SlideShare a Scribd company logo
1 of 50
 
Nem árulunk zsákbamacskát! Nem kerülgetjük a forró kását! Nem akarjuk behúzni a csőbe! Ez nem valami mókusvakítás! Munkát és pénzt kínálunk, nem is akármennyit! Korlátlan mennyiségűt! TÉNY! Amit kínálunk nem egy állás lehetőség – mi nem szeretjük az állást, mi haladni akarunk! Velünk tarthat! Nem kell Önéletrajzot küldenie – nincsenek felvételi követelmények! Nem kínálunk fix fizetést, nem jelentjük be minimálbéren! Nem kínálunk egy kényelmes irodát ahova minden nap bejárhat melegedni, és letölteni a 8 óra munkaidőt! Nem leszünk a főnökei, akik Ön helyett is meghozzák a döntéseket! Joga van a bizalmatlansághoz! Biztos vagyok benne, hogy stabil jövedelemre van szüksége és ezért keres valami munkalehetőséget! Nem befektetést, fizetést keres! Amit mi kínálunk az egy olyan lehetőség, munka amit egy hagyományos munkahely mellett is elkezdhet és ami rövidebb hosszabb távon olyan, akár passzív jövedelem forrást hozhat létre aminek segítségével ha akarja a saját főnöke lehet és feladhatja állását! Egy vállalkozás ahonnan pénz jöhet a házhoz, s amiből vesztesség nélkül kiszállhat!
Ne keményen dolgozz, hanem okosan! Ne állást keress hanem pénzt! Nem attól lesz egy munka tisztességes, ha agyon dolgozod magad! A következő prezentáció nem arról szól, hogy lehet munka nélkül gyorsan sok pénzhez jutni, hanem egy gondolkodásmódot a pénz áramlásának új törvényes módját egy mindenki által üzemeltethető vállalkozást, üzleti lehetőséget szeretne bemutatni! Ehhez azonban tudnia kell, szüksége van-e plusz pénzforrásra?
Legyen őszinte magához!
A nyugdíjas évekre gondolni se mer? Elég lesz a mai jövedelme 40%-a? És ha összeomlik a nyugdíj rendszer? Gondoskodott magának más forrásokról? Esetleg van már egy passzív jövedelmet termelő üzlete?
Felkészült egy hirtelen jött kiadásra vagy egy betegségre ami miatt kieshet hosszabb időre a munkából?
Nos ha bármelyik kérdésre nem a válasza akkor úgy gondolom jó helyen jár és érdemes lesz végig gondolnia az általunk bemutatott lehetőséget! Jelentkezzen aki úgy gondolja, hogy szüksége van még valami pénzügyi megoldásra amivel többlet jövedelemhez juthat!
" Olyan világban élünk ahol egyre inkább csalódás és kudarc vár azokra, akik sorsuk irányítását ki akarják kölcsönözni egy mindenről gondoskodó szervezetnek, vagy egy atyáskodó államnak.  A profi, következményeivel együtt vállalja, hogy sorsáért mindenek előtt ő felel - ő, és senki más. Aki visszariad ettől, aki nem állandó tanulásként fogja fel az életet, aki másoktól várja sorsának jobbra fordulását, az legjobb esetben is naiv amatőr, a középszerűség emberileg rokonszenves, de szakmailag sikertelenségre ítélt képviselője." (Cavett ROBERT)  VAN MEGOLDÁS, VAN KIÚT A VÁLSÁGBÓL DE A DÖNTÉST MINDENKINEK MAGÁNAK KELL MEGHOZNI! MI MEGPRÓBÁLUNK EGY MÜKÖDŐ ÜZLETI RENDSZERT BEMUTATNI AMIVEL ÚGY GONDOLJUK, HOGY MINDEN EMBER KÉPES SAJÁT KEZÉBE VENNI ÉLETE ÍGY ANYAGI HELYZETE IRÁNYÍTÁSÁT NEMRE KORRA ÉS VÉGZETTSÉGRE VALÓ TEKINTET NÉLKÜL!
 
 
Nincs pénz nincs idő! Alkalmazottak Napi utazás – 8-10 óra munka valaki másnak a céljaiért, más érdekében , más hasznára általában fix bérért! Pénzért eladja az idejét másnak! Főnők szabja meg mikor mehet szabadságra. Karrier, perspektíva sok mindenhez kötött, valódi ugrásszerű növekedés nem várható! Nagy az esélye, hogy 10 év múlva ugyanannál az asztalnál találom, hacsak nem válik munkanélkülivé!
Van idő nincs pénz - Nyugdíjasok, diákok, munkanélküliek Szükségük nagyon lenne pénzre, de általában nincs hozzá kellő információjuk, bátorságuk, hogy bármibe belekezdjenek!
Van pénz nincs idő - Ők a Vállalkozók! A vállalkozó tulajdonképpen egy munkahelyet vásárol magának  azzal a különbséggel a hagyományos munkahelyektől, hogy önmagának lesz a főnöke. A vállalkozó dolgozik napi 10-12 órát, nincs pihenés, nincs nyaralás. Pár év után pedig kiégve elgondolkodik: “én nem erre vállalkoztam…” Ön is saját vállalkozása rabszolgája lett?
Van pénz és van idő! Ők a befektetők, cégtulajdonosok! Vannak akik már nem pénzért dolgoznak, hanem dolgoztatják a pénzt! Ők akik általában kreatívak, akik mernek nagyokat álmodni nagy terveket szőni, és új dolgokba belevágni! Ők tudják mi az áldozat, befektetés, hozam! Hálózatokat, rendszereket hoznak létre és irányítják vagy meglovagolják a trendeket! Az igazi érték amit birtokolnak a szabadság és anyagi függetlenség! Ok de, hogy kerülhetek én közéjük – teheti fel a kérdést?
 
 
 
 
 
 
Ezek szerint az Ön képességeivel és adottságaival esélye sincs ilyen mértékű havi jövedelemre? DE VAN MÉG TÖBBRE IS! Persze a legegyszerűbb út az lenne, ha keresne magának egy jó kis vezérigazgatói állást, egy bank vagy egy nagy vállalat élén ahol megkeresi a havi 6-7 számjegyű jövedelmet! Természetesen ehhez magasan kvalifikált képességek, felsőfokú nyelvvizsgák, egyetemi diplomák kellenek és persze az sem árt ha jó kapcsolatai vannak az embernek, esetleg olyan plusz tulajdonságai vannak amik segítik az előrehaladásban  DE MI VAN HA ÖN NEM VOLT ILYEN SZERENCSÉS ÉS SEM A NEME, CSALÁDI ÁLLAPOTA, KORA VAGY VÉGZETTSÉGE NEM ELÖNYÖS AZ ILYEN FIZETÉSŰ POSZTOK BETÖLTÉSÉRE?
 
