Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vendéglátó iparban dolgozik? Panziója van? Sokszorozza meg velünk bevételét!

162 views

Published on

Vendéglátó iparban dolgozik? Panziója van? Sokszorozza meg velünk bevételét!

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Vendéglátó iparban dolgozik? Panziója van? Sokszorozza meg velünk bevételét!

 1. 1. Vendéglátó iparban vállalkozó? Kávéház, cukrászda, étterem, panzió tulajdonos? Tudja, hogy alakíthatja passzív jövedelem termelővé az üzletét? Szánjon egy órát rá, és gondolja át érdekli-e az így szerezhető plusz pénz!
 2. 2. Emelje vállalkozását magasabb szintre, teremtsen pénzt abból is, ami idáig kiadást jelentett! Vállalkozzon okosan, profitáljon biztosan!
 3. 3. 2 ok amiért nézheti ezt a videót: 1. Ön egy sikeres vállalkozó, üzletember, s lehet, hogy pont azért, mert mindig nyitott volt az új lehetőségekre, és mindig tudta, hogy lehet egy lehetőségből a legtöbbet kihozni a saját maga számára! 2. Ön egy olyan vállalkozó, aki talán kényszerből vállalkozott, vagy nagy reményekkel, de rájött, hogy a vállalkozás léte, még nem garancia a sikerre, a forgalomért, a vendégekért meg kell küzdeni, és talán a megélhetéséért, a vállalkozás rentábilissá tételéért küszködve, nyitott más lehetőségekre is, mert a több lábon állás, mindig kifizetődőbb! A vállalkozóknak általában semmire sincs idejük! Ha Ön mégis időt szán erre a videóra akkor:
 4. 4. Miért kezdenek az emberek vállalkozásokba? • A maguk főnökei szeretnének lenni, és maguk szeretnék élvezni munkájuk gyümölcsét! • Szeretik a kihívásokat, és nem félnek a kockázattól, a felelősségtől! • Van egy nagyszerű ötletük és szeretnének belőle profitálni! • Nem szeretik a korlátokat, és a maximumot akarják kihozni, magukból, a lehetőségekből, és a jövedelemből is! • Vannak akik egyszerűen szerencsét próbálnak, és megpróbálnak, az alkalmazotti lét mellett, plusz jövedelemhez jutni. • És persze vannak a kényszervállalkozók, akik tulajdonképpen alkalmazottak, de a fizetést csak vállalkozóként számlázva vehetik fel!
 5. 5. Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz? Lehet másolni, beállni a sorba és sokadiknak csinálni ugyanazt, csak esetleg jobban, szebben, gyorsabban mint mások! A nagy sikert azonban, mindig az egyedi elgondolás, ötlet, újdonság, technológia hozza meg! Valami, ami megkülönböztet a többiektől, a konkurenciától! Ehhez szeretnénk ötletet adni! Valami ami kis ráforditással, megsokszorozhatja a bevételünket, és közben csökkenti a költségeinket! Mi ezt úgy hívjuk, hogy hatástöbbszörözés! Egy jó ötlet! Valami olyan, amire igény van, aminek széles a célpiaca, amiért az emberek szívesen adnak pénzt, tehát eladható! Legyen az tárgy, termék, szolgáltatás, vagy szellemi termék!
 6. 6. Sok pénz! A vállalkozás mindig befektetéssel kezdődik, és sokszor minél nagyobb a vetés, annál nagyobb az aratás! De ha őszinték akarunk lenni, a veszteség is benne van a pakliban, ezért a kockázatvállalás mindig a vállalkozás része! Ezért nagyon megfontoltan és reális üzleti tervvel érdemes bármibe belekezdeni! Fontos, hogy egy trendbe kapcsolódjon a vállalkozásunk, és ne nekünk kelljen felkelteni az igényt, hanem az emberek keressenek minket! Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz?
 7. 7. Sok idő, türelem és kitartás! A vállalkozásában „nem fizetnek” azért, ha sokat dolgozik, csak akkor van „kifizetés”, ha van forgalom, s abból eredmény, profit! Ahhoz, hogy a befektetett pénz és munka megtérüljön, átforduljon a mérleg, vagyis több legyen már a bevétel, mint a kiadás, gyakran évek kellenek! Az alkalmazottak nem tudnak így gondolkodni, ők a munkájukért azonnal pénzt várnak. Csak egy vállalkozói gondolkodású ember mer befektetni, kockázatot vállalni és így idővel óriási haszonra szert tenni! Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz?
 8. 8. Hagyományos vállalkozása esetében az üzletnyitásra, mi volt a jellemző?! - A nyitás komoly anyagi befektetést jelent, milliókat! - Rengeteg engedélyt kell beszerezni, komoly Ántsz, Nébih előírásoknak kell megfelelni! - Egyes termékek forgalmazásánál, szerződésekkel kötik meg kezünket! - Létfontosságú, hogy forgalmas, jó helyen legyen! - Reklámra, főleg az elején sok pénzt kell fordítani! - Komoly pénz a rezsi, az alkalmazottak fizetése, és közterhei, és természetesen a nyitó árukészlet! - A vevőkör elég leszűkitett, jellemzően a környékről jönnek be, kivéve a különleges híres helyek! - A vevők nagy része átjáró vendég, lehet, hogy csak egyszeri vásárló, többet nem jár arra! - Csak az egyszeri kiskereskedelmi haszon az amit egy vendég fogyasztásán kereshet! - Aktiv jövedelem, vagyis ha bezár, szünetel akkor nincs bevétel, elvesztheti a törzsvendégeket! - Állandó takaritást, karbantartást igényel……..
