Brochure Agelink Uitvaartzorg

2,475 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,475
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
11
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Brochure Agelink Uitvaartzorg

 1. 1. Omdat uitvaart meer inhoudt
 2. 2. Ieder zijn eigen afscheid ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde het water gaat er anders d voorheen an de stroom van een rivier houd je niet tegen het water vindt er alti jd een weg omheen misschien eens gevuld door sneeuw en regen neemt de rivier mi jn kiezel met zich mee om hem d glad en rondgesleten an te laten rusten in de luwte van de zee Bram Vermeulen
 3. 3. Omdat ieder mens bijzonder is, elk leven speciaal en ieder afscheid uniek De zee geeft, de zee neemt. Net zoals het leven. En de dood die onlosmakelijk met het leven verbonden is. Vanuit die gedachte werkt Agelink Uitvaartzorg aan het laatste afscheid. Omdat ieder mens bijzonder is, elk ­even speciaal en ieder afscheid uniek. l Vaak zijn nabestaanden niet voorbereid op een overlijden van een dierbare. Om een balans te vinden tussen emoties en praktische zaken, zijn wij u graag van dienst. Wij zijn deskundig in de verzorging van uitvaarten en bieden een luisterend oor voor de wensen van de overledene en de nabestaanden. Als geen ander kennen we de mogelijkheden van een laatste afscheid dat bij de overledene past. Met aandacht en oog voor detail.“Agelink Uitvaartzorg heeftmij geweldig ondersteundvoor, tijdens en na de uitvaart.”
 4. 4. “Het gaf me een goed gevoeldat ik wist hoe mijn manzijn uitvaart wilde hebben.” Voor de uitvaart uw persoonlijke laatste wensen De dood is onafwendbaar en meestal plotseling. Maar zelfs als we weten dat de dood nadert, is het moment van sterven vaak onverwachts. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun laatste wensen vast te leggen. Agelink Uitvaartzorg heeft een Wensenformulier waarop u uw wensen kunt aangeven. Bijvoorbeeld of u gecremeerd of begraven wilt worden en waar de uitvaartdienst gehouden wordt; in een kerk, een crematorium of in een uitvaartcentrum. Maar ook welke voorkeur u heeft voor muziek, bloemen, drukwerk of dat u kiest voor een bijzondere kist. Het wensenformulier biedt een goed houvast tijdens de voorbereiding van de uitvaart. Zodat uw nabestaanden rekening kunnen houden met uw afscheid en uw uitvaart kunnen vormgeven zoals u dat wilt. Maar ook als u niets vooraf geregeld heeft, nemen onze ervaren uitvaartbegeleiders de tijd om uw nabestaanden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen voor de uitvaart, maar ook in de dagen tussen overlijden en de uitvaart en de periode daarna.
 5. 5. “Het was fijn dat we dedagen tussen het overlijdenen de uitvaart steeds temaken hadden met éénuitvaartbegeleider. Dat gafrust en vertrouwen.”Tussen overlijden en de uitvaartde voorbereiding van het afscheidVanaf het eerste moment na het overlijden begeleidt de uitvaartbegeleider de nabestaanden bij het vormgevenvan het laatste afscheid. We streven ernaar dat nabestaanden gedurende het hele proces een beroep kunnendoen op een vaste begeleider. De dagen tussen het overlijden en de afscheidsdienst is de periode van verzorgingen afscheid nemen. Persoonlijke verzorging zoals wassen en het aankleden van de overledene wordt steedsmeer gedaan door familieleden. Ook na overlijden in een zieken- of verpleeghuis. Met ondersteuning van onzebegeleiders bepaalt u in hoeverre u zelf wilt bijdragen aan de verzorging. Het opbaren kent verschillendemogelijkheden; bij u thuis waar de overledene opgebaard kan worden op een bed of in de uitvaartkist of in eenuitvaartcentrum. Voor de regio Doetinchem kunt u terecht in ons eigen uitvaartcentrum.
 6. 6. Uitvaartcentrumeen stijlvol huisdat ruimte biedt vooreen persoonlijk afscheidIn ons uitvaartcentrum zijn alle faciliteiten aanwezig om de overledene te verzorgen.Daarna kan de overledene opgebaard worden in de aula of in een van de twee 24-uurs-kamers. Deze kamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht. Tijdens de periode dat u alsnabestaanden een 24-uursruimte huurt, kunt u dag en nacht terecht zonder afspraak.Ook voor afscheidsbijeenkomsten kunt u terecht in ons uitvaartcentrum. We beschikkenover een aula die voorzien is van moderne multimedia. Zo is er een geluidsinstallatie eneen beamer waarmee persoonlijk foto- of filmmateriaal geprojecteerd kan worden. Nade bijeenkomst biedt het uitvaartcentrum gelegenheid tot condoleren of tot napratentijdens een kopje koffie, koffietafel of een buffet.
