Januarska 2013 v3.3

344 views

Published on

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
344
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Januarska 2013 v3.3

  1. 1. ФАКУЛТЕТ ЗА ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ИНФОРМАЦИСКИ ТЕХНОЛОГИИ Распоред на испитите во јануарската испитна сесија во учебната 2012/2013 година Предмет година насока дата час просторијаСреда, 23.01.2013 0:00Интелигентни антени IV ТК 23.01.2013 9:00 110Основи на Дигитално Процесирање на Сигнали II ТК, ЕРПС 23.01.2013 9:00 АМФ, 211Линеарни Оптимални Управувачи и Состојбени Естиматори III КСИА 23.01.2013 9:00 111Мали Хидроелектрични Централи IV ЕЕиУ 23.01.2013 9:00 112Автономни Електрични Возила IV КИЕЕ 23.01.2013 9:00 212Компјутерски Поддржано Инженерство II КИЕЕ 23.01.2013 9:00 212Елементи од Нумеричка Математика II КСИА 23.01.2013 12:00 110, АМФ, 211, 122, 109, 212, 111, 112Дискретна Математика I ИНФО 23.01.2013 12:00 110, АМФ, 211, 122, 109, 212, 111, 112Математика 2 I сите без ИНФО 23.01.2013 12:00 110, АМФ, 211, 122, 109, 212, 111, 112Нови Технологии во Развојот на ЕЕУ IV ЕЕУ 23.01.2013 15:00 111FACTS уреди во ЕЕС IV ЕЕС 23.01.2013 15:00 112Електрични мрежи III EE - VI 23.01.2013 15:00 112Дигитално Процесирање на Слика III ЕРПС 23.01.2013 15:00 212Интернет Технологии III ТК 23.01.2013 15:00 122Телекомуникациски мрежи IV ЕТ - VIII 23.01.2013 15:00 122, 211Елементи за Автоматизација и Роботика III КСИА 23.01.2013 15:00 110Апликативен софтвер IV КТИА - VIII 23.01.2013 18:00 110Четврток, 24.01.2013 0:00Германски Јазик I сите 24.01.2013 9:00 112Француски Јазик I сите 24.01.2013 9:00 112Руски Јазик I сите 24.01.2013 9:00 112Електрични Мерења во ЕЕУ III ЕЕУ 24.01.2013 9:00 212Мерења во Електроенергетиката III ЕЕС, ЕЕиУ 24.01.2013 9:00 212Микросетила и Мерни Системи II ИКИ 24.01.2013 9:00 109Англиски Јазик I сите 24.01.2013 9:00 АМФАнглиски Јазик I сите 24.01.2013 12:00 АМФПристапни технологии III ТК 24.01.2013 12:00 122Персонални и Ad-Hoc Мрежи IV ТК 24.01.2013 12:00 122Електрично Осветление II ЕЕС 24.01.2013 12:00 111Електрично осветление V IX 24.01.2013 12:00 111Технички Системи за Управување IV ЕЕС, ЕЕиУ 24.01.2013 12:00 111Телесообраќаен Инженеринг III ТК 24.01.2013 12:00 211, 212Синтеза на процесни и роботски системи III КСИА 24.01.2013 15:00 109Компјутерски Симулации III КИЕЕ 24.01.2013 15:00 211Техника на висок напон 2 IV EE - VIII 24.01.2013 15:00 110Петок, 25.01.2013 0:00Објектно Ориентирано Програмирање I сите без ИНФО 25.01.2013 9:00 ФЛАОПОбјектно Ориентирано Програмирање I ИНФО 25.01.2013 9:00 ФЛАОПУправување во телекомуникациски мрежи IV ТК 25.01.2013 12:00 110Автоматизација на Производни Постројки и Процеси III КСИА 25.01.2013 12:00 109
  2. 2. Биокибернетика V IX 25.01.2013 12:00 122Компјутерска Анализа на Стационарни Режими во ЕЕС III ЕЕС 25.01.2013 12:00 111Проектирање на Електроенергетски Објекти IV ЕЕС, ЕЕиУ 25.01.2013 12:00 112Примена на Дигитална Заштита IV ЕЕиУ 25.01.2013 12:00 112Електромоторни погони IV ЕЕ 25.01.2013 12:00 лаб. ЕМПЕлектромоторни погони 1 IV ИЕА 25.01.2013 12:00 лаб. ЕМПВгнездени комп.