 
 
 
Vannak jövedelmek, amelyek aktív, vagy lineáris, és vannak úgynevezett passzív, vagy jogdíjszerű jövedelmek.  A következő egyszerű kérdést megválaszolva könnyen el lehet dönteni, hogy melyikről is van szó: A jól elvégzett egy órás munkájáért cserébe hányszor kap fizetést az ember? Ha a válaszunk "csak egyszer", akkor a jövedelmünk AKTÍV. A havidíjas fizetésben részesülők valamennyien ebbe a csoportba tartoznak. A tevékenységükért cserébe csak egy alkalommal kapnak juttatást. Ha nem dolgoznak, nem kapnak fizetést sem. Másként mondva, ezt a jövedelmet akkor kapja meg az ember, ha a végzett tevékenysége igényli a személyes közreműködését, és gyakorlatilag elveszi az idejét. A PASSZÍV - jogdíjszerű - jövedelem esetében, keményen kell dolgozni egy alkalommal, és azt követően folyamatosan kapja már az ember a jövedelmet hónapokon, akár éveken keresztül is. Ugyanazért a munkáért többször is megjutalmazzák. Ilyen a találmányok, zeneszámok stb után kapott jogdíjak amit a szerző s majd az örökösei egy életen át kapnak az alkotásuk használatának fejében! NOS AMIT MI SZERETNÉNK BEMUTATNI EGY OLYAN LEHETŐSÉG AMIVEL ŐN IS PASSZÍV JÖVEDELEMHEZ JUTHAT ÉS MÉG ZSENINEK SE KELL LENNIE HOZZÁ!
 
Minden jó dolog, ha nemzetközileg terjeszthető, van infrastruktúrája akkor elterjed a világon! Ha valami nagyon jó akkor reklám se kell hozzá, a szóbeszéd által is szájról szájra terjed! Lásd hányan használják a Google-t, Windows-t, Skype-t? Hányan telefonálnak ma mobiltelefonnal? Ezek elterjedéséből ÖN nem profitált semmit!  Pedig milyen jó lett volna a kezdeteknél Ön indította volna el őket, s ma csak 1 forintot kapna minden ezeket használó után?? Nos az MLM erről szól, hogy kiváló MLM cégek a kiváló termékeiket úgy terjesztik el a világon, hogy az embereket, a fogyasztókat teszik érdekelté abban, hogy terméktapasztalataikat másokkal megosszák és egy vírusmarketingnek is nevezhető módon a szájreklám eszközét használva, emberről emberre terjesszék az információkat a cégről, a termékekről és az ebben rejlő üzleti lehetőségről! Aki ebben részt vesz, s pláne ha időben, a kezdeteknél már meghozza a jó döntést akkor óriási szeleteket kaphat ebből a forgalom után képződött jutaléktortából!
[object Object]
 
 
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Hagyományos  vállalkozás MLM vállalkozás előnyei: ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],több pénz – passzív jövedelem ! - Csak a maga erejére támaszkodhat - Mindenki érdeke az Ön segítése! - Magának kell mindent kitalálnia! - Szisztémát, működő rendszert kap! - Korlátozott nyitva tartás, korlátozott vevőkör!  - 24 órás nyitva tartás, piac = az egész világ - Ha nyugdíjba mész megszűnik a jövedelem - Ha nyugdíjba megy ugyanúgy működik hacsak nincs gyerek aki átveszi! tovább, örökölhető passzív jövedelem! Mi a különbség?
 
[object Object],[object Object],[object Object]
Fontos kérdések : Van-e termék a hálózatban vagy csak az új belépők befizetéseiből és kötelező havi díjaiból van a visszaosztás?! A cég által forgalmazott terméket akkor is meg venné-e ha üzletben árulnák és nem lenne a jutalékfelvétel feltétele a vásárlás?! Megvenné-e ennyiért a terméket egyébként is, vagy egyértelmű, hogy csak azért kerül a hasonló termékekhez képest többszörösébe a termék, hogy legyen mit szétosztani a hálózatépítők között!? Pontértéket vásárol vagy terméket amire szüksége van? Ha egy cégnél a hónap utolsó 3 napján van a forgalom legnagyobb része, akkor az azt jelenti, hogy a termékekből csak azért és annyit vásárolnak mert az a kvalifikáció feltétele! Kell-e a termék eladásához különleges rábeszélő képesség, vagy spekulatív marketingtechnika, amivel a vevő olyat is megvesz amit egyébként nem akart, nincs is rá szüksége!? Azért mondja, hogy jó a termék mert ezt az üzletet építi, vagy azért építi az üzletet mert jó a termék!?
2. Hogyan építse a hálózatát? Szerintem úgy ahogy a legjobban illik a személyiségéhez! Van aki az offline üzletépítést részesíti előnyben, van aki számára az taszító, idegen de az online üzletépítést fel tudja vállalni! A lényeg nem a módszer hanem az eredmény s a másolhatóság! A CÉL, HOGY MINÉL TÖBB EMBER ISMERJE MEG A LEHETŐSÉGET AZ ÖN TEVÉKENYSÉGE ILLETVE MUNKATÁRSAI ÁLTAL! Offline eszközök: Ismerkedés, beszélgetés emberekkel, névlista készítése, hideg és meleg hívások, bemutatók szervezése, időpont egyeztetések, rendezvények kihasználása! Szórólapok, névjegyek, plakátok, autómatrica, újsághirdetés. Online eszközök: Internet, honlapok, blogok, fórumok, Hozzászólások, közösségi oldalak, linkgyűjtemények, Ingyenes vagy pénzes hirdetések, webkonferenciák, online prezentációk, videó emailek, stb!
A „hogyan” a legsarkalatosabb kérdés! Ezen áll vagy bukik legtöbb hálózatépítő sikere! Nem a módszer a fontos, hanem, hogy meg legyen a miértje! Ha valakinek meg van a célja, és arra fókuszál akkor meg fogja találni a hogyanokat! Az MLM nem más mint egy vezetőképző, ahol a tanulás közben Is már jelentős pénzeket lehet keresni! Sokszor félrevezetik és becsapják az embereket azt állítva, hogy semmi más dolguk nincs mint „hozni 2 embert” akik szintén csak tudnak hozni még 2 embert…Ez mókusvakítás!! A lelkesedés fontos de nem elegendő! Ha Ön szerint jól keres egy mester fodrász, egy profi autószerelő, egy festőművész vagy egy nőgyógyász, vagy egy bankigazgató akkor azzal is tisztába van, hogy egyikük se azzal kezdte, hogy kitette a cégtáblát, és már kezdte is a nagy pénzeket keresni! Ön befeküdne egy lelkes de kezdő sebész műtőjébe? Akár csak a frizuráját rá merné bízni egy kezdő fodrászra? Nos aki MLM milliomos akar lenni, annak nem elég behozni 2 embert, nem elég ügyesen eladni néhány terméket hanem MLM vezetővé kell válni, a leendő több ezer fős hálózat vezetőjének!! A jó hír, hogy itt ezt menetközben megteheti, folyamatosan egyre növekvő jövedelem mellett! Mester fizetéshez mesterré kell válni !
A HATÁSTÖBBSZÖRÖZÉS EREJE Egy mese szerint a sakk ősét egy brahmin találta ki, hogy unatkozó urának, Shehránnak kedvére tegyen. A játék csodát művelt: meggyógyította a haldokló uralkodót. Jutalmul a rádzsától jelentéktelennek tűnő fizetséget kért, mindössze annyi búzaszemet, amennyi a sakktábla kockáira rátehető úgy, hogy az első kockára egy, a másodikra kettő, a harmadikra négy, vagyis az előzőnek mindig duplája kerül. Hamar kiderült, hogy ennyi búza nincs a világon összesen. Mégis ha megkérdeznélek, hogy te mit választanál mi lenne a válaszod? Adjak neked a munkádért minden hónapban fix 1 millió forintot, vagy inkább az első hónapban 100 Ft-ot a 2-ban 200-at és minden hónapban az előző kétszeresét? 2 év múlva szerinted ki fog jobban élni?
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],ÉN ÚGY GONDOLOM A VILÁGNAK SZÜKSÉGE VAN VEZETŐKRE AKIK KIUTAT MUTATNAK ÉS ESZKÖZT ADNAK AZ EMBEREK KEZÉBE! EZ AZ MLM! Most már csak 2 fontos kérdésre kell választ találnunk, adnunk!
1. Mennyivel lehet, érdemes elkezdeni egy MLM vállalkozást! ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
2. Mennyit lehet ezzel keresni? Jogos a kérdés de általánosítható válasz nincs! Mondhatnánk azt, hogy annyit, amennyit nem szégyell, vagy amennyit el se tud képzelni, mert sokan valóban számunkra is még mesés összegeket keresnek vele. Statisztikák szerint Csak Amerikában a milliomosok több mint 30%-a hálózatépítésből szerezte vagyonát! Úgy gondolom, hogy a helyes válasz az az, hogy amennyit akar, amennyit el tud képzelni, amennyire képesnek tartja magát, és amennyi munkát fektet bele! Ahogy szokták mondani, aki hobbi mennyiségű munkát fektet bele, aki csak próbálkozik az, hobbi jutalékot is kap aki viszont vállalkozóként gondolkodik, ha kell időt pénzt energiát fektet bele, és nem hagyja abba az első elutasítás után az milliomossá válhat pár év alatt, s fiatalon mehet nyugdíjba úgy, hogy a jogdíjas jövedelme, a passzív jövedelem forrása munka nélküli de mégis gazdag időskort fog biztosítani számára! Ez a jövedelem tervezhető! Ön megmondja mennyi havi jövedelemmel lenne elégedett, mennyi idő alatt akar oda eljutni és mi megmutatjuk ehhez mit és mennyi ideig kell tenni, hogy elérje! NE GYORSAN AKARJON MEGGAZDAGODNI HANEM NAGYON!
 
