Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Allmennfag Trysil vgs

971 views

Published on

Published in: Travel, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Allmennfag Trysil vgs

 1. 2. Alltid på nett på nett på nett på nett Alltid Alltid Alltid Alltid Alltid
 2. 3. Godt miljø i klasserom og fellesarealer Alle elever er bærbare. Men ikke glem det sosiale.
 3. 4. Godt arbeidmiljø med samarbeid og prosjektarbeid Faglig interessant og variert
 4. 5. Samfunnsfag, Historie, Samfunnskunnskap, Geografi, Språkfag . Engasjement og forståelse
 5. 6. Nye måter å jobbe på: Podcast. Blogging. Nye krav til faglige prestasjoner Stor grad av selvstendig arbeid Refleksjon og sammenheng. Nye ord og begreper
 6. 7. Litterær analyse kan fort bli psykoanalyse og seksualteori Budskap Rim og rytme Lys og skygge Kulde Varme Vi ses…Vi møtes Jeg elsker deg. Ikke jeg heller.
 7. 8. Matte er også et språk. Gresk spør du meg. Noen mener det er musikk. Som du kan lukke øynene til. Og drømme til. La parabelen svinge og forstå at alt henger sammen med alt. Realfag. Matte, Fysikk, Kjemi, Geografi
 8. 9. Alt er tekst. Musikk er også tekst Det kan være mye støy i en god tekst, men jeg liker best å lytte til de stille tekstene, de med de myke fine bildene.
 9. 10. Eleven lærer ved selv å produsere lærestoffet. Finn fram på nettet. Bruk biblioteket. Romaner, tidsskrifter, aviser, artikler, noveller og bilder. Alt er oppslagsverk. Leksikon er for pyser. Store Norske er kjekt å ha for å nå opp til kakeboksen, men er ikke nok for å nå opp til de beste karakterene.

×