Hoe uniek ben jij? Hoe word ik een rode muis?

592 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
592
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Hoe uniek ben jij? Hoe word ik een rode muis?

  1. 1. Hoe word ik een rode muis?
  2. 2. Kent u het fluisterspel? Je fluistert een boodschap in het oor van de volgende in de rij. De laatste in de rij moet dan hardop vertellen wat de boodschap is. Enorm lachen, want de boodschap lijkt totaal niet op de originele tekst.Besef goed dat dit dagelijks ookmet jou, jouw bedrijf, product of dienst gebeurt.
  3. 3. “Hij doet iets met internet”. En voor je het weet wordt je gevraagd om een computer te repareren terwijl je Architectuur Consultant bent.Dat kan niet de bedoeling zijn. EenUniqueness Statement voorkomt dit.
  4. 4. Ben je even Wordt je nietde weg kwijt? gewaardeerd? Sta je op Of gewoon een willen weten kruispunt in wat jou je carrière? uniek maakt? Een Uniqueness Statement helpt je weer op het juiste spoor!
  5. 5. Een Uniqueness Statement beschrijft jou als rode muis. Het is wat jou onderscheidt van deandere ‘grijze muizen’. Het is wat jou uniek maakt.
  6. 6. Een metafoor is het startpunt voor jouw ‘Uniqueness Statement Met een metafoor geef je pas echt aan wie jij bent, hoe jij een functie inkleurt, hoe jij je rol vervult, wat jouw ‘personal touch is bij het uitvoeren van jouw functie. En dat maakt jou uniek en congruent met wie je bent en wat je doet.
  7. 7. Wij van ‘Uniqueness Institute’ zijn ‘De parelvinders’ ‘Wij helpen jouw parel - kerntalent - tevinden en jouw uitdagingen te realiseren.’

×