Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pénztermelő webszövegírás (Ingyenes e-book)

554 views

Published on

Miért hiszik, hogy a szövegírás kreativitás kérdése? Nem az. Gyakorlati megoldások, amivel pénztermelő szövegeket gyárthatsz.

Published in: Marketing
  • Login to see the comments

Pénztermelő webszövegírás (Ingyenes e-book)

  1. 1. Jelentkezz ingyenes konzultációra! 55 technika, amivel még ma felpörgetheted a webszövegeidet és bankot robbanthatsz! K T T K K K SZILVÁGYI PÉTER Pénztermelő webszövegírás
  2. 2. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #2 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #TARTALOM Mit találsz a könyvben? Webszövegírás Miért hiszi mindenki, hogy a webszövegírás kreativitás kérdése? Nem az. Azonnal alkalmazható megoldások, amivel könnyedén pénztermelő webszövegeket gyárthatsz. Konverzió optimalizálás Hogyan vedd rá a látogatókat, hogy azt csinálják a weboldaladon, amit Te akarsz? Megmutatom, hogyan válj a konverziónövelés mesterévé. Keresőoptimalizálás Tudtad, hogy a webszövegírás nem ér véget a szövegek megalkotásával? Tudj meg mindent a webes tartalmaid keresőoptimalizálásáról! Mi a Verk? A Verk egy digitális műhely. Növekedésben gondolkodó kis- és középvállalatokat állítunk gyorsító pályára a web segítségével. Bord weboldalak Valósítsd meg sikeresen az üzleti céljaidat egy egyedi weboldal segítségével, és takaríts meg százezreket a vállalkozásodnak! Íme az új weboldalad! Kart webáruházak Állítsd csatasorba a Kart webáruházad szuperintelligens funkcióit, és vedd fel a versenyt a legnagyobbakkal! Íme az új webáruházad!
  3. 3. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #3 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #ELŐSZÓ Ebben az e-könyvben megmutatok 55 technikát, aminek segítségével átütő webszövegek írására leszel képes. Ha következetesen alkalmazod őket, több bevételed lesz a webről, mint valaha. Az e-könyv végére többet fogsz tudni a webszövegírásról, mint a versenytársaid 80%-a, holnaptól ezzel az előnnyel indulsz el a piacon. És ez több mint elég ahhoz, hogy felrobbantsd a pénztárgépet. „A tökéletes webtartalom eléréséhez 80% analitikus gondolkodás, és csupán 20% kreativitás szükséges. A hatékony webtartalom tehát mindenki számára elérhető.” Szilvágyi Péter a digitális vállalkozás szakértője szakmai vezető Verk / Verkstad Digitális Fejlesztő Kft. hello@verk.hu / http://verk.hu
  4. 4. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #4 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #WEBSZÖVEGÍRÁS Mi a webszövegírás? A legújabb figyelemvizsgálatok szerint 2012-ben egy átlagos internetező koncentrált figyelmének időtartama 8 másodpercre csökkent. Ez az érték egy aranyhalnál 9 másodperc. Mit jelent ez a vállalkozásod számára? Azt, hogy egy olyan közegben kell információkat átadnod és üzeneteket közvetítened, ahol az emberek mindössze 8 másodpercig figyelnek arra, amit leírsz! Kevesebb ideig, mintha egy aranyhalnak beszélnél. És azóta eltelt több mint egy év. Mára az idő kulcstényezővé vált az emberek életében, ezért a webes jelenléted sikere azon múlik, hogy mennyi ideig tudod fenntartani a látogatóid figyelmét, és mennyire tudod rávenni őket arra, hogy azt tegyék, amit te akarsz. Az emberek többsége csupán átfutja (szkenneli) a weboldalakat annak érdekében, hogy a lefelé görgetés során a lehető leggyorsabban megtalálja az őt érdeklő információt. Ne nézz így, te is így csinálod. Az olvasók szempontjából a gyors átláthatóság és a lényegre törő megfogalmazás a jó szöveg legfontosabb ismérvei. „A szövegírás annak a tudománya, hogy megtaláld az adott helyre leginkább odaillő szavak kombinációját.”
  5. 5. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #5 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #WEBSZÖVEGÍRÁS Egyszerű: a segítségével több bevételed lesz. A webszöveged a kulcs, hogy a látogatóid azt csinálják a weboldaladon, amit te akarsz, és ügyfelekké váljanak. Tehát több bevételed lesz. A közösségi megosztások révén sokkal több ember érkezik az oldaladra. Tehát még sokkal több bevételed lesz. Kezdjük tehát az alapokkal. Miért fontos számodra a webszövegírás? A webszövegírásnak ugyanakkor kettős célja van. Az oldaladon nemcsak azért kell a minőségi tartalom, hogy minél többen váljanak ügyféllé, hanem azért is, hogy a segítségével minél jobb helyezést érj el a Google keresési találatai között. Olyan ez, mintha egyszerre két közönségnek írnál: az egyik a potenciális ügyfeleid, a másik pedig a Google keresőrobotjai. Az első perctől kezdve őszinte leszek Veled: a profi webszövegírás technikáit nem lehet néhány blog bejegyzéssel elsajátítani, de még egy e-könyv is kevés lesz. Mint az élet minden területén, a sikerhez ebben a műfajban is kísérletezés és sok tapasztalat szükséges. Ez a könyv lehet azonban számodra az, ami felkapcsolja a villanyt, és elindít a bevételnövelés útján.
  6. 6. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #6 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #WEBSZÖVEGÍRÁS 1. Határozd meg a célcsoportod! Kik a potenciális vevőid? Ez az első és legfontosabb kérdés, amire választ kell adnod, mielőtt hozzáérnél a billentyűzethez. Kinek szól az üzeneted? Trendekben jártas fiataloknak szeretnél eladni, vagy középkorú, többgyerekes családanyák a befutók nálad? Bárkik legyenek is, a lényeg, hogy előre pontosan meghatározd, kik ők, és mik az igényeik. Ha ezt nem teszed meg, semmi értelme tovább olvasnod, mert egy vasat sem fogsz keresni a weben. A webszövegírás 12 alaptörvénye
  7. 7. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #7 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #WEBSZÖVEGÍRÁS 2. Tervezz előre! Elsőre talán jó ötletnek tűnik leülni a két megbeszélés közötti félórás kávészünetben a monitor elé, és összedobni pár sort a kezdő oldaladra. Azonban a jövőbeni ügyfeleid nevében kérlek, ne tedd! Sokkal jobb, ha az első gondolataid rendszertelen bekalimpálása helyett először tisztázod magadban a következő kérdéseket. Mindig legyen válaszod a fenti kérdésekre, mielőtt hozzáfogsz az íráshoz. Mi a célom ezzel az írással? Ki a célcsoportom? Mit szeretnék elmondani nekik? Mi a fő üzenetem? Mindig jusson eszedbe írás közben, hogy azok a látogatók, akik először látják a weboldaladat, apró részletek helyett általában csak egyetlen benyomásra fognak emlékezni belőle – ha egyáltalán emlékezni fognak rá.) Milyen szövegstílus illik a célcsoportomhoz? Mi az ajánlatom, amivel megkönnyíthetem az életüket? Utoljára pedig, de ez talán a legfontosabb, mit akarok elérni náluk? Mit szeretném, hogy tegyenek, miután elolvassák a szövegemet?
  8. 8. Töltsd le a teljes tudást most!

×