с-еми и системи за раб во реално време IV ЕРПС 25.01.2013 12:00 212Анализа и синтеза на ел. кола III КТИА - V 25.01.2013 15:00 211Електрични Кола II ЕЕиУ 25.01.2013 15:00 211Електрични Кола 2 II ЕЕУ 25.01.2013 15:00 211Електроника 2 II КСИА 25.01.2013 15:00 109, 110,111, 112Основи на телекомуникации 1 III ET - V 25.01.2013 15:00 122Основи на Дигитални Телекомуникации II ЕРПС 25.01.2013 15:00 122Прекинувачки Извори на Напојување III ЕРПС 25.01.2013 18:00 212Сабота, 26.01.2013 0:00Пренос на податоци V IX 26.01.2013 9:00 АМФОснови на Телекомуникации II ТК 26.01.2013 9:00 110, 111Компјутерско водење на процеси III КТИА - VI 26.01.2013 9:00 211Анализа и Дизајн на Информациони Системи IV КИЕЕ 26.01.2013 9:00 112Проектирање на роботизирани производни линии III КСИА 26.01.2013 9:00 122Менаџмент со Инженерска Економика II ИКИ 26.01.2013 12:00 110Управување на Флексибилни Технолошки Системи IV КСИА 26.01.2013 12:00 111Електроенергетски Уреди II, III КСИА, ЕРПС 26.01.2013 12:00 112Електроенергетски уреди V IX 26.01.2013 12:00 112Основи на софтвер и вештачка интелегенција III КТИА - VI 26.01.2013 12:00 122Заземјување и Заштитни Мерки III ЕЕиУ 26.01.2013 12:00 110Електромагнетика II ЕРПС 26.01.2013 12:00 АМФ, 211Електромагнетика III ET - V 26.01.2013 12:00 АМФ, 211Електромагнетни Полиња II ЕЕиУ, ЕЕУ, КИЕЕ 26.01.2013 12:00 АМФ, 211Електромагнетни полиња III EE, ИEA - V 26.01.2013 12:00 АМФ, 211Апликативен Софтвер во Елетроенергетиката III ЕЕС 26.01.2013 15:00 109Компјутерски Методи во Електроенергетиката II ЕЕС 26.01.2013 15:00 109Планирање и развој на ЕЕС V IX 26.01.2013 15:00 109Канали и Пропагации III ТК 26.01.2013 15:00 212Системски софтвер IV КТИА - VII 26.01.2013 15:00 AМФ, 211, 110Дигитална обработка на сигнали IV ЕТ - VII 26.01.2013 18:00 АМФПонеделник, 28.01.2013 0:00Техника на Висок Напон II, IV КИЕЕ, ЕЕУ, ЕЕиУ 28.01.2013 9:00 109Техника на висок напон III ИЕА - VII 28.01.2013 9:00 109Техника на Висок Напон 1 III ЕЕС 28.01.2013 9:00 109Техника на висок напон 1 IV ЕЕ - VII 28.01.2013 9:00 109Планирање на ЕЕС IV ЕЕС 28.01.2013 9:00 109Програмски методологии I ИНФО 28.01.2013 9:00 211Телекомуникациски системи IV ЕТ - VIII 28.01.2013 9:00 АМФТелекомуникациски Системи III ТК 28.01.2013 9:00 АМФДискретна Математика II ИКИ 28.01.2013 12:00 Б2, Б3, 223, 117(ТМФ), 315(ТМФ)Материјали во Електрониката II ТК 28.01.2013 12:00 110
  3. 3. Безжични IP Мрежи IV ТК 28.01.2013 12:00 109Безжични ТК системи V IX 28.01.2013 12:00 109ТТ-комутација и теорија на сообраќај IV ЕТ - VII 28.01.2013 12:00 109Микроелектроника IV ЕРПС 28.01.2013 12:00 АМФМикроелектроника III ЕТ - V 28.01.2013 12:00 АМФУправување на електромоторни погони IV ЕЕУ, КИЕЕ 28.01.2013 12:00 лаб. ЕМПЕлектрични Машини 2 III ЕЕУ 28.01.2013 15:00 109Електрични машини 2 IV ИЕА - VII 28.01.2013 15:00 109Основи на телевизијата IV ЕТ - VIII 28.01.2013 15:00 211, 212Системи за обработка на слика V IX 28.01.2013 15:00 211, 212Телевизија III ЕРПС 28.01.2013 15:00 211, 212Вторник, 29.01.2013 0:00Микропроцесорски системи IV КТИА - VII 29.01.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 109, 111, 112,122,212Микропроцесорски Системи III ИКИ 29.01.