 9. 9. Hogy jön a haszon a vendéglátásban? A haszon egyértelműen a bevétel és a kiadás különbségéből adódik! Vagyis a kiskereskedelmi árban számolt forgalomból kell levonni a befektetett összegeket, amik sajnos elég sokfajták. A haszon csak úgy növelhető egy darabig, hogy növeljük az üzlet forgalmát, amig a lehetőségek a kapacitás ezt engedi! De sok helyen, hiába növelnénk a nyitvatartást, a forgalom szezonális, vagy napi szinten is adott, az iskola, a munkahelyek, közlekedés adottságai miatt! Egy egy akcióval lehet néha tömegeket odavonzani, de az engedmény miatt a haszon csak kicsit növekedhet! Bővithetjük a választékot nem helyben készitett ételekkel italokkal, ahol szintén a beszerzési ár és az eladási ár hozhat hasznot. Sokszor azonban szerződések kötik meg a kezünket, ezért, kell korlátozni a termékpalettát! Nem lehet mindkét kólát felszolgálni egy helyen. Sokszor a kávés cégek is kikötik, hogy csak az ő kávéjukat lehet használni, csak így adnak ingyen hűtöt, kávégépet, reklámanyagot, kedvezményeket! Hogyan lehetne ezeken a korlátokon átlépni, és korlátlan mértékben növelni a forgalmat, a bevételt a haszont? Hogyan lehetne abból is hasznot csinálni, amikor az emberek nem nálunk fogyasztják a kávét, hanem otthon vagy munkahelyen? Hogyan lehet egyszeri munkával, egyszeri eladásból egy életre szóló bevételi forrást, passziv jövedelem termelő, törzsvásárlót szerezni? Erről szól e bemutató!
 10. 10. Szemléletváltás nélkül nem megy! • Kereskedői szemlélettel nézve, az is gyakorlat, hogy az értékesítés, nem érték átadás, hanem csupán haszonszerzés!! Nem a vevő érdeke a fontos, hanem a minél nagyobb haszon. Ezért sokan pld. a legolcsóbb kétes minőségű és tartalmú robuszta kávét főzik le a gépen, és így nagyobb haszont tudnak realizálni! De ez rövid távú gondolkodás, és nem fogja megtartani a vevőt, nem fog semmi különlegeset érezni, amiért visszajárna. Itt megint csak azzal a szemlélettel találkozunk, hogy inkább adj oda most 1 milliót, mint 1 éven át minden nap a dupláját, de csak 1 forinttal kezdünk! Akinek fontos a vevő a vendég, az különlegeset kinál neki, annak fontos, hogy értéket adjon át, hogy egészségesebb legyen a vendég és meg is fogja hálálni az odafigyelést! • Persze mindig lesznek olyanok akiket csak az olcsó érdekel, de ha ez így lenne, akkor bezárna minden előkelőbb márkásabb kávézó, ahol 400-600Ft egy presszo kávé! • A mi kávénkon nem lehet akkora kisker haszont realizálni, de ha törzsvásárlókat szerzünk vele, akkor viszont többszörösét hozhatja be! Aki ezt megérti, az meggazdagszik, aki nem az élete végéig mérheti ki az olcsó presszó kávét!
 11. 11. Mi kell tehát a vendéglátóiparban a sikerhez? • Legyen központi helyen, ahol nagy az átjáró forgalom! Egész évben üzemelhessen, ne legyen szezon függő! • Legyen jól felszerelt, modern és vonzó felépitésű! • Legyen a felszolgált termék, és a kiszolgálás különleges, élvezetes, és megfizethető. • Télen kellemes meleg, nyáron légkondicionált! • Legyenek az alkalmazottak, udvariasak, mosolyogjanak, és tudják ügyesen ajánlani a termékeket. • Legyen jól reklámozva, legyen ami miatt betérnek oda az emberek, minél többen. • Ha lehet váljanak sokan törzsvásárlóvá, vendéggé és járjanak vissza, sőt ajánlják másoknak is! • Természetesen ezeknek köszönhetően legyen az üzlet nyereséges és ne csak épp fentartsa magát! Melyiket szeretné?
 12. 12. Ezek hiányában, azonban ma, a hagyományos vállalkozások 80%-a tönkre megy, miután veszteségeit már nem tudja hitelekkel kitoldozni!
 13. 13. Nagyon sok vállalkozó, ezért ma felteszi magának a kérdést! Valóban ezt akartam mikor vállalkozóvá lettem?