A következő prezentációban megnézzük mi alapján érdemes MLM céget választani?!
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Összefoglalás: Sokszor szokták feltenni ilyenkor a kérdést, akkor mi is a munka mit kell csinálnom? A multi level marketing tehát egy több lépéses MARKETING rendszer! A hangsúly a marketingen van! A marketing pedig nem más mint termékek eljutatása a fogyasztókhoz, figyelemfelkeltés, tájékoztatás, igényfelkeltés nyílt vagy burkolt reklám tevékenység által! Ebben az esetben a reklám mi vagyunk és a termék az anyagi függetlenség szabadság amit ezzel a kereskedelmi stratégiával el lehet érni! Igen jól mondtam nem a rendszerben forgalmazott termék a TERMÉK! Az teszi legálissá a rendszert, attól nem pilótajáték hanem kereskedelmi értékesítés! De ha csak termékértékesítés lenne akkor nem beszélhetnénk passzív jövedelemről! Akkor hagyományos vállalkozást csinálnánk csak, ahol akkor van pénz ha jelen vagyunk az üzletben és dolgozunk, értékesítünk, nap mint nap újra és újra! A multi level marketinget ez emeli minden szakma és vállalkozás fölé, hogy itt olyan lehetőségünk van mint máshol nem! Egyszeri munkával – lsd új fogyasztók csatlakoztatása, új üzletépítők toborzása kiképzése – egy életen és utána is tartó passzív jövedelemforrást kaphatunk! Tehát a munka a marketing, vagyis minél több ember figyelmét felhívni a termékekre, és az üzleti lehetőségre úgy, hogy nem mi szolgáljuk ki őket, hanem megtanítjuk őket, hogyan tudnak a cégtől kedvezményesen regisztrált tagként vásárolni, és hogyan tudnak pénzt keresni, ha ezt ők is másolják és másokat tájékoztatnak! ENNYI AZ EGÉSZ! ÉRDEMES NEM KEMÉNYEN HANEM OKOSAN DOLGOZNI!
Ha ez ilyen egyszerű és könnyű akkor miért nem épít mindenki MLM hálózatot? ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Ha felkeltették az érdeklődését ezek a számok, tények és adatok és szeretné Ön is kipróbálni magát egy ilyen típusú vállalkozásban, lehetőségben akkor kérem töltse ki a honlapon található igény felmérési kérdőívet, hogy tudjuk, miben lehetünk segítségére, milyen és mekkora tervei vannak és mennyi időt energiát tud és akar belefektetni e tevékenységének menedzselésébe? Minden egészen másképp hangzik ha élőben tudjuk megmutatni, bemutatni így egy személyes találkozás esetén konkrét számok, adatok bemutatásával is meg mutathatjuk, hogy amiről beszélünk az működő valóság, nem csak Amerikában hanem itt Magyarországon is! De a távolság sem akadály, mert az online eszközök segítségével nem számítanak a kilométerek se, hisz egy web camera és mikrofon segítségével pótolni tudjuk a személyes találkozás élményét is! Várom tisztelettel és bizalommal a kérdőív kitöltését, amit természetesen teljes bizalommal kezelünk és semmilyen 3. személynek nem szolgáltatunk ki! További információkat ennek birtokában tudunk majd szolgáltatni! Higgye el megéri, ha nem Önnek akkor a környezetében biztos van valaki akinek segíteni fog ez az információ ahhoz, hogy reális valós plusz pénzforráshoz jusson akár rövid akár hosszú távon!
‎ "Ma megteszem azt, amit mások nem hajlandók megtenni, hogy holnap megtehessem azt amit mások nem engedhetnek meg maguknak." Legyen ura az életének! Vegye kezébe élete irányítását! Rendezze Ön az élete forgatókönyvét úgy, hogy ne kelljen abból semmit szégyellnie ha élete végén lepereg majd Ön előtt!
További részletekért forduljon hozzám: Nagy Gábor Budapest Tel: 0670/9359300 skype: bbutik [email_address] http://mlm.pluszpenzforras.info/