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 109, 111, 112,122,212Дистрибуирани компјутерски системи IV КТИА - VIII 29.01.2013 12:00 109Дигитално Процесирање на Сигнали II КСИА 29.01.2013 12:00 АМФМатематика 4 II ТК, ЕРПС 29.01.2013 12:00 110, 122, 211Менаџмент на ЕЕС III ЕЕС 29.01.2013 12:00 111Објектно Ориентирано Моделирање на Телеком. Системи IV ТК 29.01.2013 12:00 112, 212Основи на Електротехника 2 I сите без ИНФО 29.01.2013 15:00 122, 110, 211, 109, 112, 212Експлоатација на Електроенергетски Објекти III ЕЕиУ 29.01.2013 15:00 111, 122Приемна и предавателна техника III ЕЛ-V 29.01.2013 15:00 111Компјутерско Водење на Процеси III КСИА 29.01.2013 18:00 211Компјутерски Архитектури II ИКИ, ИНФО 29.01.2013 18:00 211, 110, 109, 111, 112,122,212Трансформатори и Машини за Наизменична Струја II ЕЕС 29.01.2013 18:00 112Среда, 30.01.2013 0:00Дискретни системи на управување III КТИА - V 30.01.2013 9:00 109Операциони Истражувања IV КСИА 30.01.2013 9:00 109Операциони истражувања IV КТИА - VIII 30.01.2013 9:00 109Основи на Електроенергетика II ЕЕиУ 30.01.2013 9:00 110Електрични Мерења на Неелектрични Величини IV ЕЕиУ, ЕЕУ 30.01.2013 9:00 111Електрични мерења на неелектрични величини V IX 30.01.2013 9:00 111Проектирање на Енергетски Конвертори IV ЕРПС 30.01.2013 9:00 112ВФ прекинувачки конвертори V IX 30.01.2013 9:00 112Основи на телекомуникации 2 III ЕТ - VI 30.01.2013 9:00 122Модулација, кодирање и проц. на сигнали во безж. ком. V IX 30.01.2013 9:00 122Анализа на ЕЕС V IX 30.01.2013 9:00 212Компјутерски Компоненти и Периферии II ИКИ, ТК 30.01.2013 9:00 АМФКомпјутерска Анализа на Преодни Процеси во ЕЕС IV ЕЕС 30.01.2013 9:00 212Дигитални Телекомуникации 2 III ТК 30.01.2013 12:00 АМФ, 109Електростопанство IV EE - VII 30.01.2013 12:00 110Филозофија и социологија на техниката V IX 30.01.2013 12:00 110Несиметрични режими и преодни процеси во ЕМ V IX 30.01.2013 12:00 111Аналогна и дигитална симулација V IX 30.01.2013 12:00 122Проектирање на САУ V IX 30.01.2013 12:00 122Електротермиски Постројки III ЕЕУ, КИЕЕ 30.01.2013 12:00 212Електротермиски постројки IV ИEА - VIII 30.01.2013 12:00 212
  4. 4. Режими и експлоатација на електротермиски постројки V IX 30.01.2013 12:00 212Електронски Мерења III ЕРПС 30.01.2013 12:00 211Електронски мерења III ЕТ - VI 30.01.2013 12:00 211Еднонасочни Машини и Трансформатори II ЕЕиУ 30.01.2013 15:00 112Електр. машини и трансформатори III EE - V 30.01.2013 15:00 112Испитување на Електрични Машини IV КИЕЕ, ЕЕУ 30.01.2013 15:00 112Испитување на електрични машини IV ИЕА - VIII 30.01.2013 15:00 112Испитување на трансф. и машини за наизм струја V IX 30.01.2013 15:00 112Основи на ел. машини и трансф. III ИЕА - V 30.01.2013 15:00 112Основи на Електрични Машини и Трансформатори II ЕЕУ, КИЕЕ 30.01.2013 15:00 112Електрични Мрежи II ЕЕС 30.01.2013 15:00 122Четврток, 31.01.2013 0:00Физика 2 I сите без ИНФО 31.01.2013 9:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Компјутерска електроника 1 II ИКИ 31.01.2013 12:00 122, 212, 211Квалитет на ЕЕ II, IV ЕЕС, ЕЕиУ, КИЕЕ 31.01.2013 12:00 109Преносни и Дистрибутивни Системи IV ЕЕУ 31.01.2013 12:00 109Преносни и дистрибутивни системи III ИЕА - VI 31.01.2013 12:00 109Дистрибутивни системи III ЕЕС 31.01.2013 12:00 109Дистрибутивни системи IV ЕЕ - VIII 31.01.2013 12:00 109Нисконапонски ЕЕ инсталации III ИЕА - V 31.01.2013 