 14. 14. Mi a baj a hagyományos vállalkozásokkal? 1. Magas kezdő tőke szükséges /3-5 millió/ 2. Saját árukészlet kell, befektetés, ami könnyen a nyakán maradhat! 3. Lassú a megtérülés, több év is lehet! 4. Általában beruházást, telephelyet igényel! 5. Önnek kell kitalálni, megalkotni, gyártani, értékesíteni a termékeket. 6. Már az elején kell cég vagy vállalkozói igazolvány, s ezzel az állam felé jönnek a kötelezettségek, akkor is, ha nincs bevétel! 7. Nagyban befolyásolhatja a hely, az időjárás, vagy a szezonalitás! Akár be is zárhat fél évre, ha csak például síszezonban járnak arra emberek, vagy épp csak nyáron mikor a strand nyitva!
 15. 15. Mi a baj a hagyományos vállalkozásokkal? • 8. Egyszer elvégzett munkáért egyszeri fizetés jár! • 9. Oda van kötve vállalkozásához, aktív állandó jelenlétet igényel! • 10. Sokszor nincs növekedési lehetőség! A pénz hiánya lekorlátozhatja a növekedési lehetőséget! Pld. Külföld felé. • 11. Állandóan fejleszteni kell mert lemarad a versenyben! • 12. Bonyolult könyvelés, elszámolások! • 13. Nagy a kockázat! Ha nem jön be a számítás, „az áru megmarad”, nincs igény a szolgáltatásra, a veszteség a vállalkozót terheli! Mindent saját pénzből kell fedezni, nagy a felelősség! Romlandó termékeknél ez különösen nagy veszteség és kényszer!
 16. 16. Természetesen vannak szárnyaló sikeres vállalkozások! De ezek mögött mindig van : - Bőséges anyagi forrás! - Komoly tudás, szakmai tapasztalat! - Örökölt vagy szerzett hírnév! - Olyan ötlet, találmány, fejlesztés ami komoly igényeket elégít ki! - A jó helyen jó időben esete! - Valami bevált rendszer, szisztéma! - És valljuk be őszintén, a jó kapcsolatok, jó helyen lévő barátok is sokszor besegíthetnek.
 17. 17. De mi van ha Önnek nincs: • Hatalmas tartaléka, befektethető tőkéje, hogy fejlesszen, reklámozzon? • Nem tudja megfizetni, a jobb helyek bérleti jogát, díját! • Nincs komoly szakmai tudása, amivel valami egyedit tudna feltalálni, amivel berobbanhat akár a világpiacra? • Ha valahogy sosincs jó helyen, jó időben! Nincsenek befolyásos barátai, híressé lett kollégiumi társai, gazdag szülei?! • Teljesen egyedül van, nincs semmilyen rendszer, szisztéma amihez kapcsolódhatna, ahol garantált lenne a képzés és a siker?!
 18. 18. A mi ajánlatunk Bemutatok Önnek egy vállalkozási formát, rendszert, szisztémát, amivel kockázat nélkül kiegészítheti vállalkozását és: - Növelheti bevételeit! - Csökkentheti kiadásait! - Növelheti a leírható kiadások összegét, elszámolhat olyan dolgokat, amiket idáig nem! - Új, akár nemzetközi kapcsolatokat építhet! - Motivációt és ingyenes képzést kaphat! És talán a legfontosabb, hogy passzív jövedelmet ad! + Nem számít a végzettség, a szakmai képesítés, a rendelkezésre álló befektethető tőke nagysága! Mindenki egyenlő eséllyel indul, és a szakma története azt bizonyítja, hogy ténylegesen csak a szorgalom és a befektetett munka dönti el, hogy ki meddig jut el! A szakma tele van siker történetekkel, amiben, akár bakter, tanítónő, buszvezető, háttérrel is születtek milliomosok és top keresők!
 19. 19. A mi vállalkozásunk előnyei: 1 . Minimális kezdő tőkével /31e-160e Ft/ csatlakozhat – ami nem is befektetés, hisz mindössze annyit tesz, hogy a saját új vállalkozásában veszi meg azokat a termékeket, amiket idáig is megvett máshol! Sőt DSP üzleti csomagnál a termékek árát visszakapja, mert levásárolhatja az összeg akár 130%-át! 2. Nincs saját árukészlet, mi nem értékesítünk, az a cég feladata, amihez odavezetjük az embereket, akik olcsóbban szeretnének vásárolni, törzsvásárlóként! Természetesen ez azokra vonatkozik, akiknek nincs értékesítési helyük, engedélyük. Akik árusithatnak, felszolgálhatnak termékeket pld. kávét, azoknak ott van még a kiskereskedelmi haszon is, hisz az üzletben bármekkora haszonnal árulhat, az ajánlott kisker ár felett! 3. A megtérülés / bár mint mondtam, ez nem befektetés hanem vásárlás/ az indulás sebességétől fogva, már az első hetekben megtörténhet! 4. A csatlakozás nem igényel beruházást, telephelyet, alkalmazottat, komoly rezsit! 5. A kutatás, fejlesztés, a termék koncepció, a nagy ötlet a cég feladata, nem nekünk kell kitalálni, kísérletezni. A mi termékeink már 5 kontinensen, több mint 5 millió regisztrált tagnál beváltak, mert valós eredményeket, élményeket adtak embereknek! Valós igényeket szolgálunk ki, a legjobb minőségben, legjobb áron, az egész világon! 6. A jutalék levásárolható, illetve számla ellenében felvehető.