More Related Content

What's hot

DXN - Adj esélyt egy szebb jövőnek!
DXN - Adj esélyt egy szebb jövőnek!DXN - Adj esélyt egy szebb jövőnek!
DXN - Adj esélyt egy szebb jövőnek!
DXN
 
DXN a legjobb választás!
DXN a legjobb választás!DXN a legjobb választás!
DXN a legjobb választás!
DXN
 
Otthoni munkát keresel?
Otthoni munkát keresel?Otthoni munkát keresel?
Otthoni munkát keresel?
DXN ganoderma kávé
 
Vendéglátásban vállalkozó? Így növelje a bevételeit!
Vendéglátásban vállalkozó? Így növelje a bevételeit!Vendéglátásban vállalkozó? Így növelje a bevételeit!
Vendéglátásban vállalkozó? Így növelje a bevételeit!
DXN ganoderma kávé
 
A passzív jövedelem hatalma
A passzív jövedelem hatalmaA passzív jövedelem hatalma
A passzív jövedelem hatalma
sanidasanida
 
Vállalkozóknak. Növeld bevételed, csökkentsd a kiadásaid!
Vállalkozóknak. Növeld bevételed, csökkentsd a kiadásaid!Vállalkozóknak. Növeld bevételed, csökkentsd a kiadásaid!
Vállalkozóknak. Növeld bevételed, csökkentsd a kiadásaid!
DXN ganoderma kávé
 
43 tipp, hogy cége sikeres legyen
43 tipp, hogy cége sikeres legyen43 tipp, hogy cége sikeres legyen
43 tipp, hogy cége sikeres legyen
Krisztián Fazekas
 
DXN Gazdagodj okosan program!
DXN Gazdagodj okosan program!DXN Gazdagodj okosan program!
DXN Gazdagodj okosan program!
DXN
 
Mellekállást keresel, plusz pénzre van szükséged?A legjobb helyen keresel!
Mellekállást keresel, plusz pénzre van szükséged?A legjobb helyen keresel!Mellekállást keresel, plusz pénzre van szükséged?A legjobb helyen keresel!
Mellekállást keresel, plusz pénzre van szükséged?A legjobb helyen keresel!
DXN ganoderma kávé
 
Gazdagodj Okosan Program. A Rendszer!
Gazdagodj Okosan Program. A Rendszer!Gazdagodj Okosan Program. A Rendszer!
Gazdagodj Okosan Program. A Rendszer!
DXN
 

What's hot (19)

DXN BEMUTATÓ 2013
DXN BEMUTATÓ 2013DXN BEMUTATÓ 2013
DXN BEMUTATÓ 2013
 
Vállalkozz egy szebb jövőre!
Vállalkozz egy szebb jövőre!Vállalkozz egy szebb jövőre!
Vállalkozz egy szebb jövőre!
 
Állást keresel? Keress inkább pénzt! Vagyis inkább csinálj!
Állást keresel? Keress inkább pénzt! Vagyis inkább csinálj!Állást keresel? Keress inkább pénzt! Vagyis inkább csinálj!
Állást keresel? Keress inkább pénzt! Vagyis inkább csinálj!
 
DXN - Adj esélyt egy szebb jövőnek!
DXN - Adj esélyt egy szebb jövőnek!DXN - Adj esélyt egy szebb jövőnek!
DXN - Adj esélyt egy szebb jövőnek!
 
Vállalkozz egy szebb jövőre
Vállalkozz egy szebb jövőreVállalkozz egy szebb jövőre
Vállalkozz egy szebb jövőre
 
DXN a legjobb választás!
DXN a legjobb választás!DXN a legjobb választás!
DXN a legjobb választás!
 
Otthoni munkát keresel?
Otthoni munkát keresel?Otthoni munkát keresel?
Otthoni munkát keresel?
 
Vendéglátásban vállalkozó? Így növelje a bevételeit!
Vendéglátásban vállalkozó? Így növelje a bevételeit!Vendéglátásban vállalkozó? Így növelje a bevételeit!
Vendéglátásban vállalkozó? Így növelje a bevételeit!
 
A passzív jövedelem hatalma
A passzív jövedelem hatalmaA passzív jövedelem hatalma
A passzív jövedelem hatalma
 
Miertmlm
MiertmlmMiertmlm
Miertmlm
 
Vállalkozóknak. Növeld bevételed, csökkentsd a kiadásaid!
Vállalkozóknak. Növeld bevételed, csökkentsd a kiadásaid!Vállalkozóknak. Növeld bevételed, csökkentsd a kiadásaid!
Vállalkozóknak. Növeld bevételed, csökkentsd a kiadásaid!
 
43 tipp, hogy cége sikeres legyen
43 tipp, hogy cége sikeres legyen43 tipp, hogy cége sikeres legyen
43 tipp, hogy cége sikeres legyen
 
DXN Gazdagodj okosan program!
DXN Gazdagodj okosan program!DXN Gazdagodj okosan program!
DXN Gazdagodj okosan program!
 
Állást keresel vagy pénzt?
Állást keresel vagy pénzt?Állást keresel vagy pénzt?
Állást keresel vagy pénzt?
 
VVVálalkozás
VVVálalkozásVVVálalkozás
VVVálalkozás
 
Mellekállást keresel, plusz pénzre van szükséged?A legjobb helyen keresel!
Mellekállást keresel, plusz pénzre van szükséged?A legjobb helyen keresel!Mellekállást keresel, plusz pénzre van szükséged?A legjobb helyen keresel!
Mellekállást keresel, plusz pénzre van szükséged?A legjobb helyen keresel!
 
DXN - Gazdagodj okosan program.
DXN - Gazdagodj okosan program.DXN - Gazdagodj okosan program.
DXN - Gazdagodj okosan program.
 
Gazdagodj Okosan Program. A Rendszer!
Gazdagodj Okosan Program. A Rendszer!Gazdagodj Okosan Program. A Rendszer!
Gazdagodj Okosan Program. A Rendszer!
 
Vállalkozz okosan profitálj biztosan
Vállalkozz okosan profitálj biztosanVállalkozz okosan profitálj biztosan
Vállalkozz okosan profitálj biztosan
 

Similar to Anyagi függetlenség - passzív jövedelem!

Gazdagodj Okosan Program prezentáció 2013 szeptember
Gazdagodj Okosan Program prezentáció 2013 szeptemberGazdagodj Okosan Program prezentáció 2013 szeptember
Gazdagodj Okosan Program prezentáció 2013 szeptember
DXN
 
Gazdagodj okosan program bemutató!
Gazdagodj okosan program bemutató!Gazdagodj okosan program bemutató!
Gazdagodj okosan program bemutató!
DXN
 

Similar to Anyagi függetlenség - passzív jövedelem! (13)

MLM - Csókold meg a békát!
MLM - Csókold meg a békát!MLM - Csókold meg a békát!
MLM - Csókold meg a békát!
 
