Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Gazdagodj Okosan Program. A Rendszer!

735 views

Published on

Published in: Business
 • Kedves Gábor!

  Nagyon tetszik ez az általad elkészített prezentáció, nagyon jól össze raktad.

  Szeretném azt kérni, hogy tedd már letölthetővé, mert most nem az,

  Előre is köszönöm.

  Szép napot.

  Üdvözlettel:

  Góczi Károly
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Gazdagodj Okosan Program. A Rendszer!

 1. 1. A RENDSZER –GOP SZISZTÉMA
 2. 2. FIGYELMEZTETÉS! A következő üzleti bemutató nem tartalmaz ígéreteket a meggazdagodásra, és nem ad semmilyen garanciát arra, hogy ez bárkinél működni fog!Az eredmény teljes mértékben az emberek hozzáállásától, attitűdjétől, és motivációjától függ, attól mit és mennyit hajlandó tenni az álmaiért, meggazdagodásáért!Attól mert valaki megtanul úszni, még nem lesz olimpiai bajnok! De egy olimpiai bajnokot se láttunk még aki nem azzal kezdte, hogy megtanult úszni!Az én célom, hogy „olimpiai bajnokokat” képezzek, gazdag és sikeres üzletembereket! Ezért bármennyire is szeretnék segíteni mindenkinek, nem teszek felelőtlen ígéreteket, nem mondom, hogy könnyű lesz, hogy CSAK ezt és ezt kell csinálni, hogy csak hozz 2 embert, hogy a rendszer magától épül alattad, hogy a honlapod dolgozik helyetted, hogy özönleni fognak hozzád a megrendelések, a csatlakozók, a PÉNZ! Ha sürgősen kell a pénz akkor ne MLM-be kezdj először! Amit én tudok, hogy akik ma nagy MLM vezetők és valós milliós jutalékokat kapnak munkájukért, - zömében már passzív módon, vagyis ha nem dolgoznának tovább, akkor is jönne a pénz – nos ők mind ennek a 4 lépésnek a következetes ismétlésével érték el ezt!HA VONZÓ SZÁMODRA A JÖVEDELEM, AMIT KAPNAK ÉS AZ ÉLETSTÍLUS, AMIT ÉLNEK, AKKOR BEMUTATOM AZ UTAT AMIN KERESZTÜL EZT TE IS ELÉRHETED!
 3. 3. Egy valamit nagyon fontos az elején tisztázni! Ez nem egybefektetés nélküli, könnyű és gyors meggazdagodást kínálópilótajáték, amik egyre népszerűbbek a közösségi médiákban!Sajnos az emberek többségét könnyű megvezetni hangzatosígéretekkel, és az se zavarja őket, ha félévente, eltűnnek az ilyencégek a pénzzel együtt, mert bíznak benne, hogy egyszer őklesznek a csúcson és ők lesznek azok, akik az előregisztrációhasznát zsebre rakhatják! Vannak akiknek elegendő feltétel az,hogy „működik a dolog!” Megkapják az első pénzeket, és úgygondolják, csak az a munka, hogy minél több embert bevonni arendszerbe! Pozítivumnak azt tartják, hogy nincs termék, nem kellsemmit eladni! Nem számít honnan jön a pénz, mi van, ki van aháttérben, vannak-e akik rosszul járhatnak, miközben mi „jól”járunk, ügyeskedés vagy valódi értékteremtés van-e a cég mögött!A Gazdagodj Okosan Programban nem az emberekbeléptetésért fizetnek „fejpénzt” a beszedett csatlakozási díjak, éshavi fenntartási díjak visszaosztásából!Itt valós gazdasági tevékenység, valós forgalom során keletkezettnyereség kerül jutalék formában kifizetésre, azok között, akikennek a forgalomnak a létrehozásában részt vettek! A kifizetéseklegfontosabb alapja nem az elért szintek, minősülések, hanem azelért valós havi forgalom!Amit ajánlunk, tanulással, munkával, változással jár.Nem mondjuk, hogy könnyű, de az eredmény az egy stabil, biztoshosszú távú, nemzetközi passzív jövedelem termelő vállalkozás!
