Stiforp translate

222 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Stiforp translate

 1. 1. Bine aţi venit la prezentarea acestei Oportunităţi! Succsesul tău şi a celorlalţi în orice Home Business porneşte AICI. © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 2. 2. Trăim timpuri dificile! dificile! DEZASTRU & RECESIUNEA economică se întîmplă chiar acum pe GLOB! • Companiile fac reduceri de personal. • Nu mai există siguranţa locului de muncă. • Companii mari şi banci ies din afaceri. • Datoria publică creşte MASIV. • Singura opţiune este de a începe propria afacere, dar a înfiinţa o întreprindere sau a cumpăra o franciză este costisitor, are un risc ridicat şi cu o rată mare de eşec. Vestea bună este că, în acest context, Industria Vînzărilor Directe EXPLODEAZĂ, şi tot mai mulţi oameni caută modalităţi de a suplimenta sau de a înlocui opţiunile lor de cîştig tradiţionale! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 3. 3. $tiforp™ ~ Industria Vânzărilor Directe. Vânzărilor Directe. • Network Marketing / Industria de Vânzări Directe a ajuns la maturitate și a câștigat recunoașterea de masă! • Multi experti estimeaza că această industrie este în valoare de peste 130 de miliarde de euro pe an și crește într-un ritm exploziv, fiind o alternativă fiabilă la insecuritatea modelelor tradiționale de a avea un loc de muncă. • Miliardarii au cumpărat companii de MLM și investesc continuu, tratând această afacere la modul cel mai serios recunoscând astfel această oportunitate de investiții. • Este estimat un număr de peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume care operează o rețea de marketing sau o afacere de vanzari directe, şi tot mai multe persoane recunosc potențialul de a face bine multor oameni. • Toate aceste persoane au nevoie de instrumente de marketing online moderne și de training de calitate pentru a concura pe piata, indiferent de afacerea promovată. Cele mai multe companii de reţea de marketing nu oferă ceea ce trebuie. Oferta Stiforp satisface cu îndrăzneală aceste necesităţi! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 4. 4. $tiforp™ – Vă oferim târnăcopul şi lopata pentru Industria Vânzărilor Directe Vă tâ rnă Iată un fapt interesant ... în Yukon şi Gold Rushes California, cei care au făcut mai mulţi bani au fost cei care vindeau instrumente de minerit, nu minerii. Astăzi nu este nici o diferenţă: Foarte Mulţi Bani sunt produşi de: • Instrumente • Training • Informare Stiforp furnizează instrumente "generice" , de formare si informare pe care toată lumea din industria de vânzări directe are nevoie pentru a reuși într-o lume în continuă schimbare. Cu instrumente folositoare, de formare și de informare poți reuși în orice Home Business, chiar dacă vă schimbați oportunitățile și puteţi aborda ORICE MARKETER fără excepţie ~ Toată lumea are nevoie de ceea ce avem de oferit, fără excepție: CREAREA unui venit rezidual ADEVĂRAT pentru membrii STIFORP în următoarele decenii! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 5. 5. Stiforp ™ - Construit de proiectanţi, susţinut de o experienţă mare. Misiunea STIFORP Fondat & Operat de d-l Nauder Kazan.21 ani de experienţă în această industrie ca distribuitor de succes si proprietar Corporativ. Background în Industria Financiară. Are o pasiune pentru a ajuta oamenii obişnuiți să atingă un extraordinar succes. " Industria de marketing in retea este mereu în continuă schimbare . Ceea ce a lucrat acum 20 , 10 , chiar și acum 5 ani nu funcționează întotdeauna şi astăzi . Multe companii au produse minunate , planuri de compensatie mari și un leadership puternic. Din păcate, mulți nu oferă cele mai recente instrumente de marketing și de formare care sunt necesare pentru a reuși în mediul de astăzi de pe o piață în continuă schimbare . STIFORP are misiunea de a ajuta pe toți cei care au un home business indiferent de