Καλό Κάρμα

858 views
642 views

Published on

Published in: Spiritual
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
858
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Καλό Κάρμα

  1. 1. Good KarmaΑυτό είναι ένα μικρό - ευχάριστο ανάγνωσμα. Απόλαυσέ το!Είναι ότι έχει να πει ο Dalai Lama για τη νέα χιλιετία. Θέλειλίγα λεπτά μελέτης και σκέψης.Μην το κρατάς. Αν φύγει από τα χέρια σου σε 96 ώρες θα έχειςμια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Αυτό αληθεύει – ακόμη κι αν δενείσαι προληπτικός … ή όποια πίστη κι’ αν ασπάζεσαι …Πίστευε …
  2. 2. ΟΔΗΓΙΕΣ ΖΩΗΣ1. Υπολόγιζε ότι οι έρωτες και οι άθλοι εμπεριέχουν κίνδυνο ...2. Όταν χάνεις, να παίρνεις το μάθημα.3. Να έχεις: Αυτοσεβασμό, Σεβασμό των άλλων και Υπευθυνότητα για όλες σου τις πράξεις.
  3. 3. 4. Το να μην κατακτάς ότι θες, κάποτε είναι χάδι της τύχης.5. Μάθε τους κανόνες ώστε να ξέρεις πώς να τους παραβιάζεις.6. Μην αφήνεις μικροδιενέξεις να αδικούν μεγάλες φιλίες.7. Όταν συνειδητοποιείς το λάθος σου, διόρθωσέ το αμέσως.
  4. 4. 8. Να απομονώνεσαι λίγο κάθε μέρα.9. Άνοιξε στην αλλαγή αλλά κράτα τις αξίες σου.10. Η σιωπή είναι κάποτε η καλύτερη απάντηση.11. Ζήσε έντιμα. Όταν γεράσεις θα την απολαύσεις δεύτερη φορά.12. Η ερωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι τα θεμέλια της ζωής.
  5. 5. 13. Στις ερωτικές διενέξεις, μην αναμοχλεύεις το παρελθόν.14. Μοιράσου τη γνώση. Είναι ένας δρόμος για την αθανασία.15. Να είσαι ευγενής με τη γη.16. Μια φορά το χρόνο, πήγαινε κάπου που δεν έχεις ξαναπάει.
  6. 6. 17. Η καλύτερη σχέση είναι αυτή που ο έρωτας του άλλου ξεπερνά την ανάγκη για τον άλλο.18. Μέτρα την επιτυχία με το τι έχεις να δώσεις ως προς το τι έχεις να πάρεις.19. Προσέγγισε τον έρωτα και το μαγείρεμα με ριψοκίνδυνη εγκατάλειψη.
  7. 7. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΌ ΤΟ E-MAIL ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ0-4 άτομα: Η ζωή σου θα βελτιωθεί ήσυχα.5-9 άτομα: Η ζωή σου θα βελτιωθεί όπως θες.9-14 άτομα: Θα έχεις τουλάχιστον 5 εκπλήξεις στις επόμενες 3 εβδομάδες.15 άτομα & πάνω: Η ζωή σου θα βελτιωθεί δραστικά και οτιδήποτε ονειρεύτηκες θα αρχίσει να διαμορφώνεται. Μην κρατάς αυτό το μήνυμα. Πρέπει να φύγει από τα χέρια σου σε 96 ώρες. Θα δεχτείς μια πολύ ευχάριστη έκπληξη…

×