 4. 4. 1. Saját fogyasztás, 2. Meghívás, bemutatás,Személyes fejlődés marketingA SIKERKÖR4. Képzés, másolódás 3. Utánkövetés, elindítás, vevőgondozás
 5. 5. Saját fogyasztás, Személyes fejlődésFontos, hogy ezt megértsd, mivel ez a sikeres MLM vezetők, és a sok pénzt keresőüzletépítők titka! Ez az alap, amit jól kell lerakni, és akkor nem dől össze a ház az első viharban!Ne homokra építsd a házad, hanem kősziklára! – ez itt is igaz!A másik 3 rész az autó, de ez az első rész az üzemanyag, ami nélkül nem tudsz elindulnirendesen. Persze néha bejöhet a szerencse, és kerülhet az „autó” egy nagy lejtő tetejére,ahonnan üzemanyag nélkül is legurulhatsz, de ha ennek vége, nem tudsz továbblépni!Ezért a szerencse kísérjen az utadon, de ne építs rá, mert az nem másolható és nem tanítható,s nagy üzletek csak úgy épülnek fel, ha olyan dolgokat teszünk sokszor és rendszeresen,amiben bárki követni tud, és bárki másolni tudja! Nem akarlak elbátortalanítani, lebeszélni, mert arendszerben benne van a „minden lehetséges” dolog, de erre még nem volt tapasztalat, hogyvalaki befektetés nélkül meggazdagodott volna! Nem lehet emberekkel elhitetni, hogy ingyenestárhelyen, ingyenes domainnal, ingyenes bloggal, ingyenes hirdetéssel dolgozva te egy valósmeggazdagodást képviselsz! A gazdag és sikeres emberek nem fordulnak meg ilyen helyeken, miviszont ha csak olyan embereket találunk akik munka vagy pénz nélküliek, akkor csak olyanhálózatunk lesz, amiben mindenki azt várja, hogy alatta vásároljanak, és ő másokonmeggazdagodjon!1.Hiába a meghívás, bemutatózás, marketing – mert átjön mindenhol előbb-utóbb, hogy hiteltelen, amit csinálsz!2.Milyen alapon csinálsz utánkövetést, vevőgondozást, ha nincsenek személyes vásárlásaid,termék ismereteid?3. Mit fognak másolni, tanítani a hozzád csatlakozók? Lesz egy nagy nulla forgalmú hálózatod?
 6. 6. Saját fogyasztás, Személyes fejlődésA cél tehát egy olyan fogyasztói hálózat felépítése, amelybenrendszeres fogyasztás van, így az egyszer elvégzett munkábólakár egész életen át profitálhatsz, sőt örökségbe adhatodgyermekeidnek! Tehát egyértelmű, hogy a GOP program nembefizetés alapú, hanem forgalom, fogyasztás alapú jövedelmenalapul! És bár óriási szerencsével, saját fogyasztás, ésbefektetés nélkül is el lehet érni eredményeket, azért aki nem aszerencsére akarja bízni a jövőjét, annak a hitelesterméktapasztalat és másolodás miatt a legelső dolog, a havimin. 100 pontos – kb. 20.000Ft értékű – havi rendszeresrendelés beállítása a fejében! Fontos megérteni, hogy eznem kötelező, de az eredmény enélkül nem fog jönni!Ahogy a kerti nyomós kút sem indul vízzel feltöltés nélkül!Ha a kávéd, kakaód, a teát, müzlit, üditőitalt, fogkrémet,sampont, arc- és testápolókat lecseréled a saját DXNvállalkozásod termékeire, már túl is lépted a 100 pontot, és eznem új kiadást hozott a családba! Ezt a befektetést a testedsokszorosan meg fogja hálálni egészséggel!A saját fogyasztásra tehát nem a jutalékfelvétel miatt vanszükség, üzleti érdekből, hanem azért mert azegészségünk megköveteli, és mi belátjuk, hogy szükséglenne rájuk akkor is, ha nem építenénk üzletet!