 20. 20. A mi vállalkozásunk előnyei: 7. Egyszer elvégzett munkáért, egy életen át jöhet a jutalék. Passzív jövedelem! 8. Nincs odakötve a vállalkozásához, ha jól indította el, építette fel, egy idő után már magától működik, passzív jövedelmet termel! A világon bárhova költözik, a vállalkozása vele megy, bárhonnan irányítható, a jutalék felvehető! 9. A növekedésnek nincsenek korlátai, se nemzetközileg, se jövedelemben! Akár 120 országból is jöhet a forgalma, úgy hogy sose járt ott! 10. A fejlesztés, a kiszolgálás, a számlázás, reklamáció kezelés, ügyfélszolgálat, könyvelés, kiszállítás mind, mind a cég feladata, szolgáltatása! 11. Nincs semmi kockázatunk, hisz a DSP üzleti start csomag árát is visszaadja a cég, későbbi vásárlásaiban, kedvezményként levonva! 12. Mivel a munkánk a termékek kipróbálása, terméktapasztalatok gyűjtése, termékbemutatók szervezése, termékek népszerűsítése, kóstoltatás, termék minták kiosztása, ezért költségként elszámolható a saját és családi kávé, kakaó, tea fogyasztás, a vitaminok, a fogkrém, a sampon, és a kozmetikumok is. Minden utazás, telefonálás egyben nevezhető üzletépítésnek, hisz mindenkivel beszélhet a termékekről, így ezek is költségként leírhatóak!
 21. 21. Az eladott termékek nyereségének nagy részét a cég, nem reklámra, boltokra, alkalmazottakra költi, hanem a rendszerben csatlakozott és hálózatot építő, saját fogyasztással rendelkező üzletépítők közt osztja szét, az elért szintek, eredmények alapján, jutalékként! Ez a vállalkozási forma az MLM a Network marketing!
 22. 22. A network marketing lényege!
 23. 23. Milyen előnyökkel járhat a csatlakozás? • Tökéletesen kihasználhatja, ha van, a valós kávéháza, étterme, boltja forgalmát, azt megsokszorozva, azáltal, hogy a vevő az Ön honlapjának elérhetőségét megkapja!! • Az egyszeri kisker haszon helyett, egy életen át jöhet jutalék, egy elégedett fogyasztó “megfogásával”, pláne, ha ő majd még tovább is ajánlja a honlapot, amin át ő is vásárol majd online! Természetesen ha kávézóban árulja a kávét, akkor a kisker haszon is kalkulálható! De nem abból jön a nagy pénz! • A honlap által egész évben, 0-24 óráig nyitva lehet, a vevőköre az egész világra kibővülhet, vagy úgy hogy külföldi vendégei kapnak honlap cimet, vagy online marketing, reklám útján. • Az indulás nem jár komoly anyagi befektetéssel, sőt DSP üzleti csomagnál, visszakapja a csomag árának akár 130%-át úgy hogy azt 10%-onként levásárolhatja későbbiekben 4 éven belül! • Nincs alkalmazott, nincs komoly rezsi, nem létfontosságú, hogy forgalmas helyen legyen! Az se baj, ha nincs is valós kávéháza! • Az akár 7 számjegyű kiegészítő, havi bevétel, jutalék, nem a forgalmazásból, saját eladásból van, hanem a kedvezöbb ár miatt belépett, törzsvásárlók és az általuk beléptett fogyasztók után jön az egész világról, több mélységben! • Bármikor “bezárhat, elutazhat” interneten tudja irányitani a dolgokat, és így nem veszit vevőket! • Ez egy idő után már passziv jövedelemnek számit, mert a fogyasztók a mi kérésünk beavatkozásunk nélkül is vásárolnak, maguktól és ők is léptetnek be embereket, így olyan munkáért is kapunk pénzt, amihez “már semmi közünk!”
 24. 24. Ez más vállalkozásnál is alkalmazható! • A legtöbb vállalkozás emberi kapcsolatokra, ügyfelekre, vevőkre építkezik, akik számára felvállalható egy jó egészséges kávéval való megkinálás és ajánlás! Nem “ciki” ha egy vendéglő, cukrászda, kávézó, panzió, vagy akár egy szálloda, vagy wellness szolgáltató vagy bármi más szakma vállalkozója egy kávé, vagy akár az egészséges életmód képviselőjévé is válik, és forgalmazza, felkinálja a DXN termékeit és bemutatja nekik a lehetőséget! • A több lábon állás ma már kötelező, hisz minden változik, ami ma még szárnyal, holnapra erejét vesztheti! Ez a vállalkozás nem csak újabb lábat ad, hanem több országra is kiterjedhet, nálunk jóval gazdagabbakra is! • Lehet csak egy névjegykártya, egy szórólap, egy honlap, egy blog, a honlapján elhelyezett baner, egy hírlevél, ami olyan vevőket, üzletépítőket talál meg, akik által hatalmas nemzetközi üzlet, forgalom alakulhat ki! • Nem számit ha nemet mondanak emberek, hisz idáig se hoztak plusz pénzt, de lesznek akik igent mondanak, és ők hozzák majd a passszív jövedelmet! A dolog visszafelé is jól sülhet el, hisz lehet, hogy pont a network vállalkozása, hoz majd vendégeket forgalmat a valós vendéglátó helyére!! NEM KIPRÓBÁLNI ÉS NEM BELEKEZDENI OLYAN MINT AKI SZÁNDÉKOSAN ELTOLJA MAGÁTÓL A LEHETŐSÉGET, A PLUSZ BEVÉTELT, A MEGGAZDAGODÁS LEHETŐSÉGÉT!
