SlideShare a Scribd company logo
1  Rezidenca Saranda Waterfront
      Porta per te Investuar ne Shqiperi………
  Saranda Waterfront
                     www.Albania-Estate.com ©
2  Rezidenca Saranda Waterfront
                  Pse Shqiperia?
                   25% ritje ne cmimet e pronave ne Tirane dhe
                   Vlore ne 5 vitet e fundit
                   22% ritje ne Turizem
                   20% ritje ne numrin e pasagjereve qe udhetojne
                   nga Aeroporti i Tiranes
                   Udhetime ditore direkte te British Airways,
                   Lufthansa, Austrian, Alitalia
                   700 mill Euro investuar ne projekte te
                   ndryshme ne infrastrukture
                   Anetar ne NATO qe nga viti 2009
                   Anetar ne EU ne vitin 2014
                   422 mil Euro nga fondet e EU
                   10% takse te ardhurash
                   Jo taksa per pronat
                   Kosto të ulët jetese
                   Mundësi për financim kredi
                   Turizëm të fortë lokal që nënkupton kërkesë
                   për qiradhënie.
                                www.Albania-Estate.com ©
3    Rezidenca Saranda Waterfront  Natyra dhe ekologjia shqiptare krijon mundësi
  për zhvillimin e turizmit bregdetar, atij malor,
  turizmit aventuroz,etj.
       Një vend shumë i këndshëm me karakter individual dhe bukuri natyrore, Shqipëria shtrihet
  përgjatë detit Jon dhe Adriatik.
  Me mbi 180 ditë me diell në vit Shqipëria është një përzierje interesante e kulturës dhe natyrës, maja
  malore dhe plazhet e shkreta, bukurinë dhe qytete me shumë jetë.
       E karakterizuar nga plazhet e bukura me rërë të artë, vargjet malore dhe pamje mahnitëse,
  Shqipëria paraqet një mjedis të paprishur dhe të pacënuar. Deri tani Shqiperia ka qenë një sekret i
  përbashkët vetëm në mesin e pushuesve kureshtar dhe aventureskë. Kjo po ndryshon. Restorante që
  sigurojnë ushqim të cilësisë më të lartë, bukuri të mrekullueshme natyrore në bollëk, klimë e shkëlqyer,
  histori interesante, njerëz miqësorë dhe mikpritës – kjo është Shqipëria!

       Shqipëria ka një sipërfaqe prej 28.748 km2. Ajo është e pozicionuar në pjesën jug
  perëndimore të gadishullit Ballkanit dhe kufizohet në veri me Malin e Zi, në veri- lindje me Kosovën,
  në lindje me Maqedoninë dhe në jug e jug -lindje me Greqinë. Në perëndim vendi laget nga ujërat e
  deteteve Adriatik dhe Jon. Shqipëria ndahet në katër zona fiziko - gjeografike (Alpet e Shqipërisë,
  Krahina Malore Qëndrore, Krahina Malore Jugore dhe Ultësira Perëndimore).
      Kështu pra me një akses të shpejtë dhe të përshtatshëm, dhe tërheqëse si një parajsë unike e
  Mesdheut, Shqipëria ofron potencial i pashembullt qoftë si një shtëpi me mënyrë jetese në diell dhe/ose
  një mundësi për rritjen e investimeve, me qira ose rishitje.                                         www.Albania-Estate.com ©
4    Rezidenca Saranda Waterfront  Klimë e shkëlqyer gjatë gjithë vitit me
  temperatura që variojnë nga 22-30 gradë duke
  krijuar kështu potencial të mirë për qeradhënie.
       Shqipëria si shkak i pozitës së saj gjeografike, klimës, bukurive natyrore dhe trashëgimisë së
  pasur historike e kulturore ofron një potencial të rëndësishme për zhvillimin e industrisë së turizmit.
  Klima e butë dhe e favorshme bën që vendi të jetë destinacion turistik gjatë 12 muajve të vitit. Gjatë
  viteve të fundit turizmi shqiptar po jeton një ngritje të vazhdueshme duke u përqendruar në ofrimin e
  produkteve të ndryshme turistike si turizmi i " diellit dhe detit", " turizmi kulturor" etj.