 7. 7. Saját fogyasztás, Személyes fejlődésA legtöbb hálózatnál az a probléma, hogy az emberek csak a pénz reménye miatt csatlakoznak,ezért ha nem működik az üzlet, akkor a legelső kiadás amit lefaragnak az a MLM cégtáplálékkiegészítője vagy csodás fiatalító szere, kozmetikuma stb. lesz!Így nincs igazán passzív jövedelem, mert állandóan új belépőket kell keresni, akik ismétvásárolnak addig, amíg nem vallanak kudarcot! Ha esetleg sikeres lesz üzletileg, akkor ajutalékfelvétel feltétele miatt ők stabil vásárlók lesznek! De ez elég kis réteg. Egy igazán stabilhálózathoz szükség van a „csak” vásárolni akaró törzsvásárlók tömegeire is!Ehhez viszont olyan termék, termékek kellenek amik minél nagyobb réteg számára fontosszükséglet, igény, sőt élvezet s emellett az ára miatt is mindenki számára elérhető. Ha boltbanárulnák annyiért, akkor ott is megvennék! Sokszor az a vád az MLM-ben értékesített termékekellen, hogy méreg drágák, és a bolti hasonló termékek többszörösébe kerülnek, csak azért, hogya hálózatépítők magas jutalékot kapjanak!Úgy gondolom a GOP által ajánlott DXN termékei, elsősorban a kávék, mind minőségükben, mindárukban teljesítik eme feltételeket. Ezzel magyarázható az a több éves tapasztalat, hogy aforgalom egész hónapban egyenletes, nem csak az utolsó 3 nap hozza a havi forgalom csaknemfelét, a jutalék miatt vásárlók „kamra feltöltéseiből”, vagyis azokból akik igazából nem terméket,hanem pontértéket vásárolnak és gyűjtik az eladatlan készleteiket!
 8. 8. Saját fogyasztás, Személyes fejlődés Sokan kifogásolják – általában olyanok akik mindig is alkalmazottak voltak és azok is lesznek – hogy, milyen felháborító, hogy munkaként hirdetik sokan, és általában kiderül az elején, hogy a kezdő, nem hogy nem kap fizetést, de még neki kell fizetnie azért – lásd kezdőcsomag – hogy dolgozhasson!Azt mondják, ők majd akkor vásárolnak,ha már pénzt kerestek ebből az üzletből Ezért sokak számára az elsődleges lépés, ha el akarnak indulni a GOP gazdagodási programjában, hogy a fejükben helyre tegyék, hogy ez nem egy fizetésért végzett alkalmazotti munka, hanem mindenki független vállalkozóként kereshet pénzt a rendszerben! Természetesen nem kell vállalkozónak lenni az elején, amíg még nincs jutalék, ott még le lehet vásárolni termékekben a pénzt! De a vállalkozói gondolkodásmódra mindenképp szükség van az elejétől fogva!Úgy gondolom ezzel helyretettük a személyes fogyasztás szükségességét és értelmét!A következő lépés a személyes fejlődés elindítása!A GOP program, de általában minden valódi MLM nem elsősorban az értékesítés üzlete!Nem az embereket használjuk az üzletünk építésére, hanem az üzletet használjuk az embereképítésére! Meggyőződésem, hogy amit az ember itt tanul, azt maximálisan ki tudja használniélete, munkája más területein is! Én úgy gondolom, hogy az emberek többsége, akik üzletetszeretnének építeni, nem elsősorban a termék vagy a cég alapján döntenek, hanem azt nézikte milyen ember vagy, és érdemes-e követni abban, amit csinálsz, bármi is legyen az!
 9. 9. Saját fogyasztás, Személyes fejlődésÚgy gondolom, mielőtt bármibe is belekezdenél az üzletben, fontos átgondolnod,átértékelned az emberekhez, a munkához való viszonyodat!Meggyőződésem, hogy azok az emberek lesznek sikeresek ebben a típusúvállalkozásban, akik máshol is megállják a helyüket, és a kiválóságra törekednekmindenben! Ezért szerintem mielőtt lerohannád az embereket, barátaidat, rokonaidat,munkatársaidat stb a nagy üzleti ajánlatoddal, vagy ott akarnád hagyni a biztosmunkahelyedet, mert annyira beleszerettél az MLM –be, elöbb javaslom, hogy válaszd akiválóság útját minden területen! Légy a legjobb, legszorgalmasabb, legmegbízhatóbbmunkaerő, a legjobb férj, apa, feleség, a legjobb barát, gyerek, szülő stb.!Ha még nem vagy olyan ember, akire az emberek hallgatnak, bármit is mondaszkövetnek, akkor a fejlődést ebbe az irányba kell elkezdeni!Ha lúzernak tartanak, ha nem vagy túl népszerű, nem jó a jellemed, a személyiséged, hataszítod az embereket ahelyett, hogy vonzanád őket, akkor korai még az üzletiajánlataidat megtenni feléjük! Dolgozz addig online, de mindenképp fejleszd magad, mertigazi gazdagságot, nagy hálózatot csak úgy lehet felépíteni, ha a való világban ismegállod a helyed!Vezetővé kell válnod, de ehhez először a saját életedet kell rendbe tenni!Ki kell fejlesztened újabb és újabb készségeket, képességeket a kommunkiáció és amarketing, a vezetés területén!
