La passió

135 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
135
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

La passió

 1. 1. LAPASSIÓArnauNogueraNoemí Núñez
 2. 2. Hosanna! Beneït elqui ve en nom delSenyor, el reid’IsraelNo tinguis por, ciutat de Sió:mira el teu rei quearriba, muntat en un pollí desomera. Jn. (12, 12-19)
 3. 3. Salve, rabí!El qui el traïa els haviadonat aquest senyal:-És el que jo besaré:deteniu-lo.Llavors s’abraonarensobre Jesús i eldetingueren.Mt. (26, 47-50)
 4. 4. Puc destruir elsantuari de Déu ireconstruir-lo en tresdies.Els grans sacerdots i tot el Sanedríbuscaven una falsa declaraciócontra Jesús per condemnar-lo amort, però no en van trobar captot i que es van presentar moltsfalsos testimonis.Mt. (26, 57-68)
 5. 5. Tu ets el reidel jueus?Tu ho dius.Pilat digué als granssacerdots i a la gent:-No trobo res en aquesthome per a poder-loinculpar.Lc. (23, 1-5)
 6. 6. Salve, rei delsjueus!Llavors Pilat féu assotarJesús.Els soldats li van posar alcap una corona d’espinesque havien trenat i elcobriren amb un mantell deporpra.Jn. (19, 1-3)
 7. 7. No hi escriguis: «El reidels jueus.»Posa-hi: «Aquest va dir:jo sóc el rei dels jueus.»Prengueren, doncs, Jesús, i, portant-se ell mateix la creu, vasortir cap a l’indret anomenat“Lloc de la Calavera”, que enhebreu es diu Gòlgota. Allà elcrucificaren, juntament ambdos més, un a cada banda, iJesús al mig. Pilat va ferescriure un rètol i el féu posar ala creu. Hi havia escrit: “ Jesúsde Natzaret, el rei dels jueus.”Jn (19, 16-22)
 8. 8. Arribat ja el capvespre, com queera el dia de preparació, el diaabans del repòs del dissabte, Josepd’Arimatea, membre distingit delSanedrí que esperava també laarribada del Regne de Déu, vagosar entrar a veure Pilat perdemanar-li el cos de Jesús.Informat pel centurió, va permetrea Josep que s’endugués el cadàver.Josep va comprar un llençol, vabaixar Jesús de la creu, l’embolcallàamb el llençol i el va dipositar enun sepulcre que havia estat tallat ala roca.Mc (15, 42-47)
 9. 9. Per què busqueuentre els mortsaquell que viu?No és aquí: haressuscitat.El diumenge, molt de matí, lesdones arribaren al sepulcre portantels olis aromàtics que havienpreparat i van trobar que la pedrahavia estat apartada del sepulcre.Hi van entrar, però no hi trobarenel cos de Jesús, el Senyor. Estavendel tot perplexes sobre que haviapassat quan se’ls van presentardos homes amb vestitsresplendents.Lc (24, 1-8)
 10. 10. No tingueu por.Aneu a anunciar alsmeus germans quevagin a Galilea. Allàem veuran.Immediatament elles, ambpor, però amb una granalegria, se nanaren del sepulcre ivan córrer a anunciar-ho alsdeixebles.Però tot duna Jesús els va sortiral pas i les va saludar. Elles se liacostaren, se li abraçaren alspeus i el van adorar.Mt (28, 8-10)

×