 25. 25. A cég biztosítja a munkához: - A fejlesztést és kutatást, és ennek eredményét, a hatékony és kiváló termékeket! - Zökkenőmentes termékellátást, kiszolgálást, könyvelést, számlázást, ügyfélszolgálatot, és reklamáció kezelést! Az egész világra kiterjedő infrastrukturát, így bárhol a világon léptethet be új tagokat, törzsvásárlókat, üzletépítőket! - Több évtizedes tapasztalatot, referenciákat, tudást, hogy megfelelően tudja a termékeket ajánlani! - Az értékesítéshez, bemutatáshoz, toborzáshoz szükséges, professzionális weboldalakat, videókat 20 nyelven! Levelező és video email küldő rendszert, kép és videó tárhelyet, naprakész web irodát, letölthető, megnézhető több száz órányi ingyenes képzéssel! - Plakátokat, szórólapot, ismeretterjesztő könyvet, termékkatalógust lehet venni! - Szakmai és családi kapcsolatépítő napok szervezését, lebonyolítását, ingyenes képzést! - Pontos, és naprakész jutalék elszámolást és kifizetést!
 26. 26. A mi feladatunk: Természetesen lehet csak értékesítéssel, felszolgálással foglalkozni, nem kötelező a hálózatépítés, a rendezvényre járás, a képzés! / De ha találunk ennek köszönhetően, hálózatépítőket, MLM céget kereső vállalkozókat, embereket akik otthonról akarnak dolgozni az csak jó, mert olyan bevételeket hozhatnak amikhez nekünk “már semmi közünk” mégis kapunk utána jutalékot, mert általunk csatlakoztak! Vendéglátó egységről beszélünk, így nem mindig van lehetőség hosszabb beszélgetésre a vendéggel. De mivel a DXN kiváló színes tájékoztató anyagokat is biztosít a munkatársak részére, így lehetősége van a vendégeknek kényelmesen, kávézás közben az éppen kornyolgatott kávéjuk hatását, elönyeit olvasgatni. Egy jó vendéglátós mindig megkérdezi a vendéget fizetéskor, hogy hogy ízlett amit fogyasztott. Igy megkérdezzük arról is hogy hogy ízlett a kávé. Megkérdezzük a véleményét és hogy ajánlaná-e ismerőseinek. Valószinü, hogy meg fogja hívni ismerősét is egy kávéra. Igy egyre többen fogják megismerni és fogyasztani. És itt jön a bevételnövelés! Először: min 25 % árrés! Másodszor: Ajánlja fel a vendégeinek, hogy lehetősége van egy saját webshopon kereszül megrendelnie kedvenc kávéját. Legyen törzsvásárló! Harmadszor: Üzleti lehetőség bemutatása! (Egy megbeszélt időpontban)
 27. 27. Hogy lehet ezt tenni, egy üzletet felhasználva? • Lehet kifejezetten Egészséges kávézót nyitni, ahol csupa egészséges dolog mellett – pld paleo süti – csak DXN ganodermakávéból készült kávékülönlegességek kaphatók. Jó példa erre a pesti DXN Coffee Teréz krt 8. szám alatt. • Lehet más termékek mellett is árulni, vagy kávéajánló az asztalokra, plakát, szórólap, névjegykártya, hogy a vendég tudja, ha elmegy utána is beszerezheti és otthon is ihatja ezt az egészséges kávét! • Panziókban szállodában lehet az ágy mellé tenni egy kóstolót, vagy fogadáskor adni, mint a hely különlegességét honlap címmel. Lehet a vendéglátó egység honlapjára kitenni banerként, reklámként ajánlatként, meghívásként. • Lehet profi reklám filmet vetíteni a vendégeknek a kávéról az egészségmegőrzésről a ganodermáról! • Lehet kávékóstolókat tartani, esetleg előadást az egészségmegőrzésről, vagy bármilyen klub rendezvényt a téma körül. Lehet ajándékcsomagban adni, bónuszként vagy bármilyen kreatív módon. A lényeg, hogy a vendég megkedvelje és tudja utána hol veheti meg, mi a helység honlapja?
 28. 28. Miért a DXN? • 22 éve sikeresen működik! • Több mint 5 millió regisztrált tagja van, amiből több mint 20 ezer orvos! • A DXN termékei több mint 180 országban érhetőek el és világszinten több mint 60 országban van DXN képviselet. • Egy regisztrációval az egész világon dolgozhatunk, és egyformán jutalékot kapunk bárhol lesz forgalom! • Európában így Magyarországon is van raktár, személyes ügyfélszolgálat, és elérhető vezetői csapat! • Az MLM cégek listáján a 24. helyen áll, megelőzve messze minden versenytársát! • A világ legrégibb és legnagyobb ganodermás MLM cége, aki saját farmokkal, és feldolgozással rendelkezik, nem átcsomagolja mások termékeit! • Szabadalmaztatott egyedi termesztési, és hatóanyag kivonási módszere teszi a legjobbá, és minden szükséges engedéllyel, minősítéssel rendelkezik! • Anyagi helyzete stabil, soha nem volt gond jutalék kifizetéssel, a marketingterv stabil, nincsenek évente újabb módosítások!
