussein Obama II / Administration/2012 tij presidenciale Shtabit tëfushatës / përfaqësuesit ligjor dhe e të anketuarve e siperpermendura dhe në këtë mënyrë kërkonndërhyrjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Kongresit (pra e cila përfshin kolektivisht,Shtetet e Bashkuara të Amerika Senatit dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës Dhoma ePërfaqësuesve) në lidhje me çështjen e mësipërme referohet në pajtim me të drejtat e siguruara /e garantuar me Kushtetutën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe shteteve të tjera në vijim,por nuk kufizohet në të njëjtën: JURIDIKSIONIHYRJE:Ne populli i Shteteve të Bashkuara, në mënyrë që të formojnë një bashkim më të përsosur, tëvendosë drejtësinë, të siguruar qetësi në familje, për të siguruar mbrojtjen e përbashkët, tëpromovojë mirëqenien e përgjithshme, dhe të sigurojë bekimin e lirisë për veten dhepasardhësve tonë, bëjnë paracaktoj dhe VENDOSIM KËTË KUSHTETUTË për Shtetet eBashkuara të Amerikës të cilat përfshijnë, por nuk kufizohen me këto.Neni 1 - Dega legjislative:Të gjitha kompetencat legjislative dhëna këtu do të vishet në Kongresin e Shteteve të Bashkuara,e cila do të përbëhet nga një Senatit dhe Dhomës së Përfaqësuesve;
 18. 18. Neni Seksioni I. 8 - Kompetencat e Kongresit:. . . Për të përbëjnë që gjykatat e brendshme të Gjykatës Supreme;. . . Për të bërë të gjitha ligjet tëcilat do të jenë të nevojshme dhe të duhur për kryerjen në ekzekutimin Fuqitë e sipërpërmendura,dhe të gjitha kompetencat e tjera caktohen me këtë Kushtetutë në Qeverinë e Shteteve tëBashkuara ose në çdo Departamentit ose zyrtarit të saj;Neni 3 Neni 1 (dmth. kompetenca gjyqësore për të krijuar gjykatën e aplikueshëm (gjykata dhe /ose komitetet)):Pushteti gjyqësor i Shteteve të Bashkuara, do të vishet në një Gjykatës së Lartë, si dhe nëgjykatat e tilla inferiore si Kongresi mund nga koha në kohë paracaktoj dhe për të krijuar.Gjyqtarët, si i gjykatave supreme dhe inferior, do të mbajnë zyrat e tyre gjatë sjelljes së mirë, dhedo të, në kohë të caktuara, të marrin për shërbimet e tyre, një kompensim, që nuk do të jetëzvogëluar gjatë vazhdimit të tyre në zyrë;Neni 4 Neni 1 (dmth. Shtetet dhe çdo / të gjitha ligjet që rregullojnë çështjet e tha):Besimi i plotë dhe kredia do të jepet në çdo shtet të akteve publike, regjistrime dhe proceduratgjyqësore të çdo shtet tjetër. Dhe mund Kongresi me ligjet e përgjithshme të përshkruajnëmënyrën në të cilën akte të tilla, regjistrimet, dhe procedurat do të provohet dhe efektin saj;Çdo / Të gjitha ligjet e Shteteve të Bashkuara të Amerikës qeverisje tha çështje.Në qoftë. . . Abuzimet një pushtet i cili është ekskluzivisht legjislativ dhe jo subjekt i shqyrtimit nga gjykata, ajoështë për njerëzit, në vend se të gjykatave, për të aplikuarKORIGJIM! Shtetit ish rel. Schorr v Kennedy, 132 Ohio Shën 510, 8 Ohio Op. 494, 9 NE2d 278, 110ALR 1428 (1937).
 19. 19. TË GJITHA Fuqia politike është e natyrshme në POPULLIT. Qeveria është e krijuar përmbrojtjen e POPULLIT TË BARABARTË dhe të përfitimit, dhe ata kanë të drejtën e ndryshimit, reformës, oseshfuqizimin e qeverisë, kur ata e gjykojnë të nevojshme const! Ohio. Art. 1, § 2.POPULLOR kanë të drejtë padyshimtë për të deleguar vetëm sa më shumë, ose vetëm si PAK, i fuqisë së tyrepolitike si ata mendojnë të duhur, si dhe të agjentëve të tilla ose departamenteve të qeverisë si ata e gjykojnë tëarsyeshme që të caktojë. Cincinnati, W. & ZR Co v Clinton Qarkut Comrs, 1 Ohio St 77, 1852 WL 11 (1852).Pushtet absolut është deleguar për asnjë. Banka e Toledos kundër qytetit tëToledos, Ohio 1 Shën 622, 1853 WL 59 (1853).TË GJITHA Autoriteti Civil i deleguar nga populli apo dhënë nga qeveria është një besim, i cili, në natyrën e saj,duhet të jetë në lekë nënshtroi herë më të mirë PUBLIKE! Banka e Toledos kundër qytetittë Toledos, Ohio 1 Shën 622, 1853 WL 59 (1853)Kërkuesi / Newsome beson se duke parashtruar këtë çast "ankesës (s); kërkesa statusit; dhenjoftimin e paraqitjes" (dmth. tutje kolektivisht i njohur si "CSR dhe NOF") me Kongresin eShteteve të Bashkuara, roli i Gjykatës (S) mund të jetë shumë zvogëluar dhe çdo dhe të gjithaveprimet e mëtejshme në këtë çështje janë të dhënë nga Kongresi i Shteteve të Bashkuara.Kërkuesi / Newsome ka qenë i këshilluar që një "PËR DHËNIEN E propozim për njëurdhërese shtrënguese PËRKOHSHËM" ("TRO") është lëshuar kundër saj. Said TRO ciladuket ka hyrë në shenjë hakmarrjeje dhe në përpjekjet për ta privuar kërkuesin / Newsome e tëdrejtave ligjore / privilegje, si dhe ato të shërbimeve të siguruara / e garantuar me Kushtetutën eShteteve të Bashkuara të Amerikës ("SHBA Kushtetuta"). Për më tepër, ekzekutohet në shtetin eOhajos kundër biznesit të angazhuar dhe të ruajtura në shtetin e Kalifornisë (dmth ku e Anti-SLAPP [ http://www.slideshare.net/VogelDenise/anti-slapp-law-of-california ] ligji (s) janë tëaplikueshme).Në mbështetje të kësaj ankese çastit (s); kërkesave Gjendjes; dhe e Drejta e dorëzimit, Kërkues /Vogel Denise Newsome deklaron si më poshtë, megjithatë, tha se lista nuk është i kufizuar për tënjëjtën gjë:
 20. 20. A. Për të kuptuar faktet e kësaj ankese çastit (s); kërkesat statutore; dhe njoftimin e Depozitimi informacionin e mëposhtëm është me vend dhe të rëndësishme për të krijuar një model TË praktika për të mbështetur ndihma e kërkuar këtu: TABELA KRONOLOGJIKE I NGJARJEVE përkatëse që trajtojnë intervistuarave PENALE / CIVIL SHKELJEVE: Ankesa e paraqitur kundër Entergy Shërbimeve New Orleans / Entergy:11/03/99 Ky ishte i pari që Vogel Denise Newsome mësuar të Baker Donelson Bearman Caldwell dhe Berkowitz ["Baker Donelson"] - dmth avokati Entergy New Orleans / Entergy Shërbimet. http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-united-states-supreme- court-power-point Docket Sheet (Newsome vs Entergy): http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-33- docket-sheet-entergy Duket Baker Donelson u soll në bazuar në marrëdhëniet e saj me Gjyqtarëve simbolit Morey L. thaj dhe G. Thomas Porteous) dhe INABILILTY për të mposhtur Vogël Denise Newsome ligjërisht në mënyrë të barabartë. Shiko GJYQTAREVE Lista Baker Donelson s (dmth. kurrë duke bërë të njohur e konfliktit të interesit, edhe pse kërkohet). Megjithatë, vite më vonë, kur ata të postuar në faqen e tyre këto Gjyqtarët u shfaq mbi të: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-ties-to-judgesjustices-as- of120911-11566964 Suksesshëm me një vendim nga Gjykata e Shteteve të Bashkuara Circuit Pestë të apelit lidhur me të dashur për të marrë ndihmë në marrjen e një avokat i caktuar:
 21. 21. 07/12/00 SHTETET E BASHKUARA PESTË GJYKATA qark e Apelit u shprehur në favor NewsomeS: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-32-071200-judgment-5th- circuitnewsome-v-entergyNëse jo i gabuar, risjell Baker Donelson duke u sjellë në PAS këtë fitore.Vogel Denise Newsome ishte në gjendje për të marrë një avokat me emrin e EbonyMichelle Scott-Bennett. Firmë ligjore Newsome punuar me të në Misisipi ofruar ndihmëPRO Bono të cilat znj Bennett rënë dhe befas u zhvendos që të tërheq, pa leje. Newsomeu mblodhën që Baker Donelson kishte marrë znj Scott-Bennett (dmth. mund të ketëkërcënuar, keqtrajtuar e saj, etj):AKTIT NOTERIL RAJITA Iyer MOSS:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-37-affidavit-rajita-mossPër shkak të korrupsionit që përfshin gjyqtarët, Baker Donelson dhe këshillë, Newsomeparaqitur një lutur me Departamentin e Shteteve të Bashkuara të Drejtësisë:Krimet raportuar si në fillim si 17 shtator, 2004 për Departamentin e Shteteve tëBashkuara të Drejtësisë "USDOJ") për aktivitete kriminale:09/17/04 - "peticion kërkuesitS duke kërkuar intervenim / PJESËMARRJA EDEPARTAMENTIT TË SHTETEVE TË BASHKUARA TË DREJTËSISË"http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-34-091704-petition-seekingintervention-entergymatter~~V
 22. 22. Rëndësishme të theksohet: Në një tjetër çështje gjykatësi Thomas G. Porteous ishte sjellë deri në akuza dhe fajësuan në ose rreth 8 dhjetor, 2010 (theksi dmth shtuar -. Pesë [5] ditë pas paraqitjes së Newsome i McNutt Mitchell dhe sams materies Akuzimi ishte për të marrë ryshfet, ryshfeti , etj: http://www.slideshare.net/VogelDenise/impeachment-porteous-article2 Duket se pas SHELLACKING që Baker Donelson mori në këtë padi - dmth pasur nevojë të përdorë penale / civile këqijat për të marrë një avantazh të padrejtë / paligjshëm - ai kaloi në ilegalitet dhe filloi përdorimin e agjencive fronting dhe punëdhënësit për të vazhduar gabimet e veta penale / civile kundër meje .02/14/06 Incident të dyshimt kindapimi: Kjo është një çështje (dmth si çështje Simpson OJ:  Konspiracion për të kryer një krim  Komplot për kryerjen rrëmbimin  Komplot për kryerjen e grabitje  Rrëmbimi i parë Diplomë Me përdorimin e një armë vdekjeprurëse  Sulm Me një armë vdekjeprurëse  Shtrëngimi Me përdorimin e një armë vdekjeprurëse http://www.slideshare.net/VogelDenise/simpson-oj-complaint-info në të cilën apartament Vogël Denise Newsome u kontrolluan dhe i kundërligjshëm / ilegale konfiskuar pa autoritet ligjor / ligjshëm. SHAM procesi ligjor është përdorur. Shirit regjistroi incidentin. Rezultuar në të Newsome duke u rrembyer (dmth maskuar si një arrestim) dhe të paligjshme / ndaluar në mënyrë të paligjshme dhe nuk u lirua deri sa prindërit e saj ka paguar shpërblesë (dmth maskuar si një obligacioni). Si një mendje të arsyeshme mund të shohin, ligjet nuk zbatohen Po kur ato përfshijnë e Bardhë i korruptuar qeveritar. Ata kryer krime të ngjashme kundër Vogël
 23. 23. Denise Newsome janë "ende të AT-SHUMICE" dhe drejtimin eoperacioneve të tyre nga Shtetet e Bashkuara të AmerikësShtëpisë së Bardhë, Shtetet e Bashkuara Kongresi /legjislaturës dhe të tjera të Qeverisë / GJYQËSORE poste!Hinds Qarkut Misisipi polic përfshirë: Jon Lewis - Kryetar i Komisionit EmërohetAthletic Misisipi: http://www.slideshare.net/VogelDenise/mississippi-athletic-commission-jon-lewis . Found magnetofon mbi personin Newsome dhe hiqen, por ,dështoi për ta kthyer atë në - dmth "Cenimi / Shkatërrimi i / Kompromentuar provave"dhe krime të tjera: 03/17/06 - KËRKESË PËR RAPORTIN ARRESTIMIT dhe kthimin e pronës PERSONALE Marrë NGA polic Lewis Jon C. - arresti i Vogël Denise Newsome polic Lewis Jon C. më 14 shkurt, 2006:http://www.slideshare.net/VogelDenise/031706-request-for-arrest-report LAJME ARTIKUJ TË KRIMEVE Jon Lewis : http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-117-constable-jon-lewis 08/11/06 - ANKESA Vogël Newsome PËR TË BORDIT TË Hinds COUNTY e mbikëqyrësit dhe KËRKESËS PËR Hetimeve (S) E Jon Lewis: http://www.slideshare.net/VogelDenise/081106-complaint-hinds- countyboardofsupervisors KRIMET Jon Lewis kunder Frank SR D. Baltimore. Me: http://www.topix.net/forum/city/edwards-
 24. 24. ms/T1E1ED4UKEREQFDB8 http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-116-frank-baltimore-infoHinds Qarkut Drejtësisë Gjykata Gjykatësi William ("Bill") Skinner - Babai i tij ishtefatalitet VETËM në gusht 1971, FBI bastisje në Republikën e Re Afrika (dmth. BlackLëvizja për të Drejtat Civile).Kompleksi Apartament përfshirë: Pranvera Apartamente Liqeni dmth pronësi equitiesDial)Carrier Insurance: ndërsjellë Liberty Insurance Company (dmth TOP / BIG Klienti iBaker Caldwell Donelson Bearman dhe Berkowitz - Këshilltari ligjor / Këshilltar iShteteve të Bashkuara Barak Obama dhe ish presidentët e Shteteve të Bashkuara): Lance Leggitt: http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt-lance-bresearchinfo http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt-lancesr- advisortopresidenthhscounselorgovofvaNjë Byroja Federale e Hetimeve Ankesa ishte paraqitur: 26 qershor 2006 - ANKESA FBI (Matter Misisipi Rrëmbimi): http://www.slideshare.net/VogelDenise/062606-fbi-complaint- mississippi-matter
 25. 25. 02/14/07 ANKESA CIVIL KUNDËR polic Jon Lewis, gjyqtari William regjës lëkurësh, Pranvera apartamente liqenit dhe të tjerët: http://www.slideshare.net/VogelDenise/021407-complaint-sla-99Në vend se të dosjes një përgjigje në kohë të Lewis Ankesë Jon zgjidhet për të sjellëakuza të rreme / Malicious penale - dmth duke vepruar kështu, humbi e afatit tëparaqesë përgjigje dhe / ose lutej përgjegjshëm:11 korrik 2007, FALSE dhe Malicious Akuzat penale paraqitni:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-41-071107-criminal-charges-sla~~HEAD=NNSNë ose rreth 15 tetor 2007, akuza penale pushua nga puna. Vogel Denise NewsomeASNJEHERE paraqit para gjykatësit për të hyrë në një lutje dhe nuk ishte ipranishëm kur gjyqtari i hodhi poshtë akuzat kundër saj:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-44-criminal-charges-dismissed-sla 09/21/07 ACT FAIR STREHIMI Kundër Pranvera Apartamente liqenit dhe të tjerët: http://www.slideshare.net/VogelDenise/092107- complaint-sla560~~HEAD=NNS~~HEAD=pobjRëndësishme të theksohet: Prokurori PARË (dmth. Brandon Dorsey) seVogel Denise Newsome ruhet për të përfaqësuar atë mund të ketë qenë kërcënuar,keqtrajtuar, etj këshillon se ai "ka për të jetuar në Misisipi dhe ushqyer familjen e tij"dhe ABUPTLY shkoi në TERHIQE pa lejen e Newsome. Shiko Brandon I. Dorsey nëfaqen 58 të 07/14/08 - ANKESA EMERGJENTE DHE KËRKESA PËR legjislaturës /KONGRESI ndërhyrjes; EDHE KËRKESË për hetime si dhe degjimeve dhe gjetjet.http://www.slideshare.net/VogelDenise/071408-emergency-complaints-withexhibits-reversedorderreduced
