Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
What to Upload to SlideShare
What to Upload to SlideShare
Loading in …3
×
1 of 8

OfficeCentral Audit Perniagaan

0

Share

Download to read offline

Anda masih mencari sistem Diagnostik Perniagaan berasaskan awan? OfficeCentral Audit Perniagaan telah dibuat untuk membantu anda mengenal pasti kekuatan dan kelemahan organisasi anda!

Audit Perniagaan / Business Diagnostics akan mengotomatisasi banyak soalan dan audit sehingga usahawan dapat menjawab soalan dalam talian.

Dengan senarai panjang domain dan ciri, ini akan membantu untuk mendiagnosis tahap perniagaan anda agar anda memahami tempat semasa dan langkah seterusnya ke tahap seterusnya dalam pencapaian perniagaan anda.

OfficeCentral Audit Perniagaan kini tersedia untuk organisasi di Malaysia dan Indonesia. Tekan di http://www.OfficeCentralCloud.com untuk mengetahui lebih lanjut.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

OfficeCentral Audit Perniagaan

  1. 1. Operasi & Pembuatan Dalam jangka panjang, pertumbuhan syarikat akan memerlukan pengembangan pembuatan dan operasi syarikat yang cekap. Pemasaran Pemasaran adalah kunci aktiviti untuk mendapatkan pelanggan dan menjadikan perkembangan jualan syarikat. Kelemahan dalam pemasaran akan memperlahankan perkembangan syarikat, walaupun produk bagus. Sudut Sumber Manusia Sumber manusia memainkan peranan yang besar dalam sesuatu perkembangan syarikat. Kelemahan dalam sumber manusia akan memberi impak kepada jualan,sokongan,pembangunan produk dan memberi efek kepada perkembangan syarikat Mengukur Kecerdasan Emosi Usahawan Adalah penting untuk memahami apa dan kenapa tahap kecerdasan emosi usahawan. Model Perniagaan Usahawan Ini untuk membolehkan pakar untuk memahami lebih mendalam berkaitan bisnes. Dalam modul kedua, soalan-soalan juga akan merangkumi undang-undang dan peraturan yang mematuhi kepada syarikat. Kepimpinan Kepimpinan yang kuat akan memimpin syarikat ke arah perkembangan. Kelemahan dalam memimpin akan menyebabkan pelbagai masalah di dalam syarikat. Kewangan Pemantauan kewangan dan kontrol adalah penting untuk membolehkan syarikat untuk berkembang. Ada syarikat yang mempunyai produk yang bagus tetapi gagal disebabkan oleh pengurusan kewangan. Penyelidikan & Pembangunan Banyak syarikat yang gagal untuk meletakkan sumber untuk peningkatan produk seperti produk mudah kalah dengan pesaing. Tiada peningkatan akan membuat produk kita ketinggalan dan senang ditandingi oleh pesaing.
  2. 2. Kesedaran Diri Peraturan Diri Motivasi Diri Empati Skil Sosial Domain yang tersedia adalah: Karakter Usahawan : EQ Inisiatif Ketetapan Orientasi Berjaya Komitmen Pencarian Maklumat Sentra Kualiti Sentra Efisien Persuasi Konfiden Diri Mengambil Peluang Mengambil Risiko Kontrol Dalaman Kerjasama Domain akan merangkumi ciri-ciri berikut: Perancangan Sistematik Menyelesaikan Masalah Motivasi Diri Pengaruh Strategi Kreativiti Kepimpinan Fleksibel Inovasi OfficeCentral Diagnostik Bisnes bantu anda memahami bisnes anda dengan lebih mendalam.
  3. 3. MSC MALAYSIA APICTA AWARDS 2016 SME100 AWARDS 2016 NEF-AWANI ICT AWARDS 2013 Objektif MSC Malaysia Asia Pasicfic ICT Awards (MSC Malaysia APICTA) ialah untuk menyediakan pengiktirafan kepada individu,pelajar,usahawan,SME dan organisasi di atas pencapaian cemerlang dalam operasi di Malaysia di mana mereka menyumbang kepada pembangunan inisiatif MSC Malaysia atau dalam membina aplikasi dan servis yang memberi faedah kepada Malaysia. Ia mengiktiraf kreativiti, inovasi dan kecemerlangan dalam ICT Malaysia. Sejak permulaan pada 2009, SME100 Awards Malaysia telah meninjau lebih daripada 8,200 penama untuk mencari bisnes yang bergerak paling pantas dalam sektor SME. Didorong oleh objektif awal untuk memperoleh pembezaan faktor dalam sektor ini, penghargaan ini telah diakui sebagai penanda aras berprestij yang menarik perhatian para pelabur dan pelanggan dalam dan luar negara. NEF-AWANI ICT AWARDS 2013 diadakan oleh New Entrepreneurs Foundation dengan kerjasama saluran Astro Awani. Penghargaan ini diberi pengiktirafan untuk syarikat Bumiputera yang layak melalui medium integrasi media. Ia merangkumi dua bahagian utama, Kategori ICT dan Kategori Pilihan Ramai.
  4. 4. http://officecentralcloud.com/OfficeCentral-request- for-free-consultation.html
  5. 5. 03 2724 3826 Authentic Venture Sdn Bhd (470336-H) 906B Level 2 Block D, Diamond Complex, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia sales@ventures.com.my http://www.OfficeCentralCloud.com Dapatkan konsultasi percuma bersama kami hari ini! Jangan lepaskan peluang. Hubungi kami dengan segera.

×