Construct Expo - Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii

634 views

Published on

CONSTRUCT EXPO, eveniment organizat de Romexpo, ce va avea loc in perioada 10 - 13 aprilie 2014, in Pavilionul A si Platformele 1, 10, 11, V5 si V6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
Produse noi, idei noi, servicii noi, afaceri noi. Acestea sunt cele 4 repere ale Construct Expo 2014, targ care detine locul de lider pe piata evenimentelor de profil din Romania, fiind un generator de tendinte in domeniul constructiilor.

Published in: Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
634
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Construct Expo - Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii

 1. 1. CONSTRUCT EXPO Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii ROMEXPO 10-13 aprilie 2014 CONSTRUCT EXPO – locul de intalnire al profesionistilor in constructii www.constructexpo.ro
 2. 2. INOVATIE SI TENDINTE CONSTRUCT EXPO este locul potrivit pentru a prezenta in avanpremiera pe piata p rod u s e no i , e v e ni m e n tul adresandu-se producatorilor, importatorilor si distribuitorilor, la nivel national si international, din domeniul constructiilor, pentru: produse si sisteme de constructii, amenajari exterioare edilitare, utilaje industriale si echipare de santier, proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie. L a C O NS T RU C T E X P O s u n t stabilite tendintele; aici pulsul pietei poate fi luat cu adevarat, va veti intalni concurenta, precum si clienti noi, dar si pe cei loiali. Si asta nu e tot. Produse noi, idei noi, servicii noi, afaceri noi. Acestea sunt cele 4 repere ale Construct Expo 2014, targ care detine locul de lider pe piata evenimentelor de profil din Romania, fiind un generator de tendinte in domeniul constructiilor. CONSTRUCT EXPO merge dincolo de targurile standard si iese in evidenta ca fiind o retea de profesionisti, oferind participantilor oportunitatea de a deveni parte dintr-o retea de conexiuni, si experiente, la dispozitia profesionistilor. Oportunitati pentru prezentari i n pr ofunzi me , care ofer a sugestii interesante pentru cei p r e ze n t i s i c a r e p e r m i t o confruntare dinamica si constructiva intre cerere si oferta pentru a oferi servicii tot mai personalizate .
 3. 3. Locul de intalnire al profesionistilor in constructii Expozanti si vizitatori din 18 tari Austria Belgia Bulgaria Canada China Estonia Finlanda Germania Grecia Italia Moldova Olanda Polonia Romania Serbia Spania Turcia Ungaria
 4. 4. EXPOZANTI 130 companii 42 expozanti straini 3000 mp Intentia de participare in anul 2014
 5. 5. VIZITATORI 17.000 persoane Feedback satisfactie vizitatori Vizitatori tinta Firme de constructii Proiectanti si ingineri Antreprenori, specialisti in constructii Dezvoltatori de proiecte rezidentiale, industriale si logistice Consultanti Designeri de interior Institutii si proiectare Arhitecti firme de cercetare/
 6. 6. ROMEXPO PENTRU EXPOZANTI SERVICII PERSONALIZATE PENTRU TINE 50.000 EURO investiti in promovare si evenimente 15.000 de invitatii lansate catre vizitatori specialisti Servicii personalizate pentru expozanti, care pot fi achizitionate online. Tarife speciale pentru cazarea la hotel si transferuri, sunt unele dintre facilitatile acordate pentru a imbunatati experienta participarii la expozitie.
 7. 7. EVENIMENTE CONFERINTE Programul bogat de evenimente si conferinte aduce cei mai importanti lideri de opinie din diferite sectoare. In centrul atentiei vor fi inovatia si tendintele, utilizarea de materiale de calitate, arhitectura contemporana, tehnologii si solutii verzi: o oportunitate de a face schimb de idei pentru cei care doresc sa fie inovativi in mod constant si intentioneaza sa furnizeze produse si servicii de calitate. Fiecare eveniment ofera posibilitatea de a discuta despre inovare si economisirea energiei, astfel incat profesionistilor sa sa solutii de business. permita creeze noi