 7. 7. Vier generaties ervaringAgelink Uitvaartzorg is een ervaren dienstverlener. De kennis enervaring van de vier generaties leven voort in de vorm en inhoudvan ons eigen uitvaartcentrum aan de Terborgseweg in Doetinchem.Een stijlvol huis dat ruimte biedt voor een persoonlijk afscheid.Eigentijds en sfeervol. “Meteen na het overlijden van oma konden we terecht in het uitvaartcentrum. Samen met onze uitvaartbegeleider hebben we haar verzorgd. Daarna kreeg oma haar eigen kamer waar ze 24 uur per dag kon verblijven. We konden naar oma toe wanneer we wilden. We brachten haar plaid mee waar ze zo aan gehecht was en zo werd het echt helemaal haar kamer. De hele familie bracht fotoboeken mee, daardoor kwa- men er heel veel verhalen los over oma’s leven. Tijdens de afscheidsdienst projecteerden we haar mooiste foto’s op het scherm in de aula. Het was een prachtig afscheid.”
 8. 8. De uitvaartde dag van het afscheidOp de dag van de uitvaart moet u ervan uit kunnen gaan dat de dingen goed geregeld zijn en dat niets aanhet toeval wordt overgelaten. Wij beschikken over stijlvolle rouwauto’s voor het vervoer van de overledene.Wilt u graag bijpassende volgauto’s, ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen voor een rouwkoets,de uitvaartbus of een motor met zijspan. Vooraf hebben we deze mogelijkheden uitgebreid met u besproken.Niet alleen het vervoer, maar ook de invulling van de uitvaart wordt door onze medewerkers begeleid. U geeftaan of u afscheid wilt nemen in de kerk, in de aula van het crematorium of in ons uitvaartcentrum. Wilt u wel ofgeen voorganger, (live) muziek, wel of geen gebruik maken van de mogelijkheden van multimedia? Uw wensenstaan centraal. Wij zijn ervoor om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook na afloop van de uitvaart kuntu kiezen voor een kop koffie, koffietafel of een warm of koud buffet. In besloten of ruime kring. “Ik moest er wel aan wennen dat mijn vrouw champagne wilde op haar uitvaart. ‘Ik wil het leven vieren’, zei ze. Achteraf was het een prachtig moment. Mooi dat we het zo hebben gedaan.”
 9. 9. Agelink Uitvaartzorg; ervaren, betrokken en integer.De periode na de uitvaartrouwverwerking door volwassenen en kinderenEn dan komt het moment dat de uitvaart achter de rug is. De periode van rouw en verliesverwerking is vooriedereen anders. Niet alleen volwassenen, ook kinderen rouwen na de dood van een dierbare.Jaarlijks verliezen vijfduizend kinderen een ouder en tweeduizend kinderen verliezen een broer of zusje.Het is een natuurlijke reactie van ouders om hun kind(eren) te beschermen tegen pijn en verlies. Toch kanhet juist heel prettig zijn om in deze periode te praten met lotgenoten of professionele hulpverleners.Naast rouwverwerking vragen zakelijke beslommeringen uw aandacht. Ook daarin kunnen we u ondersteunen.Aan de hand van de gids ‘Zorgen Erna’, biedt Agelink een leidraad waarmee u zelf uw zaken af kunt handelen.Of via de opzegdienst waarmee we een aantal zaken eenvoudiger kunnen maken voor u.
 10. 10. 1986 1998 2009 Agelink Uitvaartzorg omdat uitvaart meer inhoudt Wij hopen dat u een indruk heeft gekregen van Agelink Uitvaartzorg. Dat u een beeld heeft van wat wij voor u kunnen betekenen. Zowel voor, tijdens en na de uitvaart. Het gaat erom dat u en uw wensen centraal staan en dat u daarin ondersteund wordt. Naast onze dienstverlening bieden we u geborgenheid en vertrouwen. Agelink Uitvaartzorg10
 11. 11. InformatieWilt u meer informatie? Voor meer achtergrondinformatie kunt u onze website bezoeken. Wilt u lievereen gesprek, dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Ook als u een kijkjewilt nemen in ons uitvaartcentrum, bent u van harte welkom. Maakt u wel even vooraf een afspraak.Terborgseweg 1267005 BD DoetinchemT (0314) 32 46 67F (0314) 34 12 33I www.agelinkuitvaart.nlE info@agelinkuitvaart.nlDag en nacht bereikbaar, zeven dagen per week. T (0314) 32 46 67Agelink Uitvaartzorg; ontzorgt na overlijden.Agelink Uitvaartzorg heeft het Keurmerk Uitvaartzorg. Dat betekent dat u kunt vertrouwen oph­ eldere afspraken die vooraf gemaakt worden over de uitvoering van de uitvaart, de kosten­begroting en de organisatie van de werkzaamheden. Bovendien kunt u rekenen op professionelemede­ erkers en een kwaliteitsenquête. Het keurmerk beschikt verder over een klachtenprotocol. Deze wk­ eurmerknormen vormen samen met een aantal normprotocollen het eisenpakket om in aanmerking tekomen voor het Keurmerk Uitvaartzorg.Agelink Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten voor landelijke verzekeraars. Heeft u geen verzekering afgesloten,dan adviseren en bemiddelen wij graag bij het afsluiten van een uitvaartverzekering op maat.
 12. 12. Agelink Uitvaartzorg bv Terborgseweg 126 7005 BD Doetinchem T (0314) 32 46 67 F (0314) 34 12 33 I www.agelinkuitvaart.nl E info@agelinkuitvaart.nl KvK 09185408Omdat uitvaart meer inhoudt.

×