Your SlideShare is downloading. ×
0
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
De ce alt MLM ?
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

De ce alt MLM ?

1,214

Published on

Cafea, marketing, mlm, network, retea

Cafea, marketing, mlm, network, retea

Published in: Business, News & Politics
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total Views
1,214
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
25
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. <ul><ul><ul><li>În era postmodernă Wellness, o nouă întrebare apare… De ce… alt MLM ? </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Există atâta confuzie în definirea termenului de multi-level-marketing încât o încercare de explicaţie cred că este binevenită Pre z ent at de : </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Teodor Miroslav Muntean </li></ul></ul></ul><ul><ul><ul><li>Copyright © Rocafe </li></ul></ul></ul>http://www.rocafe.eu
 • 2. O companie tradiţională are aceeaşi structură organizatorică precum o companie MLM. Companie tradiţională sau MLM Diferenţa constă în modul cum se cheltuiesc banii din bugetul pentru publicitate…
 • 3. O companie tradiţională cheltuieşte bani pe publicitate externă foarte scumpă (TV, agenţii de publicitate, actori). O companie Multi-Level Marketing îşi plăteşte oamenii săi pentru a face marketing şi publicitate produselor companiei. Bugetul de publicitate Publicitate!
 • 4. Marketing de reţea sau Network Marketing sau Multi-Level-Marketing Marketingul de reţea / MLM O privire de ansamblu pentru distribuitori
 • 5. Network Marketing este un model profesionist, testat şi solid de distribu ţie a unui serviciu sau produ s. Acesta se predă ca disciplină de bază în multe facultăţi de profil din America. Marketingul de reţea / MLM
 • 6. Marketingul de reţea nu este dar poate fi descris ca o mini-franciză în industria vânzărilor directe Intrând într-o reţea reală de distribuţie tip MLM, cu o investiţie iniţială mică, poţi deveni deţinătorul unei afaceri de succes!
 • 7. Marketingul de reţea În lume peste 70% din distribuitorii companiilor de tip Network Marketing sunt femei. Scopul lor este de a contribui la bugetul familiei fără să fie nevoite să plece de acasă în fiecare zi. Şi străbunica poate face marketing acum!
 • 8. Multi-Level-Marketing şi noul concept Get-Paid-Today Cele mai multe companii MLM crează planul de compensare astfel încât, pentru a câştiga bani, trebuie să înscrii sute sau mii de membri în echipă. Câteva companii MLM din lume combină sistemul clasic (mai ales cel binar) cu noul concept G et P aid T oday ( fii plătit astăzi), pentru a crea posibilitatea partenerilor harnici, pe lângă câştigurile reziduale din vânzările echipei, să fie răsplătiţi imediat pentru munca lor.
 • 9. „ Multi-Level-Marketing“ NU este o schemă piramidală Există o confuzie, izvorâtă din ignoranţă… sistemul profesionist de marketing MLM este considerat de către unii ca fiind schemă piramidală, ceea ce NU este deloc adevărat. O companie MLM oferă un plan de compensaţie real, precum şi produse sau servicii reale ; ex: Forever, Avon, Healthy Coffee, FDI Connect, etc. Aşa-zisele firme care folosesc scheme piramidale oferă, de obicei, doar promisiuni financiare imposibil de îndeplinit, de tip Caritas, oferte de „afaceri” pe Internet, etc.
 • 10. Mari invest itori î n M LM Richard Branson - Donald Trump - Warren Buffet
 • 11. Companii MLM celebre
 • 12. Statistici relevante
 • 13.  
 • 14.  
 • 15. Oameni de succes în MLM Jeff Roberti Peste 60 mil . $ câştigate prin comisioane şi bonusuri în ultimii 20 de ani cu NSA. Ruth Elliot Peste $1 , 7 milio a n e în comisio a n e câştigate î n 2007 cu Vemma . Dani Johnson După un faliment total, a devenit n r.1 interna ţ ional în MLM câştigând primul ei milion în mai puţin de 2 ani . Tim Sales Şi-a construit o echipă de peste 56,000 de prieteni distribuitori, in 26 de ţări .
