Gazdagodj okosan program bemutató!

445 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
445
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
9
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Gazdagodj okosan program bemutató!

 1. 1. Kezdetben a legtöbb gyerek még hiszbenne, hogy egyszer gazdag lesz, és :Lesz egy szép háza, kerttel Lesz sok szuper autója, sőtés medencével saját hajója, repülőjeKörbeutazza a világot, és És annyi pénze lesz, hogy bármikor,mindenhova eljut a családjával! bármit megvehet!
 2. 2. Aztán elkezdenek számolni, és szembesülnek a valósággal! Ahhoz, hogy mindezt elérjék többszáz évig kellene dolgozniuk, azért afizetésért, amiért éppen egymunkahelyen alkalmazottként eladjákaz idejüket, hogy mások céljaiértdolgozzanak, ráadásul soha seérezhetik magukat biztonságban! A vállalkozók is egyre inkább sajátcégük rabszolgáivá válnak, de ha többbőrt is próbálnak magukról lehúzni,akkor is egyre nehezebb talponmaradni. S ha meg is van az álomautó és ház, lízingből és hitelekből akártyavár bármikor összedőlhet!Ez se a gazdagság!
 3. 3. Így a legtöbb ember már nem akar gazdag lenni, megelégedne azzal, ha:• Nem kéne a sárga csekkeket versenyeztetni, melyiket is fizesse be hamarabb, hanem mindig időben lenne minden rendezve!• Ha sohase kellene a pénztárnál valamit visszatenni, mert nem elég a pénz, a gyerek ne is merjen valami pluszt kérni, belerakni!• Ha néha új ruhára is futna pénz, nem mindig a turiból kéne öltöztetni a családot, vagy jobbik esetben a kínai piacról!• Ha évente legalább egyszer elmehetne a családdal külföldre nyaralni 2 hétre!• Ha soha nem kéne semmire azt mondani, hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak!• Ha a bevétele mindig több lenne, mint a kiadása!• Ha aggodalom nélkül hódolhatna a hobbijának, bármikor azt csinálhatná amit szeret! SOROLJAM MÉG?!A GAZDAGSÁGTÓL SOKAN FÉLNEK, CSAK AZÉRT MERT TÁRSADALMIELŐITÉLETEK VESZIK KÖRÜL A GONDOLKOZÁSUKAT!
 4. 4. PEDIG A GAZDAGSÁG NEM APÉNZ ÉRTELMETLENFELHALMOZÁSA ÉS IMÁDATA!A GAZDAG EMBEREK NEMFELTÉTLENÜL GONOSZOK,ROSSZAK ÉS PÉNZÉHESEK, MINTAHOGY A KÖZVÉLEMÉNY SEGYES MÉDIÁK BEÁLLÍTJÁK ŐKET!Ne engedd, hogy a gondolataidata gazdagok ellen hangolják!Ne adj teret az irigységnek,haragnak, pletykáknak,összeesküvés elméleteknek!
 5. 5. Az emberek gazdaság iránti vágyárautazva sok, főleg internetes ajánlatérkezik általában spam formájábanszinte mindenki email fiókjába!Keresd magad degeszre! Legyél te ismilliomos! Legyél most az elsőkközött! Ingyenes csatlakozás, csak 2embert hozz stb...Az évszázad üzlete, milliomos az elsőhónapban!Vagy a szinte napi 1% kamatokatigérő szuperbefektetések!Úgy tűntetik fel, mintha a pénzvalóban az égből hullana, csak ki kellérte tárni a kezünk!De a Titok, a Vonzás törvénye nemazt mondja, hogy bármit kívánhatsz,és meg lesz, csak gondold el ésvizualizáld a sok pénzt! Tévedés!Azt vonzod be aki vagy, nem aztamit akarsz! Ezért először azelmédben kell megváltozni, és olyanemberré válni aki érett a
 6. 6. Valóban ilyenek a gazdagok? Nem akarjuk, hogy ilyenné válj! "Mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall?" (Márk 8, 36) A gazdagság nem tesz boldoggá, nem lehet a szeretetet, boldogságot, stb. pénzért megvenni! De nem a gazdagság a rossz, nem a pénz, hanem a pénz imádata! Az igazi gazdagság a szívben gyökerezik! Az igazán gazdag emberek, sohase csupán a pénzért csinálják, nem a pénz imádata hajtja őket! „Ne az embereket használom az üzletem építésére, hanem az üzletet használom az emberek építésére!” Az igazi gazdag emberek a pénzt nem célnak, hanem csupán eszköznek tekintik! Az igazán gazdag emberek a világ legnagyobb adakozói! Ezért a legtöbbet akkor tehetsz te is a szegényekért, ha nem tartozol közéjük! Randy Gage LEGYÉL GAZDAG ANYAGIAKBAN, DE MARADJ NEMES A LELKIEKBEN!