12:00 109Нисконапонски електрични инсталации и осветление III ЕЕУ,КИЕЕ 31.01.2013 12:00 109Компјутерска графика V IX 31.01.2013 12:00 ФЛАОПЛинеарна Електроника II ЕРПС 31.01.2013 12:00 АМФ, 110, 111, 112Линеарна електроника 2 III ET - V 31.01.2013 12:00 АМФ, 110, 111, 112Основи на импулсна и дигитална електроника III ЕРПС 31.01.2013 12:00 АМФ, 110, 111, 112Електроакустика IV ЕТ - VIII 31.01.2013 12:00 АМФ, 110, 111, 112Микропроцесорски Системи III КСИА 31.01.2013 15:00 111, 211Сигурносни комуникации IV ТК 31.01.2013 15:00 109, 110, 122, 211Дигитален пренос на информации 2 IV КТИА - VII 31.01.2013 15:00 109, 110, 122, 211Теорија на информации III ET - VI 31.01.2013 15:00 109, 110, 122, 211Случајни Сигнали и Теорија на Информации II ТК 31.01.2013 15:00 109, 110, 122, 211Компјутерско Моделирање на Електроенергетски објекти IV ЕЕиУ 31.01.2013 15:00 112Телекомуникациски Мрежи III ТК 31.01.2013 15:00 122, 211Процесирање и Пренос на Мултимедиски Сигнали IV ТК 31.01.2013 15:00 122Управување и диспечинг V IX 31.01.2013 15:00 212Управување и диспечинг во електроенергетски системи IV ЕЕС 31.01.2013 15:00 212Автоматизација на производни процеси V IX 31.01.2013 15:00 109Системи на Автоматско Управување II КИЕЕ 31.01.2013 15:00 109Линеарни Динамички Системи II КСИА 31.01.2013 15:00 110Роботика V IX 31.01.2013 18:00 111, 112, 212Информациони системи V IX 31.01.2013 18:00 111, 112, 212Петок, 01.02.2013 2:00Математика I ИНФО 01.02.2013 9:00 АМФ,110,211,109, 111,122,212, 112Математика 1 I сите 01.02.2013 9:00 АМФ,110,211,109, 111,122,212, 112Електромагнетни бранови III ЕРПС 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Електромагнетни бранови III ЕТ - VI 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Антенска техника IV ЕРПС 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211
  5. 5. Сигнали и системи II ЕРПС,ТК 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Електрични кола 1 II ЕЕУ 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Електрични кола и сигнали II КИЕЕ 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Теорија на енергетски електрични кола II ЕЕС 01.02.2013 12:00 АМФ,109,110, 122, 211Основи на електрично задвижување IV ЕЕиУ,ЕЕС 01.02.2013 12:00 112Електромоторни Погони III ЕЕУ, КИЕЕ 01.02.2013 12:00 112Електрични елементи на автоматско управување V IX 01.02.2013 12:00 112Електромоторни погони 2 IV ИЕА - VIII 01.02.2013 12:00 112Процесни мерења и материјали во електрониката IV КСИА 01.02.2013 12:00 111Разводни постројки III ЕЕиУ,КИЕЕ 01.02.2013 12:00 109Разводни постројки IV ЕЕ - VII 01.02.2013 12:00 109Релејна Заштита III ЕЕС, ЕЕиУ 01.02.2013 15:00 110Релејна заштита IV EE - VIII 01.02.2013 15:00 110Нуклеарни реактори и централи III EE - VI 01.02.2013 15:00 109Нуклеарни централи III ЕЕиУ 01.02.2013 15:00 109Планирање на погон и градба на електрични централи IV ЕЕиУ 01.02.2013 15:00 109Планирање на погон и градба на ЕЦ IV IX 01.02.2013 15:00 109Проектирање на сигурносни системи IV КСИА 01.02.2013 15:00 212Инженерска механика II ЕЕиУ 01.02.2013 15:00 211Мерења во телекомуникациите IV ТК 01.02.2013 15:00 122ЕЕУ за специјална намена IV ЕЕУ 01.02.2013 15:00 112Основи на машинската интелигенција III КСИА 