Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Com viuen els rèptils i els amfibis?

823 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Com viuen els rèptils i els amfibis?

 1. 1. QUÈ MENGEN? ON VIUEN? COM NEIXEN? ALUMNES DE 1R-AESCOLA PAU CASALS
 2. 2. LES IGUANES SÓN RÈPTILS.TAMBÉ SÓN RÈPTILS:COCODRILSLLANGARDAIXOSCAMALEONSSERPSDRAGONSTORTUGUES
 3. 3. COM SÓN ELS RÈPTILS? Els rèptils són animals vertebrats que es desplacen reptant, és a dir, arrossegant-se per terra. Això es deu a què en el seu origen vivien a l’aigua. Acostumen a viure a llocs on hi ha aigua (pantans, llacs, rius, etc.). Els rèptils tenen el cos cobert d’una pell seca formada per escames. Respiren per pulmons . La majoria són ovípars, es reprodueixen mitjançant ous.
 4. 4. QUÈ MENGEN ELS RÈPTILS? Els rèptils són sobretot carnívors, com les serps i els cocodrils. Hi ha rèptils que són herbívors com les tortugues terrestres, les iguanes i els llangardaixos, tot i que a vegades també mengen animals. També hi ha rèptils que mengen insectes.
 5. 5.  HEM VIST UN VIDEO SOBRE RÈPTILS QUE ENS EXPLICA MOLTES COSES Video dels rèptils
 6. 6. PODEM VISITAR ELS RÈPTILS DELZOO DE BARCELONA http://www.zoobarcelona.cat/ca/coneix-el- zoo/animals-per-categories/reptils/
 7. 7. QUÈ MENGEN?ON VIUEN?COM NEIXEN?
 8. 8. LES GRANOTES SÓN AMFIBIS Els amfibis és diuen així perquè poden viure de dues maneres: dins de l’aigua, o sobre la terra. També són amfibis: Salamandres Granotes Gripaus Tritons
 9. 9. COM SÓN ELS AMFIBIS? Viuen prop de l’aigua. Tenen la pell nua. Quan són larves respiren per les brànquies i, dadults, pels pulmons i per la pell. Tenen metamorfosi, és a dir, canvien de forma durant la seva vida. Les extremitats són potes. Alguns amfibis tenen entre els dits una membrana per nedar. Són ovípars, que vol dir que neixen d’ous. Ponen els ous a l’aigua perquè no tenen closca i a terra s’assecarien.
 10. 10. QUÈ MENGEN ELS AMFIBIS? Les larves dels amfibis són herbívores, salimenten principalment dalgues i daltres plantes aquàtiques. La majoria dels amfibis mengen qualsevol cosa que siguin capaços de empassar: insectes, aranyes, cargols, bavoses i cucs de terra formen la part principal de la dieta. Les espècies més grans poden atrapar preses més grans inclús ratolins, mentre que altres espècies són caníbals, és a dir, les granotes mengen granotes. Algunes granotetes i gripaus mengen només formigues o termites.
 11. 11. HEM VIST UN VÍDEO SOBRE ELSAMFIBIS QUE EXPLICA MOLTES COSES Vídeo dels amfibis
 12. 12. SORTIDA AL CRARC HEM VISITAT EL CRARCPots visitar el CRARC

×