Vállalkozóknak! Ha több szeretnél lenni mint a magad alkalmazottja! Gondolkoz...
Vállalkozóknak! Ha több szeretnél lenni mint a magad alkalmazottja! Gondolkoz...Vállalkozóknak! Ha több szeretnél lenni mint a magad alkalmazottja! Gondolkoz...
Vállalkozóknak! Ha több szeretnél lenni mint a magad alkalmazottja! Gondolkoz...
 
Miért MLM?
Miért MLM?Miért MLM?
Miért MLM?
 
Valós, megbízható, otthoni munka, online internetes munka.
Valós, megbízható, otthoni munka, online internetes munka.Valós, megbízható, otthoni munka, online internetes munka.
Valós, megbízható, otthoni munka, online internetes munka.
 
Honlapod van, blogolsz? Nézd meg ingyenes ajánlatunk, hogy sokszorozhatod meg...
Honlapod van, blogolsz? Nézd meg ingyenes ajánlatunk, hogy sokszorozhatod meg...Honlapod van, blogolsz? Nézd meg ingyenes ajánlatunk, hogy sokszorozhatod meg...
Honlapod van, blogolsz? Nézd meg ingyenes ajánlatunk, hogy sokszorozhatod meg...
 
Fejlessze pénzügyi iq-ját!
Fejlessze pénzügyi iq-ját!Fejlessze pénzügyi iq-ját!
Fejlessze pénzügyi iq-ját!
 
Gazdagodj Okosan Program prezentáció 2013 szeptember
Gazdagodj Okosan Program prezentáció 2013 szeptemberGazdagodj Okosan Program prezentáció 2013 szeptember
Gazdagodj Okosan Program prezentáció 2013 szeptember
 
Gazdagodj okosan program bemutató!
Gazdagodj okosan program bemutató!Gazdagodj okosan program bemutató!
Gazdagodj okosan program bemutató!
 
Otthoni munkát keresel - Online szeretnél dolgozni?
Otthoni munkát keresel - Online szeretnél dolgozni?Otthoni munkát keresel - Online szeretnél dolgozni?
Otthoni munkát keresel - Online szeretnél dolgozni?
 
Wowwe munkafüzet
Wowwe munkafüzetWowwe munkafüzet
Wowwe munkafüzet
 
Wellness szolgáltatásban dolgozik? Növelje bevételét passzív jövedelemmel!
Wellness szolgáltatásban dolgozik? Növelje bevételét passzív jövedelemmel!Wellness szolgáltatásban dolgozik? Növelje bevételét passzív jövedelemmel!
Wellness szolgáltatásban dolgozik? Növelje bevételét passzív jövedelemmel!
 
Wellness és más szolgáltatóknak bevételnövelés, kiadáscsökkentés!
Wellness és más szolgáltatóknak bevételnövelés, kiadáscsökkentés!Wellness és más szolgáltatóknak bevételnövelés, kiadáscsökkentés!
Wellness és más szolgáltatóknak bevételnövelés, kiadáscsökkentés!
 
Fizess idővel! (ELTE-BTK)
Fizess idővel! (ELTE-BTK)Fizess idővel! (ELTE-BTK)
Fizess idővel! (ELTE-BTK)
 

More from DXN ganoderma kávé

More from DXN ganoderma kávé (20)

DXN IOC "bank" - ahol a pénzed a legjobban "kamatozik"!
DXN IOC "bank" - ahol a pénzed a legjobban "kamatozik"!DXN IOC "bank" - ahol a pénzed a legjobban "kamatozik"!
DXN IOC "bank" - ahol a pénzed a legjobban "kamatozik"!
 
DXN IOC prezentáció - magyar
DXN IOC prezentáció - magyarDXN IOC prezentáció - magyar
DXN IOC prezentáció - magyar
 
DXN IOC prezentáció - magyar
DXN IOC prezentáció - magyarDXN IOC prezentáció - magyar
DXN IOC prezentáció - magyar
 
DXN IOC prezentáció - magyar
DXN IOC prezentáció - magyarDXN IOC prezentáció - magyar
DXN IOC prezentáció - magyar
 
DXN IOC prezentáció - magyar
DXN IOC prezentáció - magyarDXN IOC prezentáció - magyar
DXN IOC prezentáció - magyar
 
Érezd a különbséget! Élvezd az egészséget!
Érezd a különbséget! Élvezd az egészséget!Érezd a különbséget! Élvezd az egészséget!
Érezd a különbséget! Élvezd az egészséget!
 
DXN Slovakia 2
DXN Slovakia 2DXN Slovakia 2
DXN Slovakia 2
 
DXN Slovakia 1
DXN Slovakia 1DXN Slovakia 1
DXN Slovakia 1
 
DXN Romania
DXN RomaniaDXN Romania
DXN Romania
 
DXN Bolgaria
DXN BolgariaDXN Bolgaria
DXN Bolgaria
 
DXN France
DXN FranceDXN France
DXN France
 
DXN Italy
DXN ItalyDXN Italy
DXN Italy
 
DXN - Best quality, for the best price!
DXN - Best quality, for the best price!DXN - Best quality, for the best price!
DXN - Best quality, for the best price!
 
DXN - Enjoy the difference! Enjoy health!
DXN - Enjoy the difference!Enjoy health!DXN - Enjoy the difference!Enjoy health!
DXN - Enjoy the difference! Enjoy health!
 
Gedanken eines Kaffee auf! Kaffee, Gesundheit, finanzielle Sicherheit und die...
Gedanken eines Kaffee auf! Kaffee, Gesundheit, finanzielle Sicherheit und die...Gedanken eines Kaffee auf! Kaffee, Gesundheit, finanzielle Sicherheit und die...
Gedanken eines Kaffee auf! Kaffee, Gesundheit, finanzielle Sicherheit und die...
 
Muszáj választanod? Nem lehetne mind?
Muszáj választanod? Nem lehetne mind?Muszáj választanod? Nem lehetne mind?
Muszáj választanod? Nem lehetne mind?
 
Gazdagodási tippek
Gazdagodási tippekGazdagodási tippek
Gazdagodási tippek
 
Nem működik az MLM üzleted? Válts online MLM -re!
Nem működik az MLM üzleted? Válts online MLM -re!Nem működik az MLM üzleted? Válts online MLM -re!
Nem működik az MLM üzleted? Válts online MLM -re!
 
Online hálózatépítés - MLM mások zaklatása nélkül!?
Online hálózatépítés - MLM mások zaklatása nélkül!?Online hálózatépítés - MLM mások zaklatása nélkül!?
Online hálózatépítés - MLM mások zaklatása nélkül!?
 