 7. 7. Az igazi gazdagságEgyszer egy jól keresö apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogymegmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa adolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy éjszakát töltöttek.Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa megkérdezte fiát.- Nos, mit gondolsz erről az útról?- Nagyon jó volt, apa!- Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?- Igen.- És mit láttál meg mindebből?- Azt, apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk van otthon, őkmeg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák árasztják el fénnyel, az övékére pedigcsillagok világítanak. A mi udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. Ésvégül láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog családként élnek.Te és anyu viszont egész nap dolgoztok, és alig látlak titeket.Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:- Köszönöm apa, hogy megmutattad, milyen gazdagok is lehetnénk.
 8. 8. Akkor hogyan tovább?!Oké! - mondod:- Helyre tettem a szívemet!- Helyre tettem az elmémet!- Helyes célokat tűztem ki!- Pozítiv emberré váltam!- Jobb emberré akarok válni!DE HOGYAN TOVÁBB, HOGY LEGYEK GAZDAG?!
 9. 9. Hogyan próbálnak az emberek több pénzhez jutni?!- Még többet dolgozik, de alkalmazottként ez sem dolgozik mindig kifizetődő! Másod-, harmadállást vállal, egyre többet van távol a családjától!- Még többet tanul, de ezt kevés helyen honorálják megfelelően!- Még több hitelt vesz fel! fel- Lottózik, a szerencsében bízik!- Befektetéseket keres, bankban tartja pénzét, tőzsdézik!- Mindenféle lehetőségbe beleugrik, ami könnyen megszerezhető, gyors meggazdagodást ígér!
 10. 10. Persze a legegyszerűbb út az lenne, ha keresnél egy jó kis vezérigazgatói állást, egybank vagy egy nagy vállalat élén, ahol megkeresed a havi 6-7 számjegyű jövedelmet!Természetesen, ehhez magasan kvalifikált képességek, felsőfokú nyelvvizsgák,egyetemi diplomák kellenek, és persze az sem árt, ha jó kapcsolataid vannak, esetlegolyan plusz tulajdonságaid , amik segítenek az előrehaladásban DE MI VAN, HA NEM VAGY ILYEN SZERENCSÉS ÉS SEM A NEMED, CSALÁDIÁLLAPOTOD, KOROD VAGY VÉGZETTSÉGED NEM ELŐNYÖS AZ ILYEN FIZETÉSŰPOSZTOK BETÖLTÉSÉRE?Ezek szerint a TE képességeiddel és adottságaiddal esélyed sincs ilyen mértékűhavi jövedelemre?A GAZDAGSÁG CSAK EGYESEK KIVÁLTSÁGA? NEM ÉRHETŐ EL MINDENKINEK?
 11. 11. Vállalkozz?!• Tény, alkalmazottként nem igazán szoktak meggazdagodni emberek!• A nagy vagyonokat általában nagy ötletek előzik meg! Nagy ötletek, amikhez nagy reményt fűztek, amiben végig kitartottak, és kudarcokon, elutasításokon keresztül, de mégis megvalósítottak!• Az önerőből milliomossá vált emberek többsége a semmiből kezdte, és sokszor széllel szemben, kritikák és bírálatok kereszttűzében hozta létre a ma szinte mindenki által elismert alkotását, találmányát, fejlesztését, üzleti vállalkozását!• Te milyen vállalkozásból tudnál meggazdagodni?
