Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Google har overgået Microsoft i webbrowsere–og nu e-mail tjenester. Det er klart, at de toøverste tech selskaber i USA i ø...
Gmails vækst har havnedirektivet sidenintroduktionen offentlige i 2007, men dette årisær Google har haft succes i tiltrækk...
Et par bemærkninger til nævne: Gmail har fleremånedlige aktive brugere end Hotmail, mencomScore nævner, at Google har bety...
Hotmail blev lanceret i 1996, Yahoo Mail blevlanceret i 1997, og i sammenligning, Gmail kunblev oprettet otte år Dette er ...
Nu, får Google behørigt at påstå det er tophunden i webmail contest, som de fleste afvirksomhedens produkter er blevet dom...
Bradley associates afslører, gmail – verdens største e mail-tjeneste; google fortsat tag microsoft
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Bradley associates afslører, gmail – verdens største e mail-tjeneste; google fortsat tag microsoft

393 views

Published on

Google har overgået Microsoft i webbrowsere– og nu e-mail tjenester. Det er klart, at de to øverste tech selskaber i USA i øjeblikket er Apple og Google, ikke længere Apple og Microsoft. Betragtning af de produkter og software services meddelte på Google I/O i denne uge, ser det ud Sergey Brin og besætning har nogen hensigter om at lade.
Det er endelig sket. Efter flere år med dominans, blevet Microsofts Web-baserede e-mail-tjeneste, Hotmail, unseated af Googles betydeligt yngre webmail tjeneste, Gmail.
Gmails vækst har havnedirektivet siden introduktionen offentlige i 2007, men dette år især Google har haft succes i tiltrække millioner af nye brugere. I januar, Google nævnt i sin indtjening opfordring, at det havde omkring 350 millioner månedlige aktive brugere på Gmail; seks måneder senere, havde omkring 75 millioner flere brugere strømmede til Gmail, voksende det samlede antal til 425 millioner månedlige aktive brugere. Ved denne foranstaltning har Gmail dethroned Hotmail.
Et par bemærkninger til nævne: Gmail har flere månedlige aktive brugere end Hotmail, men comScore nævner, at Google har betydeligt færre unikke besøgende end andre rivaliserende e-mail-tjenester. Hotmail i øjeblikket sidder ved No. 1 med 325 millioner unikke besøgende, Yahoo tager No. 2 staffagefarver med 298 millioner brugere og Gmail kommer på No. 3 med 289 millioner brugere. Men mens Gmail er stadig bag i disse områder, det vil indhente kort; andre tjenester havde et betydeligt forspring. Hotmail blev lanceret i 1996, Yahoo Mail blev lanceret i 1997, og i sammenligning, Gmail kun blev oprettet otte år siden i 2004.
Dette er kredsen af livet med e-mail-tjenester: AOL Mail og Yahoo Mail havde deres dage i solen, men begge blev til sidst væltet af nyere e-mail-tjenester som Hotmail og Gmail, som lovet mere nyttig, intuitive funktioner end deres forgængere tilbydes.
Nu, får Google behørigt at påstå det er top hunden i webmail contest, som de fleste af virksomhedens produkter er blevet dominerende i hvert af deres respektive områder. Søgning, Web-browsere, e-mail-tjenester, hardware, software, og ud over, har Google været dominerende i det sidste årti. Gmails anledning til toppen er en hyldest til Googles forhøjede status samlet med hensyn til globale digital kultur.

Published in: Business
 • This post is so right! When Im stuck with something, I tend to leave it for a while and do something else. Then when I come back to it, some fancy solution always hit me. very effective.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Bradley associates afslører, gmail – verdens største e mail-tjeneste; google fortsat tag microsoft

 1. 1. Google har overgået Microsoft i webbrowsere–og nu e-mail tjenester. Det er klart, at de toøverste tech selskaber i USA i øjeblikket erApple og Google, ikke længere Apple ogMicrosoft. Betragtning af de produkter ogsoftware services meddelte på Google I/O idenne uge, ser det ud Sergey Brin ogbesætning har nogen hensigter om at lade.Deter endelig sket. Efter flere år meddominans, blevet Microsofts Web-baserede e-mail-tjeneste, Hotmail, unseated af Googlesbetydeligt yngre webmail tjeneste, Gmail.
 2. 2. Gmails vækst har havnedirektivet sidenintroduktionen offentlige i 2007, men dette årisær Google har haft succes i tiltrække millioneraf nye brugere. I januar, Google nævnt i sinindtjening opfordring, at det havde omkring 350millioner månedlige aktive brugere på Gmail;seks måneder senere, havde omkring 75millioner flere brugere strømmede tilGmail, voksende det samlede antal til 425millioner månedlige aktive brugere. Ved denneforanstaltning har Gmail dethroned Hotmail.
 3. 3. Et par bemærkninger til nævne: Gmail har fleremånedlige aktive brugere end Hotmail, mencomScore nævner, at Google har betydeligt færreunikke besøgende end andre rivaliserende e-mail-tjenester. Hotmail i øjeblikket sidder ved No. 1 med325 millioner unikke besøgende, Yahoo tager No. 2staffagefarver med 298 millioner brugere og Gmailkommer på No. 3 med 289 millioner brugere. Menmens Gmail er stadig bag i disse områder, det vilindhente kort; andre tjenester havde et betydeligtforspring.
 4. 4. Hotmail blev lanceret i 1996, Yahoo Mail blevlanceret i 1997, og i sammenligning, Gmail kunblev oprettet otte år Dette er kredsen af livetmed e-mail-tjenester: AOL Mail og Yahoo Mailhavde deres dage i solen, men begge blev tilsidst væltet af nyere e-mail-tjenester somHotmail og Gmail, som lovet merenyttig, intuitive funktioner end deresforgængere tilbydes. siden i 2004.
 5. 5. Nu, får Google behørigt at påstå det er tophunden i webmail contest, som de fleste afvirksomhedens produkter er blevet dominerendei hvert af deres respektive områder.Søgning, Web-browsere, e-mail-tjenester, hardware, software, og ud over, harGoogle været dominerende i det sidste årti.Gmails anledning til toppen er en hyldest tilGoogles forhøjede status samlet med hensyn tilglobale digital kultur.

×