Reflections on life นานารำพึงของชีวิต ( ชีวิตเมื่อคิดไป )
Our life cannot always be full of happiness but it can always be full of love! ชีวิตของคนเรามันไม่เต็มพร้อมด้วยความสุขเสมอ...
  He who is blind to the view of our souls, will not enjoy and see life as it is. ใครก็ตามที่มองไม่เห็นความเป็นคนของเรา เข...
The more you plan, the less likely you will experience chance, therefore live life to the fullest. ยิ่งคุณวางแผนมากเท่าไหร...
A true friend is one who holds your hand and thus touches your heart. เพื่อนแท้คือคนที่ยื่นมือกับพร้อมที่จะช่วยเราและทำให้...
When we get married, we won’t know what lies ahead Until we hit the waves of life at sea. ตอนที่เราแต่งงานกัน เราไม่รู้ว...
Life is reality without an eraser! ชีวิตคือความเป็นจริงที่ลบไม่ได้
Nothing in the future, will correct those moments that you have missed in the past. ไม่มีอะไรในอนาคตที่จะนำมาแก้ไขโอกาสหรื...
Don’t waste time with someone who won’t support you in time of need . อย่าไปเสียเวลากับคนที่ไม่ช่วยคุณในยามที่ต้องการ ความ...
Always look at the bright side of life . If there is no bright side, wait until the future turns to light. มองชีวิตในแง่ด...
Don’t cry over what has happened in the past, but be happy that you could enjoy the moment. อย่าคร่ำครวญกับสิ่งที่เกิดขึ้น...
Always remember the words from a true friend: “ I’ll be there for you” จำคำพูดของเพื่อนแท้ไว้เสมอที่ว่า “ผมจะอยู่เคียงข้า...
Work , as if you don’t need money. Love , as if nobody has hurt you. Dance , as if nobody was watching you. Sing , as if ...
Don’t dispair, the nicest things will happen to you when you least expect them... อย่าเพิ่งสินหวัง สิ่งที่ดีที่สุดจะเกิดข...
Feel free to share this with friends even those that you don’t talk to very often...  And remember: “ Everything that hap...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Beautiful bridges with_music

482 views

Published on

This is Life !

Published in: Technology, Spiritual
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
482
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • นาๆรำพึงถึงชีวิด ( ขีวิตเมื่อคิดไป )
 • Beautiful bridges with_music

  1. 1. Reflections on life นานารำพึงของชีวิต ( ชีวิตเมื่อคิดไป )
  2. 2. Our life cannot always be full of happiness but it can always be full of love! ชีวิตของคนเรามันไม่เต็มพร้อมด้วยความสุขเสมอไป หากแต่ที่พรั่งพร้อมสมบรูณ์ตลอดคือความรัก
  3. 3.   He who is blind to the view of our souls, will not enjoy and see life as it is. ใครก็ตามที่มองไม่เห็นความเป็นคนของเรา เขาก็จะไม่สามารถมีความสุขและมองชีวิตอย่างที่มันเป็นอยู่ ( คนที่มองเราไม่ออก ก็คงใช้และมองชีวิตที่เรามีอยู่ไม่ออก )
  4. 4. The more you plan, the less likely you will experience chance, therefore live life to the fullest. ยิ่งคุณวางแผนมากเท่าไหร่ โอกาสที่จะพบก็ยิ่งลดน้อยลงไป เพราะฉะนั้นใช้ชีวิตให้เต็มคุณค่าของมัน ( ยิ่งดิ้นก็ยิ่งยุ่ง ยิ่งหวังก็ยิ่งพลาด สู้ใช่ชีวิตที่เป็นอยู่ให้เต็มที่ )
  5. 5. A true friend is one who holds your hand and thus touches your heart. เพื่อนแท้คือคนที่ยื่นมือกับพร้อมที่จะช่วยเราและทำให้เรารู้สึกซาบซึ้งใจ
  6. 6. When we get married, we won’t know what lies ahead Until we hit the waves of life at sea. ตอนที่เราแต่งงานกัน เราไม่รู้ว่ามีอะไรคอยอยู่ในวันข้างหน้า จนกระทั่งเจอเข้ากับมรสุมชีวิต
  7. 7. Life is reality without an eraser! ชีวิตคือความเป็นจริงที่ลบไม่ได้
  8. 8. Nothing in the future, will correct those moments that you have missed in the past. ไม่มีอะไรในอนาคตที่จะนำมาแก้ไขโอกาสหรือเวลาที่คุณพลาดไปในอดีต ( เหตุการณ์ในอดีตที่ผ่านไป ไม่สามรถรื้อพื้นมาแก้ไขได้ )
  9. 9. Don’t waste time with someone who won’t support you in time of need . อย่าไปเสียเวลากับคนที่ไม่ช่วยคุณในยามที่ต้องการ ความช่วยเหลือ
  10. 10. Always look at the bright side of life . If there is no bright side, wait until the future turns to light. มองชีวิตในแง่ดีเสมอ ถ้าหากยังไม่เจอแง่ดีก็ให้คอย วันข้างหน้ามันก็จะมาถึง
  11. 11. Don’t cry over what has happened in the past, but be happy that you could enjoy the moment. อย่าคร่ำครวญกับสิ่งที่เกิดขึ้นในอดีต หากแต่มีความสุขและพอใจกับปัจจุบัน
  12. 12. Always remember the words from a true friend: “ I’ll be there for you” จำคำพูดของเพื่อนแท้ไว้เสมอที่ว่า “ผมจะอยู่เคียงข้างคุณเสมอ”
  13. 13. Work , as if you don’t need money. Love , as if nobody has hurt you. Dance , as if nobody was watching you. Sing , as if nobody was listening. Live , as if this was paradise on earth. ทำงานประหนึ่งว่าไม่ใช่เพื่อเงิน รักประหนึ่งว่าไม่มีใครที่จะให้คุณเจ็บ เต้นรำประหนึ่งว่าไม่มีใครเฝ้ามอง ร้องเพลงประหนึ่งว่าไม่มีใครคอยฟัง ใช้ชีวิตประหนึ่งว่าที่ตรงนี้คือสวรรค์บนดิน
  14. 14. Don’t dispair, the nicest things will happen to you when you least expect them... อย่าเพิ่งสินหวัง สิ่งที่ดีที่สุดจะเกิดขึ้นกับคุณอย่างไม่คาดคิด
  15. 15. Feel free to share this with friends even those that you don’t talk to very often... And remember: “ Everything that happens, happens for a reason!” แบ่งปันเรื่องนี้ตามสบายกับเพื่อนๆแม้กระทั่งเพื่อนๆที่คุณไม่ได้คุยด้วยบ่อยนัก ... และจำไว้ด้วยว่า “ ทุกสิ่งทุกอย่างที่เกิดขึ้น มันเกิดขึ้นด้วยเหตุผล”

  ×