 12. 12. Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz?• Egy életképes, piacképes ötlet – termék, szolgáltatás - amire van kereslet, és ami valós szükségleteket tölt be! Minél újszerűbb, minél nagyobb célközönséget érint, annál jobb!• Egy nagy álom, vízió, amit el szeretnének érni vele, ehhez szükséges tervezés, vele előrelátás és kitartás annak eléréséhez!• Megfelelő vezetők, alkalmazottak!• Sok pénz a tervek megvalósításához! Befektetés, felkészülve az esetenkénti kudarcok költségeire, a veszteségre is! / Hagyományos esetben – tulajdonszerzés vagy bérleti díj, rezsi, alkalmazottak, anyagköltség, és magas reklám és marketing költség!
 13. 13. Ezek hiányában azonban ma a hagyományos vállalkozások 80%-a tönkre megy,miután veszteségeit már nem tudja újabb hitelekkel kitoldozni!
 14. 14. Nagyon sok vállalkozó ezért ma felteszi magának a kérdést: Valóban ezt akartam mikor vállalkozóvá lettem? Jobb a magam alkalmazottjának lenni? Vagy a vállalkozás rabszolgájává váltam? Mókuskerék, stressz, kimerültség jellemez? Ilyen körülmények közt mennyi az esélyem, hogy megérem azt az időt amikor esetleg végre élvezhetném is munkám gyümölcsét?
 15. 15. De ha se ötleted, se pénzed, se tudásod, se időd nincs, akkor mit tehetsz? Miért a Network marketing? „Inkább részesülök 100 ember munkájának 1%-ából, mint 1 ember munkájának 100%-ából” Paul Getty - Az ismert lehetőségek közül az MLM a leggyorsabb, legolcsóbb és a legkevesebb kockázattal járó vállalkozási lehetőség, mely bárki számára elérhető! - Minimális befektetés – maximális pénzkitermelés! - Nincs bérleti jog, havi díj, üzlethelység, reklám, alkalmazott, leltár, saját infrastruktúra – ELADÁS! - Bárki belekezdhet, és menetközben beletanulhat, de már tanulás alatt is pénzt kereshet! A legtöbb jó cégnél nincsenek kötelező elvárások, teljesítménykényszerek, mindenki maga dönti el hobbiként, amatőrként vagy profiként akarja csinálni, felépíteni! - A munka a marketing, vagyis a cég által biztosított termék és üzleti lehetőség népszerűsítése, ahol a cég végtelen mélységig jutalmazza az általunk akár áttételesen is létrejött forgalmat! - Nincs eladás, saját raktárkészlet, saját csomagolás, kiszállítás, nincs alkalmazott stb.! Mindent a cég végez és biztosít. A mi dolgunk az embereket a céghez vezetni , és tanítani, hogy adják ezt ők is tovább! - Passzív jövedelem – jogdíj típusú jövedelem, ami örökölhető!
 16. 16. Mi a különbség? Hagyományos vállalkozás MLM vállalkozás előnyei:- Magas kezdő tőke szükséges / 3-5 millió / - Minimális kezdőtőke / ~ 25e – 100eFt /- Lassú a megtérülés sokszor több év! - Megtérülés az első hónapokban!- Eladnia kell a termékeket! - Nem elad csak reklámoz, kiközvetít!- Általában beruházást, telephelyet igényel! - Nincs kötelező állandó jelenlét!- Nagy a kockázat, sokat veszíthet! - Nincs kockázat- Nincs növekedési lehetőség - Korlátlan növekedés lehetősége Csak a saját munkája után kap pénzt, - Az egész hálózat eredményéből oda van kötve a vállalkozásához ! részesedik több mélységben! - Egyszer elvégzett munkáért egy életen át jutalék – örökölhető!- A munka mennyisége nem növelhető! - Egyre kevesebb munkával egyre több pénz – passzív jövedelem!- Csak a maga erejére támaszkodhat - Mindenki érdeke az Ön segítése!- Magának kell mindent kitalálnia! - Szisztémát, működő rendszert kap!- Korlátozott nyitvatartás, korlátozott vevőkör! - 24 órás nyitvatartás, piac = az egész világ- Ha nyugdíjba mész megszűnik a jövedelem, - Ha nyugdíjba megy ugyanúgy működikhacsak nincs gyerek aki átveszi! tovább, örökölhető passzív jövedelem!
 17. 17. Ez tényleg működik?