 10. 10. Saját fogyasztás,Személyes fejlődés Ahhoz tehát, hogy tovább tudjunk lépni a következő 3 pontra, ami a gyakorlati munkát jelenti, fontos elkötelezned magad a személyes fejlődésed, és képzésed területén! Ez egy szakma és csak profi módon érdemes csinálni, ha eredményeket akarsz elérni, és nem csak felesleges időt vesztegetni rá, miközben esetleg lerombolod a még meglévő pozítiv képet is magadról, és eltaszítod magadtól az összes rokonodat, barátodat ismerősödet. Esetlen, erőszakos nyomulással, vadmarketingezéssel! Aki sajnálja a pénzt a tudás megszerzésére, az nem számol a tudatlanság költségeivel! Ezért kötelezd el magad a váltásra! Hagyd el a gyümölcstelen és haszontalan, az elmédet csak romboló tevékenységeket, szokásokat és vedd fel a sikeres és gazdag emberek észjárását, szokásait! Naponta rendszeresen olvass, hallgass, nézz személyiségfejlesztő anyagokat, és járj olyan rendezvényekre, ahol minél több ilyen emberrel találkozhatsz, és tanulhatsz!
 11. 11. Meghívás, bemutatás, marketing
 12. 12. Kereső szakasz Meghívás, bemutatás, marketing Mivel itt elsősorban, nem az egészségről, még inkább nem gyógyításrólvan szó, de még csak nem is egy finom kávéról, hanem plusz pénzforrás,passzív jövedelem megteremtéséről, ezért a 2. lépés a hálózatépítés,azon belül a saját „front” üzlettársak megkeresése, megtalálása!Természetesen menet közben, lesznek emberek akiket nem érdekel azüzlet, de a terméket megszeretik és fogyasztók lesznek. Mindig fogsztalálkozni emberekkel, akik valami egészségügyi próblémával küzdenek,és tőlük se titkold a gyógynövények és gyógygombák csodástulajdonságait, hálásak lesznek az eredményekért! Sok embertmegkínálhatsz kávéval, és lesznek, akik váltani fognak! DE AKIKETKERESS ELSŐSORBAN, AZOK AZ EMBEREK, AKIK PÉNZTSZERETNÉNEK KERESNI, ÉS A KERESÉS STÁDIUMÁBAN VANNAKÉS HAJLANDÓAK ÁLDOZATOKAT HOZNI ÉRTE!! Nagyon fontos, ha pénzt akarsz keresni az üzletből, hogy milyensebességgel indulsz el!? Azt mondják a repülőgépek a kerozin 70%-át a felemelkedéshezhasználják el, és ha fent van már a gép akkor a repülés és leszállás márkeveset fogyaszt! Ahhoz tehát, hogy sikeresen indulj el az üzletben, alegelején kell minden energiát, pénzt időt beletenni. Nem lehetkevesebbel felemelkedni arra a szintre amikor már csak kiterjesztjük aszárnyunk és repülünk! Lehet hobbiból csinálni, jól érezni magad arendezvényeken, családi napokon, de ha pénzt akarsz keresni, akkordolgozni kell, áldozatot kell hozni, el kell kötelezni magad, és néha bizonymeg kell izzadni az eredményekért! A milliomosságot nem adjákkönnyedén! Azonban az se jó ha törtető, nyomulós MLM mágus akarszlenni, és nem számít milyen módon és eszközzel éred el az eredményt!
