Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

FEM MAGDALENES A L'ONADA ALCANAR

306 views

Published on

Taller realitzat per alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Sòl de Riu d'Alcanar que fan el servei comunitari

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

FEM MAGDALENES A L'ONADA ALCANAR

  1. 1. FEM MAGDALENES A L’ONADA Élia Martí Sancho Renate Ciubotaru Blanca Galàn
  2. 2. PRESENTACIÓ  OBJECTIUS DEL PROJECTE  DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT  SENTIMENTS  EXPERIÈNCIA  AVALUACIÓ DELS USUARIS  CONCLUSIONS
  3. 3. OBJECTIUS DEL PROJECTE Volem que... Que els avis i les àvies recorden com es realitza el procés de cuinar magdalenes. Que disfrutin i s’ho passin bé sobretot. Que treballen la força de les mans i el treball en equip.
  4. 4. DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT  Pensem que ha funcionat molt bé el procediment que vam posar en pràctica, ja que de seguida van participar quasi tots els usuaris.  Van posar-hi ganes i els veiem feliços.  S’ajudaven uns als altres, però també es rectificaven i pensem què això és positiu, ja que significa que tenen molt bona memòria i recorden bastantes coses.
  5. 5. SENTIMENTS  Sentiments d’alegria, per ells, perquè notàvem que de veritat els agradava l’activitat. Satisfetes pel nostre treball, perquè al cap i a la fi el nostre propòsit de fer dolços van sortir genial.
  6. 6. EXPERIÈNCIA  Molt bona experiència, sobretot el moment que les magdalenes estaven al forrn, vam sentar-nos i xerrar amb ells/elles. Orgulloses ens sentim d’haver pogut compartir moments i paraules amb persones plenes de felicitat. Donem les gràcies a tot el professorat que ens van donar l’oportunitat de participar en aquest voluntariat.
  7. 7. AVALUACIÓ DELS USUARIS  Vam donar a cada usuari una imatge com la següent: explicant-los que amb el polze cap amunt, volia dir que havien disfrutat del taller, i amb el polze cap baix que no els hi havia agradat.
  8. 8. CONCLUSIONS  Ens ha agradat molt fer aquest taller de cuina, ja que han participat activament varies persones. El resultat ha sigut fantàstic, ja que els avis estaven feliços i les magdalenes irresistibles.

×