 26. 26. Me avokat sekonda (përkatësisht Wanda Abioto), duket se Baker Donelson dhe firma esaj Përballja (DunbarMonroe) të përdorura në padi, mësuar e SANKSIONET çështjetlidhur me znj Abioto dhe mund të ketë përdorur këtë informacion për ryshfet, shantazh,kërcënojnë, etj saj për tërheqjen e padive ngritur. Znj Abioto gjithashtu shkoi befas teTERHIQE pa lejen e Newsome. Këtu është korrespondenca që Newsome mësuar udërgua për të znj Abioto:02/2008 LETRA TË ABIOTO me:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-40-02-08-letterstoabiotofrommonroePastaj nga kërkimet gjetur informacionin e mëposhtëm në lidhje me zonjën Abioto në tëcilin ajo u shfaq ajo kishte qenë e sanksionuar. Informacioni që Znj Abioto nuk e ndajnëme mua. Informacioni që firmat korruptuar të ligjit si Baker Donelson dhe komplotistët etij / Co-komplotistët mund të përdorin si një mjet për të, shantazh rryshfeti grabitje, etjpër të marrë znj Abioto për të hedhur padinë.Misisipi Sanksionet Bar - Wanda Abioto me:http://www.slideshare.net/VogelDenise/abioto-wandasanctionmsVazhdoi në çështje PRO SE.KONFLIKTI të interesit me gjykatësi / Magjistraturës përfshira. Gjyqtari Tom S. Leecaktuar rast. Gjykatësi Lee shfaqet në Gjyqtarëve Lista Baker Donelson-it:http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-ties-to-judgesjustices-as-of120911-11566964
 27. 27. Jo vetëm se, Vogel Denise Newsome ishte në gjendje për të gjeturdokumentacionin zbulimin ku Gjyqtari Tom S. Lee RECUSED veten nga paditë e tjerapër shkak të marrëdhënieve të tij me Baker Caldwell Donelson Bearman dhe Berkowitz,megjithatë, kur Padi Vogël Denise Newsome erdhi para tij, ndryshe nga Magjistraturësgjyqtari që recused veten PAS kryerjen e veprave penale - dmth siguruar palëve tëkundërta me nder SPECIALE:Magjistraturës Rendit Sumner Nga Recusal:http://www.slideshare.net/VogelDenise/sumner-order-ofrecusalGjyqtari Tom S. Lee mbetur në Apartamente Newsome k Spring Lake, et al çështje,ndërsa në çështjet në të cilat Baker Donelson kishin një interes, gjyqtari Lee RECUSEDveten.:Gjyqtari Tom S. Lee Rendit Recusal:http://www.slideshare.net/VogelDenise/lee-judge-recusal-orders-11574531Konfliktit të interesit për shkak Firma Ligji përfaqëson Hinds Qarkut Misisipi është PageKruger & Holland ("PKH") - punëdhënësi ish dmth. Newsome dhe përfunduarpunësimin e saj mbi të mësuarit e padi të ngritur:05/16/06 Memorializing ndërprerjen PKH:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-61-051606-termination-email-mmsPKH Hinds Kontrollo Qarkut Konflikti - Newsome është NJOFTIMIT e konfliktit:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-99-conflict-check-pkh
 28. 28. Faqja Kruger dhe Holanda gjithashtu PUNËSUAR të birin (Gjoni Noblin) e Clerk (JT Noblin) e Gjykatës së Shteteve të Bashkuara e Qarkut / Qarkut jugore të Misisipit simbolit Jackson): Directory PKH Phone: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-96-pkh-phone- directory Informacioni në lidhje JT Noblin shërbejnë si Nëpunës i Gjykatës: http://www.slideshare.net/VogelDenise/noblin-jt-clerk-ofcourt ANKESA EMERGJENTE DHE KËRKESA PËR legjislaturës / KONGRESI ndërhyrjes; gjithashtu të07/14/08 kërkojë për hetime si dhe degjimeve dhe gjetjet http://www.slideshare.net/VogelDenise/071408-emergency-complaints-withexhibits- reversedorderreduced Vogel Denise Newsome ndjekur këtë kurs të veprimit si rezultat i një bisedë me një avokat ajo u takuan në një Konferencë të Zi në St Louis, Misuri. Avokat (dmth mbreti Downing) ka punuar me ACLU. Informacione të cilat duket se për të mbështetur rrugë ligjore për të marrë në bazë të Letrës Mukasey nga kongresistin John Jr Conyers, Linda T. Sanchez, Artur Davis dhe Tammy Baldwin: http://www.slideshare.net/VogelDenise/041708-letter-tomukasey-from- conyerssanchezdavsbaldwin "... Ka disa çështje të cilat kanë dëshmuar kështu gërryes të reputacionit të Departamentit si shqetësimet e vazhdueshme që konsideratat politike mund të ketë ndikuar në ushtrimin e pushtetit të prokurorisë gjatë kësaj administrate. Dhe, ndërsa ne jemi të sigurt që ju ndajnë pikëpamjen tonë se konsiderata politike duhet nuk luajnë rol në vendimet e ... të departamentit të zbatimit të ligjit, ne janë të dekurajuar që ju nuk i janë përgjigjur pyetjeve që kryetari Conyers paraqitura në këtë temë ...
 29. 29. Siç e dini, kryetari Conyers ka kërkuar sot zyrat e Departamentit të PËRGJEGJËSI Inspektori i Përgjithshëm dhe profesional për të kryer një shqyrtim të plotë të këtyre çështjeve si një nga disa hapa të nevojshme në restaurimin e reputacionit të Departamentit të drejtësisë dhe paanësisë ... Para korrespondencë, në letrën veçanti kemi dërguar. . ., Bëjnë të qartë se refuzimi i Departamentit batanije për të siguruar informacion ose dokumente në lidhje me rastet e "hapur" është ligjërisht unsupportable dhe se KONGRESI shpesh ka pasur qasje në informata të tilla, kur rrethanat e nevojshme. Ndërsa ne njohim ndjeshmërinë e materialeve të tilla, dhe janë të lumtur për të diskutuar masat e arsyeshme në lidhje me trajtimin e tyre dhe konfidencialiteti, një batanije refuzimi për të dhënë informacion në Kongres është thjesht e papranueshme ... " Misisipi është shënuar si shteti më i korruptuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe si Louisiana, Kentucky dhe Ohajo, i njohur për korrupsionin publik! http://www.slideshare.net/VogelDenise/most-corrupt-mississippi-11574554 Dhënë më poshtë me një kopje të "Ankesa EMERGJENT dhe kërkesës për legjislaturën /08/02/08 KONGRESI ndërhyrjes; gjithashtu të kërkojë për hetime si dhe degjimeve dhe gjetjet" Letër për të atëhershëm Obama senatori Barack me: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-letter-of-080208-emergency- complaint~~HEAD=pobj Kontributet fushatës: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-barack-obama-campaign- contributions Letër për senatorin John McCain: http://www.slideshare.net/VogelDenise/mc-cain-john-080211-letter-emergency- complaint~~V Kontributet fushatës: http://www.slideshare.net/VogelDenise/mc-cain- johnfinancialcontributions Letër drejtuar Kongresistit Jr John Conyers: http://www.slideshare.net/VogelDenise/conyers-john-080211-letter-emergency- complaint~~V