 18. 18. MLM vagy piramis játék?A kérdés elég könnyen megválaszolható, a pilótajátékjellemzőinek megvizsgálásával!• Magas összegű csatlakozási díj. Általában nem vagy egyértelműen nem akkora ellenértéket kap a jelölt, mint a belépési díj, pl. klubtagság, információs csomag. Nincs „használható” termék.• Lényegében nem történik valós gazdasági tevékenység. A hálózat célja nem a termék értékesítése és forgalom létrehozása (ha mégis, akkor az a látszat fenntartását szolgálja). Éppen ezért: A hangsúly az új emberek beléptetésén van.• Az új belépők belépési díja „tartja el” a hálózatot.• Ha boltban árulnák, ennyiért akkor is megvennék-e, vagy csak azért veszik meg az emberek mert kötelező, ez a jutalékfelvétel feltétele! Valós szükségletet elégít ki, vagy a „termék nem fontos, itt mindenki a pénzkereset miatt csatlakozik” elv a mérvadó!
 19. 19. A következő pár diában megnézzük mialapján érdemes MLM céget választani!
 20. 20. 1. Milyen trendek az uralkodóak ma: wellness, anti-aging, fogyókúra, szexuális aktivitás, otthoni munka, internetes kereskedelem, online eszközök, közösségi médiák.2. Milyen céget válasszon? Elfogadott állítás, hogy amelyik MLM cég legalább 5 éve már a piacon van, és működik, növekedést mutat, ott már nagy esély van rá, hogy nem fog tönkre menni, megszűnni! Ha fent van a tőzsdén az is egy plusz biztonság! Persze vannak mindig új MLM cégek, amik nagy reményeket táplálnak és úgy lépnek fel, mint akik mindenkit le fognak előzni, de azt javaslom ilyenekhez akkor csatlakozzanak, ha ismerik a tőzsdei szabályokat, csak akkor fektess be, ha nem tesz tönkre az, ha mégis vesztesz és nem nyersz! Van-e magyar iroda, képviselet vagy csak egy e-mail cím vagy egy Kajmán szigeteki telefonszám a kapcsolat lehetősége, így egy tollvonással megszűnhet, kivonulhat a cég?! Van-e magyar lerakat, honnan jön termék?• Mi legyen a termék? Mivel az emberek többsége nem szeret eladni, ezért sorra jelennek meg a „virtuális termékeket” értékesítő hálózatok, ahol nagyon nehéz különbséget tenni, hogy pilótajátékról van-e szó, vagy tényleg ad-e valamit az a termék, van-e esély rá, hogy azt egy életen át „fogyasszák az emberek, vagy mindig az újabb belépők kezdőbefizetésére akar-e építkezni a vezetés? Magam részéről én az olyan valós termékeket támogatom, amiket az emberek akkor is megvennének és annyiért, ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség! Olyan termékeket, amit idáig is fogyasztottak és nem kell a költségvetésbe, új óriási összegeket beépíteni, hanem csak az eddigi kiadásokat átcsoportosítani! Előny, ha sem az ára, sem a szükségessége nem kíván komoly marketingfogásokat, hogy az emberek hajlandóak legyenek minden hónapban újra és újra megvenni!• Természetesen tegye lehetővé a passzív jövedelem termelését , jogdíjakat adjon!• Legyen nemzetközileg építhető. Mindenki meg tudja tanulni a képzésekből!
 21. 21. A TREND• Nézzük először is mi az, amit a marketingesek szerint mindig el lehet adni! Ez 4 dolog: A cigaretta, az alkohol, a gyógyszer, és a KÁVÉ! Ez nem trend, ez állandó kereslet! A trend az, amikor valamilyen termék felé való érdeklődés évente növekszik! A XXI.században ilyen trendek:- A Wellness forradalom: anti-aging szépségipar, fogyókúra, civilizációs betegségek megelőzése, étrendkiegészítés!- Internetes kereskedelem! kereskedelem- Otthoni munka terjedése, népszerűsége! / Online MLM /
 22. 22. Kezelendő problémák!• Minőségi éhezés – vitamin és tápanyaghiány!• Önmérgezés – élelmiszeripar, gyógyszerek, sugárzások, környezetszennyezés...stb.• Elsavasodás – fordított táplálkozás! Sok savas!• Oxigénhiányos környezet• Stressz – lelki és táplálkozási stresszhatások!