 13. 13. Kereső szakasz Meghívás, bemutatás, marketingNe akard megerőszakolni a személyiséged! Úgy indulj el, ahogy neked a legtermészetesebb,amiben otthon vagy! Építs az erősségeidre és fejleszd azokat a pontokat, ahol még gyengevagy!Ne vegyél fel természetellenes MLM-es viselkedést! Légy természetes!Az emberek többsége utálja, ha el akarnak adni neki valamit, de szívesen vásárolnak!Akkor vagy profi, ha nem nyomulsz senki felé, nem akarsz senkinek semmit eladni, mégis haszükségük van embereknek valamire amid van, akkor tudják, hogy hozzád fordulhatnak, ésők akarnak vásárolni tőled! A következő lépés a profizmus felé, amikor úgy tudod felkelteni az érdeklődést a termékedvagy az üzleted felé, hogy a másik fél észre se veszi, hogy mire megy ki a játék, és ő küzdazért, hogy a kegyeidbe fogadd és dolgozhasson veled, vagy vásárolhasson tőled! Természetesen, akinek vérében van a direkt értékesítés, pillanatok alatt meg tud bárkitgyőzni az igazáról, és bármit mond az emberek csatlakoznak hozzá, mert adnak a szavára,annak érdemes a hagyományos MLM módszerekkel elindulni, vagyis névlistát írni,meghívásokat csinálni, találkozókat lebeszélni, prezentálni stb.! Meg van ezekre a lehetőség, akár a szponzorral, vagy a nyílt alkalmakat, rendezvényeketkihasználva, vagy ha már úgy megy személyes bemutatókkal!De ez csak kevesek számára könnyű az elején, a többieknek is kell valami járható út!
 14. 14. Meghívás, bemutatás, marketing Minden embert másképp kell és lehet megközelíteni! Ezt is tanulni kell és lehet! A marketing titka és jelentése a figyelemfelkeltés, és vásárlási igény gerjesztése! Ez egy szakma. Aki profi módon akar kommunikálni, annak bele kell tanulnia! Hogyan ismerkedj és bővitsd a névlistádat?! Hogyan vezesd rá az embereket, hogy megkérdezzék mivel foglalkozol, és mit mondj, ha ezt megteszik? Hogyan kezeld a nemeket? Hogyan felejtsd el a félelmet a meghívástól és tedd hétköznapivá?! Hogyan érd el, hogy névjegykártyát kérjenek, vagy megadhasd az e-mail címed, ami a honlapodat közvetíti? Hogyan érd el, hogy az emberek vásárolni akarjanak tőled, pedig te nem is akartál eladni semmit? Stb....
 15. 15. Kereső szakasz Online vagy offline?• Offline: felkeresed az ismerőseidet, ajánlásokat kérsz, vagy hideghívásokkal időpontot egyeztetsz, és face to face prezentálsz.• Jó, mert ha ügyes értékesítő vagy, jó a beszélőkéd, tudod kezelni a kifogásokat, és rögtön le tudsz zárni, akkor nyert ügyed van. Jó mert segít a személyiségfejlödésben, a kommunikációban és önbecslésben. Jó ha bátor tudsz lenni, ha jól tudsz kommunikálni, és jól alkalmazol betanult technikákat.• Rossz, mert, ha nem megnyerő a külsőd, vagy nem tudsz jól eladni, akkor nem vásárolnak Tőled, nehezen tudsz csapatot építeni.• Felesleges kiadásokba vihet – telefon, utazás, rendezvényszervezés, terembérlés stb – ráadásul, sokszor olyan jelöltekkel akiket nem is érdekel komolyan az üzlet! Vidékre utazol és üres terem fogad. Sokat telefonálsz, győzködsz és végül már fel se veszi.