       Turizmi bregdetar është kryesisht i zhvilluar në qytetet e Durrësit, Vlorës, Sarandës dhe
  Divjakës. Gjatë stinës së verës më shumë se 200.000 turistë frekuentojnë ujërat e detit Adriatik të
  Durrësit dhe Vlorës, të cilat ofrojnë edhe shërbime hotelerie dhe qendra argëtimi të ndryshme. Durrësi
  është një destinacion interesant edhe për turizmin historik.

       Qyteti bukur i Sarandës është një qendër e rëndësishme turistike jo vetëm për plazhet por
  edhe për pasuritë e mëdha kulturore e historike. Saranda vizitohet nga shumë turistë ndërkombëtarë,
  një pjesë e mirë e të cilëve hyjnë nga ishulli grek i Korfuzit.

       Turizmi malor është i përqendruar kryesisht në pjesën Jug- Lindore dhe Veriore të Shqipërisë.
  Fshati i Voskopojës ndodhet 21 km larg qytetit të Korçës, me ajër të pastër dhe ujë kurativ. Pika të tjera
  janë Alpet e Shqipërisë në veri të vendit (Thethi, Vermoshi, Valbona etj).
                                          www.Albania-Estate.com ©
5    Rezidenca Saranda Waterfront
    Saranda–Plazhi i Endrave Tuaja
  Saranda sa moderne aq dhe e       ere te favorshme për detarët qe    Syri i kalter eshte nje nga pikat
  lashtësisë ruan në gjirin e vet     frynte nga juglindja ne gjirin e    identifikuese    kur  permend
  thesare e identitete të një kulture e  ketij qyteti. Turizmi arkeologjik   vajtjen ne Sarande. Largesia e
  qytetërimi të lashtë. Fillimet e    vleresohet shume dhe perveç      kesaj pike nga Saranda eshte 25
  jetës dhe gjurmët e para të       sinagoges ne qytet, Kalase se     minuta dhe per te vajtur atje
  vendbanimit datojnë shek.II-të     Lekuresit, Butrintit, keshillohet te  mund te shfrytezohen gjithashtu
  p.k. Per here te pare ne burimet    vizitohen edhe qyteti antik i     autobuset e linjave interurbane.
  shkruara qyteti permendet ne      Finiqit, manastiri i Mesopotamise   Uji i ftohte dhe hijet e pemeve,
  shekullin e dyte para Krishtit me    etj. Me varke ke mundesine qe te    kaltersia qe ofrohet ne kete pike,
  emrin Angjizmos. Ciceroni, oratori   vizitosh bregdetin duke bere      ben qe nje njeri ta perjetoje
  i famshem romak, qe kishte ne      keshtu nje udhetim edhe ne gjirin   vertet   kuptimin   e   fjales
  rrethinat e Butrintit mikun e tij    e Kakomese dhe Krorezes.        "pushues". Kalaja e Lekuresit
  me te afert, Popon Atikun, kaloi    Lundrimi mund te nise nga porti.    eshte nje tjeter vend per te mos u
  andej duke u kthyer nga Butrinti    Ne Ksamil eshte ndertuar edhe     anashkaluar. E gjendur ne hyrje
  per ne Rome. Në periudhat e       shetitorja anes bregut qe eshte    te qytetit te Sarandes, ajo mund
  mëvonshme, emri i qytetit        vetem per kalimtaret, duke i      te cilesohet edhe si nje nga pikat
  Onhezmos, lidhet me emrin e nje     dhene nje plus me shume qytetit.    me te larta te tij.
                                           www.Albania-Estate.com ©
6   Rezidenca Saranda Waterfront
   ........prezanton


   Saranda Waterfront
  Residenca Saranda Waterfront prane bregdetit Jon, ngrihet ne nje reliev nga i cili
  mundesohet peisazhi i plote i Ishullit te Korfuzit dhe Qytetit te Sarandes.

  Residenca eshte e perbere nga bllok vilash ne rreshtin e pare dhe apartamentesh ne
  rreshtin e dyte dhe te trete ne objekte tre dhe pese kate. Te gjitha njesite jane
  njeherazi te orientuara nga deti.

  Saranda Waterfront perbehet nga vila dhe apartamente 2+1 te orientuara nga deti,
  me nje arkitekture moderne te kombinuar me arkitekturen tradicionale te
  bregdetit.


                                  www.Albania-Estate.com ©
7    Rezidenca Saranda Waterfront


  Saranda Waterfront, nje Projekt i Mrekullueshem.

