My ideas item24

258 views

Published on

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
258
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

My ideas item24

  1. 1. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH ITEM - MIJN IDEEËN: DE VIRTUELE PLATFORM VOOR EEN HELEBOEL IDEEËN
  2. 2. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH ITEM INDUSTRIETECHNIK GMBH UIT SOLINGEN PUBLICEERDE EEN ONLINE IDEE PLATFORM VOOR MACHINES EN INSTALLATIES MET MOMENTEEL MEER DAN 35 INNOVATIEVE PROJECTEN. DIT PLATFORM BIEDT EEN ITEM EEN VIRTUEEL NETWERK VOOR DESIGN IDEEËN, DIE AL GEVULD IS MET VELE PRAKTISCHE EN BOEIENDE PROJECTEN. DUS HIER WORDEN TOEPASSINGEN WEERGEGEVEN, ZOALS EEN MOBIELE VERHUUR SCHONE KAMER, LASER-MARKERING VOOR VERPAKKINGEN OF DYNAMISCHE LINEAIRE EENHEID COMBINATIES. INZICHTELIJKE TEKSTEN, FOTO'S EN VIDEO'S NAAR HET BREDE SCALA VAN IDEEËN DIE ANDERE BEDRIJVEN EN PARTNERS OP DE HOOGTE VAN INTERESSANTE PROJECTEN ZIJN GEMAAKT OVER TE BRENGEN. "WIJ GELOVEN DAT GOEDE IDEEËN VERDIENEN AANDACHT - OM ANDEREN TE INSPIREREN OM TE LEREN VAN ELKAAR EN MET PARTNERS DIE OVER DE NODIGE DESKUNDIGHEID VOOR SPECIFIEKE TAKEN BEZITTEN VINDEN," ZEGT MARKETING DIRECTEUR AXEL DORFER.
  3. 3. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH CROSS GLIJBAAN VOOR SPROEISYSTEMEN IN DEZE TOEPASSING VOORWERP LINEAIRE EENHEDEN ZIJN VERTICAAL GEMONTEERD OP EEN WERKTUIGDRAGER. OP DE GEREEDSCHAPHOUDER WORDT EEN SPROEIKOP BEVESTIGD, DE BEVOCHTIGDE IN HET LOPENDE PROCES BEGELEID LANGS DE METALEN PLATEN MET EEN CONSERVERINGSMIDDEL. DE TOOL KAN WORDEN VERPLAATST REGEL VOOR REGEL OVER HET WERKSTUK. EEN TYPISCH VOORBEELD VAN DE AUTO- INDUSTRIE.
  4. 4. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH SYSTEEM VOOR LASER-MARKERING VAN VERPAKKINGEN DEZE OPGEBOUWD UIT PROFIELEN MB FACILITEIT STELT INFORMATIE OVER BEIDE KANTEN VAN KARTON BLANKS VOOR EEN BLISTERVERPAKKING. HIER, PUNT COMPONENTEN ZOALS BESCHERMENDE BEHUIZINGEN, REKKEN MB EN LINEAIRE EENHEDEN IN DE BOUW VONDST.
  5. 5. © Copyright 2011 – Vertriebswegemarketing item Industrietechnik GmbH BENT U GEÏNTERESSEERD IN NIEUWE IDEEËN EN NIEUWE PROJECTEN? NEEM DAN CONTACT OP OF BLADER IN DE SHOWROOM. WWW.ITEM24.DE/ANWENDUNGEN/ITEM-MY-IDEAS/IDEEN.HTML

×