 16. 16. Kereső szakasz Online vagy offline?• Online: annyi a dolgod, hogy a honlapodra irányítsd a látogatókat. Erre számos módszer létezik. (Adwords hírdetések, fórumozás, linképítés stb.)• Jó, mert a jól felépített honlap elvégzi a többi feladatot helyetted. Lehet Neked 3 füled, lehetsz beszédhibás, a honlapod dolgozik, nem Te. Megkimél sok felesleges kiadástól, szelektálja a jelölteket! Nem számít mi a valós szakmád, nem neked kell szakemberré válnod, a honlap ad tájékoztatást!• Rossz, mert sokan bizalmatlanok az internetes ajánlatokkal szemben, hisz nehéz kiszűrni a számos "fantasztikus lehetőség" közül a valódiakat. Rossz mert az emberek kényelmesek, és félreértik az online hálózatépítést, és olyan dolgokat is a honlaptól várnak ami már nem annak a feladata! Az online üzletépítőnek is ki kell lépnie a valós világba, és meg kell tanulnia kommunikálnia az online talált jelöltekkel! Aki csak arra vár, hogy a következő gyémántja majd rákattint a honlapjára és magától beregisztrál és dolgozik, olyan mint aki ráül egy makkra és várja, hogy majd nagy fává nő!• A helyes és sikeres MLM üzletépítés tehát a helyes egyensúlyra épül! Offline munka profi online támogatással! Legyenek profi online toborzó eszközeid, de válj profivá a talált emberek kezelésében, szponzorálásában, és képzésében ami szintén mehet online!
 17. 17. Kereső szakasz Meghívás, bemutatás, marketingHa tudsz, csinálj magadnak üzleti toborzó honlapot, saját domainnal és hozzátartozóemail címmel! Ha tetszik amit én használok akkor rendelj te is, neked is csinálok!Pld: eldazalmaid.info, pluszbevetel.info stb. és az email cím pl.: kjudit@eldazalmaid.info
 18. 18. Meghívás, bemutatás, marketing Mi az előnye?• Üzleti megközelítést ad! Az emberek 80%-a nem törődik az egészségével, de pénzt szinte mindenki szeretne többet keresni!• Nincsenek rajta termék árak, nem akar semmit eladni! Adni akar hírlevelet információkkal, és ahhoz ajándékot!• Nem tűnik rögtön MLM – nek !• A hozzá kapott e-mail címmel burkolt reklámot folytathatsz! Az email címed megadásával a honlapodat reklámozod! Ha megkérdezik mivel foglalkozol, könnyebb ezt mondani, hogy valami érdekesre találtam, ami lehet, hogy téged is érdekel! Gazdagodj okosan program! Van aki rögtön bezárna, ha azt mondanád egy MLM hálózatot építek! A kapcsolodó oldalakon be tudod mutatni részletesebben is a DXN üzletet, de az egészségről és a megelőzésről is tudsz egy gondolatébresztő oldalt, információkat adni! A paletta bővülni fog!
 19. 19. Kereső szakasz Meghívás, bemutatás, marketingMi a leghelyesebb és járható út mindenki számára?Úgy gondolom a profi online támogatással végzett offline tevékenység!Vagyis offline módon minél több ember figyelmét felhívni a honlapodra, honlapjaidra!1. Névjegykártya, szórólap legyen mindig nálad! http://www.nevjegykartyamuhely.hu/
 20. 20. Bármi jó, ami ötletes ésfigyelemfelkeltő!Helyezz ki minél több plakátot,fodrászatba, kozmetikushoz, haengedik orvosi rendelőbe, zártkirakatba stb.! Csinálhatsz ötletesletéphetős reklámokat!
 21. 21. Kereső szakaszMeghívás, bemutatás, marketing Don Failláék nagy hangsúlyt tesznek a jelvényes marketingre, állítólag náluk nagyon bejön, és sokan rákérdeznek, hogy mit jelent az az arany jelvény amire az van írva: Urald az életed! De az egyik indiai nagy MLM vezető is, aki itt volt nem régen Magyarországon előadást tartani, nyitott irodának nevezte azt a ganoderma képes kitűzőt, amit viselt! Használj te is figyelemfelkeltőket akár jelvény, hűtőmágnes, sörnyitó, kulcstartó formában!
 22. 22. Autóreklám
 23. 23. Meghívás, bemutatás, marketingOnline hálózatépítés – online marketing!A LÉNYEG UGYANAZ – minél több helyre kerüljön fel azelérhetőséged!Válj a téma szakértőjévé! Hozzád forduljanak az emberek, haproblémájuk van! Van-e és milyen a Facebook profilod?Elhiszed, hogy az emberek rád keresnek ott?