01.02.2013 15:00 111Организација на компјутерски системи III КТИА - VI 01.02.2013 18:00 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Логички кола и дискретни автомати II ИКИ,КСИА 01.02.2013 18:00 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Логички кола и дискретни автомати III ЕТ, КТИА - V 01.02.2013 18:00 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Понеделник, 04.02.2013 2:00ПЛД и ФПГА компоненти IV ЕРПС 04.02.2013 9:00 111Интернет програмирање II ИКИ,КСИА,ТК,ИНФО 04.02.2013 9:00 ФЛАОППроизводство на електрична енергија III ЕЕиУ 04.02.2013 9:00 109Производство на електрична енергија III EE - VI 04.02.2013 9:00 109Производни и разводни постројки III ЕЕС,ЕЕУ 04.02.2013 9:00 109Производни и разводни постројки III ИЕА - V 04.02.2013 9:00 109Телекомуникациски софтвер II TK 04.02.2013 9:00 110, 122Дигитален пренос на информации 1 III КТИА - VI 04.02.2013 9:00 110, 122Дигитални телекомуникации IV ET - VII 04.02.2013 9:00 110, 122Софтверски алатки во електроенергетиката II ЕЕиУ 04.02.2013 9:00 212Микробранови системи IV ЕТ - VII 04.02.2013 9:00 АМФ, 211Дизајн и моделирање на телекомуникациски мрежи IV TK 04.02.2013 9:00 АМФ, 211Физика 1 I сите 04.02.2013 12:00 АМФ, 109, 122, 111, 112, 211, 110Електрична Влеча IV КИЕЕ, ЕЕУ 04.02.2013 12:00 212Електрична влеча IV ИЕА - VIII 04.02.2013 12:00 212Системи за далечинско водење и дистр. Управување IV КСИА 04.02.2013 15:00 110, 122, 211Теорија на системи II КСИА,ЕРПС 04.02.2013 15:00 110, 122, 211Теорија на системи III КТИА - V 04.02.2013 15:00 110, 122, 211Интегрирани склопови III ЕРПС 04.02.2013 15:00 212Основи на енергетска електроника II,III ЕЕиУ,КИЕЕ,ЕЕС 04.02.2013 15:00 109Инженерски софтверски алатки III ЕЕУ 04.02.2013 15:00 112
  6. 6. Електрично заварување V IX 04.02.2013 15:00 111Основи на автоматика III ЕЛ-V 04.02.2013 15:00 111Комутација и рутирање III TK 04.02.2013 18:00 211Вторник, 05.02.2013 2:00Компјутерски мрежи V IX 05.02.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 111, 112Примена на микроконтролери IV КИЕЕ 05.02.2013 9:00 109Енергетска електроника III ЕРПС 05.02.2013 9:00 212Моделирање, идентификација и симулација III КСИА 05.02.2013 9:00 122Објектно ориентирани системи II ИКИ 05.02.2013 9:00 110Когенеративни постројки IV ЕЕиУ 05.02.2013 12:00 110Проектирање на ЕЦ и РП IV ЕЕ - VIII 05.02.2013 12:00 110Електрични машини 1 III ЕЕУ 05.02.2013 12:00 112Електрични машини 1 III ИЕА - VI 05.02.2013 12:00 112Проектирање на електрични машини IV ИЕА - VIII 05.02.2013 12:00 112Проектирање на ЕМТА IV ЕЕУ 05.02.2013 12:00 112Основи на мерна техника II ЕРПС,ТК,КСИА 05.02.2013 12:00 АМФ, 211Енергетска електроника III ЕЛ-V 05.02.2013 15:00 211Индустриска електроника III ЕН-V 05.02.2013 15:00 211Електромагнетни полиња и бранови III TK 05.02.2013 15:00 110, 122Среда, 06.02.2013 2:00Математички методи во техниката III КТИА - V 06.02.2013 9:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Математички методи за инженери 1 II ЕЕиУ,ЕЕС 06.02.2013 9:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Математика 3 II TK,ЕРПС,КИЕЕ,ЕЕУ 06.02.2013 9:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Обновливи Извори на Електрична Енергија III ЕЕиУ 06.02.2013 12:00 