Tecnologia De La Uoc

342 views
301 views

Published on

Published in: Education, Business, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
342
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
12
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Tecnologia De La Uoc

 1. 1. Tecnologia de la UOC
 2. 2. Missió <ul><li>Dissenyar, mantenir, implementar i fer evolucionar un model tecnológic d'avantguarda, innovador, de qualitat i estabilitat.
 3. 3. Compromís: </li></ul><ul><li>_ Màxim nivell d'estabilitat i qualitat dels serveis.
 4. 4. _ Solidesa, coherència i futur del model tecnològic.
 5. 5. _ Automatitzar la rutina i potenciar la innovació. </li></ul><ul><li>Valors: </li></ul><ul><li>_ Transparència i confiança amb els usuaris.
 6. 6. _ Proporcionar serveis innovadors i de qualitat.
 7. 7. _ Cercar el consens.
 8. 8. _ Treballar el reciclatge de coneixements.
 9. 9. _Acceptar les actuacions de risc.
 10. 10. _ Fomentar programari lliure, accessibilitat i interoperabilitat. </li></ul>
 11. 11. Activitat <ul><li>Línies d'activitat: dos cicles de funcionament. </li></ul>1. Cicle de projectes: construcció de nous serveis i prestacions. 2. Cicle de serveis: activitat diària de producció de serveis per la utilització pels usuaris.
 12. 12. Organització <ul><li>Es basa en la gestió per processos i el model IS Lite Methodology de Gartner. </li></ul>_ Direcció: lidera i coordina l'equip. _ Demanda: gestiona requeriments docents i de gestió. _ Desenvolupament i manteniment: gestiona la qualitat i el servei de manteniment. _ Integració: disseny tecnològic i verificació de la integració. _ Operacions: gestiona infraestructures i centre de dades. _ Suport usuari: gestiona l'atenció al usuari i proporciona indicadors de qualitat.
 13. 13. Organització <ul><li>Govern de l'àmbit de les Tic de la UOC: instruments de gestió. </li></ul>_ Pla estratègic de la UOC: per la Junta de Govern, a llarg termini. _ Pla d'actuació: objectius, projectes i pressupost dintre el curs. _ Pla d'objectius personals: activitats i objectius de cada tècnic. _ Model de govern: documents que descriuen el funcionament de l'àrea. _ Comissió de teconologia: màxim orgue de debat i evolució del model tecnològic. _ Jornades tècniques: instrument intern de divulgació i gestió del coneixement. _ Web de tecnologia: instrument obert de publicació de tecnologia de la UOC.
 14. 14. Arquitectura Client Intranet Educativa Es basa en un model del SOA (Service Oriented Achitecture). Components: _ Enterprise Service Bus (ESB) _ J2EE Enterprise Application Server. _ Base de dades Oracle.
 15. 15. Xarxa Internacional <ul><li>Xarxa de relacions externes de diversa índole: </li></ul>_ Membres d'UPA (Ussability Professionals' Association). _ Membres Consell Assessor del GELC (Global Education & Learning). _ Centre d'Excel.lència de e-learning (SUN). _ Membres Consorci OKI (Open Knowledge Initiative). _ Coordinadors Grup de Treball de e-learning d'INES (Iniciativa Española de Software y Servicios). _ Membres d'IMS (Global Learning Consortium). _ Membres d'EDUCAUSE. _ Consorci interuniversitari pel Projecte CAMPUS.
 16. 16. Xifres 2000 a 2007
 17. 17. Reconeixements Centre d'Excel.lènica NMC 2009: per tecnologia educativa i recursos formatius oberts. Tecnologia amb més impacte en l'ensenyament 2008: Projecte My Way. Premi OEA a la qualitat educativa 2004: per a Gabriel Ferraté, Rector de la UOC. Excel.lència en e-learning 2003, de SUN: pel seu lideratge en computació i recerca tècnica. Millor universitat virtual i a distància del món, premi ICDE 2001 a la excel.lència. Millor iniciativa digtal mundial, premi WITSA 2000. Millor iniciativa europea d'ensenyament a distància, Premi Bangemann Challenge 1997.
 18. 18. Comunitat UOC <ul><li>Diagrama on s'exposa la constitució dels diferents grups de persones que hi ha a la UOC: </li></ul>_ Personal. _ Tutors. _ Professors. _ Graduats. _ Estudiants. I cada grup en la seva proporció.
 19. 19. Conclusións <ul><li>Tot aquest desplegament de mitjans de tots tipus és fruit de la col.laboració. Sense aquesta la tecnología esmentada no podria ser una realitat. Nosaltres ens beneficiem.
 20. 20. Cal dir que temin sort de poder estudiar a la UOC. Intentem aprofitar-la! </li></ul>

×