 23. 23. A TERMÉK• Vitamin, ásványi anyag, enzim, zsírsavak és hasznos tápanyagok bőségesen!• Méregtelenítenek, kivezetik a mérgeket!• Lúgosítanak – fogyás támogató diéta!• Új vér képzésében segítség, vér oxigénfelvevő és - szállító képességének növelése!• Stressztűrő képesség növelése, alvás segítő, hangulatjavító hatás!
 24. 24. A TERMÉK Minden napi fogyasztási cikkekbe keverve, gyógygomba és gyógynövénykivonatok! Kávé, kakaó, tea, wellness italok, cukorka, müzli... Higiéniai és bőrápolási termékekbe is keverve! Kapszulák és tabletták magas hatóanyagtartalommal, elérhető áron!Nem új kiadás a családnak, csupán márkaváltás az ivás, táplálékiegészítés és higiénia területén!
 25. 25. A cég• 1993- ban alapította dr. Lim Siow Jin Malajziában 1993• A DXN Malajzia legnagyobb MLM exportőre Emellett azonban több sikeres befektetése is van, az építő- és vegyiparban, illetve a turizmus területén, így több lábon álló stabil vállalat, ami fent van a tőzsdén, 2011-ben 300%-al nőtt a tőzsdei értéke! tőzsdén• A világon a 28. legnagyobb MLM cég, de az Ázsia régióban több helyen a DXN az első! Jelenleg több, mint 5 millió tag, ebből min. 20000 orvos!• Egy világ – egy piac elv – vagyis nemzetközileg építhető üzlet, a világon már több mint 45 üzlet országban van helyi iroda – Mo-on is – de kiszolgálás az összes országba megoldott!• Minden egy kézben elv – a termeléstől a kiszállításig minden egy kézben, csak a cég irányítása alatt! kézben Ez biztosítja a legkedvezőbb árat, és az ellenőrzött garantált minőséget! minőséget• Garantált jutalékkifizetés, termékellátás és oktatás!
 26. 26. A MARKETING TERV• A DXN elsősorban fogyasztói hálózat, ahol a hangsúly a termékfogyasztáson van, és a termék nem csak egy álcája egy pilótajátéknak!!• Az árak fogyasztó barátok, és nem az a lényeg, hogy az üzletépítőknek minél nagyobb jutaléka legyen! Nincs gyors meggazdagodás!• Viszont emiatt stabil, folyamatos a fogyasztás!• Az emberek nem azért veszik a termékeket mert ez üzleti érdekük, hanem azért mert szeretik, és élvezik azok kedvező hatását, sőt az ízét is!• Jutalékfizetés nem az új belépők után van, hanem kizárólag az elért forgalom után!• Nincsenek kötelező elvárások, teljesítési előírások, beépített kényszerek, mindenki a maga tempójában építheti az üzletet! Indulás lehet 1 termékkel is vagy 300 pontos kedvezményes üzleti csomaggal, semmi sem kötelező!• Nincs nullázódás, szintvesztés, amelyik hónapban elér egy szintet, már abban a hónapban aszerint számolják el!• Havi bónusz elszámolás, a jutalék levásárolható, vagy számla ellenében kifizetésre kerül.• Nemzetközi versenykiírások, ingyenes utazások világszerte!• Több szintes jutalék kifizetések, egyéni csoportforgalom után, vezetői teljesítmény szintek mértékében, plusz juttatások eredmények után, részesedés a világ forgalomból vezetőknek stb.