Лабораторија за релејна заштитаЕнергетска ефикасност и околина IV ЕЕиУ 06.02.2013 12:00 Лабораторија за релејна заштитаВеројатност и статистика III КСИА,ИКИ 06.02.2013 12:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Линеарни трансформации II КСИА,ИКИ 06.02.2013 12:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Автоматизација на ЕЦРП V IX 06.02.2013 12:00 Лабораторија за релејна заштитаМикромашини IV ЕЕУ 06.02.2013 15:00 109Микромашини IV ИЕА - VII 06.02.2013 15:00 109Високонапонски мрежи и системи III ЕЕиУ,ЕЕС 06.02.2013 15:00 111Високонапонски мрежи и системи IV EE - VII 06.02.2013 15:00 111Сензори, кондиционирање и уреди за аквизиција IV ЕРПС 06.02.2013 15:00 122Електроакустика III ЕРПС 06.02.2013 15:00 122Импулсна електроника III ET - VI 06.02.2013 15:00 122Компјутерско интегрирано производство IV КСИА 06.02.2013 15:00 211Технички средства на автоматизација IV КТИА - VIII 06.02.2013 15:00 211Оптички мрежи IV TK 06.02.2013 15:00 110, 112, 212Безжични, мобилни и персонални мрежи V IX 06.02.2013 15:00 110, 112, 212Електротермија III ЕЕУ,КИЕЕ 06.02.2013 18:00 111Електротермија IV ИЕА - VII 06.02.2013 18:00 111Пазари на електрична енергија IV ЕЕС 06.02.2013 18:00 112Мерења во индустријата III ЕЛ-V 06.02.2013 18:00 212Четврток, 07.02.2013 2:00Алгоритми и структури на податоци II ИНФО, ИКИ, КСИА 07.02.2013 9:00 ФЛАОППрограмабилни логички управувачи IV КСИА 07.02.2013 9:00 211Режими на работа на ЕЕС IV ЕЕ - VIII 07.02.2013 9:00 111
  7. 7. Режими на работа на електроенергетски системи IV ЕЕС 07.02.2013 9:00 111Машини за наизменична струја III ЕЕиУ 07.02.2013 9:00 112Машини за наизменична струја III ЕЕ - VI 07.02.2013 9:00 112Ветрогенератори V IX 07.02.2013 9:00 112Системи за дигитално процесирање на сигнали III ЕРПС 07.02.2013 9:00 212Микроконтролери IV ЕРПС 07.02.2013 9:00 109Мерења во електротехниката II ЕЕиУ,ЕЕУ,КИЕЕ,ЕЕС 07.02.2013 9:00 АМФЕнергетски електронски елементи V IX 07.02.2013 9:00 110Аудио и видео техника III ЕЛ-V 07.02.2013 9:00 110Ел. осветление и инсталации III ЕН-V 07.02.2013 9:00 122Заземјувачи и заземјувачки системи во електроенергетските мрежи III ЕЕС 07.02.2013 12:00 111Безжични и мобилни мрежи IV TK 07.02.2013 12:00 110, 122Програмирање и алгоритми I сите 07.02.2013 12:00 ФЛАОПСтруктури и бази на податоци III КТИА - VI 07.02.2013 15:00 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Петок, 08.02.2013 2:00Вештачка интелигенција IV КТИА - VII 08.02.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 122, 112Радио и сателитски комуникации IV TK 08.02.2013 9:00 109Мултиплексни системи V IX 08.02.2013 9:00 109Електротехнички материјали II ЕЕиУ,ЕЕС,ЕЕУ,КИЕЕ 08.02.2013 9:00 212Нисконапонски апарати IV ЕЕУ 08.02.2013 9:00 111Нисконапонски апарати III ИЕА - VI 08.02.2013 9:00 111Формални јазици II ИКИ 08.02.2013 9:00 112Индустриски погони III ЕН-V 08.02.2013 12:00 лаб. ЕМПЕнергетски преобразувачи III ИЕА - VI 08.02.2013 12:00 109Енергетски преобразувачи 1 III ЕЕУ 08.02.2013 12:00 109Енергетски преобразувачи 2 V IX 08.02.2013 12:00 109Современа теорија на електрични машини III КИЕЕ 08.02.2013 12:00 109Дигитални телекомуникации 1 III TK 08.02.2013 12:00 АМФНелинеарни системи на управување III КСИА 