                            Kjo rezidence ka nje dizenjo perfekte qe
                            lejon apartamentet dhe vilat te kene pamje
                            te plote nga deti.


                            Duke qene nje kompleks rezidencial i nje
                            standarti te larte, vetem pak metra nga
                            deti dhe me pamje nga Korfuzi, te jep
                            sigurine se apartamenteve dhe vilave do
                            t'u rritet vlera me shpejt ne krahesim me
                            pronat e tjera.


                            Do kete shume kerkesa nga bleresit e
                            ardhshem ose nga ata qe kerkojne vendin
                            me te mire te mundshem per shtepine e
                            tyre te re ose investimet e tyre.


                            Pozicion perfekt


                            Fasade e orientuar nga jugperendimi.

                            Pamje te mrekullueshme te Sarandes dhe
                            portit.

                            Nje mundesi e madhe per te investuar ne
                            nje zone me nje rritje te larte.

                            Ky do te jete me te vertete nje zhvillim i
                            zones i klasit te pare.

                            Pishine

                            Bar

                            Restorant

                            Spa

                            Gym

                            Dyqane

                            Kend lojrash per femije
                                      www.Albania-Estate.com ©
8  Rezidenca Saranda Waterfront
                  Karakteristika kryesore:
                    Kompleks turistik ne vije te pare, vetem 5
                    metra nga deti.

                    35 minuta nga Korfuzi me Cat Ferry

                    Apartamentet nga €1000/m2

                    Vilat 2+1 nga €1400 / m2

                    Ky eshte nje cmim shume i mire ne
                    krahasim me te tjere, ne nje qytet te
                    mbipopulluar gjate veres.

                    Ajri i kondicionuar nuk perfshihet ne cmim
                    por mund te blihet per €400.

                    Te gjithe apartamentet dhe vilat me pajme
                    nga deti.

                    Nje shetitore eshte menduar te projektohet
                    dhe te ndertohet ne kompleks.

                    10 min ne kembe nga qendra e Sarandes.                           www.Albania-Estate.com ©
9     Rezidenca Saranda Waterfront  Foto nga Projekti:
  Skedula e Pageses*
          Me nenshkrimin e rezervimit – Reservimi / Cmimi I agjencise 2000 EUR
          Me nenshkrimin e kontrates 80% I pagohet ndertuesit
          Me nenshkrimin e kontrates - 700 EUR paguhen per sherbimet legale
          Me perfundimin e apartamentit 15% I pagohen ndertuesit
          Me marrjen e hipotekes – 5% I pagohen ndertuesit
  * Skedula e Pageses ishte e sakte ne kohen e krijimit te broshures. Kjo mund te ndryshoje ne varesi te kohes se perfundimit te blerjes.                                                                 www.Albania-Estate.com ©
10  Rezidenca Saranda Waterfront
                  Per me shume informacion ju
                  lutem na kontaktoni si me
                  poshte:

                  USA and Canada
                  Sam Dardha - Executive Director
                  Cell: +1 414 852 5513
                  Email: info@albania-estate.com

                  Albania
                  Ilir Dardha - Albania Director
                  Email: ilir@albania-estate.com
                        www.Albania-Estate.com ©

More Related Content

What's hot

Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Panorama
Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Panorama Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Panorama
Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Panorama
Albania Property - Albania Real Estate
 
Shiten Apartamente ne Sarande - Saranda Sunset Residence
Shiten Apartamente ne Sarande - Saranda Sunset ResidenceShiten Apartamente ne Sarande - Saranda Sunset Residence
Shiten Apartamente ne Sarande - Saranda Sunset Residence
Albania Property - Albania Real Estate
 
Apartamente dhe prona per shitje ne Sarande. Saranda Seafront Residence
Apartamente dhe prona per shitje ne Sarande. Saranda Seafront Residence  Apartamente dhe prona per shitje ne Sarande. Saranda Seafront Residence
Apartamente dhe prona per shitje ne Sarande. Saranda Seafront Residence
Albania Property - Albania Real Estate
 
Apartamente per shitje ne Vlore. Vlora Apartments for Sale
Apartamente per shitje ne Vlore. Vlora Apartments for SaleApartamente per shitje ne Vlore. Vlora Apartments for Sale
Apartamente per shitje ne Vlore. Vlora Apartments for Sale
Albania Property - Albania Real Estate
 