 30. 30. Kontributet fushatës: http://www.slideshare.net/VogelDenise/conyers-johnfinancial- contributions Letër kongresit Debbie Wasserman-Schultz: http://www.slideshare.net/VogelDenise/wasserman-shultz-debbie-080211-letter- emergency-complaint~~V Kontributet fushatës: http://www.slideshare.net/VogelDenise/wasserman-schultz- debbiefinancialcontributions10/09/08 Pronar (s), avokatët e tyre dhe Kenton Qarkut (Kentucky) kundërligjshëm / kryera pa leje dëbimit. Në kohën e këtyre veprave penale ka qenë një LIGJORE / ligjshëm "urdhër dhe Rendi përmbajtur" në vend dhe rreth $ 16.250 paratë Qira në ruajtje si urdhërohet nga gjykata - dmth nuk ishte me vonesë: Urdhër dhe kufizimin RENDI: http://www.slideshare.net/VogelDenise/injunction-restraining-order- ky-gmm Padi kundër pronarit: 12/04/06 ANKESA Kundër Pronave GMM (Kentucky): http://www.slideshare.net/VogelDenise/120406-complaint-gmm Ankesa FBI ngritur në lidhje me këtë incident: 10/13/08 - ANKESA FBI (Kentaki Matter GMM): http://www.slideshare.net/VogelDenise/101308-fbi-complaint-gmm- properties Kryejne vepra te tilla penale - dmth të cilat përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në: o Komplot
 31. 31. o Vjedhje o Vjedhje o Vjedhje o Pushtim o Hyrja e paligjshme / Veprimet e dhunshme o Pengimi i Drejtësisë / procesi o Ngjyra të ligjit o Conspiracy Kundër të Drejtave o Komplot për të ndërhyrë në të Drejtat Civile  Power / Dështimi për të parandaluarEdhe pse vërehet qartë në pasme të "mandat e posedimit"Letra Në hyrjes Door:NJOFTIM I RËNDËSISHËMGjykata Circuit ka urdhëruar urdhër dhe urdhërese shtrënguese kundër pronarëve, pronat GMM nga tëmarrë ndonjë lloj të dëbimit (heqja ose Mjediset Marrja) veprimi kundër këtij qiramarrësit"Mandati i posedimit:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/warrant-ofpossession-gmm-kyPra PARA për kryerjen e këtyre krimeve, Departamenti i Sherif, Pronar, avokatët e saj(dmth. të cilat përfshijnë Baker Donelson) e dinte se ajo ishte angazhuar në praktika tëpaligjshme / e paligjshme dhe se aty ishte një GJYKATA lëshuar "urdhër dhe urdhëreseshtrënguese" në vend! Megjithatë, ata me dashje, me dëshirë dhe me qëllim tëangazhuar në akte kriminale.Si me 14 shkurt 2006, incident të dyshimt kindapimi, Pronar (Prona GMM) të angazhuarnë praktika të PENALE për qëllime të shkatërrimit / ngatërrime me dëshmi dhe nëmbështetje të PENALE / Inxhinieri civile shkeljet duket iniciuara nga Baker CaldwellDonelson Bearman dhe Berkowitz:
 32. 32. http://www.slideshare.net/VogelDenise/gmm-photos-damages-of-apartment Vogel Denise Newsome NJOFTIMIT Kongresit Kentucky Përfaqësuesi Geoff Davis i10/21/08 9 tetor, 2008 krime dhe duke siguruar atë me një kopje të ankesës FBI: http://www.slideshare.net/VogelDenise/102108-fax-to-geoff-davis-fbi-complaint- gmm-matter~~V Vogel Denise Newsome dhënë Kentucky Guvernatori Steve Beshear me11/08/08 korrespondencën me titull, "KËRKESË PËR KONFERENCËN ME JU" për të diskutuar aktet kriminale që ndodhin nën WATCH e tij: http://www.slideshare.net/VogelDenise/110808-request-for-conference-governor- steve-beshear11/12/08 Faksi për të atëhershëm të Shteteve të Bashkuara Barack Obama Senatori - Pas dmth deri me 14 korrik, 2008 KËRKESËS EMERGJENTE. . . dorëzuar në vëmendjen e tij: http://www.slideshare.net/VogelDenise/111208-fax-to-barack- obama-1156776811/14/08 Faksi për të atëhershëm të Shteteve të Bashkuara Barack Obama Senatori - Pas dmth deri me 14 korrik, 2008 KËRKESËS EMERGJENTE. . . dorëzuar tij Fakse që senatori Patrick Leahy, kongresmeni John Conyers, atëherë senatori (tani Vice12/2008 President) Joseph Biden MEMORIALIZING Dhjetor Trip 2008 në Uashington, DC për të adresuar padrejtësitë dhe statusin e gushtit ANKESËS 2008 urgjencës: http://www.slideshare.net/VogelDenise/faxes-toleahyconyersbiden- memorializingdec08dc-trip~~V01/06/09 Gjykatësi Bobby DeLaughter AKUZUAR: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-11-de-laughterbobby-indictment Gjykatësi Bobby DeLaughter ishte gjykatësi i përfshirë në McNutt Mitchell dhe sams Matter (papunësia dmth Përfitimet çështje). Shiko 03/09/05 Letër për gjykatësit DeLaughter Bobby: http://www.slideshare.net/VogelDenise/030905-letter-to-judge-bobby-de-laughter-
 33. 33. mms-matter~~V01/09/09 Punësimi me dru dhe Lamping (dmth një firmë ligjore) është ndërprerë. Medcial FAMILY LEJA ACT ANKESA - Dru dhe Lamping:01/16/09 http://www.slideshare.net/VogelDenise/011609-fmla-complaint-wood-lamping~~V Mesazh zëri nga Paul Berninger kërkuar që Vogel Denise Newsome nënshkruajnë një Heqjes liruar ato nga përgjegjësi ligjore. Ligjet e ndalojnë kërkesa të tilla. Oferta është refuzuar: 02/02/09 mesazh zëri lënë nga Paul shteteve BERNINGER: Denise ky është Pali Berninger nga firma të ligjit. Arsyeja që unë jam duke bërë thirrje që ju është se unë jam në dijeni të situatës laik-off që ka ndodhur dhe kam pasur disa biseda me Andrea për shkak të situatës tuaj dhe unë kam kërkuar për mundësinë për të ju jap një telefonatë. Unë e di që ju shkroi një letër të adresuar disa gjëra për të CJ Schmidt lidhje me sigurim shëndetësor dhe kam kërkuar të flas me ju për këtë. Unë besoj se firma duhet të shtrihet mbulimin e sigurimit tuaj shëndetësor për një periudhë kohe. Unë besoj se është sepse unë e kuptoj që ju bëri thoni diçka për Andrea për një nevojë për një lloj kujdes mjekësor. Unë nuk e di se çfarë është dhe ajo nuk ka ditur asgjë për mua në lidhje me atë që ishte. Por ajo që unë dua të bëj është që të flas me ju për këtë. Zbuloni se çfarë është ajo që ju do të duan në drejtim të zgjerimit të sigurimit tuaj shëndetësor me kosto tonë për një periudhë kohe. Kështu që ju mund të marrë pjesë në atë nevojë mjekësore. Unë vetëm do tju bere te ditur se nuk do të jetë një pjesë që unë e di se unë do të duhet të marrë nga ju në mënyrë që për mua që të bindë të fortë për të zgjeruar mbulimin mjekësor të sigurimit për një periudhë kohe dhe që në thelb do të jetë një njoftim. Me këtë, dua të them se unë do të shkruaj diçka që ju do të nënshkruajë që do të tregojnë qartë se ju nuk do të (nën asnjë rrethanë) të jetë në gjendje të paraqesin asnjë lloj një akuzë kundër firmës ose të paraqesë një padi. http://youtu.be/jjgM0mXWJ8c Padia e ngritur nga Schwartz Manes Ruby dhe Slovin në emër të stor të gjitha Alfred01/20/09 kundër Denise Newsome http://www.slideshare.net/VogelDenise/012009-complaint-filedbystorall