 27. 27. Mit ajánl a GOP program?Gazdagodj okosan:- Ne csak gazdagodj, hanem légy hosszú életű és egészséges, hogy legyen időd élvezni is agazdagságot, legyen időd elkölteni a pénzt, amit megkerestél! Mit ér a gazdagság, haelrabolja az idődet a családodtól, azoktól az emberektől, dolgoktól amik fontosak neked!?Ha ideje korán elvisz egy betegség, a stressz minek dolgoztál annyit? Gazdagodj megabból, hogy az egészségedre költesz, és ebben segítesz másokat is! Ha úgyis kell vagyakarsz költeni a megelözésre, az öregedés gátlására, a szép bőrre, fitt kondiciódra akkormiért ne költenél úgy, hogy azzal pénzt keresel?DE MELYIK KÁVÉS CÉG FIZET AZÉRT NEKED, HOGY AZ Ő KÁVÉJUKAT ISZOD?MELYIK PATIKUS FIZET AZÉRT MERT OTT VESZED A VITAMINJAID?MELYIK DROGÉRIA AD AZÉRT JUTALÉKOT, HOGY OTT VESZEL SAMPONT, KRÉMEKET,FOGKRÉMET STB?!Gazdagodj okosan, tudatosan úgy, hogy amit idáig is megvettél mások bevételétforgalmát emelve, ezentúl saját vállalkozásodból veszed, jobb minőségben,egészségesebb formában ganodermával és más gyógygombákkal, növénnyekkelturbózva!Nincs új kiadás, csak átcsoportosítás!2. Lépés: Mutasd meg másoknak is ezt a lehetőséget, és ha ők is váltanak, akkor miértjárhatnak jobban, és miért éri meg nekik is tovább adni az információt?!
 28. 28. Havonta egy ember 100 pontos csatlakoztatásával, és ennek másoltatásával hihetetlen eredmény!
 29. 29. Mennyit lehet ezzel keresni?• Jogos a kérdés, de általánosítható válasz nincs!• Mondhatnánk azt, hogy annyit, amennyit nem szégyellsz, vagy amennyit el se tudsz képzelni, mert sokan valóban, számunkra is még mesés összegeket keresnek vele. Statisztikák szerint csak Amerikában a milliomosok több mint 30%-a hálózatépítésből szerezte vagyonát!• Úgy gondolom, hogy a helyes válasz az az, hogy amennyit akarsz, amennyit el tudsz képzelni, amennyire képesnek tartod magad, és amennyi munkát fektetsz bele! Ahogy szokták mondani, aki hobbi mennyiségű munkát fektet bele, aki csak próbálkozik az, hobbi jutalékot is kap, aki viszont vállalkozóként gondolkodik, ha kell időt, pénzt, energiát fektet bele, és nem hagyja abba az első elutasítás után az milliomossá válhat pár év alatt, s fiatalon mehet nyugdíjba úgy, hogy a jogdíjas jövedelme, a passzív jövedelem forrása munka nélküli, de mégis gazdag időskort fog biztosítani számára!• Ez a jövedelem tervezhető! Te megmondod mennyi havi jövedelemmel lennél elégedett, mennyi idő alatt akarsz oda eljutni és mi megmutatjuk ehhez mit és mennyi ideig kell tenni, hogy elérjed!• MI NEM IGÉRÜNK MUNKA NÉLKÜLI, KÖNNYŰ ÉS GYORS MEGGAZDAGODÁST, DE OLYAN ESZKÖZÖKET ÉS OKTATÁST ADUNK ZÖMÉBEN INGYEN A KEZEDBE, HOGY VÉTEK LENNE KIHAGYNI, ÉS NEM KIPRÓBÁLNI A LEHETŐSÉGET, HOGY A DXN EURÓPAI PIACNYITÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ TÖBB SZÁZMILLIÓS FORGALOMBÓL ESETLEG TE IS RÉSZESEDJ!
 30. 30. CSATLAKOZZ TE IS! Kis üzleti csomag 15% plusz árkedvezmény után Legolcsóbb Termék 26100Ft-ért Termék 67900Ft-ért! KÖTELEZŐ 5000Ft elengedve!! 5000Ft elengedve! MINIMUM 5000Ft + 1 termék Fogkrémmel= 6810FtTörzsvásárlóknak és Komoly tervekkel rendelkező Vállalkozói gyors start csomag!szerencsét próbáloknak! kezdőknek! Minimális Elégséges terméktapasztalat, terméktapasztalat. kezdő minta és bemutató ill. „árukészlet”! A legjobb döntés!