compania pe care o reprezintă de a-şi maximiza potențialul lor de câștig prin furnizarea de cea mai recentă tehnologie dovedită ,de instrumente ,de training-uri , și alte resurse de care au nevoie pentru a reuşi în afacere .. și toate la un preț pe care TOATĂ LUMEA și-l poate permite. Scopul nostru deliberat este de a oferi , de asemenea, un program gratuit și nu recompense conflictuale pentru membrii noștri: fie un venit cash, fie un venit pasiv, bazat pe o piață de peste 300 de milioane de persoane implicate în industria noastră , prin a le aduce la cunoştință ceea ce oferim , astfel ca toți să poată câştiga mai mult , mai bine și mai repede decât s-ar putea face altfel fără STIFORP ! " © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 6. 6. $tiforp™ Pachetul uneltelor noastre. noastre. Acum puteţi promova afacerea dumneavoastră de acasă într-un mod profesionist, cu o imagine profesională. Și este ușor și rapid pentru a configura sistemul dvs. prin propriul centrul personalizat de management STIFORP on-line. Pagini de Captură pt. Prospecţi Prezentări interactive în Flash Movie Purtători de cuvânt pe site-ul dvs. Selector de Instrumente & de configurare, Manager de contacte, Autoresponder, Centrul de Training şi de Administrare a afacerii Toate pot fi instalate şi puse în funcţiune în câteva minute! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 7. 7. Produsele noastre. Oricine din industria de vânzări directe trebuie să-şi promoveze profesional ORICE afacere online.. © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 8. 8. $tiforp™ Cum lucrează – Centrul Online de Administrare a Afacerii. •Accesează şi alege pachetul tău de instrumente •Setează şi administrează online campania ta •Administrează contul tău •Urmăreşte afacerea ta în timp real •Verifică cîştigurile tale şi transferă comisionul tău •Analizează planul de compensare şi clasamentul liderilor •Accesează datele de contact ale echipei tale •Urmareşte progresul companiei tale •ACCESEAZĂ LIBRĂRIA DE TRENING Şi mult mai multe după acestea… Tot ce ai nevoie se află în vârful degetelor tale! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 9. 9. $tiforp™ Cum lucrează – Configurarea sistemului 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Alegeţi tipul paginii de captură. Alegeţi purtătorul de cuvânt (Optional). Alegeţi prezentarea Flash Movie (Optional). Alegeţi Link-ul dvs. in site-urile replicate. Alegeţi, editează şi adaugă mesaje în auto-responder. Alegeţi link-ul pentru Managerul de Contacte. ÎNCEPE CAMPAINIA DVS! Profesionalism TOTAL intr-o an CLIPĂ! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 10. 10. $tiforp™ Pachetul Business are o imensă valoare Toate acestea pentru mai puţin de costul unei ceşti de cafea pe săptămână sau o reglare a presiunii în anvelopa masina tale! A ll t h is for l ess t han 35c A Da y O valoare uimitoare pentru clienţi și membri deopotrivă. © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 11. 11. Oportunitatea Financiară Comisioane puternice pentru a recompensa pe cei care promovează produselor noastre la alţii. © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 12. 12. $tiforp™ Zona de venituri 1 - Bonusuri Powerline . În fiecare zi, oamenii continuă să adere la STIFORP pentru a folosi instrumentele noastre de marketing și să profite de planul nostru de compensări uriașe. Puteţi să începeţi să câștigaţi venituri prin inscrierea altor membri blocând poziţia dvs! Bonus tău Powerline: Compensare: $2 + $1 = $1 = $4.00 Bonusul Powerline se referă la cei care ACŢIONEAZĂ şi care vor fi plătiţi instant în cash! Compania spune mulțumesc celor care se angajează în această afacere. Acest bonus are o valoare limitată de $4, el declanşează implicarea dvs. în această afacere, blochează poziția în matrice şi permite să construiți şi să cîştigați celelalte tipuri de comisioane în calitate de membru cu drepturi depline* *Singurele persoane pe care le urmați în matrice sunt cele pe care le-au introdus Recrutorii dvs. din upline care “deversează” persoane în matricea dvs. sau cei care vă inscrie personal. Alte aderări care nu au legătură cu tine sau cu linia de sponsorizare, nu se vor afla în matricea ta. © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 13. 