Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Prego 2013

1,955 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Prego 2013

  1. 1. PREGÓBenvinguts i benvingudes,nens i nenes, senyors i senyores,vells i vellesAixelebrats:- (-amb v baixa o amb b alta?)-Jo ho tinc amb V-Doncs jo ho tinc amb BAvui estem aquí per donar la benvinguda al carnestoltes,el rei dels pocasoltes.Que avui arriba protegit de super-heroïnesi super-herois.Aixelebrats: fan gestos imitant super-heroisEls nens que porten els gegants: - Ala!...Carnestoltes has de saberque de P-cinc a P-tresestàs protegit pels parvulets.Samsam, caram!Com tagrada volari amb el teu ós anar.De la Julia thas enamorati ella no se nha assabentat.(Aixelebrats gestos)
  2. 2. És un amor impossibleper això es fa invisible.Una família molt especialarriba per carnavalamb el Cicle Inicial.Una família indescriptibleque és invencible,ells són els increïbles.El Cicle Mitjà tha portatles set boles de drac.Moltes mongetes màgiqueshaurem de menjarper la rua poder ballar.Carnestoltes no pateixissupermans i supergirlsfaran que no taborreixisi tothom es diverteixi.(Aixalebrats: uns aborrits i els altres els animen a moures)Amb el Cicle Superiorarriben amb tuels nous super-herois.De tres tipus nhi hai la festa venen a salvar.Els super-herois del Ravallluitaran contra el mal.
  3. 3. Els super-herois de lescolafaran xerinola.Amb els super-herois del mediambientfarem un reciclatge adhient.Ara només ens queda dirgràcies per venirla festa ja és aquíquan tu ho vulguis decidir.Aixelebrats i carnestoltes tots a ballar.

×