DXN Siker Egészség Jólét Terv! A SEJT!
DXN Siker Egészség Jólét Terv! A SEJT!DXN Siker Egészség Jólét Terv! A SEJT!
DXN Siker Egészség Jólét Terv! A SEJT!
 

Anyagi függetlenség - passzív jövedelem!

 • 1.  
 • 2. Nem árulunk zsákbamacskát! Nem kerülgetjük a forró kását! Nem akarjuk behúzni a csőbe! Ez nem valami mókusvakítás! Munkát és pénzt kínálunk, nem is akármennyit! Korlátlan mennyiségűt! TÉNY! Amit kínálunk nem egy állás lehetőség – mi nem szeretjük az állást, mi haladni akarunk! Velünk tarthat! Nem kell Önéletrajzot küldenie – nincsenek felvételi követelmények! Nem kínálunk fix fizetést, nem jelentjük be minimálbéren! Nem kínálunk egy kényelmes irodát ahova minden nap bejárhat melegedni, és letölteni a 8 óra munkaidőt! Nem leszünk a főnökei, akik Ön helyett is meghozzák a döntéseket! Joga van a bizalmatlansághoz! Biztos vagyok benne, hogy stabil jövedelemre van szüksége és ezért keres valami munkalehetőséget! Nem befektetést, fizetést keres! Amit mi kínálunk az egy olyan lehetőség, munka amit egy hagyományos munkahely mellett is elkezdhet és ami rövidebb hosszabb távon olyan, akár passzív jövedelem forrást hozhat létre aminek segítségével ha akarja a saját főnöke lehet és feladhatja állását! Egy vállalkozás ahonnan pénz jöhet a házhoz, s amiből vesztesség nélkül kiszállhat!
 • 3. Ne keményen dolgozz, hanem okosan! Ne állást keress hanem pénzt! Nem attól lesz egy munka tisztességes, ha agyon dolgozod magad! A következő prezentáció nem arról szól, hogy lehet munka nélkül gyorsan sok pénzhez jutni, hanem egy gondolkodásmódot a pénz áramlásának új törvényes módját egy mindenki által üzemeltethető vállalkozást, üzleti lehetőséget szeretne bemutatni! Ehhez azonban tudnia kell, szüksége van-e plusz pénzforrásra?
 • 5. A nyugdíjas évekre gondolni se mer? Elég lesz a mai jövedelme 40%-a? És ha összeomlik a nyugdíj rendszer? Gondoskodott magának más forrásokról? Esetleg van már egy passzív jövedelmet termelő üzlete?
 • 6. Felkészült egy hirtelen jött kiadásra vagy egy betegségre ami miatt kieshet hosszabb időre a munkából?
 • 7. Nos ha bármelyik kérdésre nem a válasza akkor úgy gondolom jó helyen jár és érdemes lesz végig gondolnia az általunk bemutatott lehetőséget! Jelentkezzen aki úgy gondolja, hogy szüksége van még valami pénzügyi megoldásra amivel többlet jövedelemhez juthat!
 • 8. " Olyan világban élünk ahol egyre inkább csalódás és kudarc vár azokra, akik sorsuk irányítását ki akarják kölcsönözni egy mindenről gondoskodó szervezetnek, vagy egy atyáskodó államnak.  A profi, következményeivel együtt vállalja, hogy sorsáért mindenek előtt ő felel - ő, és senki más. Aki visszariad ettől, aki nem állandó tanulásként fogja fel az életet, aki másoktól várja sorsának jobbra fordulását, az legjobb esetben is naiv amatőr, a középszerűség emberileg rokonszenves, de szakmailag sikertelenségre ítélt képviselője." (Cavett ROBERT) VAN MEGOLDÁS, VAN KIÚT A VÁLSÁGBÓL DE A DÖNTÉST MINDENKINEK MAGÁNAK KELL MEGHOZNI! MI MEGPRÓBÁLUNK EGY MÜKÖDŐ ÜZLETI RENDSZERT BEMUTATNI AMIVEL ÚGY GONDOLJUK, HOGY MINDEN EMBER KÉPES SAJÁT KEZÉBE VENNI ÉLETE ÍGY ANYAGI HELYZETE IRÁNYÍTÁSÁT NEMRE KORRA ÉS VÉGZETTSÉGRE VALÓ TEKINTET NÉLKÜL!
 • 9.  
 • 10.  
 • 11. Nincs pénz nincs idő! Alkalmazottak Napi utazás – 8-10 óra munka valaki másnak a céljaiért, más érdekében , más hasznára általában fix bérért! Pénzért eladja az idejét másnak! Főnők szabja meg mikor mehet szabadságra. Karrier, perspektíva sok mindenhez kötött, valódi ugrásszerű növekedés nem várható! Nagy az esélye, hogy 10 év múlva ugyanannál az asztalnál találom, hacsak nem válik munkanélkülivé!
 • 12. Van idő nincs pénz - Nyugdíjasok, diákok, munkanélküliek Szükségük nagyon lenne pénzre, de általában nincs hozzá kellő információjuk, bátorságuk, hogy bármibe belekezdjenek!
 • 13. Van pénz nincs idő - Ők a Vállalkozók! A vállalkozó tulajdonképpen egy munkahelyet vásárol magának  azzal a különbséggel a hagyományos munkahelyektől, hogy önmagának lesz a főnöke. A vállalkozó dolgozik napi 10-12 órát, nincs pihenés, nincs nyaralás. Pár év után pedig kiégve elgondolkodik: “én nem erre vállalkoztam…” Ön is saját vállalkozása rabszolgája lett?
 • 14. Van pénz és van idő! Ők a befektetők, cégtulajdonosok! Vannak akik már nem pénzért dolgoznak, hanem dolgoztatják a pénzt! Ők akik általában kreatívak, akik mernek nagyokat álmodni nagy terveket szőni, és új dolgokba belevágni! Ők tudják mi az áldozat, befektetés, hozam! Hálózatokat, rendszereket hoznak létre és irányítják vagy meglovagolják a trendeket! Az igazi érték amit birtokolnak a szabadság és anyagi függetlenség! Ok de, hogy kerülhetek én közéjük – teheti fel a kérdést?
 • 15.  
 • 16.  
 • 17.  
 • 18.  
 • 19.  
 • 20.  
 • 21. Ezek szerint az Ön képességeivel és adottságaival esélye sincs ilyen mértékű havi jövedelemre? DE VAN MÉG TÖBBRE IS! Persze a legegyszerűbb út az lenne, ha keresne magának egy jó kis vezérigazgatói állást, egy bank vagy egy nagy vállalat élén ahol megkeresi a havi 6-7 számjegyű jövedelmet! Természetesen ehhez magasan kvalifikált képességek, felsőfokú nyelvvizsgák, egyetemi diplomák kellenek és persze az sem árt ha jó kapcsolatai vannak az embernek, esetleg olyan plusz tulajdonságai vannak amik segítik az előrehaladásban  DE MI VAN HA ÖN NEM VOLT ILYEN SZERENCSÉS ÉS SEM A NEME, CSALÁDI ÁLLAPOTA, KORA VAGY VÉGZETTSÉGE NEM ELÖNYÖS AZ ILYEN FIZETÉSŰ POSZTOK BETÖLTÉSÉRE?
