Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Klíma 7 előnye

A klímaberendezések használatának előnyei. Hőségben a klímaberendezéssel lehűtött helyiségben kellemes, felfrissítő tartózkodni. Segít a klíma az allergián. A megfelelő hőmérsékletet biztosítja. A klíma megnöveli ingatlanunk értékét. Gazdaságos, gyors, tiszta fűtést biztosít otthonunkban.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Klíma 7 előnye

  1. 1. http://www.klima-budapest.eu A klímaberendezések 7 előnye 1. Hőségben a klímaberendezéssel lehűtött helyiségben kellemes, felfrissítő tartózkodni. Megkönnyebbülhet szervezetünk, nem terheli meg a nagy meleg szívünket és kedélyállapotunkra is jó hatással van. Éjszaka pihentető alvásban lehet részünk a szüntelen, gyötrő forgolódás és kínlódás helyett. 2. Segít az allergián A legújabb fejlesztésű klímák szűrőrendszerekkel vannak felszerelve, melyek szinte teljes egészében ki tudják szűrni otthonunkból az allergiát okozó anyagokat, penészgombákat, baktériumokat, vírusokat.
  2. 2. http://www.klima-budapest.eu 3. Pont a nekünk megfelelő hőmérsékletet biztosítja Mind a négy évszakban lehetőségünk van a nekünk tetsző hőmérsékletben, friss, allergénektől mentes szobalevegőben lenni. 4. Értéknövelő hatása van Egy új, modern klímaberendezés jelentős mértékben megnöveli ingatlanunk értékét is. Ha minőségi kategóriából választottunk, akkor ez hosszú évekig így is maradhat.
  3. 3. http://www.klima-budapest.eu 5. Energiatakarékos fűtés A modern hőszivattyús inverteres klímák energiatakarékos fűtésre adnak lehetőséget, melyek -20 - -25 C fokig is tudnak működni . Tehát ha hűtésre felszereltetünk légkondícionálót a lakásunkba, ezzel egyidejűleg egy energiatakarékos fűtési rendszert is kapunk, amit nem kell külön kiépíteni. A klímával való fűtés ma már legrosszabb esetben is négyszer annyi fűtési teljesítményt eredményez, mint amennyi elektromos áramot fogyaszt. A fűtésre optimalizált klímák esetében még jobb a teljesítmény. A gáz árának emelése pedig nagy valószínűséggel megjósolható. 6. Gyors, kényelmes, tiszta fűtés és hűtés egy gombnyomásra Nemcsak gazdaságos, de gyors, kényelmes és tiszta fűtést is lehetővé tesz. Csak egy gombnyomás és már működik is. Rendkívül gyorsan tudja a helyiséget felmelegíteni, nem kell órákat várni a melegre. Ez például gyerekes családoknál nagy előny lehet. Temperáló fűtésre is alkalmas (pl. nyaralókban). Előre be is lehet programozni a fűtés indulását, így munkából hazamenet meleg lakás várhat minket. Természetesen ugyanígy gyorsan és kényelmesen le is hűti otthonunkat.
  4. 4. http://www.klima-budapest.eu 7. Modern, dizájnos megjelenés – egyedi stílus otthonunkba Egy letisztult megjelenésű, szép dizájnú klíma otthonunknak, irodánknak, üzletünknek is stílusos megjelenést ad, főleg, ha igazodik az ingatlan és a klímaberendezés stílusa, színe, megjelenése. Egyedi igények esetén a legtöbb gyár különleges megjelenésű dizájn klímákat kínál – színes, fényes, tükrös, egyedi alakú klímák formájában. Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot új klímájára, hogy a legmegfelelőbb hőmérséklet és tisztított levegő lehessen az Ön otthonában is! Telefon: 06-20-2613639 http://www.klima-budapest.eu

×