Apartamente per shitje ne Dhermi. Shiten vila ne Dhermi
Apartamente per shitje ne Dhermi. Shiten vila ne DhermiApartamente per shitje ne Dhermi. Shiten vila ne Dhermi
Apartamente per shitje ne Dhermi. Shiten vila ne Dhermi
Albania Property - Albania Real Estate
 
Radhima residence - Project residencial ne zonen e Radhimes Vlore
Radhima residence - Project residencial ne zonen e Radhimes VloreRadhima residence - Project residencial ne zonen e Radhimes Vlore
Radhima residence - Project residencial ne zonen e Radhimes Vlore
Ilir Konomi
 
Apartamente per shitje ne Tirane. Shiten Apartamente ne Tirane
Apartamente per shitje ne Tirane. Shiten Apartamente ne TiraneApartamente per shitje ne Tirane. Shiten Apartamente ne Tirane
Apartamente per shitje ne Tirane. Shiten Apartamente ne Tirane
Albania Property - Albania Real Estate
 
Vila per shitje ne Tirane - Shiten vila ne Tirane
Vila per shitje ne Tirane - Shiten vila ne TiraneVila per shitje ne Tirane - Shiten vila ne Tirane
Vila per shitje ne Tirane - Shiten vila ne Tirane
Albania Property - Albania Real Estate
 
Shqiperia Turistike
Shqiperia TuristikeShqiperia Turistike
Shqiperia Turistike
olinuhi
 

What's hot (9)

Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Panorama
Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Panorama Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Panorama
Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Panorama
 
Shiten Apartamente ne Sarande - Saranda Sunset Residence
Shiten Apartamente ne Sarande - Saranda Sunset ResidenceShiten Apartamente ne Sarande - Saranda Sunset Residence
Shiten Apartamente ne Sarande - Saranda Sunset Residence
 
Apartamente dhe prona per shitje ne Sarande. Saranda Seafront Residence
Apartamente dhe prona per shitje ne Sarande. Saranda Seafront Residence  Apartamente dhe prona per shitje ne Sarande. Saranda Seafront Residence
Apartamente dhe prona per shitje ne Sarande. Saranda Seafront Residence
 
Apartamente per shitje ne Vlore. Vlora Apartments for Sale
Apartamente per shitje ne Vlore. Vlora Apartments for SaleApartamente per shitje ne Vlore. Vlora Apartments for Sale
Apartamente per shitje ne Vlore. Vlora Apartments for Sale
 
Apartamente per shitje ne Dhermi. Shiten vila ne Dhermi
Apartamente per shitje ne Dhermi. Shiten vila ne DhermiApartamente per shitje ne Dhermi. Shiten vila ne Dhermi
Apartamente per shitje ne Dhermi. Shiten vila ne Dhermi
 
Radhima residence - Project residencial ne zonen e Radhimes Vlore
Radhima residence - Project residencial ne zonen e Radhimes VloreRadhima residence - Project residencial ne zonen e Radhimes Vlore
Radhima residence - Project residencial ne zonen e Radhimes Vlore
 
Apartamente per shitje ne Tirane. Shiten Apartamente ne Tirane
Apartamente per shitje ne Tirane. Shiten Apartamente ne TiraneApartamente per shitje ne Tirane. Shiten Apartamente ne Tirane
Apartamente per shitje ne Tirane. Shiten Apartamente ne Tirane
 
Vila per shitje ne Tirane - Shiten vila ne Tirane
Vila per shitje ne Tirane - Shiten vila ne TiraneVila per shitje ne Tirane - Shiten vila ne Tirane
Vila per shitje ne Tirane - Shiten vila ne Tirane
 
Shqiperia Turistike
Shqiperia TuristikeShqiperia Turistike
Shqiperia Turistike
 

Similar to Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Waterfront Resort

Apartamente per shitje ne Sarande. Saranda Sunset Residence
Apartamente per shitje ne Sarande. Saranda Sunset Residence Apartamente per shitje ne Sarande. Saranda Sunset Residence
Apartamente per shitje ne Sarande. Saranda Sunset Residence
Albania Property - Albania Real Estate
 
turizmi ne shqiperi
 turizmi ne shqiperi turizmi ne shqiperi
turizmi ne shqiperi
manomano46
 
Apartamente per shitje ne Tirane. Tirana Residential Complex
Apartamente per shitje ne Tirane. Tirana Residential ComplexApartamente per shitje ne Tirane. Tirana Residential Complex
Apartamente per shitje ne Tirane. Tirana Residential Complex
Albania Property - Albania Real Estate
 