 • 22.  
 • 23.  
 • 24.  
 • 25.  
 • 26. Vannak jövedelmek, amelyek aktív, vagy lineáris, és vannak úgynevezett passzív, vagy jogdíjszerű jövedelmek.  A következő egyszerű kérdést megválaszolva könnyen el lehet dönteni, hogy melyikről is van szó: A jól elvégzett egy órás munkájáért cserébe hányszor kap fizetést az ember? Ha a válaszunk "csak egyszer", akkor a jövedelmünk AKTÍV. A havidíjas fizetésben részesülők valamennyien ebbe a csoportba tartoznak. A tevékenységükért cserébe csak egy alkalommal kapnak juttatást. Ha nem dolgoznak, nem kapnak fizetést sem. Másként mondva, ezt a jövedelmet akkor kapja meg az ember, ha a végzett tevékenysége igényli a személyes közreműködését, és gyakorlatilag elveszi az idejét. A PASSZÍV - jogdíjszerű - jövedelem esetében, keményen kell dolgozni egy alkalommal, és azt követően folyamatosan kapja már az ember a jövedelmet hónapokon, akár éveken keresztül is. Ugyanazért a munkáért többször is megjutalmazzák. Ilyen a találmányok, zeneszámok stb után kapott jogdíjak amit a szerző s majd az örökösei egy életen át kapnak az alkotásuk használatának fejében! NOS AMIT MI SZERETNÉNK BEMUTATNI EGY OLYAN LEHETŐSÉG AMIVEL ŐN IS PASSZÍV JÖVEDELEMHEZ JUTHAT ÉS MÉG ZSENINEK SE KELL LENNIE HOZZÁ!
 • 27.  
 • 28. Minden jó dolog, ha nemzetközileg terjeszthető, van infrastruktúrája akkor elterjed a világon! Ha valami nagyon jó akkor reklám se kell hozzá, a szóbeszéd által is szájról szájra terjed! Lásd hányan használják a Google-t, Windows-t, Skype-t? Hányan telefonálnak ma mobiltelefonnal? Ezek elterjedéséből ÖN nem profitált semmit! Pedig milyen jó lett volna a kezdeteknél Ön indította volna el őket, s ma csak 1 forintot kapna minden ezeket használó után?? Nos az MLM erről szól, hogy kiváló MLM cégek a kiváló termékeiket úgy terjesztik el a világon, hogy az embereket, a fogyasztókat teszik érdekelté abban, hogy terméktapasztalataikat másokkal megosszák és egy vírusmarketingnek is nevezhető módon a szájreklám eszközét használva, emberről emberre terjesszék az információkat a cégről, a termékekről és az ebben rejlő üzleti lehetőségről! Aki ebben részt vesz, s pláne ha időben, a kezdeteknél már meghozza a jó döntést akkor óriási szeleteket kaphat ebből a forgalom után képződött jutaléktortából!
 • 29.
 • 30.  
 • 31.  
 • 32.
 • 33.
 • 34.  
 • 35.
 • 36. Fontos kérdések : Van-e termék a hálózatban vagy csak az új belépők befizetéseiből és kötelező havi díjaiból van a visszaosztás?! A cég által forgalmazott terméket akkor is meg venné-e ha üzletben árulnák és nem lenne a jutalékfelvétel feltétele a vásárlás?! Megvenné-e ennyiért a terméket egyébként is, vagy egyértelmű, hogy csak azért kerül a hasonló termékekhez képest többszörösébe a termék, hogy legyen mit szétosztani a hálózatépítők között!? Pontértéket vásárol vagy terméket amire szüksége van? Ha egy cégnél a hónap utolsó 3 napján van a forgalom legnagyobb része, akkor az azt jelenti, hogy a termékekből csak azért és annyit vásárolnak mert az a kvalifikáció feltétele! Kell-e a termék eladásához különleges rábeszélő képesség, vagy spekulatív marketingtechnika, amivel a vevő olyat is megvesz amit egyébként nem akart, nincs is rá szüksége!? Azért mondja, hogy jó a termék mert ezt az üzletet építi, vagy azért építi az üzletet mert jó a termék!?
 • 37. 2. Hogyan építse a hálózatát? Szerintem úgy ahogy a legjobban illik a személyiségéhez! Van aki az offline üzletépítést részesíti előnyben, van aki számára az taszító, idegen de az online üzletépítést fel tudja vállalni! A lényeg nem a módszer hanem az eredmény s a másolhatóság! A CÉL, HOGY MINÉL TÖBB EMBER ISMERJE MEG A LEHETŐSÉGET AZ ÖN TEVÉKENYSÉGE ILLETVE MUNKATÁRSAI ÁLTAL! Offline eszközök: Ismerkedés, beszélgetés emberekkel, névlista készítése, hideg és meleg hívások, bemutatók szervezése, időpont egyeztetések, rendezvények kihasználása! Szórólapok, névjegyek, plakátok, autómatrica, újsághirdetés. Online eszközök: Internet, honlapok, blogok, fórumok, Hozzászólások, közösségi oldalak, linkgyűjtemények, Ingyenes vagy pénzes hirdetések, webkonferenciák, online prezentációk, videó emailek, stb!
 • 38. A „hogyan” a legsarkalatosabb kérdés! Ezen áll vagy bukik legtöbb hálózatépítő sikere! Nem a módszer a fontos, hanem, hogy meg legyen a miértje! Ha valakinek meg van a célja, és arra fókuszál akkor meg fogja találni a hogyanokat! Az MLM nem más mint egy vezetőképző, ahol a tanulás közben Is már jelentős pénzeket lehet keresni! Sokszor félrevezetik és becsapják az embereket azt állítva, hogy semmi más dolguk nincs mint „hozni 2 embert” akik szintén csak tudnak hozni még 2 embert…Ez mókusvakítás!! A lelkesedés fontos de nem elegendő! Ha Ön szerint jól keres egy mester fodrász, egy profi autószerelő, egy festőművész vagy egy nőgyógyász, vagy egy bankigazgató akkor azzal is tisztába van, hogy egyikük se azzal kezdte, hogy kitette a cégtáblát, és már kezdte is a nagy pénzeket keresni! Ön befeküdne egy lelkes de kezdő sebész műtőjébe? Akár csak a frizuráját rá merné bízni egy kezdő fodrászra? Nos aki MLM milliomos akar lenni, annak nem elég behozni 2 embert, nem elég ügyesen eladni néhány terméket hanem MLM vezetővé kell válni, a leendő több ezer fős hálózat vezetőjének!! A jó hír, hogy itt ezt menetközben megteheti, folyamatosan egyre növekvő jövedelem mellett! Mester fizetéshez mesterré kell válni !