 24. 24. Kereső szakasz Meghívás, bemutatás, marketing- Legyen a céges honlapod igényesen kitöltve! Az emberek sok weblapotmegnéznek mielőtt döntenek! Legyél egyedi, őszinte, szimpatikus!- Vezesd a blogot legalább hetente bejegyzésekkel!- Legyenek külföldi honlapjaid, és tanulj nyelveket vagy keress rá embereket!- Legyen esetleg saját másik blogod is, ha még több mondanivalód van!http://www.webnode.hu http://blog.hu/ http://blogger.com- Szólj hozzá fórumokon, blogokon, Facebookon, de ne reklámozz, inkább abizalmat építsd fel magad köré, és szerezz új kapcsolatokat!- Linkajánlások linkgyűjteményekbe, partnerkapcsolatok stb...A lényeg a sokszínűség – mindig más szöveggel ajánld, és ha lehet akkor ne afőlapot!- A hirdetés is jó, de azt is lehet profin csinálni, célirányosan. Nem mindegy mitírsz, hol hirdetsz stb. Ha élő linket enged, vagy videóbeillesztést az a legjobb!Ahol csak email címet adhatsz meg, akkor használd a honlapos emailedet!!Bárhol regisztrálsz, e-mail-t kell megadnod, ha hozzászólsz használd a honlapose-mailedet!- Legyen saját Youtube, slideshare, authorstream fiókod!- Ha van időd szerkessz te magad linkkatalógusokat!Az ötletek tárháza végtelen! Légy kreatív, és gyors mindenben!
 25. 25. Kereső szakasz Meghívás, bemutatás, marketingAz, hogy a meghívásod, a bemutatód mennyire lesz hatékony az nagy mértékben függAttól, amiről a legelején beszéltem! Mennyire vagy népszerű, elfogadott a környezetedben.Ez alapján kell átgondolnod a stratégiádat!Vannak, akiknek bármit mondasz, ők követnének?Vannak, akik nem hallgattak rád soha?Vannak, akikkel még sose beszéltél, pedig nap, mint nap találkoztok?Vannak, akikről tudod, hogy segítségre lenne szükségük, betegség területén?Keresd meg az emberek nyomógombjait, mi az amire beindulnának!Van, akit a termékkel van, akit az üzlettel érdemes megkeresni!Van, akit egyikkel se, de jó kapcsolatot kell ápolni és készen állni, ha egyszer megkérdezz!A leghatékonyabb a direkt meghívás, ha ügyesen csinálod!- Szia! Találtam valami érdekes dolgot, ami szerintem téged is érdekelhet!Szeretném ha megnéznéd, vagy ha nem érdekel tudsz-e valakit, akinek segíthetnék ezzel?Mikor érsz rá, hogy megnézd akkor átküldöm a linket?-Vannak, akiket webkonferenciára könnyebb hívni, mint egy honlapot megnézni!-Építsd fel az előadót és mond el miért érdemes meghallgatni!-Használd az offline nyilvános bemutatókat, vagy szervezz te és lesz rá előadó!
 26. 26. Utánkövetés, elindítás vevőgondozás „Inkább részesülök 100 ember munkájának 1%-ából, mint 1 ember munkájának 100%-ából” Paul Getty Ahhoz, hogy passzív jövedelemtermelő vállalkozást inditsunk el, nagyon fontos, hogyan bánunk az emberekkel! A szponzorálás lényege, hogy másokat segítesz abban, hogy sikeressé váljanak! A beléptetéssel nincs vége a munkádnak, hanem ott kezdődik! Felelősség, ha valaki megbízik benned, és a te segítségeddel akar sikeressé válni! Vannak feladataid: - Aki nem csatlakozott, azokat is érdemes 3 havonta megkeresni, hátha változott valami a körülményeiben! - A hírleveleseknek küld el az ajándékkönyvet, és néha írj valami érdekeset figyelemfelkeltőt, és várj! - Akik csatlakoznak és „csak” vásárlók, őket érdemes és fontos hasznos információkkal ellátni: új termékekről tájékoztatni, esetleg időnként megkérdezni a véleményüket! - Akik üzletileg csatlaznak, azokat viszont rá kell állítani a képzési rendszerre, és fel kell építened a felső vonalad! Nem neked kell tanítani, hanem nézzék át a regisztrációs DVD–t, az intraneten a Online startképzést, online hálózatépítési napot, a felvett rendezvényeket, webkonferenciákat! Építsd fel a hétfői webkonferenciát és hívd meg, hogy ez nagyon fontos! ÉS AMI A LEGFONTASABB, NEKED KELL JÓ PÉLDÁVAL ELŐL JÁRNOD!