 • 16. Şi tu poţi fi un om de succes! Americanca: După faliment total, a devenit n r.1 în MLM câştigând primul ei milion de $ în mai puţin de 2 ani . Dani este femeia tânără, care a rămas pe drumuri, fără loc de muncă, dormind în maşina multă vreme… care, intrând în MLM, a devenit expertul pe care îl caută toţi americanii şi foarte mulţi străini! Cum? …E posibil ca un copil al străzii să ajungă milionar în dolari? Da, e posibil!
 • 17. Românca sau românul: Orice tânăr, vârstnic şi orice familie din România, care consumă sau nu cafea şi ceai, poate acum ajunge să trăiască demn, fără stres financiar. Cum? Devenind specialistul în MLM, cafea şi tehnologie, un expert pe care lumea să-l caute! Noi te ajutăm – GRATUIT – să ajungi expert! Şi tu poţi fi un om de succes!
 • 18. Poţi fi un om de succes dar nu cu orice companie de MLM! <ul><li>Fereşte-te tare de companii MLM care: </li></ul><ul><li>Nu au un produs sau serviciu real </li></ul><ul><li>Oferă aşa-zise servicii şi scheme financiare </li></ul><ul><li>Au programe de instruire şi training care spală creierele oamenilor </li></ul><ul><li>Îţi cer loialitate unilaterală excesivă </li></ul><ul><li>Au un plan de marketing astfel aranjat încât să servească doar elita şi pe cei din vârful reţelei </li></ul><ul><li>Plătesc prost şi pun condiţii imposibil de îndeplinit </li></ul>
 • 19. Înainte de a intra în MLM pune urm ă toarele 10 întreb ă ri: <ul><li>Ce produs sau serviciu vinde compania? </li></ul><ul><li>Repre zi nt ă acesta o valoare pentru consumator? </li></ul><ul><li>Cât te costă intrarea în companie? </li></ul><ul><li>Care este valoarea comenzii lunare obligatorii? </li></ul><ul><li>Ce fel de plan de compensare ofer ă compania? </li></ul><ul><li>Ce instrumente de marketing sunt dispo nibile ? </li></ul><ul><li>Ce fel de instruire ş i suport se acord ă ? </li></ul><ul><li>Este o companie cu vechime sau e nou ă pe pia ţă ? </li></ul><ul><li>Ce are compania mai bun fa ţă de competi ţ ie? </li></ul><ul><li>Poate oricine s ă câ ş tige intr ând în afacere? </li></ul>
 • 20. Succes… cu cine?
 • 21. Bill Gates – Unul din cei mai bogaţi oameni din lume, cel care a afirmat ca în următorii ani „Cine nu va fi pe Internet nu va fi deloc…”, a mai spus… <ul><li>„ Pentru a dezvolta o afacere de succes ai nevoie de 3 lucruri…” </li></ul><ul><li>Să te afli în locul şi la momentul potrivit; </li></ul><ul><li>Să găseşti produsul potrivit şi o industrie în e xpan siune ; </li></ul><ul><li>Să acţionezi imediat ! </li></ul>Cum…?
 • 22. „ RoCafe Partner“ poate fi povestea ta de succes! Începe să o scrii acum, folosind cele mai tari branduri bio/eco puse la dispoziţie de RoCafe! Companii care plătesc, şi plătesc comisioane mari:
 • 23. Ce ne deosebeşte ? 1.  In struire gratuită şi de calitate; 2. Prioritate maximă privind plata pentru munca depusă (carduri Mastercard şi Visa International) . 3. Produse foar te bune şi uşor vandabile. 4. Bonusuri plătite global, în orice ţară din lume. 5. Nu doar primii înscrişi vor putea avea venituri mari , ci toţi partenerii activi! 6 . Restituire, proiecte sociale: copii şi persoane dezavantajate, orfani, săraci.
 • 24. O afacere care îţi poate schimba viaţa, dacă vrei… Depinde numai de tine dacă vrei sau nu să devii partener al unei companii de succes! - Îţi place cafeaua, ceaiul, comunicarea? - Cunoşti pe cineva care consumă cafea ? - Ai nevoie de energie şi lecitină pt. învăţat? - Consumi pastile şi produse nutritive? - Vrei să scapi de fumat? - Ai nevoie de sănătate şi bani? Dacă da, ai intrat în afacere !
 • 25. „ Nimanui nu ii pas ă dac ă e ş ti trist, a ş a c ă ai putea la fel de bine s ă fii fericit! ” „ Stabileşte-ţi priorităţile: ce vrei să faci cu viaţa ta şi unde vrei să ajungi? Altfel te ia viaţa înainte şi nu mai reuşeşti să o ajungi din urmă!” http://www.rocafe.eu
 • 26. http://www.rocafe.eu Pentru detalii sau înscrieri contactaţi persoana care v-a îndrumat spre… Rocafe, Healthy Coffee sau alte afaceri recomandate de Rocafe Marketing

×