 34. 34. Padi kundër paraqitur në përgënjeshtrim të stor të gjitha ankesës Alfred:01/29/09 PËRGJIGJE pandehurit për ANKESËS për hyrje me forcë DHE Detainer; NJOFTIMI VIJNE kundër-kërkesë; Counter-KERKESE dhe kërkesa për gjykim të jurisë: http://www.slideshare.net/VogelDenise/012909-answercounterclaim- storall-vs-newsome Kundërpadia ishte mjaft e fortë se ajo e shkaktuar paditësit avokat (David Meranus) për të braktisur klientin e tij dhe nuk duan të mbrojtur.02/06/09 Letër për David Meranus me vendim të Gjykatës në favor Newsome në: http://www.slideshare.net/VogelDenise/020609-meranus-letter SHËNIM: Kjo është kur Vogel Denise Newsome më në fund mësoi që ishte prapa drerësh PENALE e saj nga Job-To-Job/Employer-To-Employer dhe shtet-me-shtet. Gjatë nënshkrimit të vendimit Gjykatesi në favor Newsome, David Meranus këshilluar Newsome i njohuritë e tij të çështjes juridike (s) në New Orleans, Luiziana. Pranimi i tillë vetëm konfirmoi shqetësimet e praktikave të paligjshme / e paligjshme e Baker Donelson. Kontaktuar punëdhënësit Newsome (s) dhe këshillimin e angazhimit të saj në aktivitete të mbrojtura për qëllime të marrë Newsome ndërprerë. Një firmë Ligji me emrin e Baker Caldwell Donelson Bearman dhe Berkowitz ("Baker Donelson"). Baker Donelson siguron Presidentin e Shteteve të Bashkuara Barack Obama me avokatin ligjor / këshilla.07/07/09 BARABARTË MUNDËSI PUNËSIMI ANKESA - Dru dhe Lamping: http://www.slideshare.net/VogelDenise/070709-eeoc-complaint-wood- lamping~~V Korrespondenca në Kentaki Departamenti i të ardhurave Thomas B. Miller, Prokurori i08/12/09 Përgjithshëm Shtetet e Bashkuara Eric Holder dhe një kopje për presidentin Barack Obama u ofruar atyre me përgënjeshtrim Kentucky Departamentit të çështjen e të hyrave: http://www.slideshare.net/VogelDenise/081209-letter- kydormillerholderobamaproofofmailing~~V Theksi: Supports si HERSHËM Presidenti Obama dhe administrata e tij janë bërë të vetëdijshëm e Mbrojtjes Vogël Denise Newsome ndaj çdo pretendim nga ana e Departamentit Kentucky e të ardhurave. Duke pasur njohuri të tillë, e përdori këtë informacion për të kundërligjshëm / ilegale përvetësoj paratë nga llogaria bankare
 35. 35. Newsome (ë) në korrik të vitit 2010 - pra të parë më 13 korrik, 2010 hyrje më poshtë.09/29/09 "Shtetet e Bashkuara / Presidenti Barak Obama: Opozita MY në vitin 2016 Lojrat Olimpike në Çikago, Illinois." http://www.slideshare.net/VogelDenise/092909-email-to-olympic-committee SHËNIM: Kjo është një kopje e-mail dërguar Komitetit Olimpik këshilluar nga gabimet penale / civile rrafshoi kundër Vogël Denise Newsome, si dhe të tjerët. Kërkuar që ata dërgojnë presidentin Barack Obama, Zonjën e Parë Mishel Obama dhe Oprah Winfrey kthehet në Shtetet e Bashkuara, sepse nuk ka punë për të bërë në lidhje me padrejtësitë racore, etj12/10/09 SHTETET E BASHKUARA Presidenti Barack Obama - KORRUPSIONI: Persekutimi i një të krishteri dhe COVER-UP TË DREJTAT E NJERIUT SHKELJET / Diskriminimi / praktikat e dëmshme KUNDËR Afrikano-amerikanët, Kërkesa për qitjes MENJËHERSHËM / Ndërprerja e Sekretares Amerikane të Punës Solis Hilda L. dhe Departamenti Fuqi e Punës Zyrtarët / punësuarit; Kërkesë Për Statusin e 14 korrik, 2008 Ankesave; Kërkesa Për Statusin e maj 21, 2009 Ankesa dhe Submittals pasuese; KËRKESË PËR REZULTATEVE NË ANKESËS FMLA janar 16, 2009, dhe KËRKESËS SË EEOC 7 korrik, 2009; NËSE NË FUQI EKZEKUTIMI I RENDIT EKZEKUTIVE E PERSHTATSHME (ë) dhe KERKOHEN dorëzimit të dosjeve për shqyrtim dhe kopjim NË Cincinnati, PAGES Ohio & ORE ZYRA DHE EEOC ZYRA më 22 dhjetor, 2009 - REFORMËN: Kujdes shëndetësor Shiko Si Administrata Obama ka ndërhyrë / Blocked Shëndeti Newsome s Opsionet e kujdesit dhe e mohoi vëmendjen e saj mjekësor kërkuar Sipas FMLA - Çfarë duhet të presin nën një program Qeveria Runned Kujdesit Shëndetësor http://www.slideshare.net/VogelDenise/121009-ltr-obamasolisholderfinal 12/10/09 Faturat Mailing / prova-e-postimesh: http://www.slideshare.net/VogelDenise/121009-usps-mailing-receipts-obama- holdersolis12/28/09 Vogel Newsome paraqitur një ankesë FBI (dmth. e cila sipas ligjeve të Shteteve të Bashkuara është ende në pritje) kundër Gjykatës së Lartë Ohajo
 36. 36. dhe të tjerët që ofrohen një listë (dmth megjithatë, nuk kufizohet në këtë listëvetëm) e krimeve e mëposhtme:Conspiracy (18 USC § 371)Conspiracy Kundër të Drejtave (18 USC § 241)Konspiracion për të gënjej (statutet e dhënë)Komplot për të ndërhyrë me të Drejtat Civile (42 USC § 1985)Korrupsioni publik (me kusht që informatat të marra nga website FBI-së)Rryshfeti (statutet cituar)Bashkëpunim (statutet cituar)Ndihmë dhe inkurajim (statutet cituar)Shtrëngimi (statutet cituar)Heqja e të Drejtave Sipas COLOR E LIGJIT (18 USC § 242)Konspiracion të kryejnë vepër të mashtrimit Shtetet e Bashkuara (18 USC § 371)Konspiracion të pengojnë (18 USC § 372)Mashtrime dhe Swindles (18 USC § 1341 dhe 1346)Pengimi i Urdhrave të Gjykatës (18 USC § 1509)Ngatërrime me një dëshmitar (18 USC § 1512)Hakmirret kundër një dëshmitarit (18 USC § 1513), Shkatërrimi Ndryshimi, ose Falsifikimi i Rekordeve (18 USC § 1519)Pengimi i Mail (18 USC § 1701)Pengimi i Korrespondencë (18 USC § 1702)Vonesa e Mail (18 USC § 1703)Vjedhja ose Marrja e Vjedhura Mail (18 USC § 1708)Shmangia e postare duke përdorur Class të ulëta (18 USC § 1723)Postare mbledhur paligjshme (18 USC § 1726)
 37. 37. Power / Dështimi për të parandaluar (42 USC § 1986)Pengimi i Drejtësisë28 Dhj 2009 ANKESA KUNDËR FBI Ohio Gjykata e Lartë:http://www.slideshare.net/VogelDenise/122809-fbi-complaint-ohio-supreme-courtDhjetor Vogël Newsome i 28, 2009, Byroja Federale e Hetimeve (FBI) Ankesa ështëkundër Gjyqtarët dhe / ose zyrtarëve të Gjykatës së Lartë Ohajo - Gjyqtarët dmth eGjykatës së Lartë Ohajo që ajo duket e kanë marrë miliona nga Donatorëvefushatës "Kompania e Sigurimeve LIRIA reciprok" dhe / ose mbrojtësi i tij /avokatët. Liria e ndërsjellë që ofrohet Donacionet të mëdha për presidentinObama, shefi SHBA Presidentit i Shtabit të Rahm Emanuel, sekretarjaamerikane e Shtetit Hillari Klinton, SHBA Kentucky senatori MitchellMcConnell, SHBA Kentucky senatori Rand Paul, etj. [Baker Donelson / LIRIA KONTRIBUTET NDËRSJELLË FUSHATËS për BarackObamën ANËTARËVE TË ADMINISTRATËS, të RAND Paul dhe të tjerët:http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-barack-obama-campaign-contributionshttp://www.slideshare.net/VogelDenise/emanuel-rahmfinancial-contributionsDuket e Lartë Ohio gjyqtarë të Gjykatës të cilët marrin një kontributtë konsiderueshëm Fushatës nga Kompania e SigurimeveLirisë reciprok dhe avokatët e tij: Tilting Peshorja: Përvoja Ohio; Cash Fushata Pasqyra Vendimet Shpjeguese Gjykatës së Lartë-së - Publikuar më 1 tetor, 2006?
