Ultimative Kunstner: brændstofsystemet London 2012, bp holdings press releases and news articles

608 views

Published on

2 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Good news indeed.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • awesome blog. i enjoyed reading your articles. this is truly a great read for me. i have bookmarked it and i am looking forward to reading new articles. keep up the good work!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
608
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
2
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ultimative Kunstner: brændstofsystemet London 2012, bp holdings press releases and news articles

 1. 1. BP Holdings
 2. 2. Som de officielle olie og Gas Partner i London 2012 er det bps opgave atlevere brændstof, biobrændstoffer og smøremidler officielle spil flåden af biler,busser og motorcykler, samt brændstof til at køre de elproducenter, der vilholde de olympiske arenaer fuldt styret hele de Olympiske Lege ogParalympics. Det er ahuge opgave, men som BP holdet er klarEn målrettet holdning, disciplineret træning og ret «brændstof» er såafgørende for udøvelsen af en verdensklasse atlet som naturlige evne.Sammen, er grundlaget for en stor ydeevne, og måske en verdensrekord ellerto. Der er altid noget yderligere at stræbe efter; 100 år siden, kører jomændenes 100-meter løb på under 11 sekunder var dagens orden...På lignende måde har BP tilbragte flere årtier udvikler en portefølje afavancerede brændstoffer. I dag, takket være dens investeringer og strategi ervirksomheden på forkant med gård med sine avancerede brændstoffer ogmotor olier. Ingen overraskelse, er at BP den officielle olie og Gas Partner iLondon 2012, en rolle, hvor det vil give nogle af sine innovative brændstofferen flåde af biler, busser og motorcykler.I løbet af London 2012 omdirigeres officielle spil køretøjer til en rækkeprioriterede BP websteder inden for Greater London område, selv om de vilvære i stand til at fylde på alle websteder, BP. Derudover vil flåden kunne bomousserende med en øverste Bilvask, tilgængelig på visse steder, BP.
 3. 3. Samt den seneste generation af BP Ultimate brændstoffer, BP vil ogsåretssag, en række spil køretøjer på avancerede biobrændstoffer, som vil væreblandet med fossile brændsler – cellulosebaseret ethanol, diesel lavet afsukker og biobutanol. Disse banebrydende biobrændstoffer vil ikke værealment tilgængelig på gård i flere år, men repræsenterer nogle af bps bedstevidenskab og teknologi kapacitet."Vi har gjort klogere forbruger brændstoffer i årtier," siger Jackie Fionda, vicepresident for afsætning til bps globale udbud og afsætning brændstoffer valuechain (FVC), "svar på strengere emissionsmål, bilfabrikanter gør deres benzinog diesel motorer mere effektiv og mindre i størrelse, mens ydeevnen bevares.Dette betyder motorer arbejder hårdere end nogensinde før og under merestress. Dette kræver en forskellig kvalitet af brændstof".Videnskaben bag bps forbrugeren brændstoffer business ledes af sin globalebrændstoffer teknologi produkt udvikling division, som arbejder på at finpudsede molekyler der hjælpe bilisterne få mest ud af deres motor. Arbejder medBMW, de officielle Automotive Partner for spil, BP samarbejde med en afverdens førende bilfabrikanter til at sikre en integreret tilgang for at opfyldeLOCOGS mål "for at minimere kulstofaftryk spil og giver en platform tilpåvisning af den langsigtede løsninger for effektiv transport og kulstofindvirkning risikobegrænsende."BMWS rolle i London 2012 er at give en forskelligartet flåde af officiellekøretøjer, opererer under det påkrævede CO2-emissionsmål 120 g pr.
 4. 4. "Vores innovationsprocessen ser på hvordan motorteknologi ændres oghvad forbrugerne ønsker," siger Fionda. "Vi derefter arbejde medfabrikanter i spidsen for motorteknologi og vores brændstoffer teknologerat finde smart molekyler og smart blandinger, der fungerer meget godtmed den nye teknologi."BPS forskning og udvikling-funktioner, synligheden af sine eksisterendedetail-netværket, gør det den perfekte partner til London 2012 Olympiskeog Paraolympiske Lege. BPS gård brændstoffer er allerede en tillid tilbrand. BP har en førende detail brændstoffer og bekvemmelighedtilstedeværelse i Det Forenede Kongerige, og i år, virksomhedens leveringog marketing afdeling har etableret en 1.200-stærkt netværk afservicestationer. Et stort antal af disse stationer er perfekt placeret for attjene den spil flåde, KOM atleter, embedsmænd og dignitarer mellemlufthavne, hoteller og, naturligvis, den olympiske Park.BPS rolle omfatter ikke kun brændstofsystemet 5,000-plus vognparken afbiler, busser og motorcykler men også brændstof for de elproducenter, dervil holde de olympiske arenaer fuldt styret hele de Olympiske Lege ogParalympics og flydende kulbrintegasser for catering.Møde brændstof behov, således som disse er hvad BP gør hver dag fraDet Forenede Kongerige FVC hovedkvarter i Milton Keynes, og et stort

×