Serveis COSTAISA Salut

402 views

Published on

Persones, organització i tecnologia al servei de la salut

Published in: Health & Medicine
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
402
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Serveis COSTAISA Salut

 1. 1. Persones,organitzaciói tecnologiaal serveide la salut
 2. 2. 03 CostaisaSolucionesd’estratègia,de negoci,tecnològiquesi d’outsourcingEl grup COSTAISA som un equip de La nostra experiència en el sector de més de 40 anys ens proporciona la visió sistèmica que garanteixprofessionals que dissenyem l’execució de solucions que tenen en compte totsi implantem solucions d’estratègia, els agents implicats en les organitzacions de salut.de negoci, tecnològiques Per facilitar les solucions integrals i integradesi d’outsourcing amb una visió integral que les organitzacions de la salut necessiten hemen el sector de la Salut. desenvolupat les diferents línies de servei que donen cobertura des del disseny i planificació del centre sanitari fins a l’evolució del mateix cap a la millora continuada i l’excel·lència.
 3. 3. Garantim un úseficient i òptim delsrecursos disponibles
 4. 4. 05 ConsultoriaConsultoria de planificació decentres de salutFruit d’una trajectòria d’èxit en l’àmbitde la salut en què els nostres clientshan confiat en nosaltres més comun soci de negoci que com un mer Posem a la disposició dels ens decisors elproveïdor hem capacitat un equip nostre millor capital humà al servei de la salut.multidisciplinari per poder donarcobertura a totes les necessitats. • Plans funcionals i estratègics previs a la construccióLa complexitat actual dels sistemes sanitaris fa • Planificació d’obres de centres de salutimprescindible que es disposi d’un enfocament • Seguiment i execució d’obressistèmic que garanteixi les estratègies, els • Implantació i posada en marxa del serveiprocessos i les eines, per garantir un ús eficienti òptim dels recursos disponibles. • Trasllat d’HospitalsEls nostres serveis de consultoria de planificació decentres de salut tenen impacte en diferents capesi moments de la presa de decisions de lesinstitucions sanitàries.
 5. 5. Un equipmultidisciplinarial servei del seunegoci
 6. 6. 07 ConsultoriaConsultoria estratègica i de negociLa unitat de Consultoria estratègica Acompanyem als nostres clients en els seus reptesi de negoci de COSTAISA acompanya de futur donant-los suport en l’organització i en la presa de decisions estratègiques, coneixent el negociles organitzacions, en el procés de sanitari des de les seves diferents perspectives.crear valor alineant l’estratègia Treballem des d’un enfocament sectorial, que permetcorporativa amb els diferents agents adequar-nos millor a la realitat dels nostres clients.que intervenen en l’organització. Som especialistes en sanitat i és per això que podem• Consultoria estratègica proporcionar les millors pràctiques del sector.• Consultoria RRHH• Consultoria de processos• Consultoria tecnològica• Models de qualitat: EFQM, Joint Commission, ISO• Models de col·laboració público-privada
 7. 7. Disseny i desenvolupament de solucions TIC en l’àmbit de la salutChaman SanicostTotal traçabilitat Integra tota la inforamcióde la gestió assistencial administrativa i financeraChaman-, és el HIS (Health Information System) SaniCost-, es tracta d’una solució qualificada per SAPque COSTAISA ha desenvolupat aplicant les millors que integra tota la informació administrativa i financerapràctiques, tant funcionalment com tecnològicament. d’un centre de salut. Disposar de més i millor informacióS’estructura en diferents mòduls que garanteixen la (certa i en temps real) agilitza i fa més eficaç la presa detotal traçabilitat de la gestió assistencial d’un centre de decisions.salut, integrant tota la Història Clínica Electrònica delsseus pacients amb independència del centre o servei enquè hagin estat atesos.
 8. 8. 09 Solucions TICEl nostre origen en les tecnologies Les nostres solucions donen resposta a diferents necessitats detectades en els diferents processos desanitàries juntament amb les organitzacions de salut.l’evolució tecnològica del sector, Gràcies a la confiança dels nostres clients hemha fet que siguem una empresa crescut en capacitat de resposta a les sevescapdavantera en disseny necessitats desenvolupant solucions tecnològiquesi desenvolupament de solucions especialitzades en l’àmbit de la salut: enfocades a disposar de la informació per agilitzar elstecnològiques per a les processos de negoci i donar suport a la presa deorganitzacions sanitàries. decisions.Serapis LinkHTransfereix conjunts de dades per donar Integració dels equips electromèdicsservei a la presa de decisions amb els sistemes d’informacióSerapis-, és una solució de software integrada que LinkH- es tracta d’una solució d’interoperabilitat quetransfereix conjunts de dades dels diferents sistemes facilita la integració dels diferents equips electromèdicsd’informació de l’organització sanitària i s’estructuren amb els sistemes d’informació del centre. La integracióen forma d’indicadors per donar servei a la presa de d’aquesta informació, a més d’agilitar els processosdecisions. de negoci del centre, dóna servei als diferents agents decisors d’aquest.
 9. 9. La tecnologiamés avançadaamb el mínim cost
 10. 10. 11 ServeisServeis Gestionatsi OutsourcingSabem l’important que és saber crear Disposem dels següents serveis gestionatsvalor en la cadena del negoci sanitari. i d’outsourcing que li garanteixen la tecnologiaÉs per això, que hem desenvolupat més avançada amb un cost mínim d’inversió.una unitat de Serveis Gestionats • Modalitat de contractació deque li permetrà centrar-se en aquells software SaaSprocessos que li generen major • Serveis gestionats de mantenimentsbenefici. d’equips tecnològics • Hosting i Housing tecnològicsDisposem de solucions organitzatives i • Serveis de gestió, manteniment i suporttecnològiques d’alt valor afegit que li permetran dels equips d’electromedicinaseguir prestant el millor servei amb una major • Externalització de processos novariabilització del seu cost. assistencialsPagui pel que necessiti i centri la seva activitat,nosaltres farem la resta.
 11. 11. Pau Alcover, 3308017 Barcelona+34 932 536 100costaisa@costaisa.comwww.costaisa.com

×