 38. 38. Drejtësi Terrence ODonnell, një anëtar republikan i Gjykatës së Lartë Ohajo,votuan në favor të kontribuesve të tij 91 për qind të kohës, norma më e lartë eçdo anëtari të .. . .Drejtësisë ODonnell ka ngritur më shumë se 3.000.000 $ në të holla efushatës që nga viti 2000 .. . .Çështë Këta zotërinj, ata duhet të ndiqet penalisht për atë që unë e konsiderojështë duke marrë një ryshfet, zoti Adams tha. . . DREJTËSIA: Terrence ODonnell - republikane RASTE Bashkëpunëtorë: 32 SHUMA TË PRANUAR: $ 251,000 HERE RECUSED VETË: 0 Vendosi në favor të Bashkëpunëtorë: 91%. . . DREJTËSIA: Judith Ann Lanzinger - republikane RASTE Bashkëpunëtorë: 12 SHUMA TË PRANUAR: $ 56,000 HERE RECUSED VETË: 0 Vendosi në favor të kontribuesve: 75% DREJTËSIA: Maureen OConnor - republikane RASTE Bashkëpunëtorë: 34 SHUMA TË PRANUAR: $ 178,000 HERE RECUSED VETË: 0
 39. 39. Vendosi në favor të kontribuesve: 74%. . . DREJTËSIA: Paul E. Pfeifer - republikane RASTE Bashkëpunëtorë: 93 SHUMA TË PRANUAR: $ 183,000 HERE RECUSED VETË: 1 Vendosi në favor të kontribuesve: 69%. . . DREJTËSIA: Thomas J. Moyer - republikane RASTE Bashkëpunëtorë: 72 SHUMA TË PRANUAR: $ 215,000 HERE RECUSED VETË: 1 Vendosi në favor të Bashkëpunëtorë: 61% DREJTËSIA: Evelyn Lundberg Stratton - republikane RASTE Bashkëpunëtorë: 122 SHUMA TË PRANUAR: $ 298,000 HERE RECUSED VETË: 0 Vendosi në favor të kontribuesve: 55%. . .Në vjeshtën e vitit 2004, Terrence ODonnell, një gjykatës i dashur me duket eqetë të mira të një spirancë të vogël të tregut të lajmeve, ishte duke ecur evështirë për të mbajtur vendin e tij në Gjykatën e Lartë Ohajo. Ai ishtegjithashtu i konsideron të rëndësishme dy klasë të veprimit padi- që ishteargumentuar shumë muaj më parë.Në javët para zgjedhjeve, fushata e Drejtësisë ODonnell e pranuar mijëradollarë nga komitetet e veprimit politik të tre kompanitë që ishin të pandehurit
 40. 40. në kostume. Dy nga rastet trajtohet dëmtuar makina, dhe një të përfshirë njësubstancë toksike.Javë pas fituar garën e tij, Drejtësia ODonnell u bashkua me shumicën qëdorëzuara tre kompanitë fitore të rëndësishme.Sjellja e Drejtësisë ODonnell ishte i saktë. Në njërin prej rasteve, çdo tëdrejtësisë në pjesën më të madhe 4-për-3 kishte marrë para nga filialet ekompanive. Asnjë nga kundërshtarët e kishte bërë këtë, por ata kishin pranuarkontribute nga avokatët për paditësit. . . .Një shqyrtim i Gjykatës së Lartë Ohajo nga The New York Times ka gjetur segjyqtarët e saj në mënyrë rutinore u ul në rastet pas marrjes kontributet efushatës nga palëve të përfshira ose nga grupet që mbështet paraqiturapantallona të shkurtra. Mesatarisht, ata votuan në favor të kontribuesve 70për qind të kohës. Drejtësi ODonnell votuan për kontribuesit e tij 91 për qindtë kohës, norma më e lartë e çdo drejtësisë në gjykatë ....Edhe gjyqtarët në detyrë kanë filluar të vënë në pikëpyetje sistemin aktual.Unë kurrë nuk e ndjeva aq shumë si një lavire poshtë nga ana e stacionit tëautobusëve në çdo garë kam qenë ndonjëherë në si unë e bëri në një garëgjyqësor, tha Drejtësisë Paul E. Pfeifer, një anëtar republikan i Gjykatës sëLartë Ohajo. Çdo person i interesuar për të kontribuar ka interesa shumëspecifike. Ata të thotë të të blejnë një votë, shtoi Drejtësisë Pfeifer. Nëse ata kanësukses apo jo, është e vështirë për të thënë.. . .Gjykatësit e zgjedhur atje kohët e fundit nuk pranoi të ndaloj veten nga dëgjimikostume në të cilin dhjetëra ose qindra miliona dollarë ishin në rrezik. Tëpandehurit kanë qenë, sigurimi duhani dhe kompanitë e qymyrit të cilëvembështetësit e kishte shpenzuar miliona dollarë për të ndihmuar të zgjedhëgjyqtarë. . . .Shumë gjyqtarë tha kontributet ishin aq të zakonshme që recusal do të bëjkërdi në sistem. Standard në Gjykatën e Lartë Ohajo, drejtësia e tij shefi,Thomas J. Moyer, tha, është që të tërhiqet vetëm në qoftë se ulur në rastin do
 41. 41. të perceptohet si vetëm krejtësisht të padrejtë.Shiko Dhjetor 28, 2009 Ankesën FBI në shtojcën "J" / Faqja 273:http://www.slideshare.net/VogelDenise/122809-fbi-complaint-ohio-supreme-courtKONTRIBUTET avokatit LIBERTY NDËRSJELLË TË-it:http://www.slideshare.net/VogelDenise/ohio-supreme-court-justices-campaign-contributions27 gusht 2009 Shtetet e Bashkuara Departamenti iDrejtësisë NJOFTIM RELESE: "... Shtet i Gjykatës së Lartë iDrejtësisë Thomas J. Spargo dënuar me grabitje në tentativë dhe ryshfet". . . Spargokërkohen pagesa $ 10,000 nga një avokat me rastet e pazgjidhura para tij. . . Dëshmi Gjyqi tregoi se kuravokati nuk pranoi të paguajë paratë, Spargo rrit presionin nga një kërkesë e dytë i komunikohet përmesnjë shok. . . Sipas dëshmisë në gjyq, avokati mendonin se nëse ai nuk paguajnë para, të dyja rastet tëtrajtohen nga firma e tij e ligjit dhe procedim personale e tij divorc do të jetë në rrezik. "Është një ditë e DUD vërtetë kur një gjyqtar i then ligjet që ai është betuar se do tizbatojë",. . . SEKSIONI PUBLIKE Divizioni Penal i INTEGRITETI do të vazhdojë në misionine saj njëjës të mbajnë zyrtarët përgjegjës pabindur publikë që shkelin ligjin dhe besimin qëka qenë e vendosur në to. " "Gjyqtarët janë menduar për të shërbyer njerëzit që kanë zgjedhur ata, jo e tyre tëVetë-interesat e tyre. Çfarë Z. Spargo bëri asgjë më shumë se grabitje të modës sëvjetër". . . Dënimi maksimal statutare për një krye të nxisni një ryshfet është 10 vjet burg dhe dënimi maksimalpër akuzën e zhvatjes në tentativë është 20 vjet. Spargo gjithashtu ballafaqohet me një gjobë maksimumprej 250,000 $ për çdo akuzë për të cilën ai ishte dënuar. http://www.slideshare.net/VogelDenise/082709-doj-justice- convictedextortionbribery
 42. 42. 12/28/09 Ankesa FBI Kundër Gjyqtarët Ohajo Gjykatës së Lartë: http://www.slideshare.net/VogelDenise/122809-fbi-complaint-ohio-supreme-court Prezantim PowerPoint me titull: nëntor 2010/2012 ZGJEDHJEVE - Change: Është03-2010 koha për të pastruar shtëpinë - Femra OUT kryetarët / politikanë Karriera - Ku Morali tona SHPIRTËRORE / Vlerat Gone? 03/2010 Prezantim PowerPoint: http://www.slideshare.net/VogelDenise/03-2010-power-point- november-2010-elections YouTube Video: http://youtu.be/D8S_PRUf9jY07/13/10 Presidenti amerikan Barak Obama: Rënia / DOOM të administratës Obama - Korrupsioni / Conspiracy / Cover-Up / Veprat penale Made Publik 07/13/10 EMAIL ME presidentit Barak Obama: http://www.slideshare.net/VogelDenise/071310-email-toobamaholder Hakmarrja - On 07/17/10, Administrata e Presidentit Obama ka punuar me Kentaki Departamenti i të ardhurave për të përvetësoj paratë nga llogaria Denise Newsome i Bankës (t): JP Morgan Chase DOKUMENTET QË PËRDOREN PËR përvetësoj paratë nga llogaria Vogël Newsome për mbështetjen e fëmijëve: http://www.slideshare.net/VogelDenise/071710-kydorjp- morganchasedocs