Trashegimia natyrore e shqiperise
Trashegimia natyrore e shqiperiseTrashegimia natyrore e shqiperise
Trashegimia natyrore e shqiperise
melissa cani
 
SHQIPERIA TURISTIKE FDSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.pptx
SHQIPERIA TURISTIKE FDSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.pptxSHQIPERIA TURISTIKE FDSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.pptx
SHQIPERIA TURISTIKE FDSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.pptx
ARIMAZSTEAJ
 
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...Liil Otr
 
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te ShqiperisProjekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
Marinela Abedini
 
Saranda
Saranda Saranda
Saranda
Georgina Dimova
 

Similar to Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Waterfront Resort (8)

Apartamente per shitje ne Sarande. Saranda Sunset Residence
Apartamente per shitje ne Sarande. Saranda Sunset Residence Apartamente per shitje ne Sarande. Saranda Sunset Residence
Apartamente per shitje ne Sarande. Saranda Sunset Residence
 
turizmi ne shqiperi
 turizmi ne shqiperi turizmi ne shqiperi
turizmi ne shqiperi
 
Apartamente per shitje ne Tirane. Tirana Residential Complex
Apartamente per shitje ne Tirane. Tirana Residential ComplexApartamente per shitje ne Tirane. Tirana Residential Complex
Apartamente per shitje ne Tirane. Tirana Residential Complex
 
Trashegimia natyrore e shqiperise
Trashegimia natyrore e shqiperiseTrashegimia natyrore e shqiperise
Trashegimia natyrore e shqiperise
 
SHQIPERIA TURISTIKE FDSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.pptx
SHQIPERIA TURISTIKE FDSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.pptxSHQIPERIA TURISTIKE FDSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.pptx
SHQIPERIA TURISTIKE FDSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.pptx
 
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...
Shqiperia- pasurite kulturore dhe turistike dhe ndikimi i tyre ne zhvillimin ...
 
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te ShqiperisProjekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
 