 31. 31. Nézzük mit is kapsz az 5000Ft – ért?1. Bemutató mappát, ami tartalmazza a színes termékkatalógust pontos termékleírásokkal,Start DVD-ét hasznos videó- és hanganyagokkal, Start füzetet, az üzletépítés megkezdéséhezszükséges legfontosabb tudnivalókkal.Magyar tudósok által írt ganoderma füzetet, és a DXN marketingtervét, és forgalmazóiszabályzatot.2. Web iroda – ingyenes intranet használat ! Szervező beállítható emlékeztetővel!- Ingyenes hírlevélküldő rendszer, autoresponder!- Ingyenes videó mail küldő rendszer után követéssel! /Ki hányszor és mikor nézte meg!/- Kép és videó tárhely!- Ingyenes professzionális honlap – webáruházzal, hírlevélküldő rendszerrelfeliratkozóknak 3 saját szerkeszthető felülettel, amely életszerűvé „sajáttá” varázsoljaa céges honlapot: Én történetem, Blog, Kapcsolati lap- Letölthető ingyenes képzések és áron alul megvásárolható fizetős képzések!- Webkonferencián való részvétel lehetősége és annak használata toborzásra!- Rubin szinttől saját webkonferenciaterem saját konferenciákra! Ezek értéke ha te saját magad akarnád beszerezni más cégtől szolgáltatótól minimum: 120 ezer forint! Így a csatlakozáskor a termékek mellett ilyen értékű ajándékot is kapsz a cégtől, hogy sikeres legyen az indulásod! Ez csak a magyarországi vezetés érdeme, a világon sehol máshol nem kapnak ilyen támogatást a DXN üzletépítők!
 32. 32. Kezdődhet a munka és a gazdagodás?Ha megtetszett a Gazdagodj Okosan Programunk és szeretnélrészt venni termékeink és programunk népszerűsítésében, ésszeretnél passzív jövedelmet termelő nemzetközi vállalkozástelindítani segítségünkkel, akkor keress meg a honlaponmegadott elérhetőségemen!
 33. 33. Vannak akik :- Már 4 éve csatlakoztak, akkor még ingyenesen, s máig csak a kifogásaikatfogalmazgatják és indokot keresnek a halogatásra pénz helyett!- Ez nem működik! Drága a termék, erre nincs pénzük az embereknek! Nekemnincs erre időm! Nincsenek ismerőseim! Csak azoknak jó akik a tetején vannakstb...- Vannak akik pedig részt vettek a cég ma már több százmillió dolláros évesforgalmában és élvezik a passzív jövedelemként havonta a számlájukra érkező6-7 számjegyű jutalékokat!A KÉRDÉS AZONBAN MOST AZ,HOGY TE MELYIK TÁBORBAAKARSZ TARTOZNI?!
 34. 34. Mottók: „Akár azt mondod meg tudom csinálni, akár azt, hogy nem tudod, mindenkép igazad van!” Henry Ford"A milliomossá válás folyamata nem azonos minden esetben. Vannak viszont olyan személyiségjegyek,amelyek valamennyi önerőből milliomossá vált személynél megtalálhatók, mint például a bőségesoptimizmus, az önbizalom és a jó kapcsolatépítő képesség. Természetesen kisebb eltérések ismegfigyelhetők, de minden kétséget kizáróan létezik egy sablon, amit érdemes követni."(Annalena Lobb)"A kiemelkedően sikeres emberek megértették, hogy a személyiségfejlesztéssel párosított folyamatoserőfeszítések egy bizonyos idő elteltével tartós sikert eredményeznek. Rendkívül tisztán látjákmaguk előtt azt, hogy hová fognak eljutni a siker-utazásuk végén. Abban az esetben, ha egy átlagoséletminőség helyett jólétben szeretnél élni, alkoss elérhető, reális célokat, amelyek elég nagyok ahhoz,hogy erőfeszítéseket kelljen tenned értük. Értsd meg, hogy a céljaid megvalósításának kulcsa ésaz eredmények folyamatos elérésének módja, az önmotiváló képességed és cselekvésed párosításábanrejlik.„ (Jeffrey Combs)"Én nem hiszek a körülmények hatalmában. Hiszem viszont, hogy ebben a világban csak azokboldogulnak,akik megkeresik a megfelelő körülményeket, és ha nem találják, megteremtik azokat.„ (George Bernard Shaw) "Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak megkapni azt, amitakarnak."(Zig Ziglar) "Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használjbármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis megfogod találni."(Napoleon Hill)

×