Blocs i càmeres

285 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
285
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Periòdicament es buidarà la unitat P i les imatges s’emmagatzemaran al disc dur extern. Tot i no perdre els arxius, si perdem la facilitat d’accés immediat a aquests.
 • Potser ens interessa fer fotos sempre amb alta qualitat, però llavors hem de tenir en compte de no descarregar les fotografies “repetides” o que no resulten aprofitables, i fins i tot reduir manualment la mida dels arxius.
 • A més a més, l’escola disposa d’un bloc general d’escola i d’uns quants d’específics per a cada especialitat.
 • Evitem un excés de blocs i facilitem a cada alumne l’accés a les pròpies activitats de cursos anteriors. El nom del bloc fa referència a l’any de naixement. També tenim bloc per especialitats...
 • Els elements comuns seran el logo de La Falguera i un apartat d’enllaços que connecti ràpidament tots els blocs de l’escola entre ells. Aquests elements comuns ja estan preparats i no us donaran feina.
 • Podem afegir gadgets al nostre bloc ( Disseny ) i modificar un comentari que ja existeix o crear un comentari nou ( Comentaris ). Els gadgets són petits programes per fer el bloc més atractiu, i ofereixen petites facilitats com cerca de comentaris antics, llistats d’enllaços, presentacions d’imatges...
 • Malgrat que no hem d’anar al Picasa per res, simplement allà és on queden emmagatzemades les imatges.
 • La idea és, també, donar sentit d’unitat a tots els blocs de l’escola, evitant que s’estableixin grans diferències entre ells. El mínim (2 comentaris mensuals per bloc) implica només un comentari mensual per classe, malgrat que no necessàriament han de ser comentaris exclusius d’un grup.
 • Blocs i càmeres

  1. 1. Qüestions informàtiques
  2. 2. Fotografies Ocupen molta memòria i omplen la unitat P ràpidament, que s’ha de buidar i guardar al disc dur extern.
  3. 3. Triar la qualitat òptima d’imatge a la càmera. Descarregar només les fotografies útils. Reduir manualment la mida de cada arxiu.
  4. 4. Blocs escolars Cada nivell té el seu propi bloc durant tota l’estança a l’escola. Els tutors han de cuidar-se d’anar-ho actualitzant.
  5. 5. http://www.lafalguera08.blogspot.com http://www.lafalguera07.blogspot.com http://www.lafalguera06.blogspot.com ...
  6. 6. El disseny del bloc és obert, de manera que pugui adaptar-se a les característiques de cada grup i al projecte del nom de classe. Conservem, però, uns mínim comuns per donar sentit d’unitat als blocs escolars.
  7. 7. http://www.blogger.com blocslafalguera areuglaf
  8. 8. De tots els blocs del compte triem quin volem modificar, i l’opció més indicada.
  9. 9. El blogger ens ofereix una eina molt senzilla per penjar fotos, associada al nostre compte de picasa .
  10. 10. Hem establert un mínim (2) i màxim (4) de comentaris mensuals a cada bloc. també amb la idea de donar sentit d’unitat al conjunt dels blocs escolars.

  ×