 8. 8. BUSINESS to BUSINESS Domeniile specializate ale expozitiei rezuma si furnizeaza o evaluare a industiei de constructii aranjate fiind pe arii de produse conexe, care ofera platforma perfecta pentru prezentari de produse, si demonstratii de echipamente. Conexiunile dintre diferitele domenii de activitate sunt imbunatatite prin configurarea expozitiei, creata astfel incat procesele de productie similare si serviciile aferente sa fie pozitionate in spatii adiacente. • Produse si sisteme pentru constructii • Instalatii electrice • Amenajari exterioare edilitare • Utilaje industriale si echipare de santier • Proiectare,consultanta, design • Antreprenoriat si executie Nimic nu este lasat la voia intamplarii. Accentul se pune pe fiecare companie pentru a garanta o rentabilitate maxima a investitiei printr-o pozitionare foarte vizibila.
 9. 9. PRODUSE SI SISTEME PENTRU CONSTRUCTII Inovatie, tehnica si tehnologie de ultima generatie Spatiul expozitional este ocupat de principalele companii ale sectorului, care prezinta produse, sisteme si tehnologii pentru constructii si tot ceea ce este necesar pentru un sector dinamic si in continua evolutie. Antreprenorii, arhitectii, proiectantii si inginerii, dar si specialistii in constructii sau dezvoltatorii de proiecte rezidentiale, industriale si logistice vor gasi cele mai inovatoare si mai potrivite solutii pentru nevoile lor. Sesiunile educationale si oportunitatile pentru discutii ofera reprezentantilor ambelor parti, cerere si oferta, sugestii interesante cu privire la modul de a face fata pietei si de a oferi servicii de ultima ora.
 10. 10. INSTALATII ELECTRICE O oportunitate unica de intalnire si o necesitate absoluta pentru sector Dinamism si un accent deosebit pe calitatea materiilor prime, fara a uita de tehnologiile folosite in procesul de fabricatie. In aceasta sectiune, sunt prezentate ultimele inovatii in materie de instalatii electrice sau cele mai importante echipamente şi tehnologii pentru un consum redus de energie electrica. Cum piata echipamentelor electrice a inregistrat o corectie semnificativa in ultimii ani, iar pretul energiei electrice a devenit o problema de maxima actualitate, companiile prezente vor aduce in atentia publicului produse si tehnologii cu aplicatie practica in zona industriala sau in domeniul constructiilor rezidentiale si comerciale.
 11. 11. AMENAJARI EXTERIOARE EDILITARE O lume inovatoare si adaptabila Aceasta este sectiunea care reprezinta cel mai bine o piata specific romaneasca, in ceea ce priveste produsele, materialele si tehnologiile folosite in industria transporturi-lor feroviare, transporturilor pe cablu, in industria constructoa-re de drumuri si poduri, care este din ce in ce mai diversificata, in scopul de a oferi o gama larga de servicii diversificate. Nu trebuie uitate produsele si componentele pentru lucrarile hidrotehnice. Acest sector promoveaza excelenta si profesionalismul, intr-o economie de piata fluctuenta, facilitand accesul publicului specializat la inovatiile tehnologice si de perfectionare.
 12. 12. UTILAJE INDUSTRIALE ECHIPAMENTE SANTIER Performant, de ultima generatie, modern si eficient – sectorul utilajelor industriale si pentru santiere este bine reprezentat la CONSTRUCT EXPO, prin cei mai importanti furnizori de echipamente, tehnologii si accesorii in utilaje industriale. O zona importanta este, de asemenea, acordata pentru uneltele de mana, consumabilele pentru utilaje si echipamente. Si pentru ca traim vremuri dificile, in care trebuie sa se tina cont de contextul economic nefavorabil, o importanta deosebita il are sectorul utilajelor si echipamentelor second-hand pentru constructii. Acest sector se alatura celorlalte domenii reprezentate in expozitie, astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate din alaturarea celor patru sectoare, iar vizitatorii sa obtina cele mai valoroase sfaturi si idei interesante.
