Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
valentines day special.
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

Valentine’s Day 2014

Download to read offline

Ce flori sa-i iei de Valentine’s Day pentru o zi de amor, in functie de zodie

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to like this

Valentine’s Day 2014

 1. 1. Ce flori sa-i iei de Valentine’s Day pentru o zi de amor, in functie de zodie
 2. 2. Femeile sunt capricioase cand vine vorba de florile preferate, insa cei care citest in stele au ghicit ce isi doreste sa primeasca fiecare, in functie de zodie, Iar Valentine’s Day, sau Ziua Indragostitilor este o ocazie minunata pentru astfel de cadouri.
 3. 3. Asa ca iata ce flori sa-i iei de Valentine’s Day pentru o zi de amor, in functie de zodie
 4. 4. Ber becul iubest e pr ovocar ile si ideile indr aznet e. Est e impulsiv si act iv, ast f el ca va f i incant at de un buchet de f lor i nonconf or mist , din combinat ii sur pr inzat oar e de soiur i si culor i de f lor i.
 5. 5. Taurul isi doreste sa fie rasfatat, iubeste luxul si se bucura de lucrurile bune in viata, cultura si delicatete. Din acest motiv, un buchet diafan cu flori delicate dar deosebite, O combinatie de trandafiri cu orhidee vanda mov, este un cadou splendid pentru femeile Taur.
 6. 6. Femeile in gemeni vor sa le stimulezi imaginatia si sa le oferi varietate. Un buchet de flori pentru Gemeni trebuie sa fie cu totul si cu totul special, sa reflecte creativitate si sa uimeasca prin fiecare detaliu al sau. O inima din trandafiri rosii si roz este minunata, pentru ca activeaza latura duala a Gemenilor si surprinde prin asocierea de culori tari.
 7. 7. Racul este un semn de apa, iar femeile nascute in Rac sunt sensibile si emotive. Cadourile sentimentale sunt cheia pentru el, astfel ca un buchet cu semnificatie este cel mai potrivit. O inima din minirose este ideala.
 8. 8. Pentru Leu, buchetul de flori trebuie sa reflecte personalitatea sa puternica si dramatica si frumusetea fizica. Florile trebuie sa fie rezistente, sa aiba o postura impunatoare. Buchetele care contin cale cu tije lungi si diverse culori sunt cele mai indicate pentru femeile nascute in Leu.
 9. 9. Fecioarelor le plac detaliile si eleganta. Sunt extrem de organizate, de aceea buchetul de flori pentru Fecioara trebuie sa puna accent pe atentia la detalii. O alegere clasica este sigura, iar un buchet cu trandafiri albi este un pariu castigator.
 10. 10. Balanta, ca si Taurul, apreciaza cultura si rafinamentul. Un buchet discret, bicromatic, din trandafiri albis si rosii, este excelent pentru aceste personalitati echilibrate.
 11. 11. Scorpion Scorpionii sunt personalitati ale secretelor, asa ca pentru acestia, cadourile trebuie sa fie misterioase, sa nu se dezvaluie de la inceput. Un buchet de trandafiri primit in etape este magnific: intai 1 trandafir, la 11 minute inca 11 trandafiri, la 101 minute inca 101 trandafiri. Orice femeie nascuta in Scorpion va fi entuziasmata de ce I se intampla.
 12. 12. Sagetator Sagetatorul este un semn al filozofiei si religiei. Nativele in Sagetator vor aprecia un buchet mistic, cu o aura de mister si un mesaj puternic. Pentru ele, alege un aranjament din flori diverse, fiecare cu cate o semnificatie, pe care sa o descopere persoana careia ii adresezi cadoul
 13. 13. Capricorn Capricornii sunt conservatori si rezervati. Incearca sa pastreze distanta si se apropie greu de alti oameni. Castiga increderea si aprecierea unei femei Capricorn alegand un buchet simplu, clasic si foarte elegant de lalele rosii.
 14. 14. Varsator Varsatorii sunt vizionari, cu o afinitate pentru progres si idei revolutionare. Poti merge la sigur cu un buchet sofisticat si modern, cu trandafiri si amarilis rosu.
 15. 15. Pesti Nascute sub un semn de apa prin excelenta, nativele din Pesti iubesc tot ce are legatura cu apa si cu energia acesteia. Pentru Pesti, un buchet de flori iubitoare de apa va fi ideal. Gerbera, amarilis si trandafiri rosii vor fermeca orice femeie nascuta in Pesti.
 16. 16. 1berbe
 17. 17. 2taur
 18. 18. 3gemeni
 19. 19. 4rac
 20. 20. 5leu
 21. 21. 6fecioara
 22. 22. 7balanta
 23. 23. 8scorpion
 24. 24. 9sagetator
 25. 25. 10capricorn
 26. 26. 11varsator
 27. 27. 12pesti
 28. 28. Happy Valentines Day ! Realizator:Ionut Sursa: http://lyla.ro/

Ce flori sa-i iei de Valentine’s Day pentru o zi de amor, in functie de zodie

Views

Total views

1,314

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

1

Actions

Downloads

25

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×