 27. 27. Képzés, másolódásMindenki álma, hogy ászokat találjon, munkatársakat, akikteljesen önállóak tudnak lenni!Mert ahhoz, hogy beinduljon az építkezés, ahhoz az kell, hogyolyan fogyasztókat találjunk, akik megértik a lehetőséget atermék és az üzlet népszerűsítésében és maguk is hajlandóak felvállalni ezt a fajta munkát! A legtöbb ember azonban nemilyen készségekkel születik és nő fel. S ha gyerekkorábanmég benne is volt a lelkesedés, a hit, a bizalom, azoptimizmus és készség a kapcsolatépítésre, mire felnő a„tapasztalat” sikeresen kiöli ezt belőle! Szívesebben húzódikvissza a munka után kis vackába, családja szűkközösségébe! Nehezen lép ki, és vállalja fel az esetlegeselutasításokat!Ahhoz, hogy az emberek bele merjenek kezdeni azüzletbe minél egyszerűbbé és másolhatóbbá kell tenni!Olyan lépésekből kell állnia, amit egy iskolaigazgató, egytakarítónő, nyugdíjas villanyszerelő vagy egy csúcsmenedszeregyformán meg tud csinálni! Amihez nem kell semmiszakértelem, nem számít a kor, a nem, és a képzettség! AMÁSOLÓDÁS TITKA AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁBANVAN! HASZNÁLD AZ ESZKÖZÖKET A TOBORZÁSHOZ, ÉSA KÉPZÉSHEZ !
 28. 28. Képzés, másolódásHa az új emberedet sikerült ráállítani a képzésre, és önállóan képzi magát, eljárrendezvényekre, vannak saját felfedezései, önálló kezdeményezései, akkorminden rendben van. A SIKERKÖR nála is beindulhat és működni fog!Igazából a többi mind a nagy számok törvényétől függ!Minél többször ismétled ezeket az apró lépéseket, annál hamarabb várhatóeredmény.Igazából nagyon egyszerűen összefoglalható az egész!Legyen profi honlapod!Irányíts rá minél több érdeklődőt, ha lehet ne bízd a véletlenre, hanemcéltudatosan hívd fel rájuk az emberek figyelmét, minél több eszközt használva,mindenhol nyomot hagyva magad után!Kövesd után az ajánlásaidat, ha nem is a válaszol, senkit se írj le, a kapcsolatilapoknál írd be, hogy 3 hónap múlva jelezzen!Akik csatlakoznak, azokat segítsd információkkal, de elsősorban az intranetrecsatlakoztasd, hogy ott szerezzen információkat!Járj elől jó példával, mert sohase azt fogják csinálni amit mondasz, hanem amitlátnak tőled! Higyj abban, amit csinálsz!HA KITARTÓ VAGY JÖNNI FOG AZ EREDMÉNY S MAJD A PÉNZ IS!
 29. 29. Ha nem alternatíva nálad a meghátrálás, és hajlandó vagy változni, fejlődni, ésvan időd kivárni az eredményt, akkor bármikor elérhetsz oda, hogy az eredmény már szintezúdul rád, és a meggazdagodás már nem álom, hanem valóság lesz!HÁT EZ A GAZDAGODJ OKOSAN PROGRAM!NEM MONDTAM, HOGY KÖNNYŰ. DE, HOGY MŰKÖDIK ARRA TÖBB EZER PÉLDA VANMÁR AZ EGÉSZ VILÁGON! CSAK TŐLED FÜGG TE IS AZ LESZEL–E ?!
 30. 30. Ha egyszer beindul az üzlet bárhova eljuthatsz, nem lesznek korlátok!

×