Saranda
Saranda Saranda
Saranda
 

Apartamente per shitje ne Sarande - Saranda Waterfront Resort

 • 1. 1 Rezidenca Saranda Waterfront Porta per te Investuar ne Shqiperi……… Saranda Waterfront www.Albania-Estate.com ©
 • 2. 2 Rezidenca Saranda Waterfront Pse Shqiperia?  25% ritje ne cmimet e pronave ne Tirane dhe Vlore ne 5 vitet e fundit  22% ritje ne Turizem  20% ritje ne numrin e pasagjereve qe udhetojne nga Aeroporti i Tiranes  Udhetime ditore direkte te British Airways, Lufthansa, Austrian, Alitalia  700 mill Euro investuar ne projekte te ndryshme ne infrastrukture  Anetar ne NATO qe nga viti 2009  Anetar ne EU ne vitin 2014  422 mil Euro nga fondet e EU  10% takse te ardhurash  Jo taksa per pronat  Kosto të ulët jetese  Mundësi për financim kredi  Turizëm të fortë lokal që nënkupton kërkesë për qiradhënie. www.Albania-Estate.com ©
 • 3. 3 Rezidenca Saranda Waterfront Natyra dhe ekologjia shqiptare krijon mundësi për zhvillimin e turizmit bregdetar, atij malor, turizmit aventuroz,etj.  Një vend shumë i këndshëm me karakter individual dhe bukuri natyrore, Shqipëria shtrihet përgjatë detit Jon dhe Adriatik. Me mbi 180 ditë me diell në vit Shqipëria është një përzierje interesante e kulturës dhe natyrës, maja malore dhe plazhet e shkreta, bukurinë dhe qytete me shumë jetë.  E karakterizuar nga plazhet e bukura me rërë të artë, vargjet malore dhe pamje mahnitëse, Shqipëria paraqet një mjedis të paprishur dhe të pacënuar. Deri tani Shqiperia ka qenë një sekret i përbashkët vetëm në mesin e pushuesve kureshtar dhe aventureskë. Kjo po ndryshon. Restorante që sigurojnë ushqim të cilësisë më të lartë, bukuri të mrekullueshme natyrore në bollëk, klimë e shkëlqyer, histori interesante, njerëz miqësorë dhe mikpritës – kjo është Shqipëria!  Shqipëria ka një sipërfaqe prej 28.748 km2. Ajo është e pozicionuar në pjesën jug perëndimore të gadishullit Ballkanit dhe kufizohet në veri me Malin e Zi, në veri- lindje me Kosovën, në lindje me Maqedoninë dhe në jug e jug -lindje me Greqinë. Në perëndim vendi laget nga ujërat e deteteve Adriatik dhe Jon. Shqipëria ndahet në katër zona fiziko - gjeografike (Alpet e Shqipërisë, Krahina Malore Qëndrore, Krahina Malore Jugore dhe Ultësira Perëndimore).  Kështu pra me një akses të shpejtë dhe të përshtatshëm, dhe tërheqëse si një parajsë unike e Mesdheut, Shqipëria ofron potencial i pashembullt qoftë si një shtëpi me mënyrë jetese në diell dhe/ose një mundësi për rritjen e investimeve, me qira ose rishitje. www.Albania-Estate.com ©
 • 4. 4 Rezidenca Saranda Waterfront Klimë e shkëlqyer gjatë gjithë vitit me temperatura që variojnë nga 22-30 gradë duke krijuar kështu potencial të mirë për qeradhënie.  Shqipëria si shkak i pozitës së saj gjeografike, klimës, bukurive natyrore dhe trashëgimisë së pasur historike e kulturore ofron një potencial të rëndësishme për zhvillimin e industrisë së turizmit. Klima e butë dhe e favorshme bën që vendi të jetë destinacion turistik gjatë 12 muajve të vitit. Gjatë viteve të fundit turizmi shqiptar po jeton një ngritje të vazhdueshme duke u përqendruar në ofrimin e produkteve të ndryshme turistike si turizmi i " diellit dhe detit", " turizmi kulturor" etj.  Turizmi bregdetar është kryesisht i zhvilluar në qytetet e Durrësit, Vlorës, Sarandës dhe Divjakës. Gjatë stinës së verës më shumë se 200.000 turistë frekuentojnë ujërat e detit Adriatik të Durrësit dhe Vlorës, të cilat ofrojnë edhe shërbime hotelerie dhe qendra argëtimi të ndryshme. Durrësi është një destinacion interesant edhe për turizmin historik.  Qyteti bukur i Sarandës është një qendër e rëndësishme turistike jo vetëm për plazhet por edhe për pasuritë e mëdha kulturore e historike. Saranda vizitohet nga shumë turistë ndërkombëtarë, një pjesë e mirë e të cilëve hyjnë nga ishulli grek i Korfuzit.  Turizmi malor është i përqendruar kryesisht në pjesën Jug- Lindore dhe Veriore të Shqipërisë. Fshati i Voskopojës ndodhet 21 km larg qytetit të Korçës, me ajër të pastër dhe ujë kurativ. Pika të tjera janë Alpet e Shqipërisë në veri të vendit (Thethi, Vermoshi, Valbona etj). www.Albania-Estate.com ©