 • 39. A HATÁSTÖBBSZÖRÖZÉS EREJE Egy mese szerint a sakk ősét egy brahmin találta ki, hogy unatkozó urának, Shehránnak kedvére tegyen. A játék csodát művelt: meggyógyította a haldokló uralkodót. Jutalmul a rádzsától jelentéktelennek tűnő fizetséget kért, mindössze annyi búzaszemet, amennyi a sakktábla kockáira rátehető úgy, hogy az első kockára egy, a másodikra kettő, a harmadikra négy, vagyis az előzőnek mindig duplája kerül. Hamar kiderült, hogy ennyi búza nincs a világon összesen. Mégis ha megkérdeznélek, hogy te mit választanál mi lenne a válaszod? Adjak neked a munkádért minden hónapban fix 1 millió forintot, vagy inkább az első hónapban 100 Ft-ot a 2-ban 200-at és minden hónapban az előző kétszeresét? 2 év múlva szerinted ki fog jobban élni?
 • 40.
 • 41.
 • 42. 2. Mennyit lehet ezzel keresni? Jogos a kérdés de általánosítható válasz nincs! Mondhatnánk azt, hogy annyit, amennyit nem szégyell, vagy amennyit el se tud képzelni, mert sokan valóban számunkra is még mesés összegeket keresnek vele. Statisztikák szerint Csak Amerikában a milliomosok több mint 30%-a hálózatépítésből szerezte vagyonát! Úgy gondolom, hogy a helyes válasz az az, hogy amennyit akar, amennyit el tud képzelni, amennyire képesnek tartja magát, és amennyi munkát fektet bele! Ahogy szokták mondani, aki hobbi mennyiségű munkát fektet bele, aki csak próbálkozik az, hobbi jutalékot is kap aki viszont vállalkozóként gondolkodik, ha kell időt pénzt energiát fektet bele, és nem hagyja abba az első elutasítás után az milliomossá válhat pár év alatt, s fiatalon mehet nyugdíjba úgy, hogy a jogdíjas jövedelme, a passzív jövedelem forrása munka nélküli de mégis gazdag időskort fog biztosítani számára! Ez a jövedelem tervezhető! Ön megmondja mennyi havi jövedelemmel lenne elégedett, mennyi idő alatt akar oda eljutni és mi megmutatjuk ehhez mit és mennyi ideig kell tenni, hogy elérje! NE GYORSAN AKARJON MEGGAZDAGODNI HANEM NAGYON!
 • 43.  
 • 44. A következő prezentációban megnézzük mi alapján érdemes MLM céget választani?!
 • 45.
 • 46. Összefoglalás: Sokszor szokták feltenni ilyenkor a kérdést, akkor mi is a munka mit kell csinálnom? A multi level marketing tehát egy több lépéses MARKETING rendszer! A hangsúly a marketingen van! A marketing pedig nem más mint termékek eljutatása a fogyasztókhoz, figyelemfelkeltés, tájékoztatás, igényfelkeltés nyílt vagy burkolt reklám tevékenység által! Ebben az esetben a reklám mi vagyunk és a termék az anyagi függetlenség szabadság amit ezzel a kereskedelmi stratégiával el lehet érni! Igen jól mondtam nem a rendszerben forgalmazott termék a TERMÉK! Az teszi legálissá a rendszert, attól nem pilótajáték hanem kereskedelmi értékesítés! De ha csak termékértékesítés lenne akkor nem beszélhetnénk passzív jövedelemről! Akkor hagyományos vállalkozást csinálnánk csak, ahol akkor van pénz ha jelen vagyunk az üzletben és dolgozunk, értékesítünk, nap mint nap újra és újra! A multi level marketinget ez emeli minden szakma és vállalkozás fölé, hogy itt olyan lehetőségünk van mint máshol nem! Egyszeri munkával – lsd új fogyasztók csatlakoztatása, új üzletépítők toborzása kiképzése – egy életen és utána is tartó passzív jövedelemforrást kaphatunk! Tehát a munka a marketing, vagyis minél több ember figyelmét felhívni a termékekre, és az üzleti lehetőségre úgy, hogy nem mi szolgáljuk ki őket, hanem megtanítjuk őket, hogyan tudnak a cégtől kedvezményesen regisztrált tagként vásárolni, és hogyan tudnak pénzt keresni, ha ezt ők is másolják és másokat tájékoztatnak! ENNYI AZ EGÉSZ! ÉRDEMES NEM KEMÉNYEN HANEM OKOSAN DOLGOZNI!
 • 47.
 • 48. Ha felkeltették az érdeklődését ezek a számok, tények és adatok és szeretné Ön is kipróbálni magát egy ilyen típusú vállalkozásban, lehetőségben akkor kérem töltse ki a honlapon található igény felmérési kérdőívet, hogy tudjuk, miben lehetünk segítségére, milyen és mekkora tervei vannak és mennyi időt energiát tud és akar belefektetni e tevékenységének menedzselésébe? Minden egészen másképp hangzik ha élőben tudjuk megmutatni, bemutatni így egy személyes találkozás esetén konkrét számok, adatok bemutatásával is meg mutathatjuk, hogy amiről beszélünk az működő valóság, nem csak Amerikában hanem itt Magyarországon is! De a távolság sem akadály, mert az online eszközök segítségével nem számítanak a kilométerek se, hisz egy web camera és mikrofon segítségével pótolni tudjuk a személyes találkozás élményét is! Várom tisztelettel és bizalommal a kérdőív kitöltését, amit természetesen teljes bizalommal kezelünk és semmilyen 3. személynek nem szolgáltatunk ki! További információkat ennek birtokában tudunk majd szolgáltatni! Higgye el megéri, ha nem Önnek akkor a környezetében biztos van valaki akinek segíteni fog ez az információ ahhoz, hogy reális valós plusz pénzforráshoz jusson akár rövid akár hosszú távon!
 • 49. ‎ "Ma megteszem azt, amit mások nem hajlandók megtenni, hogy holnap megtehessem azt amit mások nem engedhetnek meg maguknak." Legyen ura az életének! Vegye kezébe élete irányítását! Rendezze Ön az élete forgatókönyvét úgy, hogy ne kelljen abból semmit szégyellnie ha élete végén lepereg majd Ön előtt!
 • 50. További részletekért forduljon hozzám: Nagy Gábor Budapest Tel: 0670/9359300 skype: bbutik [email_address] http://mlm.pluszpenzforras.info/