 29. 29. Milyen trendekre épít a DXN? • Wellness ipar – Több trilliárdos üzlet – az emberek többsége hosszú életű, és egészséges szeretne lenni, sokáig szépen kinézni, és vigyázni az alakjára! • Egyre több embernek fontos, hogy minőségi és egészséges legyen amit fogyaszt, és pótolva legyen a hiány amit az élelmiszeripari termékek hagynak maguk után! • A kávézás egy örök trend – szinte minden kultúrában ott van a 4 legfontosabb dolog között, amit akkor is vennének az emberek ha háború vagy válság lenne! Ez az alkohol, a dohányáru, a gyógyszer, és a KÁVÉ! • Internetes kereskedelem – fogyasztói igények online kiszolgálása. • Otthonról végezhető internetes munka.
 30. 30. A kávé! • A világon legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! • A világon legnagyobb mennyiségben forgalmazott termék az olaj után! • Az emberek 75-80% - a kávézik, de szinte minden háztartásban, munkahelyen, vendégségben, tárgyaláson ott a kávé! • A DXN ganodermakávé a legjobb alternatíva azoknak az embereknek, akik odafigyelnek az egészségükre, de nem akarnak lemondani a kávézás élvezetéről, érzéséről! • A ganodermakávék legjobb minőségű arabica kávét és 30% robuszta kávét tartalmaznak, a legjobb aroma, íz érdekében, instant kiszerelésben. A ganoderma semlegesíti a koffein és a csersav negatív hatásait! • Nem savasít, nem égeti a gyomrot, nem veri fel a szívet a vérnyomást, nyugodt alvást biztosít!
 31. 31. Miért a DXN termékek? A fő termékek a ganoderma kávék, de a táplálék kiegészítők, higiéniai és kozmetikai termékek hatékonysága is eladhatóvá teszi a termékeket, valós emberi szükségleteket elégítenek ki! Hasznos tápanyagok bőségesen! Méregtelenítenek, kivezetik a mérgeket! Lúgosítanak – fogyás támogató diéta! Erek letisztítása, koleszterin, vércukorszint, vérnyomás csökkentő hatás! Vérhígító hatás, így a vér nem sűrűsödik össze, és a hajszálerekben is könnyen mozog Új vér képzésében segítség! Vér oxigénfelvevő és – szállító képességének növelése! Teljesítő képesség növelése! Az immunrendszer erősítése, a szervezet öngyógyító képességének támogatása! Rejtett betegségek jelzése, a gyógyulás folyamatának beindulás érdekében! Stressz tűrő képesség növelése! Alvás segítő, hangulatjavító hatás!
 32. 32. A DXN előnyei! • Nincsenek kötelezően elvárt, több százezres induló csomagok! Nincs kockázat! • Nincsenek túlárazott, méregdrága termékek! Saját termesztés, termelés minden, így a minőség és az ár is a legjobb lehet! • Nincsenek beépített kényszerek, ami miatt akkor is vásárolnia kell, ha nincs épp szüksége semmire! • Nincsenek extrém magas havi kötelező saját vásárlások, elvárt forgalmazás! • Nincs nullázódás, vissza vagy kiesés, bármikor szüneteltethető, újrakezdhető! • A termékek egy része élvezeti cikk, kávék, amik bemutatásához nem kell szakértelem, eladói véna. • A forgalom egész hónapban hasonló, mivel az emberek nem a jutalékfelvétel miatt vásárolnak, hanem a termékhez való ragaszkodás miatt, és akkor is megvennék, ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség!
 33. 33. A DXN előnyei! • Egy hagyományos MLM cégnél, a legfontosabb, minél több, legdrágább induló készlet értékesítése! A tagoknak, komoly képzéseken kell átmenniük, és plusz képességekre kell szert tenniük, hogy ügyesen tudják a „jó döntés” völgyébe terelni az embereket! Ez nem mindenkinek szimpatikus! • Egy hagyományos MLM cégnél, a névlista írás, a meghívás, a napi minimum 2 bemutató tartása az elvárás, ami erősen leszűri az aktív tagok számát! • A DXN igazából leegyszerűsíti a helyzetet, hisz nem bemutatókra kell hívni embereket, csupán meginni közösen, egy új finom kávét! • A kapcsolatépítés, és a népszerűsítés feladata, ma már szinte teljes mértékben megoldható az internet segítségével, így ha elzárkózik a névlista írástól, személyes környezete „zaklatásától” akkor is van esélye, hisz az online marketing végtelen sok lehetőséget ad a kezünkbe új csatlakozók toborzására, és új fogyasztók beléptetésére!
