Min bedrift

147
-1

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
147
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Min bedrift

  1. 1. MinBedriftStrategi for sosiale medier
  2. 2. MinBedrift Ble opprettet i 2013 Har 5 butikker i Norge Har 50 ansatte Vi har i dag en webside med informasjon ombedriften, men vi har et ønske om å bli mer synlig på nett
  3. 3. Hva er sosiale medier?Sosiale medier er en arbeidsmåte ogkommunikasjonsform. Nettsamfunn ognettaktiviteter basert på brukerskaptinnhold, gjør det mulig å deleinformasjon, videreutvikle egne og andresidéer, og innhente kunnskap på en nymåte.- difi.no
  4. 4. Mål for bruk av sosiale medier Bli mer tilgjengelig for kunden slik at vår kundeservice blirbedre. Styrke MinBedrifts merkevare ved å være mer synlig. Markedsføre våre varer. Skape engasjement for våre kampanjer og konkurransero.l.
  5. 5. Hvordan nå målene Opprette en side på facebook og en bruker på twitter somoppdateres med nyheter om våre varer. Bruke facebook og twitter til kundeservice, altså til åbesvare henvendelser fra kundene. Bruke facebook og twitter til å skape blest rundt vårekampanjer og konkurranser. Kommentere blogger, på forum og innlegg på facebook ogtwitter som har med våre produktkategorier å gjøre.
  6. 6. Målgruppen Kvinner og menn i alle aldre som er interesserte i våreproduktkategorier. Kunder som har spørsmål, kommentarer eller forespørslerom produktene våre.
  7. 7. Hvem er ansvarlig og hvem deltar 5 personer er valgt ut for å lede dette arbeidet. Dennegruppen legger ut offisielt materiale i våre kanaler. Alle ansatte i bedriften motiveres til å delta aktivt i dissekanalene ved å kommentere og ta del i diskusjonene.
  8. 8. Retningslinjer for opptreden Vær vennlig og høflig. Ha et klart, tydelig og korrekt språk. Høy prioritet på raske tilbakemeldinger. Husk at man representer MinBedrift, og at meninger somkommuniseres må samsvare med våre verdier.

×