 43. 43. 10-2010 Pastër nga KONGRESIT 2010 - amerikanët Take Back Country juaj / Qeverinë Come nëntor 2010 - Femra OUT politikanët kryetarët që Karrierës Prezantim PowerPoint: http://www.slideshare.net/VogelDenise/10-2010-power-point- november-election10/09/10 Motion urgjencës për të qëndruar; Motion urgjencës për Zgjerimin e kohës dhe lehtësim tjetër Shtetet e Bashkuara Gjykata e Lartë gjykon të arsyeshme për të korrigjuar gabimet Ligjore / padrejtësitë raportuara Këtu http://www.slideshare.net/VogelDenise/100910-emergency-motion Presidenti Barack Obama mori një SHELLACKING në Votimit - dmth Humbja11/02/10 kontrollin e Dhomës së Përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara dhe pothuajse humbet kontrollin e Senatit të Shteteve të Bashkuara. Mitchell McNutt & Sams Ankesa ishte paraqitur për 2004 Përfundimit të paligjshëm / i12/03/10 paligjshëm i Punësimit: 12/03/10 ANKESA - Mitchell McNutt & Sams: http://www.slideshare.net/VogelDenise/120310-complaint-mmsexhibits~~V SHËNIM: çështje ligjore në të cilën gjykatësi Bobby DeLaughter (AKUZUAR pra në janar të vitit 2009) u caktua për të trajtuar çështjet në vitin 2005 në lidhje me përfitimet e papunësisë: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-11-de-laughterbobby-indictment Një çështje në të cilën nën CROSS McNutt provimit Mitchell dhe dëshmitarëve sams të pranuar për të nënshtruar Newsome në një ambient diskriminuese dhe armiqësore të punës: Misisipi DEPARTAMENTI I SIGURIMIT transkript PUNËSIMIT - Mitchell
 44. 44. McNutt & Sams Matter: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-83-transcript-mms Paraqitur një ankesë zyrtare / FORMAL kundër gjyqtarit Bobby DeLaughter 09/23/04 - "Kërkesë për Departamentin e Ndërhyrjes Drejtësisë / Pjesëmarrjen në këtë rast:" http://www.slideshare.net/VogelDenise/092304-request-interventiondoj-mms-flsa- matter~~V12/08/10 Fajësimit të gjyqtarit G. Thomas PORTEOUS: http://www.slideshare.net/VogelDenise/impeachment-porteous-article2 SHËNIM: Transmetuar nga gabimet penale / civile të gjyqtarit Porteous, Baker avokatëve Donelson, dhe të tjerët në Departamentin e Shteteve të Bashkuara të Drejtësisë qysh në 17 shtator 2004, me anë të lutur të drejtë, "Peticion kërkuesitS duke kërkuar intervenim / PJESËMARRJA E DEPARTAMENTIT TË SHTETEVE TË BASHKUARA TË DREJTËSISË" http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-34-091704-petition-seekingintervention- entergymatter~~V12/2010 Vdekje misterioze të ZYRTARËVE TË QEVERISË spikaturat janë:
 45. 45. a. W. Lee Rawls -. Shefi i Shtabit dhe mbrojtësit të lartë ndaj Drejtori i FBI Robert Muller Mueller ishte vendosur në zyrën e Drejtorit më 4 shtator, 2001 [shtatë (7) ditë para 9/11 sulmet] - Partner MENAXHIMI në Baker Donelson ( Firma e ish-të Senatit për drejtuesin e shumicës Howard Jr H. Baker [pasardhësi i themelimit të Baker Donelson] - VDEKUR 5 dhjetor 2010. http://www.slideshare.net/VogelDenise/rawls-w-lee-ties-to- baker-donelson Pastaj rreth tetë (8) ditë më vonë: b. Richard Holbrooke - i dërguari i posaçëm për Pakistanin dhe Afganistanin. . . Ishte në një takim me Sekretaren e Shtetit Hillari Klinton - vdiq 13 dhjetor 2010. http://www.slideshare.net/VogelDenise/holbrooke-richard- deathmeeting-with-hillary-clinton Pastaj rreth tetëmbëdhjetë (18) ditë më vonë: c. John Wheeler II - Eksperti amerikan USHTARAK cili shërbeu tre presidentët Republika u vra dhe trupi i tij u gjet në një deponi e mbeturinave - 31 dhjetor 2010. http://www.slideshare.net/VogelDenise/wheeler-john-parsons- iii SHBA GJYKATA SUPREME: Kërkesë Për jashtëzakonshme Shkrimet03/12/11
 46. 46. http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-petition- forextraordinarywrit-exhibits-final VËRTETIMI I postimeve dhe pranimit: http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-usps- mailingreceipts i cili duket Presidentin Obama, Shtetet e Bashkuara të Gjykates se Larte, dhe Shtetet e Bashkuara Legjislaturës / Kongresi janë penguar drejtësinë për të mbajtur të padisë Newsome së nga të qenit i ngritur dhe duke treguar se ajo në mënyrë specifike kërkohen për Page IV në Nr 8, Faqe vii në nr 25, 26 dhe 27, dhe 18, Faqe 21 Gjatë gjithë 23 të njoftoheni për të "konflikt të interesave." Rëndësishme të theksohet: Në të njejtën ditë (16 mars 2011) se Shtetet e Bashkuara Gjykata Supreme merr "Peticionin Për Jashtëzakonshëm Shkrimet," Sekretarja e Shtetit Hillari Klinton njofton se ajo nuk do të kandidojë për President të Shteteve të Bashkuara në vitin 2012 : http://www.slideshare.net/VogelDenise/clinton-hillarywill-notrunforpresident2012 MESAZHE Majtas zëri kërkues për të këshilluar së konfliktit të INTERESIT-: Mesazhe zëri LËNË PËR Gjyqtarët John Roberts dhe Stephen Breyer? http://youtu.be/KcXm8mgjD60 Mesazh zëri NGA Stacy NË Zyrës Amerikane Kentucky senatorit RAND Palit (PS?):04/22/11 http://youtu.be/rRwXJ8RQRKg~~V Më January 30, 2011, me kusht senatorin Rand me Palin, "hetim së Shteteve të
 47. 47. Bashkuara Barak Obama -. Senatori Ndihma Paul URGJENTE është duke u kërkuar" http://www.slideshare.net/VogelDenise/013011-email-senator-randpaul Në të njëjtën ditë, duket FILLIM TË SHTETEVE TË BASHKUARA COVER-UP të04/22/11 asaj që mund të bëhen terroristë BRENDSHME SULMET MBI 11 shtatorit 2001, dhe COVER-UP On Si presidenti Obama mori në Zyrën Në një vepër e falsifikuar / FALSE "Certifikata e lindjes LIVE" 04/22/11 Presidenti Barak Obama kërkesë për Regjistrin e lindjes dhe 04/25/11 përgjigje nga Hawaii Departamenti i Shëndetësisë: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-042211-letter- fromjudithcorley Drejtori i Shëndetësisë Loretta Fuddy) është konfirmuar rreth 27 ditë PARA kërkesë: Loretta Fuddy pohoi: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-032911- fuddyconfirmed 22 prill 2011 "Reagimi Të March 17, 2011 Gjykata Supreme e Letrës së Shteteve të04/25/11 Bashkuara" ka marrë nga Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara. http://www.slideshare.net/VogelDenise/042211-s-ct-filing-exhibits-proof-of- mailing~~V PËR njëjtën datë: republikan 2012 presidenciale optimist dhe të preferuar për 2012 ofertës Misisipi Haley Barbour Guvernatori njofton se ai nuk do të kandidojë për president të Shteteve të Bashkuara në vitin 2012:
 48. 48. http://www.slideshare.net/VogelDenise/barbour-haley-no- presidentialrunin2012 http://www.slideshare.net/VogelDenise/barbour-haley-will- notrunin2012 Guvernatori Haley Barbour së fundmi në janar 2012, faluri mbi 200 kriminelëve: http://www.slideshare.net/VogelDenise/barbour-haley- pardons-over-200-criminals~~HEAD=NNS~~HEAD=dobj PËR njëjtën datë: Më shumë se 500 Talibanët burgosurit shpëtojnë: http://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-stages-mass-jail- break~~V http://www.slideshare.net/VogelDenise/taliban-help-nearly-500-escape-from- afghan-prison~~V Dy ditë më vonë: Presidenti Barak Obama lëshon "Çertifikatë lindje të gjallë:" e tij04/27/11 Certifikata e lindjes mospërputhjet Live: http://www.slideshare.net/VogelDenise/042711-certificate- oflivebirthdiscrepancies Krahaso me Certifikata të dyshuar të lindjes së binjakëve Live Nordyke:
 49. 49. http://www.slideshare.net/VogelDenise/nordyke-twins-colb A. Pse Presidenti Barak Obama duhet të kërkojë një certifikatë të lindjes Live? Pse jo vetëm të sigurojë një fotokopje e atij ai tashmë kishte në posedim të tij? PUBLIKE është menduar të besojë se njeriu 47 vjeçar (tani 50) - dmth një ish-Shtetet e Bashkuara senatori dhe Illinois senator - nuk e tashmë e posedojnë Çertifikatën e lindjes / Certifikata e lindjes Live në posedim të tij se ai mund të ketë dhënë thjesht një fotokopje të . Kjo është vetëm si budalla Presidenti Barack Hussein Obama II dhe ata që janë përfshirë në komplotet mendoj se amerikanët dhe udhëheqësit botërorë janë. B. Çfarë formë (S) (p.sh. nëse nuk Certifikata e lindjes Live) ka Presidenti Barak Obama përdorim për të marrë pasaportën e tij? C. Pse ishte e nevojshme për Presidentin Barak Obama për të siguruar një certifikatë të lindjes Live në një sfond të simuluar / FALSE / FAKE dhe jo një kopje fotokopje si ajo e Twins Nordyke? Lidhjet Baker DonelsonS të Departamentit të Shtetësisë dhe Imigrimit në kuadër të Departamentit të Shteteve të Bashkuara të Sigurisë Kombëtare (dmth. Robert C. Devine): të http://www.slideshare.net/VogelDenise/devine-robertbio- infocolb http://www.slideshare.net/VogelDenise/devine-robert- chowobamagotcolbINFORMACIONET PLOTËSUESE QË SHTETET EBASHKUARA Presidenti Barak Obama dhe LIGJORE tijKëshilltari / Këshilltar (Baker Donelson Bearman Caldwell dhe
 50. 50. Berkowitz PC ["Baker Donelson"] - një firmë ligjore duket që especializuar në POLITIKËS shkrim dhe HARTIMI Ligjet që kanëvendosur në ligj nga ana e Kombeve të Shtetet Kongresi dhe Shtetet eBashkuara presidenti), duket se të duan të mbajnë fshehur ngapubliku / Bota: i. Rolet TOP / KEY Baker Donelson-së në Terroristët Sulmet jo vetëm në jetën e Vogël Denise Newsome, por duket se në planifikimin e 911 Sulmet SHTEPIAK terroriste në Qendrat Tregtare Botërore: http://www.slideshare.net/VogelDenise/terrorism- defined Baker Donelson qenë i sigurt se populli i saj janë në Homeland Security: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker- donelson-homeland-security-11566936 ACCESS Baker Donelson i / LIDHJE të Airline (s) - dmth si Airlines amerikane të përdorur në sulmet 911 Qendrës Botërore Tregtare - një mund të dëshironi të shikoni në konsideratë TOP / KEY Baker Donelson e lobisti Linda Daschle http://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle-
 51. 51. linda-articles-highlighted- kopje dhe http://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle- lindarole-in911 (gruaja e ish-senatori dhe SHBA Senatit udhëheqësi i shumicës Tom Daschle: http://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle- thomas-wikipedia-info- theksuar ): Zonat Praktika dhe industrive: http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd- howard-bakerlindadaschlefaa Problemi nuk Re Daschle-s: http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd- daschle-tiesfaacoverupii. Roli TOP / KEY Baker Donelson në TAKE DOWN i Shteteve të Bashkuara dhe të Ekonomisë Botërore: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker- donelson-taking-down-the-economy
 52. 52. http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker- donelson-economic-development LIDHJA Baker Donelsons e MATERIEN Madoff Bernie - pra Ai është Këshilltari ligjor / Këshilltar për JP Morgan Chase Bank dhe Bernie Madoff klient i JP Morgan Chase Bank:Kush mendoni se mund të jetë prapa dokumenteveshkatërrimin e përfshira në çështjen Madoff Bernie - dmth ajoshfaqet me anë të lidhjeve të tyre / lidhjet me Komisionin eLetrave me Vlerë dhe Exchange ("SEC"): http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-secmadoff iii. Roli TOP / KEY Baker Donelson në rënien e tregut të punës / PUNËSIMI: Për më tepër, Baker Donelson duke vendosur njerëzit e saj në TOP / KEY pozicioneve të Qeverisë duket të jetë fajtor pas informacionit të rremë / Malicious vendosur në internet për "listën e zezë" Newsome dhe të prishë / Hiqini mundësive të punësimit: Info GOOGLE SEARCH lidhje Vogël Denise Newsome : http://www.slideshare.net/VogelDenise/google-vogel-
 53. 53. newsome Praktikat QARTË në shkelje të Pjesës VII të të drejtave civile Aktit / EEOC Politikave me: http://www.slideshare.net/VogelDenise/eeoc- compliance-manual-highlighted-11575603 iv. Roli TOP / KEY Baker Donelson në ligjit për kujdesin e tyre shëndetësor dmth nënshkruar nga presidenti Barack Obama) që ajo nuk mund të marrë kaluar nën kryetarët e Bardhë, në mënyrë që ata punuan për të marrë Presidentin Barak Obama në Shtëpinë e Bardhë nëpërmjet praktikave mashtruese për të marrë llogarinë e tyre nëpërmjet dhe Kur u sfidua ", luajtur Card Rraca:" Kur gjithçka është e ekspozuar ajo do të jetë "KEQ", se Nixon Richard "skandalit Watergate!" http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-health-care-plan-power-point-11566935 SHTETET E BASHKUARA GJYKATA SUPREME kur kërkohet që ta këshillojë Newsome E KONFLIKTIT TË INTERESIT:
 54. 54. http://youtu.be/KcXm8mgjD60 Ata nuk duan PUBLIKE / WORLD të dinë se Shtetet e Bashkuara Gjykata Supreme është bërë pirg me Gjyqtarët vënë në pozita nga fuqia dhe ndikimi i Baker Donelson! Baker Donelson përshtatshme vendos veten në Kolegjet e kandidimit GJYQËSORE: http://www.slideshare.net/VogelDenise/nomination- judicial-panel~~dobj Ata janë duke u përpjekur për të mbuluar gjurmët e tyre prapa skenen qysh presionin e Vogël Denise Newsome për të bërë të njohura për publikun e "konfliktit të interesave" për popullin amerikan, si dhe ku "ANTI-KRISHTI" / "ANTI- SHPIRTËRORE" Bisha është i fshehur dhe si pozicione janë duke u përdorur për të detyruar "damkën e bishës" në publik! Për më tepër, kështu që PUBLIKE / WORLD mund të shihni sulmet e tyre në një krishtere Vogel Denise Newsome), sepse ajo është e ekspozuar 911 konspiracionin, gjenocidin / popullsisë praktikon KONTROLLIT, etj:SHTETET E BASHKUARA "gutting" / sterilizues të një kombi:http://youtu.be/gDuGrN1pivE~~V
 55. 55. http://youtu.be/8xkuDPD3A1YSHTETET E BASHKUARA "GLOBAL" QUEST genocid - Guatemalahttp://youtu.be/SI-68j-LLk4http://youtu.be/VbqlRQllF4cNjohja e çarë REJA LEVEES Orleans:http://youtu.be/XlIogreab3I v. KONTROLLI Baker Donelson s mbi industrinë e naftës dhe gazit luhatshme / Prodhimi i naftës Çmimet - dmth ata kanë një interes personal, BIZNESI DHE FINANCIARE: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker- donelson-control-of-oil-industry http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd- oilfield-patents vi. Kontributet financiare Baker Donelson-së për
 56. 56. fushatën e presidentit Barack Obama-it: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker- donelson-barack-obama-campaign-contributionsvii. POWER Baker Donelson i / KONTROLLI mbi Shtëpinë e Shteteve të Bashkuara e Bardhë / Shtetet e Bashkuara të Kongresit / Shtetet e Bashkuara të Departamentit të Drejtësisë dhe raportet duke u paraqitur nga Vogel Akteve Denise Raportimit Newsome penale të zyrtarëve qeveritarë me: PETICION "KërkuesS duke kërkuar intervenim / PJESËMARRJA E DEPARTAMENTIT TË SHTETEVE TË BASHKUARA TË DREJTËSIA " http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-34- 091704-petition-seekingintervention- entergymatter~~V Bradley S. Clanton (Baker Donelson): http://www.slideshare.net/VogelDenise/clanton- bradley-sinfocommission Komisioni për të Drejtat Civile:

×