 34. 34. Mennyit lehet ezzel keresni? Nagy mértékben függ, a csatlakozás módjától, az indulás sebességétől! Mi másolódik? Mennyire hiteles valaki, helyes-e az attitűdje, vállalkozásként kezeli vagy szerencsét próbál?! Egyértelműen kimondható, hogy nem értékesítésből, kiskereskedelmi haszonból – bár ez is van – hanem hálózatépítési munkából lehet, akár 7-8 számjegyű passzív jövedelmet kiépíteni! Jellegzetessége, hogy eleinte úgy kell kitartóan dolgozni, hogy még nem kap sok pénzt, de később meg már úgy is kap egyre több pénzt, ha már nem dolgozik, a rendszer működik magától, az emberek az Ön közreműködése nélkül is vásárolnak és építik a saját üzletüket!
 35. 35. Alap marketingterv Kiskereskedelmi árrés 25% Csoport bonusz (havi 100 PPV és 300 PGPV) 6% - 21% Igazgatói Csoport bonusz 25% - 37% Fejlesztési bonusz 15 % Nemzetközi profit osztalék 2 % Vezetői bonusz 15% Utazási Szeminárium Ösztönző 2% Egyszeri Készpénz Ösztönző 41.400 Ft Egyszeri Utazási Ösztönző 279.000 Ft Az üzlet a fejlődésére épít, nagy pénzeket a vezetők keresnek, akik már nagy csapatot és forgalmat építettek fel! Az üzleti szintek emelkedésével, újabb és újabb jutalék fajták jönnek. Hosszú távú, de stabil jövedelem!
 36. 36. Alap marketingterv
 37. 37. Csatlakozási módok I.
 38. 38. Csatlakozási módok II. – DSP csomag
 39. 39. Gyors pénzkeresés Dinamikus Start Program Dinamikus indulás üzleti előnyei: - Átmenetet biztosít a DXN marketing tervéből származó stabil, passzív jövedelem eléréséig. Azonnali, magas bevételt biztosíthat az első 3 hónapban! Heti elszámolás és bónusz kifizetés. - Jól másolható. A belépő és a hálózatépítő számára is kedvező felállás! Ha ez másolódik hamar extra jövedelemhez juthat!
 40. 40. Egyszeri /pontérték nélküli/ 60 ezer Ft feletti vásárlással beléphet az IOC rendszerbe és jogot kap, hogy későbbiekben, minden a hálózatában IOC csomagot vásárló után 11 mélységig pénzt kapjon, a 12 mélység alattiak után pedig 6 havonta egy számított részt! Elönye, hogy a vezetői bónusszal szemben nem 5 hanem akár 11 mélység alatt is fizet 5% kokat országhatártól függetlenül! Érdemes átnézni!
 41. 41. IOC – csatlakozással Egyszeri 60000 Ft értékű vásárlás, bármely DXN termékből, kitöltve a IOC jelentkezési lapot! 5000Ft regisztráció itt is elengedve! Más engedményt, kedvezményt nem tartalmaz! Hagyományos marketing tervbe nem számít be, ez egy alternativ lehetőség, ami szabadon választható, annak kiegészítésére, egy másik, külön jutalékra való jogosultságot szerzünk meg vele! Nemzetközileg elérhető. Magyarországon a DSP csomag népszerűsége miatt, kevesen élnek vele. Dél Amerikában viszont nagyon népszerű és nagy növekedést generál!
 42. 42. Ingyenes ajándékok a regisztráció mellé! 1. Nyomtatott és DVD anyagok : Termékek és az üzlet! 2. Web iroda 3. Program manager - beállítható emlékeztetéssel! 4. Ingyenes hírlevélküldés , autoresponder! 5. Ingyenes videó mail rendszer után követéssel 6. Kép és videó tárhely! 7. Ingyenes professzionális honlap és videók 20 nyelven. 8. Letölthető ingyenes képzések! 9. Webkonferenciákon való részvétel és annak használata toborzásra!
 43. 43. Jó időben – jó helyen van! Most van az Európai piac nyitás, így jó kapcsolatokat találva, egész országok forgalma kerülhet ÖN alá! Gondolkodjon nagyban, az egész világpiacban! A célunk a DXN 5 millió tagja mellé legalább 1 millió európai fogyasztót is hozzáadni! Az, hogy ebből a forgalomból Ön részesedik-e csak magán múlik!
 44. 44. Összegezzünk- mit ajánlunk!? • Egy 22 éves, 5 millió taggal rendelkező cég támogatását és hátterét, hogy Ön komoly befektetés, kutatás, gyártás, forgalmazás és rezsi költség nélkül, elindíthasson egy nemzetközileg is építhető vállalkozást! Ahol a havi költség minimális, a kereshető jutalék pedig korlátlan, tényleg csak a befektetett munka mennyiségétől függ! • Passzív jövedelem termelő vállalkozási lehetőséget, vagyis egyszeri munka után, egy életen át jutalék. Egyre kevesebb munkával egyre több pénz jön! • A munkához általában ingyenes, max. önköltséges képzés, ingyenes professzionális online eszközök, honlapok, videók, szervező és levél küldő szoftverek! • Valós igényeket kielégítő, hatékony és egyben finom wellness termékek, melyek nagy része élvezeti cikk, így hosszú távú stabil fogyasztói csoportok épülhetnek köré! • Igazságos, érthető, motiváló marketing terv. Nemzetközi jutalom utazások és egyéb ösztönző programok vezetőknek! Elismerés, karrier!