13. $tiforp™ Recompense principale de promovare. promovare. Salt Rapid! $149.95 O singură dată $50.00 taxa de înscriere şi $99.00 /1 an în avans. Economiseşti 20%. $49.95 O singură data $40.00 taxa de înscriere apoi $9.95 pe lună. $25 Fast Start Bonus + Extins la Infinit $25 Fast Start Bonus + Extins la Infinit Cîştiguri Matrix pâna la $2,047.50 Coştiguri Matrix până la $2,047.50 50% Bonus de Potrivire Nivel 1 $25 Fast Start Bonus + Extins la Infinit Cîştiguri Matrix până l$4,495.50 50% Bonus de Potrivire Nivel 1 $25 Fast Start Bonus + Extins la Infinit Cîştiguri Matrix până la $8,191.50 50% Bonus de Potrivire Nivel 1 $25 Fast Start Bonus + Extins la Infinit Cîştiguri Matrix până la $8,191.50 50% Bonus de Potrivire Nivel 1 Trebuie să ai 2 Distribuitori Activi Înrolaţi 20% Nivel 1 10% Nivel 3 20% Nivel 2 10% Nivel 3 5% Nivel 4 Trebuie să ai 2 Distribuitori Activi de 1 Stea SAU 12 Distribuitori Activi Înrolaţi Trebuie să ai 2 Distribuitori Activi de 2 Stele SAU 30 Distribuitori Activi Înrolaţi Trebuie să ai 2 Distribuitori Activi de 3 Stele SAU 100 Distribuitori Activi Inrolaţi. Trebuie să menţii 15 Distribuitori Activi în Matrix Inscriere Membru de Bază 20% Nivel 2 Trebuie să menţii 50 Distribuitori Activi în Matrix. Trebuie să menţii 150 Distribuitori Activi în Matrix $25 Fast Start Bonus + Extins la Infinit Cîştiguri Matrix Earnings până la $8,191.50 50% Bonus de Potrivire Nivel 1 20% Nivel 2 10% Nivel 3 5% Nivel 4 3% Nivel 5 Trebuie să ai 2 Distribuitori Activi de 4 Stele SAU 300 Distribuitori Activi Înrolaţi. Trebuie sî menţii 500 Distribuitori Activi în Matrix. Ajută pe alţii să ocupe poziţii superioare şi vei ajunge şi tu cât mai sus în matrix! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 14. 14. $tiforp™ Zona de venituri 2 – Bonusuri de înrolare extins la infinit. infinit. Pentru fiecare membru nou pe care l-aţi înscris personal în STIFORP, veţi câștiga $ 25 Bonus Rapid de Start de Înscriere plătit în această săptămână! • PLUS, pentru membrii de pe Nivelul 2 inscrişi de cei de pe Nivelul 1, veți primi un Bonus de Start Rapid de Înrolare de $2, iar pentru membrii de pe Nivelul 3 înscrişi de cei de pe Nivelul 2 veți primi un Bonus de Start Rapid de Înrolare de $1. • Și, când veți fi de 4 stele sau 5 stele veți câștiga un bonus suplimentar de $1, Extins la Infinit, pentru fiecare persoană inscrisa de distribuitorii de 4 sau 5 stele! 100 X $2 Membri = $200 100 X $1 Membri= $100 Recompense mai mari pe măsura progres dvs. dar echitabile pentru toţi! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 15. 15. $tiforp™ Zona de venituri 3 – Venit pasiv pe termen lung. Matrix tău personal incepe odată cu introducerea ta în sistem! Sposorul tău şişi cei aflaţi deasupra Sposorul tău cei aflaţi deasupra ta în Matrix pot plasa persoane ta în Matrix pot plasa persoane sub tine în Matrixul tău. sub tine în Matrixul tău. Poţi să introduci Poţi să introduci persoane care îţi va persoane care îţi va umple Matrixul umple Matrixul Alţii pot inscrie la Alţii pot inscrie la rândul lor alte rândul lor alte persoane care îţi vor persoane care îţi vor umple Matrixul tău. umple Matrixul tău. Upline ajuta downline iar downline vă ajută! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 16. 16. $tiforp™ Zona de venituri 3 – Venit pasiv pe termen lung. Ai putea câștiga până la $2,047.50 ca un distribuitor de bază, fără înscrierea vreodată a unei persoane sau de până la $ 8,191.50 dacă inscrii pe alţii în Stiforp. $ Creștere lentă sau rapidă - Tu decizi? © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 17. 