 13. 13. PROIECTARE CONSULTANTA DESIGN Aceasta sectiune nu este doar o zona de expunere. Este totodata o zona de generare de idei, unde antreprenorii isi pot transforma ideile in realitate. Acest sector este un laborator in care produsele sunt prezentate in proiecte exclusive, create pentru a oferi idei noi si interesante profesionistilor. Urmand tendintele si nevoile pietei, accentul cade tot pe idee CONSTRUCT EXPO ofera un impuls puternic pentru raspandirea de noi produse pentru piata de constructii si o rampa de lansare reala pentru producatorii care prezinta invatii. Din acest motiv, sectorul destinat proiectarii, consultantei si designului are din ce in ce mai multa cautare. Cum va arata oare spatiul urban al viitorului? Cum vor putea oare orasele sa devina mai placute si mai confortabil de trait in ele si cum vor putea ele sa tina pasul cu tendintele mediului inconjurator? Pe langa faptul ca este o oportunitate de a descoperi noi idei si solutii, CONSTRUCT EXPO 2014 va fi o sansa de a analiza in mai mare profunzime cele mai recente tendinte in designul de constructii si arhitectura. Toate solutiile sunt acum disponibile intr-un singur spatiu.
 14. 14. ANTREPRENORIAT EXECUTIE Antreprenoriatul inseamna 99% executie In perspectiva incheierii de parteneriate pentru efectuarea de livrari de materiale, tehnologii si servicii specifice, CONSTRUCT EXPO va ofera posibilitatea de a intra in contact si a discuta cu unele dintre cele mai importante companii antreprenoare. Este foarte important de inteles ca un astfel de sector ofera date care pot fi utilizate la elaborarea unor strategii de afaceri cu privire la concurenta, la situatia actuala si perspectivele bransei antreprenorilor din constructii, dintre care se disting urmatoarele categorii: stadiul actual al pietei, cota de crestere sau scadere a veniturilor, domeniile principale sau secundare de activitate si altele.
 15. 15. CONSTRUCT EXPO 2014 TARIFE PARTICIPARE Tarif de participare – 150 EUR Chirie spatiu interior – 1 latura libera 120 EUR/mp Chirie spatiu interior – 2 laturi libere 125 EUR/mp Chirie spatiu interior – 3 laturi libere 130 EUR/mp Chirie spatiu interior – 4 laturi libere 135 EUR/mp Chirie spatiu exterior 40 EUR/mp Constructie stand standard interior 15 EUR/mp Constructie stand standard exterior 40 EUR/mp *Tarifele prezentate nu includ TVA
 16. 16. PARTENERIATE Pe intreaga perioada de desfasurare a targului, au loc o serie de evenimente conexe organizate atat de catre partenerii traditionali: Camerele de Comert si Industrie din Romania, cat si de catre o serie de parteneri de o deosebită importanta pentru domeniile reprezentate: Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Universitatea de Constructii Bucuresti, Asociatia Romana a Electronistilor din Romania, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania, etc.
 17. 17. CAMPANIA DE PROMOVARE 70 spoturi TV 10 stiri si publireportaje 150 spoturi RADIO 3000 aparitii ONLINE 50 locatii OUTDOOR 300 locatii INDOOR 300 aparitii in PRESA 15.000 INVITATII
 18. 18. ECHIPA TA COORDONATOR PROIECT: Daniela SISIN Telefon: 021 207.70.00 int. 1124 Fax: 021 207.70.70 E-mail: construct@romexpo.ro daniela.sisin@romexpo.ro Internet: www.constructexpo.ro VANZARI: Mihaela PANE Telefon: 021 207.70.00 int. 1116 Mobil: 0749 275 222 Fax: 021 207 70 70 E-mail: mihaela.pane@romexpo.ro Doru MATEI Telefon: 021 207.70.00 int. 1104 Mobil: 0758 014 202 Fax: 021 207 70 70 E-mail: doru.matei@romexpo.ro Corina SERBAN Telefon: 021 207.70.12 int. 1092 Mobil: 0758 044 590 Fax: 021 207.70.70 E-mail: corina.serban@romexpo.ro MARKETING: ROMEXPO SA Bd Marasti nr. 65-67 011465, Bucuresti-Romania E-mail: romexpo@romexpo.ro Telefon: +40 21 207.70.00 Fax: +40 21 207.70.70 Alina RACASANU Telefon: 021 207.70.00 int. 1081 Mobil: 0758 066 662 Fax: 021 207 7070 E-mail: alina.racasanu@romexpo.ro PROMOVARE: Bogdan ULEA Telefon: 021 207.70.00 int. 1120 Mobil: 0758 837 739 Fax: 021 207.70.70 E-mail: bogdan.ulea@romexpo.ro

×