 • 5. 5 Rezidenca Saranda Waterfront Saranda–Plazhi i Endrave Tuaja Saranda sa moderne aq dhe e ere te favorshme për detarët qe Syri i kalter eshte nje nga pikat lashtësisë ruan në gjirin e vet frynte nga juglindja ne gjirin e identifikuese kur permend thesare e identitete të një kulture e ketij qyteti. Turizmi arkeologjik vajtjen ne Sarande. Largesia e qytetërimi të lashtë. Fillimet e vleresohet shume dhe perveç kesaj pike nga Saranda eshte 25 jetës dhe gjurmët e para të sinagoges ne qytet, Kalase se minuta dhe per te vajtur atje vendbanimit datojnë shek.II-të Lekuresit, Butrintit, keshillohet te mund te shfrytezohen gjithashtu p.k. Per here te pare ne burimet vizitohen edhe qyteti antik i autobuset e linjave interurbane. shkruara qyteti permendet ne Finiqit, manastiri i Mesopotamise Uji i ftohte dhe hijet e pemeve, shekullin e dyte para Krishtit me etj. Me varke ke mundesine qe te kaltersia qe ofrohet ne kete pike, emrin Angjizmos. Ciceroni, oratori vizitosh bregdetin duke bere ben qe nje njeri ta perjetoje i famshem romak, qe kishte ne keshtu nje udhetim edhe ne gjirin vertet kuptimin e fjales rrethinat e Butrintit mikun e tij e Kakomese dhe Krorezes. "pushues". Kalaja e Lekuresit me te afert, Popon Atikun, kaloi Lundrimi mund te nise nga porti. eshte nje tjeter vend per te mos u andej duke u kthyer nga Butrinti Ne Ksamil eshte ndertuar edhe anashkaluar. E gjendur ne hyrje per ne Rome. Në periudhat e shetitorja anes bregut qe eshte te qytetit te Sarandes, ajo mund mëvonshme, emri i qytetit vetem per kalimtaret, duke i te cilesohet edhe si nje nga pikat Onhezmos, lidhet me emrin e nje dhene nje plus me shume qytetit. me te larta te tij. www.Albania-Estate.com ©
 • 6. 6 Rezidenca Saranda Waterfront ........prezanton Saranda Waterfront Residenca Saranda Waterfront prane bregdetit Jon, ngrihet ne nje reliev nga i cili mundesohet peisazhi i plote i Ishullit te Korfuzit dhe Qytetit te Sarandes. Residenca eshte e perbere nga bllok vilash ne rreshtin e pare dhe apartamentesh ne rreshtin e dyte dhe te trete ne objekte tre dhe pese kate. Te gjitha njesite jane njeherazi te orientuara nga deti. Saranda Waterfront perbehet nga vila dhe apartamente 2+1 te orientuara nga deti, me nje arkitekture moderne te kombinuar me arkitekturen tradicionale te bregdetit. www.Albania-Estate.com ©
 • 7. 7 Rezidenca Saranda Waterfront Saranda Waterfront, nje Projekt i Mrekullueshem.  Kjo rezidence ka nje dizenjo perfekte qe lejon apartamentet dhe vilat te kene pamje te plote nga deti.  Duke qene nje kompleks rezidencial i nje standarti te larte, vetem pak metra nga deti dhe me pamje nga Korfuzi, te jep sigurine se apartamenteve dhe vilave do t'u rritet vlera me shpejt ne krahesim me pronat e tjera.  Do kete shume kerkesa nga bleresit e ardhshem ose nga ata qe kerkojne vendin me te mire te mundshem per shtepine e tyre te re ose investimet e tyre.  Pozicion perfekt  Fasade e orientuar nga jugperendimi.  Pamje te mrekullueshme te Sarandes dhe portit.  Nje mundesi e madhe per te investuar ne nje zone me nje rritje te larte.  Ky do te jete me te vertete nje zhvillim i zones i klasit te pare.  Pishine  Bar  Restorant  Spa  Gym  Dyqane  Kend lojrash per femije www.Albania-Estate.com ©
 • 8. 8 Rezidenca Saranda Waterfront Karakteristika kryesore:  Kompleks turistik ne vije te pare, vetem 5 metra nga deti.  35 minuta nga Korfuzi me Cat Ferry  Apartamentet nga €1000/m2  Vilat 2+1 nga €1400 / m2  Ky eshte nje cmim shume i mire ne krahasim me te tjere, ne nje qytet te mbipopulluar gjate veres.  Ajri i kondicionuar nuk perfshihet ne cmim por mund te blihet per €400.  Te gjithe apartamentet dhe vilat me pajme nga deti.  Nje shetitore eshte menduar te projektohet dhe te ndertohet ne kompleks.  10 min ne kembe nga qendra e Sarandes. www.Albania-Estate.com ©
 • 9. 9 Rezidenca Saranda Waterfront Foto nga Projekti: Skedula e Pageses*  Me nenshkrimin e rezervimit – Reservimi / Cmimi I agjencise 2000 EUR  Me nenshkrimin e kontrates 80% I pagohet ndertuesit  Me nenshkrimin e kontrates - 700 EUR paguhen per sherbimet legale  Me perfundimin e apartamentit 15% I pagohen ndertuesit  Me marrjen e hipotekes – 5% I pagohen ndertuesit * Skedula e Pageses ishte e sakte ne kohen e krijimit te broshures. Kjo mund te ndryshoje ne varesi te kohes se perfundimit te blerjes. www.Albania-Estate.com ©
 • 10. 10 Rezidenca Saranda Waterfront Per me shume informacion ju lutem na kontaktoni si me poshte: USA and Canada Sam Dardha - Executive Director Cell: +1 414 852 5513 Email: info@albania-estate.com Albania Ilir Dardha - Albania Director Email: ilir@albania-estate.com www.Albania-Estate.com ©