17. $tiforp™ Zona de venituri 3 – Venit pasiv pe termen lung. Când va blocați poziția în STIFORP, vi se oferă propriul centru de afaceri în următorul loc disponibil în Matrix 2x14! Matricea se umple cu ajutorul Matricea se umple cu ajutorul unei structuri fixe, definite & unei structuri fixe, definite & forțate eșalonat construită: 2 la forțate eșalonat construită: 2 la nivelul 1, 4 la nivelul 2, 8 la nivelul nivelul 1, 4 la nivelul 2, 8 la nivelul 3 și așa mai departe. 3 și așa mai departe. Umplere forțată / eșalonată = Spillover funționeaza acolo unde afacerea dvs. are mare nevoie ! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 18. 18. $tiforp™ Zona de venituri 3 – Venit pasiv pe termen lung. În afară de $ 8,191.50 pe care îi puteți câștiga din matricea personală prin bonusul de start rapid și bonusuri Powerline aveți, de asemenea, capacitatea de a cîştiga 50% din comisioanele matricei pe care îi înscrieți, și un procent de la acei oameni care înscrie pe CINCI NIVELURI în adincime, indiferent de locul în care acestia se încadrează în matricea ta! 5 Star Business Builder Earnings Example! Match Per Level Personally Enrolled Level Team Size Calculation Match Bonus L1 10 x1 =10 10 x $500 x 50% $2,500 L2 10 x5 =50 50 x $400 x 20% $4,000 L3 50 x3 =150 150 x $300 x 10% $4,500 L4 150 x2 =300 300 x $200 x 5% 300 x1 =300 300 x $100 x 3% $900 3rd Enrollment Level 4 Enrollment Level th 5 Enrollment Level th 50% 50% 50% 50% 20% 20% 20% 20% 10% 10% 10% 5% 5% 3% $3,000 L5 2nd Enrollment Level 50% Venit în acest exemplu: $14,900* Doar exemplu. Cât de mult veţi câștiga depinde de efort, abilitate și de implicare. Sistemul vă va plăti atunci când se ajunge la calificarea necesară. A se vedea Planul de Compensare pentru detalii complete. De fapt, ați putea câștiga sute de Bonusuri de potrivire în fiecare lună conform arborelui personal de înscriere. Structura de tip Unilevel, nici o limită la numărul de persoane pe care le poţi sponsoriza sau aceştia le sponsorizează, spre deosebire de o matrice fixă. Bazat pe arborele personal de înscriere! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 19. 19. Cum pornim Pași simpli de înscriere pentru a obține instrumentele dvs. și de a câștiga în câteva minute. © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 20. 20. $tiforp™ Online Registration. Click pe “Join” & urmați procedura de înscriere. © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 21. 21. $tiforp™ Online Registration. Indroduce-ți informațiile personale. Alegeți un username & şi o parolă. © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 22. 22. $tiforp™ Online Registration. Hotărâţi-vă pe care pachet de start îl cumpăraţi? © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 23. 23. $tiforp™ Online Registration. Introduceţi datele de plăţi, fiţi de acord cu termenii & Click SUBMIT . © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 24. 24. $tiforp™ Felicitări. Felicitări. Examinează contul Tău & şi contactează sponsorul tău pentru setări & sfaturi pentru a porni în afacere. Succesul tău incepe AICI! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 25. 25. Welcome to $tiforp™ O afacere puternică pe care lumea o îmbrăţișează rapid. Avem tot ce are Industria de Vânzări Directe nevoie! Bucuraţi-vă de Instrumente, bucuraţi-vă de această OPORTUNITATE! Răspândiţi în toată lumea ca STIFORP a sosit! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.
 26. 26. Bine aţi venit & Mulţumesc. Stiforp –această unică oportunitate- apare doar o dată în viaţă. Actionaţi ACUM pentru a asigura viitorul dvs. financiar, folosiţi instrumentele noastre pentru a construi online o afacere MLM, alăturaţi-vă alaturi de noi în misiunea noastră de a dota Industria de Vânzări Directe cu tot ce are Stiforp a vă oferi! © 2011 Stiforp.com All Rights Reserved.

×