08.02.2013 12:00 211, 212Нелинеарни системи на управување III КТИА - V 08.02.2013 12:00 211, 212Управување и контрола на електроенергетски објекти IV ЕЕиУ 08.02.2013 12:00 110Проектен менаџмент III,IV ЕЕиУ,ЕЕС,КСИА 08.02.2013 12:00 110Дигитална Електроника III ЕРПС 08.02.2013 15:00 109, 110, 111, 122, 211Дигитална електроника IV ЕТ - VII 08.02.2013 15:00 109, 110, 111, 122, 211Електроника 1 II КСИА,ТК 08.02.2013 15:00 109, 110, 111, 122, 211Основи на електроника II ЕРПС 08.02.2013 15:00 109, 110, 111, 122, 211Компјутерска техника III ЕЛ-V 08.02.2013 15:00 212Лабораториски практикум III ЕН-V 08.02.2013 15:00 212Сабота, 09.02.2013 2:00Микропроцесорска електроника IV ЕРПС 09.02.2013 9:00 109Системи за вештачка интелигенција во ЕЕ IV ЕЕиУ 09.02.2013 9:00 112Безжични комуникации IV TK 09.02.2013 12:00 211Компјутерски поддржано проектирање на електрични инсталации III ЕЕС 09.02.2013 12:00 110Адаптивно управување и флексибилна автоматизација V IX 09.02.2013 12:00 109Фазилогичко управување III КСИА 09.02.2013 12:00 109Симулациски методи во телекомуникациите III ТК 09.02.2013 12:00 212Компјутерски системи IV ЕТ - VIII 09.02.2013 15:00 109, 111, 112, 211, 122
  8. 8. Процесни компјутери IV КТИА - VIII 09.02.2013 15:00 109, 111, 112, 211, 122Интегрирани склопови III ЕЛ-V 09.02.2013 15:00 110Понеделник, 11.02.2013 2:00Логичко и функционално програмирање II ИНФО 11.02.2013 9:00 ФЛАОПОснови на електротехника 1 I сите 11.02.2013 9:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Дигитален пренос на информации IV КСИА 11.02.2013 12:00 АМФ, 122Електроника III EE - V 11.02.2013 12:00 110Индустриска електроника III ИЕА - V 11.02.2013 12:00 110Дизајн на електронски кола V IX 11.02.2013 12:00 211Електроенергетски уреди III ЕЛ-V 11.02.2013 12:00 211Електротермиски уреди III ЕН-V 11.02.2013 12:00 211Вовед во роботика и интелигентни системи III КСИА 11.02.2013 12:00 ФЛАОПНадземни и кабелски водови II ЕЕС 11.02.2013 12:00 111Надземни и кабелски водови III ЕЕ - V 11.02.2013 12:00 111Изработка на проект и тех. Документација III КИЕЕ 11.02.2013 15:00 109, 122Енергетски електронски елементи IV ЕРПС 11.02.2013 15:00 110Електрооптика II ИКИ 11.02.2013 15:00 109, 122 Распоред на испитите во јануарската испитна сесија во учебната 2012/2013 година за предметите од судиските програми ИКИ (трета и четврта година) и ИНФО (трета година)Нумерички Методи III ИКИ 25.01.2013 12:00 АМФ, 110, 122, 211Дигитален Пренос на Информации III ИКИ 26.01.2013 18:00 АМФ, 110, 122, 211Безбедност и Заштита на Компјутерски Системи III, IV ИНФО, ИКИ 29.01.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 109, 111, 112,122,212Микропроцесорски Системи III ИКИ 29.01.2013 9:00 АМФ, 211, 110, 109, 111, 112,122,212Современи процесорски архитектури IV ИКИ 31.01.2013 15:00 111Мрежен софтвер IV ИКИ 04.02.2013 9:00 112Веројатност и статистика III КСИА,ИКИ 06.02.2013 12:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Статистичка обработка на податоци IV ИКИ 06.02.2013 12:00 АМФ, 109, 110, 111, 112, 122, 211, 212Компјутерска електроника 2 III ИКИ 07.02.2013 9:00 109Вградливи комп. Системи IV ИКИ 08.02.2013 9:00 Б2Компјутеризирани мерења III ИКИ 09.02.2013 9:00 110, 111, 122, 211, 212

×