Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ratolí

968 views

Published on

 • Be the first to comment

Ratolí

 1. 1. Evolució dels ratolins Salvador martín cárdenas PQPI
 2. 2. <ul><li>Com era el primer ratolí i com funcionava.
 3. 3. Què tenen els ratolins òptics i com funcionen.
 4. 4. Què tenen els ratolins de bola i com funcionen.
 5. 5. Com funciona el ratolí inalàmbric.
 6. 6. Quins tipus de ratolins hi ha.
 7. 7. De quin material els feien i els fan ara.
 8. 8. Com funcionen els ratolins de bola.
 9. 9. Adaptadors </li></ul><ul>Índex </ul>
 10. 10. El primer ratolí que hi havia als ordinadors Com Funciona. Abans tenia un aspecte de llamborda, encaixava bé a la mà i disposava de dues rodes metàl·liques que, en desplaçar-se per la superfície, movien dos eixos: un per controlar el moviment vertical del cursor en pantalla. I l'altre per al sentit horitzontal, comptant a més amb un botó vermell a la part superior. Aquest es feia servir per donar un clic.
 11. 11. Com funciona un ratolí òptic? Perquè et sorprenguis, el (CCD, és un circuit integrat). està rebent i processant 1500 reflexos per segon el que dóna un seguiment digital del moviment i, per tant, una precisió extraordinària.
 12. 12. De quin material està fet el ratolí? De quin material està format ? El material amb que fan els ratolins són de plàstic dur que existeix avui en dia. Però el primer ratolí es va fer amb fusta
 13. 13. Com funciona el ratolí inalàmbric El seu funcionament es basa en la tecnologia de ràdio digital, permetent treballar encara estant l'ordinador fora de l'abast de la teva vista, fins i tot a metre i mig de distància.
 14. 14. Punxa aquí Com funciona el ratoli de bola i el trackball El seu funcionament és bàsic. El ratolí es realitzava mitjançant un cable, mentre que el moviment del ratolí es registrava amb una bola giratòria.
 15. 15. Adaptadors De PS2 a USB De PS2 a Serial De serial A PS2
 16. 16. BIBLIOGRAFIA <ul><li>http://es.wikipedia.org/wiki/Mouse
 17. 17. http://www.configurarequipos.com/doc963.html
 18. 18. http://www.inegi.gob.mx/inegi/contenidos/espanol/ciberhabitat/museo/cerquita/mouse/optico.htm </li></ul>
 19. 19. OPINIÓ PERSONAL M'ha agradat perquè he trobat molta informació a les pàgines. També he aprés molt sobre els ratolins perquè jo no sabia molta cosa.

×