Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
ElsEls
YOUTUBERSYOUTUBERS
GENIS RUIZ
ROÉ
●
INFORMÀTICA 3INFORMÀTICA 3rr
TRIMESTRETRIMESTRE
YouYoutuberstubers
Un youtuber es una aficiónat a penjar videos a youtube
per guanyar vistes al teu canal .Ser youtuber ja...
Encara que pareix poc, es mes del que et
penses, per exemple el millor youtuber de la comunitat
YouTube ESPANYA (la comuni...
Ser YouSer Youtubertuber
Ser youtuber no es tan fàcil del que pareix.
Ja que la gent busca algú divertit original i
entret...
TipTipusus
Hi ha molts de tipus de youtubers, segons el seu contingut
poden ser: Gamers(els que juguen a videojocs hi ho g...
Els millorsEls millors YoutubersYoutubers
Aquests son els primers
youtubers de comunidad
españa que han arribat al
100.000...
Els millorsEls millors YoutubersYoutubers
Aquests son els primers
youtubers de comunidad
españa que han arribat al
100.000...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

0

Share

Download to read offline

Treball informàtica

Download to read offline

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Treball informàtica

  1. 1. ElsEls YOUTUBERSYOUTUBERS GENIS RUIZ ROÉ ● INFORMÀTICA 3INFORMÀTICA 3rr TRIMESTRETRIMESTRE
  2. 2. YouYoutuberstubers Un youtuber es una aficiónat a penjar videos a youtube per guanyar vistes al teu canal .Ser youtuber ja es un treball en comptes d'una afició i tot aixó gràcies a la publicitat. Aquest fet a probocat k mil·lions i mil·lons de jobens es dediquen a aquest antic hobi transformat en treball. Es podria dir que es una nova ''moda''. El fet que proboca que quest hobi es converteix-qui en un treball es, com e dit abans, amb publicitat, al posar publicitat al seu canal de YouTube guanyen crèdits per cada visita, es diu que per cada visita es guanyen uns 0,05 cèntims.
  3. 3. Encara que pareix poc, es mes del que et penses, per exemple el millor youtuber de la comunitat YouTube ESPANYA (la comunitat de youtubers espanyols) te mes de 55.000.000.000 de visites, així que amb les dades obtingudes, podem fer uns calculs que ens donen a parar a la quantitat aproximada de de euros que aquest youtuber a pogut guanyar al llarc de la seva carrera, serien uns 2.750.000.000 d'euros totals.
  4. 4. Ser YouSer Youtubertuber Ser youtuber no es tan fàcil del que pareix. Ja que la gent busca algú divertit original i entretingut per tindre unes rialles asegurades a les seves cares, tot i això no es tan fàcil perque també tens que donar a conèixer el teu canal i les teves capacitats creatives al públic que trobis que es mes adequat per al teu contingut creatiu.
  5. 5. TipTipusus Hi ha molts de tipus de youtubers, segons el seu contingut poden ser: Gamers(els que juguen a videojocs hi ho graben), els bloggers (els que es graben a ells mateixos i conten histories, experiencies, consells...), tambe estan els actors(els que fan les seves propies series, histories, sketches, novel·les...), els critics(son els que es dediquen a criticar a altres youtubers o a alguna cosa que no els hi pareixque be)i després estan els que fan un poc de tot.
  6. 6. Els millorsEls millors YoutubersYoutubers Aquests son els primers youtubers de comunidad españa que han arribat al 100.000.000. WILLYREX(gamer) :ElRubiusOMG(alternatiu) :
  7. 7. Els millorsEls millors YoutubersYoutubers Aquests son els primers youtubers de comunidad españa que han arribat al 100.000.000. WILLYREX(gamer) :ElRubiusOMG(alternatiu) :

Views

Total views

547

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

82

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×