 45. 45. Milyen befektetést igényel? • A cég részéről az 5000 Ft egyszeri regisztrációs díj és egy termék vásárlása az egyetlen elvárás, és ezért minden tag megkapja ugyanazokat az eszközöket, oktatást, és támogatást ingyen! • A többi elvárást csak Ön állíthatja fel magával szemben! Ezt nevezzük vállalkozói hozzáállásnak! Vagyis aki komolyan gondolja, az természetesen, úgy kezd hozzá mint egy vállalkozáshoz! Pénzt fektet a teljes körű terméktapasztalat megszerzésébe, eszközök beszerzésébe, telefonálásba, rendezvényeken való részvételre, önképzésbe, és amit keres, azt eleinte visszaforgatja! Ezt hívják kulcs embernek a szakmában. Persze, ezek nélkül is el lehet kezdeni, de ez a másolódás üzlete, és ha lelkes odaszánt, kitartó, siker és cél orientált, önállóan dolgozó, aktív és elkötelezett munkatársakat akar, akkor először olyanná kell válni, mert sose az másolódik amit mondunk, tanítunk, hanem az, amit mi is teszünk! Tehát azok számíthatnak jövedelmező és nagy üzletre, akik már az elején jól indulnak, üzleti vagy DSP csomaggal csatlakoznak, s ezt másoltatják az új belépőikkel!
 46. 46. Miért érdemes, más vállalkozás mellett is elindítani egy DXN vállalkozást?! • Az MLM mint munka abból áll, hogy termékeket fogyasztunk, kipróbálunk, ajánlunk úton út félen! Ezért, kiadásként elszámolható minden saját fogyasztás, akár kávé, akár vitamin, akár kozmetikai cikkek. Minden telefonálás, utazás lehet egyben MLM bemutató is ezért ezek is legálisan elszámolhatóak! Egyébként is megszokta kínálni vendégeit, ügyfeleit kávéval, szokott ajándékot adni alkalmazottainak, ügyfeleinek. Használja erre a DXN kávéit, így ezentúl ezek az emberek ha fogyasztókká válnak, akkor más irányból is pénzt hoznak a házhoz! • A cégnél kapott eszközöket, képzést és motivációt a saját vállalkozásában is feltudja használni! • Mint vállalkozó, tudja jól, milyen értéke van az új emberi kapcsolatoknak, és itt a DXN-ben sok új értékes kapcsolat, barátság alakulhat ki! • Nemzetközi kapcsolatait tudja hasznosítani, illetve a 20 nyelvű online eszközökkel új kapcsolatokat találhat, amik hasznosak lehetnek sok területen! • És nem utolsó sorban, sok vállalkozó ideje korán meghal, egészségügyi problémák, a stressz miatt! A DXN vállalkozásának termékei segíthetnek, hogy hosszú életű és egészséges legyen és élvezni is tudja azt a gazdagságot pénzt életszínvonalat amit meg teremtett!
 47. 47. Mérlegeljen! Az embereket mindig a vesztességtől való félelem illetve a nyereség iránti vágy sarkalja döntések meghozatalára! Amikor a megszerezhető nyereség, nagyobb mint a vele járó kényelmetlenség és veszteség! Nos mi nem akarunk és fogunk erre a lezárási fogásra támaszkodni! Nem húzunk el mézes madzagot, nem ígérgetünk, nem győzködünk senkit! Ez egy tájékoztató volt! Akit ez alapján érdekel a dolog, az megtalál minket, és segítünk neki! Mi nem megváltoztatni akarjuk az embereket, hanem azokat az embereket keressük, akik már készek a változásra, csak az eszközt keresik hozzá!
 48. 48. Iratkozzon fel 7 részes videó hírlevelemre és döntse el maga, adhat-e megoldást a DXN élete valamelyik területén?! Hogy ne legyen, olyan száraz, tudományos, vagy nagyon szakmai, üzleties, esetleg tukmálós, beszervezős, eladni akarós, nyomulós, amit meg szeretnénk mutatni Önnek, az egészet kicsit játékosan, vidáman, életszerűen próbáltuk, fogyaszthatóvá, érthetővé tenni Lego figurák segítségével! Mert hisszük és tapasztaljuk, hogy ez egy, végtelenül egyszerű vállalkozás, lehetőség, amihez nem kell diploma, különleges tudás, képesség, nem számít a kor, a nem, vagy az hogy csak otthonról tud online dolgozni, vagy esetleg rengeteg ember között mozog! A DXN jelszava: EZT TE IS MEGTUDOD CSINÁLNI! Nézze végig a pár perces hírleveleket, és döntse el szabadon, akar-e ennek a nagyszerű dolognak részese lenni?! Várjuk visszajelzését! Keresse meg a feliratkozó részt a honlapon és jelezze, hogy kéri a 7 levelet! http://wellnesskavehaz.hu/video
 49. 49. Gratulálok a döntéséhez! Ahogy Henri Ford mondta: Ha azt mondod meg tudod csinálni, vagy azt hogy nem tudod megcsinálni, mindenképp igazad van! Bárhogy is dönt, jól teszi! Az az Ön választása! A mi dolgunk a tájékoztatás volt! Örömmel látjuk és várjuk csapatunkban és leendő vezetőink közt! Nagy Gábor DXN DD gyémánt http://wellnesskavehaz.hu http://pluszpenzforras.info

×